A máriapócsi bármibe jó,akármelyik hőértéknek megfelel! Csak nagyon kell vigyázni,mert sokszor összekeverik a csatkai szentűt gyertyával!
Persze hogy hamisítanak ezek is! Már a máripócsi gyertyát is kínából hozzák!
Jó estét!
Még nagyon kezdő vagyok gyertya ügyében, segítsetek légyszi.
Melyik végére kell dugni a gyertyapipát, amelyiken kilóg a kakóc vagy a másikra?
Ja és ez a máriapócsi milyen hőértékű gyertyának felel meg?
A múltkor belecsavartam egyet, amit a Szentkúti templomból nyúltam le, de az elolvadt gyorsan lehet meg kellett volna előtte szenteltetni a pappal , ezek a papok is már hamisítják a gyertyákat
az is ilyen balhés hely? pedig azért mennék arra, mert ott még lehet basztatás nélkül menni, egyébként mi nem vagyunk állatok, igyekszünk a legkevesebb mutatni magunkból, ha motorozunk...
akkor vagy keresek egy vezetőt, vagy megyünk másfelé, csak valami közeli heyl kellene.
laca..laca..pösti 0,5egyházi...
hát ha akarsz kijössz egyszer oszt csapodol hozzánk..ha úgy érzed ez neked sokkkk.vagy kevés..otthagysz minket mint már egy jó...páran
legutolsó drz havert 50perc után fordult ki a nyomból letört qplungkarral..és ment vissza a kocsihoz..de ilyet sajna nem játszunk már...külön ment mert ugye izsmerni nem ismerjük egymást... és ha esetleg megharagudol rám..ami már nem első lennél belőle akkor nem kell hazafelé is egy kocsiban sziw-ni
ennél barátibb izsmerkedős dumát nem tudok kipréselni a hónajj szőrből induló.. ujjakban végződő förmedvénnyel ami rendszertelen összefüggéstelen billentyhűlenyomásokkkal képes ezen oldalak -sokszor felesleges -telefirkálására
ez a gyertya ez beszarás..
amit láttam és talán látnám élőben az az hogy a 6lap az vastagabb emezeknél...+ az elektródás rész...
most szedhetem ki a gyertyát akátélyemből..miattatok...szutykok..mert ha nem irjátok le legalább boldogan hal meg az 525 de igy...amúgy ez a gyertya már egy ideje..1 éve jól műnködik..akkor az csak jó nem?
a tartalékot meg megnézem én... de ha nem jó..beirok olyat a fórumba hogy....
nem lyaúúúú
a kajak az az igazi sport.. a többi mind laúfasz...
de azért azt tudni illik..mivel kishegyünk egy kilátástalansággal megáldott full erdőben mész végig tipusú..ezért akár hol is voltunk a klima hibátlan volt...akár hol
mikor 5kor a kocsihoz értünk akkor meg majd megfőttünk a betonon..
van új pension...ami egynapra megálni felesleges..de amúgy olyan pályaszállás mint a templomnál...de az egynapra nekem a templom a nyerő mert ...béke van a kocsiban..meg szeretet meg hit....+a fák alatt a kocsiba nem rottyan meg a szörpöm olyan álysztelya volt mint a pálinka vagy 50 fokos és szürcsölni kellett mert égette a pofám
ja ha véletlen ne adgyaja izsten kimégy akkor az öregnek megent kell két csomag sopilyáne meg cigipapír...ha jólértelmeztem a román mutogatom a cigit miközben sodrom a cigit egyetemes mutogatós nyelvtant
jóvan akkor lehet énis kimék regimentre mint egyéni nem támogatott.. meghúzom magam a kocsiba minimál cuccal nem úgy mint multkor. és ha mék akkor a helyszinen nevezek. és a te kajádat eszem.viszont akkor nem megyek el utána olyan geci messze. vagy az egyik vagy a másik.
mi van ezzel a djetrlyával
mondjuk a bergbe 4 év alatt nem kellett cserélni..az elekrtódán a kopás(villamos ivhúzásból adódó részecske letávozás) olyan szinten nem volt hogy az ihaj
és a mostani ktmnél is zet úgy itéltem a 4 hónap alat hogy ez még sehol sem érett rá...
de azért van tartalék.
de az akkor milyen...motorosbolti is lehet szar?
beszarás. amit most rendeltem b8eg az perfectül néz ki a leirtak alapján! ja és piros dobozos. szép igényes darab.
