Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

figyu. én nem féltek semmit. a színtiszta igazat írtam. mit kell ezen nem érteni? egyébként meg ,ha viccnek szántad akkor is jó. máskülönben meg ott szarom le hol motorozik ahol van. felőlem bóklászhat a homokon tovább.

semmi különlegeset nem írtam, kiviszel a kocsiddal vagy kiköhögöd a benzint a mienkbe . végülis ez a része lényegtelen. és belelocsolsz egy huszasért benzint két motorba. na jó legyen 15 kb annyit esznek meg a nap alatt. ha meg soknak találod ,ugordj vissza 6 sort és olvasd el mégegyszer onnan : mégis mit gondolsz? több milióba van egy ilyen helyet bemotorozni öreg... évek kellenek hozzá! meg egy pár motort elpaszolsz mire megleled amivel jót lehet menni. a töménytelen alkatrész benzin stbstb idő kikocsikázás ,favágdosás ,köpakolászás ,emberekkel megismerkedés ,szivás ,hiába kimenés ,motorhiba ,baleset ,had ne soroljam már.

egyébként előtted áll a lehetőség ,hogy önállóan kimenjél bárhova és ott kedvedre motorozzál. majd intünk egymásnak ,ha véletlen pont úgy jön ki.
DEW! reggel ott leszek időben..tudok korábban indulni,ne aggódj,a lényeg spanifert szerezz!
Uraim,pofát be,gatyát cuccot fel,motor összekészít azt ellehet húzni a számat
Vasárnap aki ráér és szeretne tényleg egy jót moccolni az jöjjön az Újszilvási Motocross pályára!4000 a nevezés,amiben benne lesz egy tál étel.Motor mosási lehetőség lesz.Előre láthatólag 4 kategória lesz:85cc Hobby,amatőr,és profi.Komoly pálya karbantartás folyik rajta jelenleg is,locsolás domb építések,és locsolás! További információ : http://www.facebook.com/motocr... illetve itt : 06304625867
nehogy itt összevesszetek m,ár hogy ki mennyiért oktat és kit...
má laca te leirod hogy merre hogy hajtottatok amikor a 0,5 1háziakkal voltatok?
nem.
mert mindenki félt ia szaros kis helyeit nehogy kitakaritsák onnan valami idegen hülyék miatt az Ő jól odaszokott bandájukat..
szali is csak ezért nem fogad olyan szeretettel mint elképzeled...bár tudni kell ez olyan mint itthon ha van ismerős odamész és körbevisz..szinte 100 100alék hogy max egyszer kétszer leszel ott de akkor is mindenki úgy félit a helyét mitha az asszonyát kéne átadni egy körre
köszi nagyon csábító ez a nagylelkű önzetlen ajánlat, de csak úgy vagyok hajlandó kimenni, ha én adom nektek a motorokat és én fizetem a kaját
DEW!
Holnap? jösz? vagy én szedek itt egyedül BÉRES cseppet?
felveszel bennünket egy 3 személyes furgonnal és kiviszel illetve dobsz egy huszast benzinre akkor kiviszünk a te kocsiddAL EGY NAPRA SZIVESEN. körbeviszünk pár fasza helyen és elmondjuk merre nem lehet menni és mit nem szabad illetve hol parkolhatsz. aztán ha akarsz kimégy máskor magad vagy egy haveroddal. félegyházától ez a hegy a legközelebbi jó hegy .
jah az oké, nem kell baromnak lenni, meg TV-t lopni
azért nálunk vannak olyan helyek, ahova nem megyünk mert gyakran voltak bajok...
asszem kerítek magamnak valami jártas emberkét arra és ősszel megnézzük, ha Isten is úgy akarja, mármint Zarira gondolok
hát pont t írtad, hogy lealázol mindenkit és sírva mennek vissza az autóhoz aztán meg még eegész úton ütlegelnek, hogy kibaftál velük
pedig tőlem sokat tanulhatnál, azt mindenképpen hogy ne csináld
mi ez meleginditó bovdenó?
akkor kell
Igaz, ezek BMW 1200 GS-esek
De jööööttök érte,me van már 2 garnitúra aminek nincs gazdája,sokáig nem fogom őrizni(január óta itt vannak),me nem érem el őket sehogy.Eladom a picsába......
egy nyamm lesz... jó egy két helyne kerülő is lesz aki nem tudja.. az kap büntit...és egy kategória...vagy a fasz se tudja ..még
nyugi bálint ..ez nem igazi race..ezt csak magunknak jelöljük ki..:-)
nem 50embernek.
amúgy ezek a románok a mi nyomainkon lökik nagyon sok helyne msotanság..a halálfeljárót is!azt is járták.. meg ahol voltunk annak a nagyrészén ott vannak a nyomok!
j és voltak szalagozások.. jó mondjuk nem az eghsztrémben de voltak..valami kis race lehetett.
amúgy egy race nem ér annyit hogy elbassza renomét.
arra azért figyelek
szeva Csika,lenne egy BMW 650 GS Dakar központi rugostag mennyiért csinálnád meg profin?írd meg itt vagy a vrabel@cia.hu cimre.Kösz a választ!
Lehet olyan ismeretsége van hogy neki simán megengedik!
Jó lenne!
Az amatőrbe én indulnék is
nem járnod, hanem járnotok...
jájj viktor kis vével... verd már ki a fejedböl ezt a versenyt szervezel oda dolgot....

