Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

nem.
a túl dús keverék az melegedést nem okoz..akár meddig dúsithatod..800c gfok főlé nem megy a láng..de ha szegényitenéd.. képes 1100c fokon is égni az a lángfornt.. na attól melegedhet meg csöröghet is(mondjuk a csörgés nem a hőtől van de a lángfront sebesseége 600m/s fölött(detonációs égés) már basztati a motort...minél szegénebb és még azért begyullad annál nagyobb a höje.
szóval a fekete gyertyától(túl dús a keverék) nem melegszik.
ami okozhatja.. 30 fok van te visszajöttél rommá..niából..és még hülyébb helyeken mész... az eddigi stilusodhoz a 60% hűtő elég volt.. az úly..a nyú déw viszont úgy lehet 80%..90%..vagy 110% hűtőkapacitást igényelne

most hogy már hazaértünk tapasztalat ok voltak dhögivel...
pl a nagy vizkerék nagyon jól dolgozott szali nkivül a többi 2t fort egyszer kétszer..még a ventillátoros is!ott szerintem valami más géesikszer is van.

a talaj az igazi szalonnás volt..gyakorlatilag csak a kenyeret üressen belehempergettem a szalonnás fíínom talajba és már kész is volt a zarándol féle szendvics
na ebből sokan lyaúl is laktak
hát mit nem mondjak a másfél napos szakadó eső már 8 órával elállás után elképseztős sebességgel változott.gyakorlatilag sáros lejáróban indultunk l de mire leértem ideális talajú lett..mire az utolsó leért...porzott
na jó..nem de az figksz hogy vasárnap ha nem fog esni addig akkor ismét por lesz.

voltak küzdelmek..leírhatatlanok
voltak nagy fekvések... én kezdtem mert egy ferde fát nem becsültem meg eléggé és úgy kibaszta alólam az első kereket hogy alig 5m zugtam lefelé izomból...most fály is a vállam..holnap nem kell edzeni
ami nagyon tetszett: senki sem adta fel... addig beszéltem a fa mellett állva hogy a embernek békanő a hasába.
a békanő meg magasra ugrik...röppen fel a feljáró tetejéig .

mindenkinek (magamon kivül) tsillagos 2 alát adok
nem kell szarni az már akkor átment a teszten..az orvos egy kettessel simán agyműtéteket csinélhat..szóval a kettő alá az lyaú.
magamnak egyest adok...mert minden szentnek magafelé hajlik a keze főleg ha nincs otthon az asszony.
szali adott az utókornak egy igazi feljárót....A PRO feljárót
megnézte azt a hegyoldalt ami nagyon meredeken bukik alá a patakba...nem magas max 30on méter nagy sziklákkaltúzdelt igazi agyamant hagyoldal..és egszr azt mondja ..ott a dupla fehérfánál ha fölé jut az ember akkor ..elcsapja jobbra és már rajta i van egy zorró nyomon
na a dupla fehér fáig felrde a nyom.. onnan viszont elkezd túl meredek leni...+ patakból semmi nekirongyolás...és ha a jobbost nem sikerül jól odatenni akkor egy 8m es szakadék aljábna van gyorsan a paraszt..a halálfeljáró az lófasz ehhez képest.
szali gyorsba bepórbálta... ami akkor csak hülyeségenk tűnt nekem..de próba végén megláttam a remény csillagaát...igaza van tényleg..el lehet jutni a fáig és fölé...
kitakaritott egy két ágat..és az 525 már rongyolt is felfelé. hát mit ne mondja....az hogy a hely necces ..az nem eléggé neccesen hangzik..na ott én is leszoptam magam rendessen.. vagy10perc volt mire filjutottam a párkánynak hitt lecsúszós valamiről..3 élethalál zoró... onnan át egy 1m széles vizlezúgó völgyön..ott láttma egy párkányt ami..kitakaritottam..majd a folyton lecsúszó motoral valahogy csak eljutottam a párkányig.... nem volt az párkány vssak már legalább viszintes menet esetén nem lefelé csúszottta motor az egyre merdedekebben tátongó szikla szirt fölé...
onnan egy nagy levegővel és egy balossal.. feljutottma úgy hogy nem gyertyáztam el a párkány tetején...ami végzetes hiba lett volna..majd meredeken a fogós talajban..fel a tetejéig
hát ücöltöttem olyat hogy ihaly ilynekor a feszültség ami az emberben felgyülemlik a szenvedésekkel teli idő alatt az úgy szabadul fel mid a wúlkán

ez a nap utolsó feljárója volt.. el is nevezhettem zarándolnak
na ha jöttök akár kik.. pl s.k. na itt lesz majd figyelés..egyáltalán hogy hogy ette észre szali hogy ott valaki valah fel tud majd menni..mert én első ránázésre..eszembe sem jutott volna...
de szali meglátta és
olyat tuti lehet, igen bár én akkor se tudom rendesen behangolni, ha a motoron van