viszont a b9es az atom gagyi! ferde a felirat, vastagaok a betűk söt ferdék is. és nem a lapoláshoz esik a márkanév sem. stbstb..a b7es is szintén. mindkettőt a bárdinál vettem. most akkor mia fasz van? bemennyek cirkuszolni és köpjem be őket az ngk nál? de most tényleg.
bazze azé ette meg állandóan én meg amotorra fogtam. na most belerakom a jókinézetű b8eg -t . hátha megtáltosodik. ja meleg van nem is járok motorozni .
a móka miatt nem félek... mert vagy nekem szólsz vagy sem de az biztos....
nálam halkabb munkaerőt könnyű találni...de lustábbat...bénábbat azért keresgélni kell a neten nem kicsit
szali...nyugi...
ha nem érek rá nem tudok beszélni..ennyi..de legalább nem hagyom hogy csörgess ...ez azért barátibb mint egész héten leszarni után am egy hivogatni hogy na mi lesz "barátom" megyünk hajtani.
ha munka ha motorozás ha csak az hogy fály a szivde én nem döntöm el csörgés alapján felvesze -é vagy sem.
nem vagyok én okos gabesz.
soha soha sohhhaaaa ....fórumon nem kérünk vissza semmit titokolvasótól..ez a fhórumozás alapszabálya
hánytorgani csak úgy hogy mindenki hallja...
köcsögölni meg csak úgy hogy legalább a fele legyen igaz...
az a mai napra neked...üllyé le filyam egyes .
zozi apu és valentin(bálinyó..azaz bálintanyó) majd meghatározzák kinek van igaza..adddig úllyé le a felperes padjára
jól mondod együtt van a banda...akár csak a hmv helyi és félegyházi különülmény
nyugi ha kitisztul a levegő..hajtunk még együtt....mert volt már olyan hogy volt már ilyen...
ha normális vagy munka ügyben beszélhetünk...
de ezt -mint mondtam- veled ellentétben csörgés alapján ÉN nem tudom megállapítani....gyagyás
ne szarj távoli menet lehet törlődik ha a redzsiment beugrik..és úgy néz ki....vagy lesz valami vagy sem..de az biztos...legalább is a mezt megint hordásra ajánlotta mpi
tehát mehetünk thávol..ahova egyszer akarsz egyszer nem együtt is ..persze külön verdával csapatttal.. de alhatunk egy franszia ágyban persze háttal..sisakal a fejeden
na ezt se tuttam. román a koyo? eszem faszom. akkor le van szarva. rakjatok amit akartok. régen japán volt. azokat is megette a globalizáció . mióta a szamurájokat leszerelték, szarni ment az egész .
amugy olyan gagyi ngk t már láttam. kb egy motorozásonként cseréltem ki a gyertyámat br8ecm. már egy vödörrel elhasználtam. most átértem a b7 es -re . abból is megevett egy nagy marékkal. aztán most vettem b8eg -t tüelektródásat. majd mikor ebből is kicserélek legalább 5 öt akkor lehet elmeygek a ktm hez és veszek egy igazit 5000 ért . . és akor csak kb 30 ezret hajigáltam a kukába.muhahahaha viszont tök olcsók voltak. ijen 8-900 ft/db. de hogy tudtam neki örülni. csak az zavart hogy a hátizsákomba volt vagy 5 gyertya és nehézzé vállt emiatt. na mindegy . egyébként most kivételesen b8 eg az piros japán dobozos volt! na hátha az nem gagyi. amugy a densó az tán még jófajta. de lehet azt meg albánok csinálják. semi se a régi máán.
Akkó súgok,de köztudott ez is Magyarban gyártott csapágyak mennek ki németbe szám nyomásra és csomagolásra A magyar cipők olaszba,stb stb stb.Van itt minden, ha van kapcsolatod mindent tudol Látode, ezen a matrica se tetszett a gazdának,lecserélem rajta
amúgy ja van olcsóbb megoldás de azért tényleg nem eccerű minden esetben....általában nem minden esetben spórolás a legvége...erről is tudnék mesélni....
hát például a koyo ami annyira japán hogy romániában dolgozik is egy haverom....(de röhögni fogsz pont a minőségbiztosítási mérnök és mondja, hogy odabasszák a japánokat amikor a selejtet és a mérethűség szórás teszteket csinálják.. )
milyen jó mikor az ezerforintos kamu ngk rácsöppen egy hatvanezres dugóra és mondjuk a hajtókar nem is görbül ....megspóroltál rögtön vagy mínusz százezret...
