Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

na lyaú estélyt bélák.

ilyenből egy fél is. ten se tudta volna jobbra vezetni a bandát mint ezek a román srácok..meg a régi a duplakilyárós kékpatak....
na ugy látszik itt 1 2 7(olvasd: egy két hét )alatt olyan esők voltak..amik a fákat is rendezték illetve a patakok..a kis folyatós gyorshaladó patakok..mind extrém brutál jók lettek....

voltunk a halál feljárónál is ...hát mondták a többiek találó a név
na ez most aról szolt hogy 4-3an csúnyán az aljában végeztük...a motor fenmaradt a vályuban de mi pörögtünk leflé mint ágról a száraz falevél... ugyho volt motormentés nem kevés...volt egy amit csak 4 en tudtunk megmenteni meg 2öt ketten is...illteve kutya..kutya szépen felment egyedül fel tudta cibálni
na ott izzadtunk mint szar a palacsintába
előtte csupa csupa kellemes részek... de a déva patak után elkezdte k jönni az események.. a halálfeljáró előtt a szakadékos kidöltfás.. na azon is nem kevés küzdelem volt... hát igen azért úgy hogy balról a kidölt fa menneltt ott egy 4-5 méter juk..zaért aqz feltüzeli a hangulatot

aztán a kempingben egyzser csak az uindués pillanatában ..délben megjelentek a román rályderek és mondják van új zorba patak.. mondják hogy hol ..és ..na p mint nap ott mentünk el mellete csak sosem néztünk be..mondták ök ott szépen felcibálják egymásnak a motorokat de minekünk ..tetszeni fog...
hát úgy is volt..a végefelé kispolák méretős ziklákon kellett ügyeskedni..az egyinél jól le is csúsztam..ott vergődtem a falán mint hal a szatyorban majd az alján pár kö volt ami megfogott de úgy ütősen az oldalamnál
na azon a romcsi haverek nem jöttek utánunk csak az útról nézték hogy..hát ők....3-4en egész gyorsan átevickélnek egy motort...hát nálunk nem volt segitség csak segits ÉG
de a végén mondták hó nagy kijáró feljáró ..de neketek azzal sem lesz gond...de azért elmondom a 2t azok ott sokat oldalaztak nem értették az 525 mért küzködik a közepén a lendületben maradással..de aztán rályöttek
na az egy olan igaz romaniacs pro nyom...elejétől a végső kimenekülőig....
kis közép sziklás-fás patak...majd egy 2-3 kereszt nagyfa 80cm magassan de átléptethető..eleinte ketten csinálták de én a végén már láttam hogy hol és merre de azért szali cska besegitett..de egyedül ez legközelebb menni fog ..akinek nem az meg majd nyüszkök a patakban a végén menni...tök jó.. ott a nyom eleőttem és csak folyok rajta felfelé....király
na után a kispolák sziklás rész..full szopó elsőkerék beakadós ..haspáncél próbára tevős....hárd de hárd szikla vályuval.
na onnan még két komolyabb fellépő ..de az már ezek hez a poláksziklákhoz képest felüdülés..hipp hopp itt sem vok tipusú
aztán egy lankás patakfelfelé.. majd jobbra fel.. veszélytelennek tűnő meredekséggel....de full szopó gurulókövesmég 3 métert nem mentem benne már azt vette mészre visszafelé megyek há mondom itt meg mi van...öklömnyi kövek szaladtak amerrre láttak..majd a vége már igazi patakos kis lépcsös szikla de azon már fogott a gumi...ez egyre zorbább hegyoldalra vitt majd egyszer csak már lűáttuk is ..na ott a kimenekülőbalra...látszot hogy a hegy talaja omlós hegyitalajó..nekifutó..2m és kanyarból lecsúszó alsó résszel..
