na jó nem bántom nagyon hálás jószág és különbenis meg lett mondva, hogy "te legyél kemény ne a motorod"
, ige nélküli, fél oldalas értelmezhetetlen mondatok...papirra se szabadott volna nyomtatni...
)
pedig tök jol ellehetnénk ezen a szép kis bolygon... ha nem lenne ott az a sok HA...
bedőltem anyit mint egy totál kezdő...
ilyenből egy fél is.
na ugy látszik itt 1 2 7(olvasd: egy két hét )alatt olyan esők voltak..amik a fákat is rendezték illetve a patakok..a kis folyatós gyorshaladó patakok..mind extrém brutál jók lettek....
voltunk a halál feljárónál is ...hát mondták a többiek találó a név
na ez most aról szolt hogy 4-3an csúnyán az aljában végeztük...a motor fenmaradt a vályuban de mi pörögtünk leflé mint ágról a száraz falevél...
na ott izzadtunk mint szar a palacsintába
előtte csupa csupa kellemes részek... de a déva patak után elkezdte k jönni az események.. a halálfeljáró előtt a szakadékos kidöltfás.. na azon is nem kevés küzdelem volt... hát igen azért úgy hogy balról a kidölt fa menneltt ott egy 4-5 méter juk..zaért aqz feltüzeli a hangulatot
aztán a kempingben egyzser csak az uindués pillanatában ..délben megjelentek a román rályderek és mondják van új zorba patak.. mondják hogy hol ..és ..na p mint nap ott mentünk el mellete csak sosem néztünk be..mondták ök ott szépen felcibálják egymásnak a motorokat de minekünk ..tetszeni fog...
hát úgy is volt..a végefelé kispolák méretős ziklákon kellett ügyeskedni..az egyinél jól le is csúsztam..ott vergődtem a falán mint hal a szatyorban majd az alján pár kö volt ami megfogott de úgy ütősen
na azon a romcsi haverek nem jöttek utánunk csak az útról nézték hogy..hát ők....3-4en egész gyorsan átevickélnek egy motort...hát nálunk nem volt segitség csak segits ÉG
de a végén mondták hó nagy kijáró feljáró ..de neketek azzal sem lesz gond...de azért elmondom a 2t azok ott sokat oldalaztak
na az egy olan igaz romaniacs pro nyom...elejétől a végső kimenekülőig....
kis közép sziklás-fás patak...majd egy 2-3 kereszt nagyfa 80cm magassan de átléptethető..eleinte ketten csinálták de én a végén már láttam hogy hol és merre de azért szali cska besegitett..de egyedül ez legközelebb menni fog ..akinek nem az meg majd nyüszkök
na után a kispolák sziklás rész..full szopó elsőkerék beakadós ..haspáncél próbára tevős....hárd de hárd szikla vályuval.
na onnan még két komolyabb fellépő ..de az már ezek hez a poláksziklákhoz képest felüdülés..hipp hopp itt sem vok tipusú
aztán egy lankás patakfelfelé.. majd jobbra fel.. veszélytelennek tűnő meredekséggel....de full szopó gurulókövesmég 3 métert nem mentem benne már azt vette mészre visszafelé megyek
dehát ez 525nek 2ben neki dörrentve.. még a közepén a meredeken kissé küzködve de feljutott.. na a 2t meg a felénél látták csak meg miért is kapirgáltam meg súlyosztam magam össze vissza.
dehát onnan
már jócskán délután volt... és szali szólt hogy qplung óver...
na gó home.. de azért még a kékpatakba belemehetünk...
sebes tempóval go kocsi felé..kékpatak a dulpakilyáróval.. 5 perc...sárban 4
hoppá...a patak 1m széles helyett 3m lett és alig 10m re egy 120cm es fasziklarakás fal
dehát mi alfődiek..nekünk már magas az 30 cm is meg az ötven is de a 120 sem nagyobb kihívás,..ugyhogy nekieregettük magunkat...
persze mindenki röhögött mikor gyertyában felértem és eldöltem oldalara..de már csont nélkül mehettem tovább..egész addig még nem hullottak vissza ezek mint a legyek
de aztán mire a második olyen lépcsőt is kitakaritgattam a belógós susnyástól..addigra ezek odaértek és persze már a kitakaritott lépcsön mentek is felfelé..persze az utolsó beküldte elém vissza amit kitakaritottam arctámadó bozótost
na ott kicsitmegen motor le ..meg bénázás ..de csak hamar feljtutotma és a 50cm lépcsőkkelé tűzdelt eddig folatós patak helyére került full extrém pro patakocskánkon folytunk felfelé..kinek hogy kissebb nagyobb akadályokat képezett némelyik...de aztán ezek is megoldódtak..felhúzódtak.....hihetetlen csaka eg rántás és a kaja is illetve a patakban is finomabb a menet
na ez aztán extra extrém fasza rész lett
innen még okostóbi kitalálta hogy kuplungja szer és lefelé nem tud velünk jönni...de aztán cska azon az útvonalaon kolbászolt mint mi csak a meredek lefelére...otthagyott minket pedig kissé magas hangerővel jeleztem hogy ne kolbászoljon már el mert tudom hogy szar a kuplungja..de jellemzőne leszarta a dolgot.és gó egyedül...
mindent összevetve egy pro nyomos napon vagyunk túl...félő hogy a nyáron már nem lesz több kimentet..mert ez pár nap múlva megent elviselhetetlenül fog porozni.-.de a mai napra 11 pontot kellel adni