ott van még az a vicc kategóriás pds szem is. direkt egy nemlétező méretet kreáltak hogy vedd meg 10 en ezrekért azt a retket. pedig kurvakomoly "G" szemek vannak amik kb örök élet kategória lenne mezőgazdasági gépekben előszeretettel alkalmazzák őket. és csak 1-2 ezer ft /db. ráadásul majdnem ugyanakkora mint a ktm g szeme. . de csak majdnem:)
egyébként jó bele a 2201 es kétsoros müanyagkosaras csapágy önbeállós csapágy. minimális átalakitással. ja és ez zsírozható! ellentétben a teflonos ganéval amit megesz a zsír.
ugyanaz a szitu mint pl a ktm dobozos ngk gyertyákkal. megveszed motoros boltan 4-6000 ért a ktm dobozost. az autósboltba meg ugyanaz 1600 ft. dettó ugyanaz! kb ez lehet a csapágyakkal is. nagy biznic az alkatrész ipar. ha ktm boltban veszed kiszivják a taknyod . amúgy a koyo csapágy az ehte japán. az egyik legjobb minőséget képviseli! van még az nsk de az errefelé nem elterjedt. az fag kezd elkutyulni. az skf is cigányokkal csinálatatja. pár éve csapágynagykernél melóztam. akkor még jobban képben voltam. azóta azt is elfelejtettem amit tudtam. biztos kurvára érdekelt az a meló hely .
ja jó példa még a ktm kuplung agyban a középrészben az ina tügörgős kosár. ktm boltban jópár ezer . a csapágyboltban 950.- ft ért kaptam eredeti ina -t. dettó ugyanazt mint amit ktm küldene többezerért.
sajnos vannak spec csapágyak amiket nem tudsz kicselezni. simán tervezhetnék a blokkokat szabványokal is . de abban mi lenne a poén ha nem adhatnák utána rabló szemét árakon mint spéci alkatrészt. na eza geciség. pedig ugyanott készülnek ezek is ahol a többi ,csak a gyár rendeli egyedi méretezéssel. direkt. szopjanak le.
nézd meg mikor minden stimmel hány görgő vagy golyó van benne...
ez sokszor a különbség (mi esetünket véve)a boltba árult olcsóbbnál , hogy a gyári pl.9 gögős az olcsóbb amit írtál az csak 8 ...
de attól még nem szar de pl. főtengely vagy lánckerékcsapágynál ne rakj kevesebb golyóst vagy görgőst...
ezt szokták azért beszopkodni....
amúgy fontos nemcsak a zártságát jelölik egy csapágynál...ill. a számok / betűk mutatnak még pár kibaszottul fontos dolgot mondjuk kb.30 féle különbséget egy azonos méretű csapágy tekintetében...(amitől még lehet jó vagy nem jó esetleg geciszar nekünk adott esetben)
nem sorolom de fejből tudok 15 öt...méret, csapágyfajta, anyagminőség ,terhelés, extra terhelésirányok, mély vagy sima hornyolás, tűrés, illesztés, zártság, kosáranyag, üzemi fordulat ,hőterhelés, olajozáskövetelmény, külsőzégernútolás, extragörgőszám, meg ilyesmi faszságok...
Árakra magyarázat:
A motoros gyár megveszi fillérért amit gyárt a koyo, madj eladja gyáriként a nagykernek aki tovább a kiskernek és a végén kerül hozzád, kb 10x annyiért, mint az eredeti ára, minden szaros motoros gyári alkatrészen kurva nagy haszon van az eredeti valós árhoz képest
A proxos ugyanez a buli, csak ott kimarad a gyár, a prox nem nyerészkedik annyit, de csak azért, hogy az övét vegyék, ne a gyárit...van ami dettó ugyan az mint a gyári, persze van ami után gyártott, alkatrész függő.
Ha csapágy esetén bemész a csapágyboltba, akkor kimarad a motorgyár és a prox is, de ott is vigyázni kell, mert egyes csapágyboltokba a sima csapágy drágább, mint a gyárinak hívott
Legjobb a Koyotól venni csapágyat na jó attól aki direktbe onnan szállít...
a lényeg minél kevesebb kézen menjen át, mire hozzád kerül, mert bármilyen fura ettől lesz olyan kurva drága minden, mindenki rátesz egy kicsit
Egyébként ki kell próbálni!
Persze hogy hamisítanak ezek is! Már a máripócsi gyertyát is kínából hozzák!
Még nagyon kezdő vagyok gyertya ügyében, segítsetek légyszi.
Melyik végére kell dugni a gyertyapipát, amelyiken kilóg a kakóc vagy a másikra?
Ja és ez a máriapócsi milyen hőértékű gyertyának felel meg?