dehát ez 525nek 2ben neki dörrentve.. még a közepén a meredeken kissé küzködve de feljutott.. na a 2t meg a felénél látták csak meg miért is kapirgáltam meg súlyosztam magam össze vissza.
dehát onnan elindulni...
már jócskán délután volt... és szali szólt hogy qplung óver...
na gó home.. de azért még a kékpatakba belemehetünk...
sebes tempóval go kocsi felé..kékpatak a dulpakilyáróval.. 5 perc...sárban 4 ..de belefordulok a patakba és ...
hoppá...a patak 1m széles helyett 3m lett és alig 10m re egy 120cm es fasziklarakás fal .
dehát mi alfődiek..nekünk már magas az 30 cm is meg az ötven is de a 120 sem nagyobb kihívás,..ugyhogy nekieregettük magunkat...
persze mindenki röhögött mikor gyertyában felértem és eldöltem oldalara..de már csont nélkül mehettem tovább..egész addig még nem hullottak vissza ezek mint a legyek
de aztán mire a második olyen lépcsőt is kitakaritgattam a belógós susnyástól..addigra ezek odaértek és persze már a kitakaritott lépcsön mentek is felfelé..persze az utolsó beküldte elém vissza amit kitakaritottam arctámadó bozótost
na ott kicsitmegen motor le ..meg bénázás ..de csak hamar feljtutotma és a 50cm lépcsőkkelé tűzdelt eddig folatós patak helyére került full extrém pro patakocskánkon folytunk felfelé..kinek hogy kissebb nagyobb akadályokat képezett némelyik...de aztán ezek is megoldódtak..felhúzódtak.....hihetetlen csaka eg rántás és a kaja is illetve a patakban is finomabb a menet persze voltak bajságos visszamenneteles gondolatok is de végül is mindenki nekidurmálta magát és feljött ...
na ez aztán extra extrém fasza rész lett azért kb az 5 percől 30perc lett a patak..persze legközelebb szerintem meg lesz 15 alatt is.. meg lesz akinek az 1 óra is kevés lesz...persze ha a ..uzi favágók ki nem takaritják..de szerintem ezt mostanában nem fogják..az eső meg mégtöbb hordalékot hoz majd..mert az a két hely nagyon erőssen feltorlódva tartja magát.
innen még okostóbi kitalálta hogy kuplungja szer és lefelé nem tud velünk jönni...de aztán cska azon az útvonalaon kolbászolt mint mi csak a meredek lefelére...otthagyott minket pedig kissé magas hangerővel jeleztem hogy ne kolbászoljon már el mert tudom hogy szar a kuplungja..de jellemzőne leszarta a dolgot.és gó egyedül... nem véletlen hivom az embert gyagyásnak...mer azt tudni kell..én mint a zarándi szupra(tökéletes ) vezető.. minenki gondjára odafigyelve nem nyalatom be azt akinek szar a qplungja főleg ha elptte meg a zorba patakon...csak feljött önként.. egy lefelét meg nem vállal be...mondom gyagyás...

mindent összevetve egy pro nyomos napon vagyunk túl...félő hogy a nyáron már nem lesz több kimentet..mert ez pár nap múlva megent elviselhetetlenül fog porozni.-.de a mai napra 11 pontot kellel adni
egynapra mentünk mert meleg lesz. ma még jó volt. ráadásul ilyen ből elég pár óra is nem kel napokig ott kapirgálni ...
De hamar!
óó te bimbó vagy te bálint. it nem a zsidók tömegeiről van szó. azok le vannak szarva.. hanem egy elég szűk kör! a világot tartják a markukban teeee. szupermagasan vannak. érinthetetlenek. ugy játszanak velünk mint a sakkfigurákkal. na ezeket kéne elgázosítani.
én vennék bontoban, pár ezerért oszt annyi..
hosszát megméred centivel, picit hosszabb lehet ,rövidebb ne..

