Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

én meg egy nagy strici ha újra születhetnék
szjja drága
Me jóóó a nőknek Ha újra születhetnék csajként akkora ribanc lennék mint állat
Tsókolom Elveszett néni
miért is ?
igen
Jó a nőknek
ma lesz szülői értekezlet a kölöknek...elmenjek vagy felesleges?úgyis csak a felét értem jó későn,fél 8-kor
mennek 3 napra kirándulni,nekünk meg lesz 3 nap nyugi
A vasam az megint beszopatott jó szokásához híven, a berúgókaron lévő acélkengyel elrepedt, a berúgókar meg szétnyílt mint a rózsa kérdeztem a bontókat, nuku, így marad megint a tákolás a hétköznapokra most már kezd tele lenni vele a tököm

Lehet elviszem egy profi hegesztőshöz, hátha ő meg tudja úgy varrni, hogy ne szakadjon szét
Fogadjunk volt rajta új idomszett

Van egy laptopom, meg hozzá pár vezeték azt rádugod a motorra és még azt is kimutatja, hogy a csavarok megfelelő nyomatékkal vannak-e meghúzva, így rögtön tudod vétel előtt, hogy mennyi nyűgje van a vasnak, full diagnosztika, blokktól kezdve futóművekig minden
de nagyot is lehetne kaszálni egy ilyen cuccal

Korrektségre ne számíts a mai világban, tisztelet a kivételnek, szerencsére akadnak
Estét!
Az széééép Tedd fel te is,mint egy buzi csinálta,odaadtam a motor mellé a kivett cuccokat,azt lefotózta,hogy ő majd ezeket cseréli ki a motorjában A köcsög baromja Annyi buzi van,hogy az eszméletlen
Csika! (és persze, akit kíváncsiságból érdekel)

Újabb hideg zuhany az YZ-vel (hétvégén kicsit játszottak haverok a motorral):

EDDIG VOLT

- hátsó felni szét volt repedve(de hogy ne lehessen észrevenni, le volt fújva feketével a felni)
- a blokk/dugattyú stb minden faszán összerakva, miután megadta magát és kurva jó lett
- futómű általad kiba@@ott jó lett (a sörnyitóval vagy mi a tökömmel kiékelt, szilóval kinyomott ku@va anyja miatt)

ÚJDONSÁG:
- a hátsó fék 3, azaz 3 fékbetétből volt összebarmolva, és valami "saját" készítésű anyag volt odaszegecselve kopó anyagnak (ezt nem is tudom hogy nem vettük észre első alkalommal, de az tuti, hogy akkor még nem riszálta alapból a seggét egyenesben sem, most is haverok vették észre hogy mész, és folyton dobálja magát, aztán hótforró' volt a hátsó kerék). Nem egy csillagászati összeg a fékbetét, de ez annyira sufnituning már, hogy nincs is ilyen, pedig van)
- a motorerőtől, gondolom én, ami eddig nem volt, de most már minden be van lőve, csúszik a kuplung, így a lamellákat cserélni kell

Hát komolyan ez a faszi, akitől vettem (bár lehet nincs köze hozzá,de a tökömet rá, hogy tudta), úgy adta el a motort, hogy többször megdögölhettem volna vele de összerakta, hogy el lehessen passzolni.

Egyszerűen nem értem mi van az emberekkel...
ennek örülök,biztos négerbarnák vagytok már
megjöttünk , minden szupi volt , kifogtuk a jó időt
na meló mára letudva
Morgenytet
csak nem lehetett olyan hülye, hogy belehajtott?
Bár ki gondolná, hogy a pocsolya alatt mély lyuk van

Valószínű beszakadt csórikám alatt az út
Jó reggelt!

Ez a lépcső jó ötlet csak egy a bibi, kint a picsába nem igen van, max ha csinálsz, otthon meg a szomszédok örömére, szerintem senki n em fogja a holtpontot keresni

A többit faszán leírtad, tényleg csak ennyi
és még mi panaszkodunk a kátyúkra
hello
ki mondta ezt?dehogyisnincs
meg mire beöltözik az ember,rásül a bőrruha
Dehogynem.....
Welcome to the jungle