A múltkor belecsavartam egyet, amit a Szentkúti templomból nyúltam le, de az elolvadt gyorsan
akkor vagy keresek egy vezetőt, vagy megyünk másfelé, csak valami közeli heyl kellene.
hát ha akarsz kijössz egyszer oszt csapodol hozzánk..ha úgy érzed ez neked sokkkk.vagy kevés..otthagysz minket mint már egy jó...páran
legutolsó drz havert 50perc után fordult ki a nyomból letört qplungkarral..és ment vissza a kocsihoz..de ilyet sajna nem játszunk már...külön ment mert ugye izsmerni nem ismerjük egymást... és ha esetleg megharagudol rám..ami már nem első lennél belőle akkor nem kell hazafelé is egy kocsiban sziw-ni
ennél barátibb izsmerkedős dumát nem tudok kipréselni a hónajj szőrből induló.. ujjakban végződő förmedvénnyel ami rendszertelen összefüggéstelen billentyhűlenyomásokkkal képes ezen oldalak -sokszor felesleges -telefirkálására
amit láttam és talán látnám élőben az az hogy a 6lap az vastagabb emezeknél...+ az elektródás rész...
most szedhetem ki a gyertyát akátélyemből..miattatok...szutykok..mert ha nem irjátok le legalább boldogan hal meg az 525 de igy...amúgy ez a gyertya már egy ideje..1 éve jól műnködik..akkor az csak jó nem?
a tartalékot meg megnézem én... de ha nem jó..beirok olyat a fórumba hogy....
nem lyaúúúú
a kajak az az igazi sport..
de azért azt tudni illik..mivel kishegyünk egy kilátástalansággal megáldott full erdőben mész végig tipusú..ezért akár hol is voltunk a klima hibátlan volt...akár hol
mikor 5kor a kocsihoz értünk akkor meg majd megfőttünk a betonon..
van új pension...ami egynapra megálni felesleges..de amúgy olyan pályaszállás mint a templomnál...de az egynapra nekem a templom a nyerő mert ...béke van a kocsiban..meg szeretet meg hit....+a fák alatt a kocsiba nem rottyan meg a szörpöm
ja ha véletlen ne adgyaja izsten kimégy akkor az öregnek megent kell két csomag sopilyáne meg cigipapír...ha jólértelmeztem a román mutogatom a cigit miközben sodrom a cigit egyetemes mutogatós nyelvtant
mondjuk a bergbe 4 év alatt nem kellett cserélni..az elekrtódán a kopás(villamos ivhúzásból adódó részecske letávozás) olyan szinten nem volt hogy az ihaj
és a mostani ktmnél is zet úgy itéltem a 4 hónap alat hogy ez még sehol sem érett rá...
de azért van tartalék.
de az akkor milyen...motorosbolti is lehet szar?
viszont a b9es az atom gagyi! ferde a felirat, vastagaok a betűk söt ferdék is. és nem a lapoláshoz esik a márkanév sem. stbstb..a b7es is szintén. mindkettőt a bárdinál vettem. most akkor mia fasz van? bemennyek cirkuszolni és köpjem be őket az ngk nál? de most tényleg.
bazze azé ette meg állandóan én meg amotorra fogtam. na most belerakom a jókinézetű b8eg -t . hátha megtáltosodik. ja meleg van nem is járok motorozni .
nálam halkabb munkaerőt könnyű találni...de lustábbat...bénábbat azért keresgélni kell a neten nem kicsit
ha nem érek rá nem tudok beszélni..ennyi..de legalább nem hagyom hogy csörgess ...ez azért barátibb mint egész héten leszarni után am egy hivogatni hogy na mi lesz "barátom" megyünk hajtani.
ha munka ha motorozás ha csak az hogy fály a szivde én nem döntöm el csörgés alapján felvesze -é vagy sem.
nem vagyok én okos gabesz.
soha soha sohhhaaaa ....fórumon nem kérünk vissza semmit titokolvasótól..ez a fhórumozás alapszabálya
hánytorgani csak úgy hogy mindenki hallja...
köcsögölni meg csak úgy hogy legalább a fele legyen igaz...
az a mai napra neked...üllyé le filyam egyes
zozi apu és valentin(bálinyó..azaz bálintanyó) majd meghatározzák kinek van igaza..adddig úllyé le a felperes padjára
jól mondod együtt van a banda...akár csak a hmv helyi és félegyházi különülmény
nyugi ha kitisztul a levegő..hajtunk még együtt....mert volt már olyan hogy volt már ilyen...