szatyina, troják, krosszmotorok.hu, stb...
egy kis szakmai kérdés. ugye a könnyű és kecses DRZ-k híresek a kimagasló fékeikről na jó nem bántom nagyon hálás jószág és különbenis meg lett mondva, hogy "te legyél kemény ne a motorod"
na szóval kicsit akarok javítani a fékhatáson, fém fékcsőre gondolok. Kérdés, hogy gyártassak rá 20ért előre hátra, vagy kukázzak valami bontóból, illetve van-é valakinek ismerőse ilyen helyeken, vagy tipp, hogy hol úszom meg a legjobban.
majd megköszönöm, ha segítettetek
simán... ne viccelj, még motor se kell hozzá...
ahaaa, akkor én ott kerék nélkül is végigmennék szerintem
lacika , semmi extra, egy kis csira hely simsonos kisgyerekek szoktak motorozni rajta 1 keréken...
hi,
ez a valentin ebédje ez mi ez?
eddig elsiklottam felette, de most már furdal a kiváncsiság...
Én egy éve nem ültem motoron, erőssen megkopott az amúgy sem fényes gyakorlatom.

Augusztusban melegítek, aztán szeptembertől nekiugrok:-)
Menjünk együtt de motorozni! Fel északra.
Tudod te miről beszélek
Hagy izzon a könyök
Jönne remélhetőleg Gecsa is:)
és ilyenkor mért nem hivsz fel, te kis titok motoros? én is motoroztam, sőt ma is fogok estefelé amikor már jobb az idő.

tegnap tök jo kis dolog történt velem, már majdnem mentem haza, még küzdöttem a szokásos részen, erre látom hogy ott van az erdőben egy ilyen fanatic montenbike-os biciglis srác , teszi le a bicajt és jön oda...
na gondoltam biztos jön hőbölögni hogy miért motorozok meg ilyenek...
erre csak azért jött oda szolni hogy őt is az elöbb basztatta egy vadász hogy huzzon az erdőböl mert vadászni akar, és nehogy meglője, és ezért szol nekem is.
szoval van ilyen pozitiv hozzá állás is, .
na ezt most jol kifejtettem igy reggeli kávéhoz..
morgen...

elolvastam, érdekes , de én olvastam már hasonlo hangvételü történelmi dolgokat a zsidokrol...
sőt inkább ugy fogalmaznák sokat olvastam hasonlo témában, szoval nem volt meglepő számomra, hozzá tenném én nem gyülölöm, veled ellentétben őket, igazábol nincs bajom velük,

szerintem olyat manapság kijelenteni ami igen hangzatos lett mostanság kis országunkban ,hogy mindenröl ők tehetnek, meg állnak a hátterében, az egy marhaság.
a magyarországi zsidok 1% a népességböl, mig a cigok lassan elérik a 10%-ot szaporaságuknak köszönhetően...mégsem állnak semminek a hátterében max a fém lopásnak

viszont mint megfoghatatlan bűnbak nép, akire sokmindent rá lehet fogni ugy pont megfelelnek más köröknek ezért mutogatnak is rájuk buzgon.
nekünk magyaroknak sokkal többet ártott a sok magyartalan hazug diszno tolvajgeci akik széthordták lopták az országot, a növényolaj iparunktol a cukorgyártásig,és a többi... na őket kéne elő venni és lámpa vasra huzni, bár ezzel se lennénk már előrébb.

a zsidoknak van sok jo becsülendő tulajdonságuk, az összetartás , az hogy a gyereküket még akkor is a legjobb iskolába akarják tanittatni ha maguk közben nem élnek fényesen...ezért van olyan sok orvos, ügyvéd stb köztük....sokan nem tudják pl hogy a magyar származásu nobel dijasok 1 kivételével mind zsidok, vagy zsido származásuak, csak ezt már nem szokták hangoztatni, mert hogy milyen büszkék vagyunk hogy ez a kis 10 millios ország milyen sok nobel dijast adott a világnak..ugyi.