Arra már rájöttem ma miért túl dús a keverék, a légszűrőm inkább tömítő funkciót látott el , nem tudom mitől lett olyan dzsuvás

Jó éjt mindenkinek!
Meséljetek
Jajj Dew! Tudod az évek és a rutin!Amúgy nem full hangolás,csak benzin szint plusz átnézte komplett
mit mond a román varjú,

sháár sháár...

amúgy kibaszott jót mentünk ma! és sháár se volt.
Karbit behangolta motor nélkül? Olyat is lehet
Meséljél, mi volt

Olvastad a hétvége hírét? "Viktor az állat" egy suzukival hanyatt esett a Siroki felfutón
Az nekem jó lesz,addig 100% képben leszek! Nem dehogy csak a karbit vittem le neki átnézésre,a motor itthon maradt!Holnap akarom majd indítani és megnézni milyen lett! De amilyen szerencsém van tuti meg szivat majd más
megspóroltam magamnak a berúgókar árát, ami nem kevés
Viccet félretéve tényleg érdemes acélt tenni a peremre, soha nem kopik ki Mondjuk a felfogatás azon még érdekes, nekem már a kengyelhez lehet pontozni neked max fúrni a karhoz, aluba menet, de az kicsit rizikós, hogy úgy elhagyod.

Van egy kis trükk, ami nem látszik a képen, be van süllyesztve az aluba az L acél alja, amit felraktam a peremre, így még stabilabb.
hívlak reggel, 11 felé mennék kb, ha jó, de majd reggel úgy is megvitatjuk.
Te Kornélhoz most levitted az egész vasat, vagy hogy állította be a karbit?
naon durva... igazi szegény ember vizzel főz...
Köszi a tanácsot akkor belerakom a berugókart is a csomagba
és ha kész küld vissza

Ronisznak itt 6000 köszi
Rendben haver,amit hegeszteni kell hozd nyugodtan!Holnap úgy is szerintem unatkozni fogok vagy max a KTM-et szerelem
Tedd egy csavarral hátrébb
kilukasztod egy csavarhuzoval, utána a lyukat kicsit öngyujtoval megigazitod hogy ne feslődjön... nincs mit 6 ezer..
Nem szakad úgy szét a spanid?
Minek a lábtartó úgyis ültök a motoron
nem krosszoztok azok szoktak állni
Ezt koppintsd le nem vagyok büszke erre a tákolásra, de ez tuti az életben nem reped el és verődik be 3,5 es saválló acél az ütköző, nem az alu berúgókar pereme, amit kikoptat az acél csap.
Igaz kicsit nyílt sajnos az alu az acél kengyelbe, így a perselyt ki kell lemezelni

Viszem ezt is pontozni, mert a múltkori sajna elengedett, ki is flexeltem.
Na ezen nem sok látszik, de itt vannak a kopott lábtartóról a képek, eredetileg keresztbe is olyan vastag volt az anyag, mint az oldalán
Először ide akartam csavarozni, de ha a spanit kilukasztom akkor könnyeben szakad, meg az ülést is nehezen lehet felrakni mert messze van a végétől, a rm kipufogó miatt meg nem lehet megfogni az idomnál
én csak simán átfurom rajta a csavart nagy alátét oszt annyi...

a lényeg hogy meg lehessen fogni.
ok, akkor csinálok róla még most is képet
Jó erősen varrjátok meg , régebben nekem is ilyen varrott spanis megoldás volt, de folyton elszakadt fogtam az 5mm vastag bőrt, kifúrtam, na ez szakadjon el

Kocsival hozza a gyerek még a 3kg csomagot is mondjuk ha jön, majd kitolom a taligát
Mindjárt töltök neked első fázisos képet, csak meg kell csinálni
Csak ötlet lopáson vagyok megint
én az ülés alatti merevítőhöz akartam csavarozni de így jobb mert spanifert szemeltem ki csak össze kell varrni és rá kell csak húzni
Postás arcát tessék nézni mikor jön