hár azt nem tudom..de az biztos hogy ide valamilyen tecsnikszkával eljönni ..pénzkidobás. .full szivás és a maradék erőt is kinyírod velőle....
na ott az alján kellett egy méretes gáz a patakba beleguruláskor..majd felfelé a nyom nélküli ferde hegyoldalt nagyon meredeken..majd jobbra elcsap és fel amig csak birodod..gyertya nem engedélyezett illetve völgyláb..mert az egyenlő egy 8méteres zuhanással
)
..na vissza..elmék letámasztom az 5 nyuszi ötöt...nem volt nagy a fal csak 10m ha lehetett de mitre feljutottam a sáros mütymüttyön...kiizzadtam mint a ló...mert egyszerűen nem lehetett fogást találni sehol...a motort ketten együttes erővel elforgattuk majd abban kapaszkodva veménykedtünk hogy nem csúszunk be alá ha megindul...
s abban vagyok ami titeket megszívat az nekem felejtős, engem az itteni kis dombok is kiosztanak rendesen
, ez részben megnyugtató, én is azt olvastam, a szegény keveréktől melegedhet, meg korai előgyújtás, már ami a beállításokat illeti.
szerintem ez egy evolucios folyamat ami felé száguld a mostani modern emberiség... a tények... ami biztos az hogy igy nem fog sokáig menni....
A címe The Grey.
rosszul szemlélitek a dolgokat, minden szép és jo ,kis madár csip-csip napsugár halleluja...
a leírást , aki veletek motorozik az kösse fel a nadrágot
.
.
szóval ott kb 1m főggőlegessen felhúztam az egész motort úgy hogy az első kerék még beakadt a fába is...na ott kész voltam..ha nem sikerül..akkor kérnem kellettt volna volna segitséget EZektől..na azt nem..bár régen volt olyan celeb vagyok ments ki innen..emlékszel bálint
illetve 2méterrel arrébb mikor azt hittem sinen vagyok..mint józsef atilla...akkor meg megint lecsúzsott a motor hátulja.. majd 2m múlva az eleje...hát ott i épp nem volt lehetőség másra ..csak arra hogy elejét hátulját egyszerre felemelv efeljöjjön az 5 nyuszi öt...
de feljött.
az amiről a szali beszél hogy nem úgy csinálta mahogy szerette volna..az igaz..én sem úgy terveztem hogy 10m rel arrébb lesz..illetve elismerte hogy nem látta azt miért megyek arra mikor arra még szarabbnak tűnt..hát csak is azért mert emerre...nem volt párkány!viszont mocskos merdek full állandó lecsúszó guruló avaros talaj...2m rel fejjebb jutni sem lehetett nem hogy a maradék 20mert!
ott legközelebb sem jutunk fel...
de szerintem nem számít mert emitt is ugyan az a szakadékos geci volt...+azon a hegyoldalin..abban a hasadékban...bárhol ér mert mindenhol lehetetlen a hely....mikor felutottam át kellett menii egy másik gerincrészre és ott lehetett csak lejönni...emennek a résznek ahol a szali vs zarándo feljáró van..ott az a része a leglankásabb!szóval nincs gond azon az oldalon mindenki ott mehet ahol akar én meg adam neki...bár ezek beugattak hogy ..
Ó hát ez nem volt szép nem adjuk meg mert toltad is meg cibáltad is.. akkor adják meg ha leszállás nélkül.....hahahahahha
ott..hahahah...
én már akkor is megadom bár kinek ha egyáltalán gyalog feljön...ne