(itt jegyezném meg hogy kertész imre könyvénél magyartalanabb művet nem probáltam elolvasni még... , ige nélküli, fél oldalas értelmezhetetlen mondatok...papirra se szabadott volna nyomtatni... )

persze van az éremnek másik oldala is, ami már nem olyan fényes, gondolok a holokauszt elferditett történelmi dolgaira amit a mai napig tilos történelmileg kutatni, sok országban bünti jár érte ilyesmi,ami azért több mint abszurd, szoval vannak bajok...

bár a mai Izraeli fiatalság egyre jobban elutasitja a holokauszt-vallást, merthogy kezd elegük lenni belőle hogy folyton az alapján itélik meg őket, és már ők is azt mondják tiszta lappal kéne indulni ....
amit meg odahaza művelnek a palesztinokal, és a többi körülöttük élő néppel az maga a nagybetűs terrorizmus... sajnos...
mindenesetre elég gáz az a kis mesterséges ék alaku ország, beszurva csupa arab ország közé ,mindhárom oldalon a mai napig hadban áll ,tele feszültségel, full terméketlen terület, kivéve az északi részt,az egész akkora mint a dunántul fele, és ebböl is 2/3-ad sivatagos...
majdnem mindenböl behozatalra szorul, szoval egy kb Veszprém megyényi területen lakik 7 millio ember ,és a mai napig csábitják oda a zsidokat ingyen ház stb ha oda költözöl... jah és van kb 200 atom bombájuk jopár termonukleáris bombával együtt...és egy elképesztő hadseregük mindenkinek otthon a kredencben a géppisztoly stb...várják nagyon a világ végét...

nem kell nagy josnak lenni hozzá hogy ott fog kitörni a következő világ méretü konfliktus, aztán megint mutogathatnak majd a világra hogy minket mindig csak bántanak és ki akarnak irtani, és evvel az új vallásukal megint ellesznek egy darabig és összeköti őket.

ostoba egy lény az ember... pedig tök jol ellehetnénk ezen a szép kis bolygon... ha nem lenne ott az a sok HA...
Az USA-nak is fel lett ajánlva, hogy bármennyit befogadhat. De csak csemegéztek, a gazdag, tudós réteget fogadták be.

A nincstelen tömegekből számítottan felépítették a holokamu ipart, amiből kaszálnak a mai napig.
ronis majd ezt olvasd el esetleg.....beleakadtam ..téged érdekelnek ilyenek és hasonlók....gondoltam reggeli kávé mellé jó lesz ...

na csőváz megyek sietek mert egy titkos projektbe keveredtem pár napja és azt át kell vinni tűzön vizen keresztül..... na az nemzeti érdek...

motorozzatok legalább ti... én majd később ... pápá
morgenny bélák ! agyondolgozom magam ...
kéne motoroznom inkább.....
bakkler.
most nézem ...déw.. hát tanítják ezt a seggenülős hátulterhelem közeb lábazok tecsnikszkát...még az iskolában is
http://youtu.be/k2dWOfER3cE
lyaú reggelt.
na voltunk kint motorozni..ádi haverommal...annyi hogy kimék lemosni a motort utána adok egy rövidebb túrha leírást..de addig nézzétek meg a vidit .. kicsit összecsapott de lehet leszenk részek amik ismerősek lesznek...
pl 5.34nél valentin ebédje..jó éhes lehetett
http://www.youtube.com/user/AR...
Welcome to the Jungle
dejot motoroltam.. bedőltem anyit mint egy totál kezdő...
az új nyomokat jártam be, és full laza még a tetejük..szoval voltak vicces negativba dőlések...
34 C-fok lesz. Sok a testnek és a léleknek is, meg a motornak is.

Nyíregyháza: Motoros Műrepülő Világbajnokság zárónap+Repülőnap
(Grippenek is jönnek 12h és 13h között)
Riki!
még nem tudtam beszélni az emberrel,a hétvégével kapcsoltaban,holnap ígérem téged is felhívlak már...
bár ha nagy meleg lesz nem tudom kinek van kedve egyáltalán vmihez is
kánikulát ígérnek