ha normális vagy munka ügyben beszélhetünk...
de ezt -mint mondtam- veled ellentétben csörgés alapján ÉN nem tudom megállapítani....gyagyás
ne szarj távoli menet lehet törlődik ha a redzsiment beugrik..és úgy néz ki....vagy lesz valami vagy sem..de az biztos...legalább is a mezt megint hordásra ajánlotta mpi
tehát mehetünk thávol..ahova egyszer akarsz egyszer nem együtt is ..persze külön verdával csapatttal.. de alhatunk egy franszia ágyban persze háttal..sisakal a fejeden
amugy olyan gagyi ngk t már láttam. kb egy motorozásonként cseréltem ki a gyertyámat br8ecm. már egy vödörrel elhasználtam. most átértem a b7 es -re . abból is megevett egy nagy marékkal. aztán most vettem b8eg -t tüelektródásat. majd mikor ebből is kicserélek legalább 5 öt akkor lehet elmeygek a ktm hez és veszek egy igazit 5000 ért .
hát például a koyo ami annyira japán hogy romániában dolgozik is egy haverom....(de röhögni fogsz pont a minőségbiztosítási mérnök és mondja, hogy odabasszák a japánokat amikor a selejtet és a mérethűség szórás teszteket csinálják.. )
a hamis ngk gyertyákról meg gondolom hallottál...csak átsiklottál felette
milyen jó mikor az ezerforintos kamu ngk rácsöppen egy hatvanezres dugóra és mondjuk a hajtókar nem is görbül ....megspóroltál rögtön vagy mínusz százezret...
egyébként jó bele a 2201 es kétsoros müanyagkosaras csapágy önbeállós csapágy. minimális átalakitással. ja és ez zsírozható! ellentétben a teflonos ganéval amit megesz a zsír.
ja jó példa még a ktm kuplung agyban a középrészben az ina tügörgős kosár. ktm boltban jópár ezer . a csapágyboltban 950.- ft ért kaptam eredeti ina -t. dettó ugyanazt mint amit ktm küldene többezerért.
sajnos vannak spec csapágyak amiket nem tudsz kicselezni. simán tervezhetnék a blokkokat szabványokal is . de abban mi lenne a poén ha nem adhatnák utána rabló szemét árakon mint spéci alkatrészt. na eza geciség. pedig ugyanott készülnek ezek is ahol a többi ,csak a gyár rendeli egyedi méretezéssel. direkt. szopjanak le.
ez sokszor a különbség (mi esetünket véve)a boltba árult olcsóbbnál , hogy a gyári pl.9 gögős az olcsóbb amit írtál az csak 8 ...
de attól még nem szar de pl. főtengely vagy lánckerékcsapágynál ne rakj kevesebb golyóst vagy görgőst...
ezt szokták azért beszopkodni....
amúgy fontos nemcsak a zártságát jelölik egy csapágynál...ill. a számok / betűk mutatnak még pár kibaszottul fontos dolgot mondjuk kb.30 féle különbséget egy azonos méretű csapágy tekintetében...(amitől még lehet jó vagy nem jó esetleg geciszar nekünk adott esetben)
nem sorolom de fejből tudok 15 öt...méret, csapágyfajta, anyagminőség ,terhelés, extra terhelésirányok, mély vagy sima hornyolás, tűrés, illesztés, zártság, kosáranyag, üzemi fordulat ,hőterhelés, olajozáskövetelmény, külsőzégernútolás, extragörgőszám, meg ilyesmi faszságok...
A motoros gyár megveszi fillérért amit gyárt a koyo, madj eladja gyáriként a nagykernek aki tovább a kiskernek és a végén kerül hozzád, kb 10x annyiért, mint az eredeti ára, minden szaros motoros gyári alkatrészen kurva nagy haszon van az eredeti valós árhoz képest
A proxos ugyanez a buli, csak ott kimarad a gyár, a prox nem nyerészkedik annyit, de csak azért, hogy az övét vegyék, ne a gyárit...van ami dettó ugyan az mint a gyári, persze van ami után gyártott, alkatrész függő.
Ha csapágy esetén bemész a csapágyboltba, akkor kimarad a motorgyár és a prox is, de ott is vigyázni kell, mert egyes csapágyboltokba a sima csapágy drágább, mint a gyárinak hívott
Legjobb a Koyotól venni csapágyat
a lényeg minél kevesebb kézen menjen át, mire hozzád kerül, mert bármilyen fura ettől lesz olyan kurva drága minden, mindenki rátesz egy kicsit
Egyébként ki kell próbálni!