olyat tuti lehet, igen
bár én akkor se tudom rendesen behangolni, ha a motoron van
, nem tudom mitől lett olyan dzsuvás
Tudod az évek és a rutin!Amúgy nem full hangolás,csak benzin szint plusz átnézte komplett
Nem dehogy csak a karbit vittem le neki átnézésre,a motor itthon maradt!Holnap akarom majd indítani és megnézni milyen lett!
De amilyen szerencsém van tuti meg szivat majd más
Mondjuk a felfogatás azon még érdekes, nekem már a kengyelhez lehet pontozni
neked max fúrni a karhoz, aluba menet, de az kicsit rizikós, hogy úgy elhagyod.
hívlak reggel, 11 felé mennék kb, ha jó, de majd reggel úgy is megvitatjuk.
nem vagyok büszke erre a tákolásra, de ez tuti az életben nem reped el és verődik be
3,5 es saválló acél az ütköző, nem az alu berúgókar pereme, amit kikoptat az acél csap.
, régebben nekem is ilyen varrott spanis megoldás volt, de folyton elszakadt
fogtam az 5mm vastag bőrt, kifúrtam, na ez szakadjon el
mondjuk ha jön, majd kitolom a taligát
a túl dús keverék az melegedést nem okoz..akár meddig dúsithatod..800c gfok főlé nem megy a láng..de ha szegényitenéd.. képes 1100c fokon is égni az a lángfornt.. na attól melegedhet meg csöröghet is(mondjuk a csörgés nem a hőtől van de a lángfront sebesseége 600m/s fölött(detonációs égés) már basztati a motort...minél szegénebb és még azért begyullad annál nagyobb a höje.
szóval a fekete gyertyától(túl dús a keverék) nem melegszik.
ami okozhatja.. 30 fok van te visszajöttél rommá..niából..és még hülyébb helyeken mész... az eddigi stilusodhoz a 60% hűtő elég volt.. az úly..a nyú déw viszont úgy lehet 80%..90%..vagy 110%
most hogy már hazaértünk tapasztalat ok voltak dhögivel...
pl a nagy vizkerék nagyon jól dolgozott szali nkivül a többi 2t fort egyszer kétszer..még a ventillátoros is!ott szerintem valami más géesikszer is van.
a talaj az igazi szalonnás volt..gyakorlatilag csak a kenyeret üressen belehempergettem a szalonnás fíínom talajba és már kész is volt a zarándol féle szendvics
na ebből sokan lyaúl is laktak
hát mit nem mondjak a másfél napos szakadó eső már 8 órával elállás után elképseztős sebességgel változott.gyakorlatilag sáros lejáróban indultunk l de mire leértem ideális talajú lett..mire az utolsó leért...porzott
na jó..nem de az figksz hogy vasárnap ha nem fog esni addig akkor ismét por lesz.
voltak küzdelmek..leírhatatlanok
voltak nagy fekvések... én kezdtem mert egy ferde fát nem becsültem meg eléggé és úgy kibaszta alólam az első kereket hogy alig 5m zugtam lefelé izomból...most fály is a vállam..holnap nem kell edzeni
ami nagyon tetszett: senki sem adta fel...
a békanő meg magasra ugrik...röppen fel a feljáró tetejéig
mindenkinek (magamon kivül) tsillagos
nem kell szarni az már akkor átment a teszten..az orvos egy kettessel simán agyműtéteket csinélhat..szóval a kettő alá az lyaú.
magamnak
szali adott az utókornak egy igazi feljárót....A PRO feljárót
megnézte azt a hegyoldalt ami nagyon meredeken bukik alá a patakba...nem magas max 30on méter nagy sziklákkaltúzdelt igazi agyamant hagyoldal..és egszr azt mondja ..ott a dupla fehérfánál ha fölé jut az ember akkor ..elcsapja jobbra és már rajta i van egy zorró nyomon
na a dupla fehér fáig felrde a nyom.. onnan viszont elkezd túl meredek leni...+ patakból semmi nekirongyolás...és ha a jobbost nem sikerül jól odatenni akkor egy 8m es szakadék aljábna van gyorsan a paraszt..a halálfeljáró az lófasz ehhez képest.
szali gyorsba bepórbálta... ami akkor csak hülyeségenk tűnt nekem..de próba végén megláttam a remény csillagaát...igaza van tényleg..el lehet jutni a fáig és fölé...
kitakaritott egy két ágat..és az 525 már rongyolt is felfelé.
onnan egy nagy levegővel és egy balossal.. feljutottma úgy hogy nem gyertyáztam el a párkány tetején...ami végzetes hiba lett volna..majd meredeken a fogós talajban..fel a tetejéig
hát ücöltöttem olyat hogy ihaly
ez a nap utolsó feljárója volt.. el is nevezhettem zarándolnak
na ha jöttök akár kik.. pl s.k. na itt lesz majd figyelés..egyáltalán hogy hogy ette észre szali hogy ott valaki valah fel tud majd menni..mert én első ránázésre..eszembe sem jutott volna...
de szali meglátta és