elolvastam,jó az ár szerintem....ma beszélek a faszival aztán mondom
ugyis csak amikor megyek Tbányára vinném és meg is várnám ha lehet igy tutti hogy nem marad rajtad
ez egy berugó kar..
nem értem mért nem esztergáltatsz egy esztergályos cecíliával valami persejt..arra meg heggesztenek fassza szárat... és kész az örökélet berugókar .
sok gasgas ec 300ason láttam már olyat..teljessen hibátlan..+örök élet.
gyagyás vagy... inkább csák norisszal próbálnék öklözni mint sem csikusz mászterusszal
képzeld már odamék a nagy ..sx 525tel meg a nagy..pofámmal és az xl 600al meg szarrá alázna valami kopott szpíd gumival...
ezt ilyen szintű vezető nem engedheti meg magának
na bakker.
ilyen eg kroccpálya előkészités..pont mint itt szatymazon annó...2000-2007ig
full belocsolt még a verseny végén sem porzó pálya..
az a szitu.. az aki vitt volna szólt hogy nem lesz menete.. mert 38 c ban ő ezt kihagyja...
én meg ugye ezért dolgozom vasárnap..de igy hétközbe ha hétfpőn esi ka eső..kimehetünk kedden:-)
shárban...
shár...nyam nyam
ne tudd meg mit szívtam a telefonbeszélgetésünk után...na nem cigit...
eltört a kipufogóm...este 8kor bazd meg...ki a tököm fog szted péntek este megjavítani egy retek motoron egy kipuff repedést... van az az ember...ingyen!na majd holnap folyt...
ugyis csak amikor megyek Tbányára vinném és meg is várnám ha lehet igy tutti hogy nem marad rajtad
az elkébzelhető hogy amikor hozom akkor megvárjam?
amugy jó reggelt
nem értem mért nem esztergáltatsz egy esztergályos cecíliával valami persejt..arra meg heggesztenek fassza szárat... és kész az örökélet berugókar
sok gasgas ec 300ason láttam már olyat..teljessen hibátlan..+örök élet.
képzeld már odamék a nagy ..sx 525tel meg a nagy..pofámmal és az xl 600al meg szarrá alázna valami kopott szpíd gumival...
ezt ilyen szintű vezető nem engedheti meg magának
ilyen eg kroccpálya előkészités..pont mint itt szatymazon annó...2000-2007ig
full belocsolt még a verseny végén sem porzó pálya..
az a szitu.. az aki vitt volna szólt hogy nem lesz menete.. mert 38 c ban ő ezt kihagyja...
én meg ugye ezért dolgozom vasárnap..de igy hétközbe ha hétfpőn esi ka eső..kimehetünk kedden:-)
shárban...
shár...nyam nyam
eltört a kipufogóm...este 8kor bazd meg...ki a tököm fog szted péntek este megjavítani egy retek motoron egy kipuff repedést... van az az ember...ingyen!na majd holnap folyt...
viktor. menj el verd meg csikát ! ököllel