Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

megvolt a strandolás... ku....va meleg van..
Riki! mi lesz a felvételekkel? majd ha tettél fel akár privátba is,akkor dobj már valami linket... Csabi is lökhetne be...kiváncsi vagyok... nekem ennyi anyagom van
nincs beta...
ez van helyette
gecsaaaaaaaaaaaaaa,hun betaaaaaaaaaaaaa?
Kösziii
grat a porfelhő motorosoknak...

nincs az az isten hogy ilyen melegben én elmennék porolni bárhova....

késő délután járok ki motorozni akkor is csak az erdőbe hűs fák alá kapirgálni..
jájjj teee. asszed nem tudom... pont ezért lett volna meglepő...
Újszilvásiak!A középső emberke az new LM-el élete első versenyét végig harcolva,oda vissza előzgetve 6.lett.Azt mondják a többiek,most 1 évig lehet majd hallgatni az élményeit Mikor megállt tényleg elkezdte
amúgy Bálint.- az már rég lezuhant , de ne mond el senkinek.
rángatózik már az öreg! kezd gyöngyözni az arca .
Az ócska xl6000000
Nyávogtak,me porolt is ,meg csúszott is,nem jó ez nekik sehogy
ugy kellett volna csinálni ezt a légibemutatonak nevezett viccet hogy elött orbán viktor kisvével beszol volna valami csunyát mondjuk a román miniszternek rögtön beröppentek volna egy 40 géppel a duna fölé légibemutatozni...
mondjuk ilyen kétfedeles veterán első VH korabeli gépeknél többet..

challenger leszállna az birnám...
azért jó lehet fekete öltönybe közvetíteni csóró faternak... végülis ma csak 35 fok körül mozog .
mér mit vársz tán az űrsiklót ?
nézem a tévében ezt a kolosszális légi felvonulást...

na kész vagyok, felvonult a teljes magyar légierő.. 3 db grippen, és 1 db leharcolt afganisztánbol kapott c-180....

mostmár volt 3 db rendőr helikoptert, de már a mezőgazdasági permetezők mennek amit mint megtudtam a köznyelv Kukac bombázonak hiv...

de már sárkányrepülők mennek... atyám mi jön még pistike elkezd papir repülöket dobálni a parlament tetejéröl...
fasza kis videó,jó terep.
na ez egy jo életszemlélet...
szerintem ez simán csak fotoshop...

multkor ültem haverom mellett ő nagyon vágja ezt a fotoshopos témát, fogott egy átlagos csaj képet netröl és ugy átszabta bombázová pár perc alatt csak lestem mit meg lehet vele csinálni semmi perc alatt...
baszarok ezeken a krosszosokon... fullosan belocsolt pálya hogy ne legyen por, és jo legyen a tapadás ...mindezt 40 fokban...

valaki nekünk is belocsolhatná az erdőt... mondjuk mielött kimegyek motorozni elmondanám az utvonalat és fél orával elött fincsire locsolnák kis törpmanok...
Értem a logikát! Köszönöm a tanácsot
Igyekszem fejben előre nem leírni magam, hanem pont fordítva, akkor ma úgy indulok el tudatban, hogy úgy jövök haza, ma ráérzek a holtpontra
olyanra azért még nem gondolok, hogy úgy fogok lassú egy kerekezni a nap végére mint Jarvis
Neten utánaolvasgatva Pannonia J5 nek hívja a design tervező, állítólag ez még csak számítógépen létezik.
jo reggelt kislányok...ma is strand idő van...