utána lehet jo darabig nem kéne oda járnod motorozni...
laca.
ez wick vót
természetessen sem én sem a barátaim..izsmerőzsei nem félnek attól hogy új emberektől úly dolgokat tanul-jana-k:-)
ha ez lesz tutti lehetsz benne...ingyé viszünk magunkal minden hova..csak hogy taniccs mester... legyen...
gyakorlatilag ingyen órákat kapni nálam jobbtől maga a pénz spórolás ...ugye szali?
mit nem adtunk volna 2008ban ha ..elénkteritik a hegyet ahogy m már tudom...hát ott barangoltunk béna helyeken..de most...olyan helyeket tudok összekötni hogy egy 2 napos ravét simán rendezhetnénk is..és lehet hogy fogunk is:-)
egy eghsztérmé..egynapos...10-12ig..2 óra oda a nyomon meg 13-15ig 2 óra vissza a nyomon...
ha belerakom a zarándol feljárót... akkor mondjuk besetelende..de pl azt csapatban szerintem megtudnák csinálni...szerintem...legalább is az expertek minden képp.
ez még lehet hogy...mert akkor ott párok ideiglenessen összespanyolnak...már akinek nem menne egyedül...
és úgy töltenék el az időt...az felfelé is erős lesz ,de lefelé meg különössen figyelős..de ah kijelöljük akkor azért csak nem a szakadék peremére jutna a többség hacsak nem direkt oda jelöljük
najo.. de hogy egyenlőek legyenek a feltételek Csoresznak elvesszük az egyik kerekét... mondjuk a hátsot ,mert az a hajtott...
laca...laca...fasza
nem szabad a motoros tásakat megalázni....még akkor sem ha ügyesebb vagy náluk...és mivel én tiszta alfődi vagyok...te meg már mint pösti hegyi vagyány....csúnyán megaláznál minket
ez nem 0,5-e barátimert képzeld már hogy szali meg én meg az isdés izsmerőseimet sÍratnád megfelé
igy nem jöhetsz velünk...te megalázós drz király
ott siratnál miket ahol senki sem lát...mi...te mocskok 0,5 1házi...pösti .
hát csoresz kitépi a ...sz....szövetségből kapott kiskönyvéből a lapokat...ha egy drzé 399 megalázol minket...
amugy szereti.. sőőőt, hogy ugymondjam kifejezetten igényli...

hát.. volt már pár ember aki az ottani kemping közvetlen közelében tanult feljározni, és az ottani toleráns népeknél is kiverte a biztit, aztán egyszer az életbe kimentek a rendőrök, gondolom hogy kicsit beszarjanak a motoros népek...
meg erre rátett még egy lapáttal hogy valaki egyszer oda csábitott egy motoros találkozonyi embert és valami tv-k vagy mik eltüntek, na az se emelte a motorosok jo megbecsülését....

amugymeg no para, ez van itt a bakonyban is kb 2-3 évente egyszer, oszt annyi..beszarni nem kell tőle, aki meg ezért nem jár valahova motorozni az meg is érdemli..

azért jobb ha tényleg olyanokkal mész oda gurulni akik ismerik a környéket, legalább megmutatják a fasza helyeket, van jo sok...
no akkor így már meg tudom konkrétan kérdezni, de miért balhés a hely ott is üldöztetettek vagyunk, mert akkor nincs kedvem menni. utálom azt lesni, hogy mikor gázol el egy erdésznek nevezett valaki...
egyébként köszi Ronis, mindig bíztatsz, ha Zari bajszát cibálom
ez a beszéd lacika.. amugy a zarándba járnak... nem titkos..
köszi a felajánlást, de nem élek vele. szerintem nektek sem és nekem sem jó, ha nem egy szinten vagyunk, márpedig én aláznék mindenkit
na de egyszer majd feljavulok