2 db 6004-es, és 1 db 6005-ös mind 2Z zárt csapágy...
jahh és kerékbe felesleges megvenned a legdrágábbat mert nem bír többet mint a legolcsobb szlovák csapágy...
persze ha majd már ott tart az ember, hogy lábak a lábtartón és lehet hátsó féket taposni, akkor nem biztos, hogy hímes tojásos kuplung kell, mivel ott lesz a hátsófék is ha sok lenne a jóból
helyesírásnak semmi hasznát nem veszed
viszont a lassú egykerék az jól jöhet sok helyen
A vidi amit feltöltök majd, abból semmit nem lehet tanulni vagyis de a mit hogy ne csináljunk technikákat
A lényeg amit észrevettem:
- Hátra kell rántani a kormányt amikor felkapom az elejét, e nélkül túlságosan előrefelé lódul a motort, persze gázzal biztos ki lehet küszöbölni, de nekem a rántós technika jött be, így sokkal kisebb gázokkal tudok operálni.
- Felemelés után sem szabad tökre visszaengedni a gázt, mert befúllad, vagy leesik az orra, inkább egyenletes gáz kell, nem azzal kell megoldani a dolgokat, hanem a kuplunggal.
-Holtpont közel kuplungot nem lehet rángatni, csak érzéssel finoman mint a hímes tojás lenne a kar alatt, ez kurva nehéz számomra...
Persze az okosság lehet tök másként van, de mivel nekem nem mondta senki hogy is kell, saját tapasztalásból ezeket tudom írni a motor elejének holtpontra emeléséhez és ott tartásához
Az oldalirányú elmozdulások kiküszöbölésére még nincs tapasztalatom, csak gondolom, hogy váll jobbra balra, vagy kormány forgatás, de tudja a tököm, ezeket még nem éreztem, hogy is lenne jó
na hály.
jöhet a vidi mert ezt az állós egykereket nekem is meg kéne tanulin..de a helyesirás sem megy akkor meg ..úgy sem leszek tökéletes
mit nem értetek..ha 3 kör 75 100alék..akkor a 4 kör az 100 100alék...hahaahahah ezért fizetni pézt?hogy 3 kör után kiintsenek...
csikusz mászterusz..akkro hétvégén vasárnak kolbászrace lesz cegléd mellett vagy nem? 4ropi a nevezés .. belocsolt pálya...?
meg fasza 2perces köridő a grillgabinak..vagy mekkor ez a pálya.. ha nyársapát szintű akkor az tetszene
Lehet az zavart össze, hogy rögtön kezdésre sikerült megfejelni a kormányt ráemeltem a fára, kicsit nagyobb gázzal, első teló össze, a visszacsapódó kormányt meg megfejeltem rendesen
de nem vette el a kedvem utána amíg volt szusz, nyomtam, csak aztán elfogyott
Majd rakok fel kabaré videót a bénzásról jó lesz esettanulmánynak, hogy ne csináljuk
Hát ezt gyakorolni kell, nincs mese
Még a fánál sem leltem helyben bár a végén már colt 2 akció ahol siker ült kitartani, utána kimentem kicsit mezőre, de ott nem boldogultam az oldalirányú egyensúllyal ez a lassú egykerék nem egyszerű mulatság, de remélem majd csak összejön valamikor
Ma kint voltam 35 fokba délben, egy helyben próbáltam a holtpontot keresni vagy 30 percen keresztül, szerencsére árnyékban, a motor holtpontját azt nem igazán találtam, de a saját holtpontom az meglett a 30. perc végére
Érdekes, a vas nem forralta meg a vizet pedig volt benne
Jut eszembe tegnapról.Egy súlyosabbnak kinéző bukas miatt leállítanak egy futamot piros zászlóval,ez oké.Azután várunk kb 1 órát mire ideér egy másik mentő aki elviszi a sérültet,mert ugye addig nem lehet futamot indítani amíg nem szabadok az ottani mentősök.
Meg lehetne oldani 2 garnitúra mentőssel,me tegyük fel(de soha ne legyen)tömegbukás van sok sérülttel akkor egésznapra rolóóóóó?
A másik ennek következménye,hogy 3 kör után,mert ez a negyedik elején volt ez kb 6 perc azt mondják megtették a 75%-ot ezért nem indítják újra a futamot.Ilyet bammeg 3 kör a profiknál az 75%?Ne basszamámeg aza kibabebaszott izé,na. Akkó minek van nekik 15 perc + 2 kör?Annak mennyi is a 75%-a?
Időmérő nincs a köröket szinte tényleg a nézők számolják Lassan tiszta nevetség az egész.Rendet kéne már tenni odafent a szabályoknál,meg a felkészülésnél,mert ez így semmi.Ezért tartunk ebben a sportban a békaseggénél,tisztelet a kivételnek Ezek nem a rendező hibái!Semmi közük hozzá!
Profiknak 3 kör az 75% beszarok
jahh és kerékbe felesleges megvenned a legdrágábbat mert nem bír többet mint a legolcsobb szlovák csapágy...
viszont a lassú egykerék az jól jöhet sok helyen
A vidi amit feltöltök majd, abból semmit nem lehet tanulni
A lényeg amit észrevettem:
- Hátra kell rántani a kormányt amikor felkapom az elejét, e nélkül túlságosan előrefelé lódul a motort, persze gázzal biztos ki lehet küszöbölni, de nekem a rántós technika jött be, így sokkal kisebb gázokkal tudok operálni.
- Felemelés után sem szabad tökre visszaengedni a gázt, mert befúllad, vagy leesik az orra, inkább egyenletes gáz kell, nem azzal kell megoldani a dolgokat, hanem a kuplunggal.
-Holtpont közel kuplungot nem lehet rángatni, csak érzéssel finoman mint a hímes tojás lenne a kar alatt, ez kurva nehéz számomra...
Persze az okosság lehet tök másként van, de mivel nekem nem mondta senki hogy is kell, saját tapasztalásból ezeket tudom írni a motor elejének holtpontra emeléséhez és ott tartásához
Az oldalirányú elmozdulások kiküszöbölésére még nincs tapasztalatom, csak gondolom, hogy váll jobbra balra, vagy kormány forgatás, de tudja a tököm, ezeket még nem éreztem, hogy is lenne jó
gecsa akkro most kártélymed van
vagy...mindkettő
mert gazdag vagy mint a templom eleje
jöhet a vidi
mit nem értetek..ha 3 kör 75 100alék..akkor a 4 kör az 100 100alék...hahaahahah ezért fizetni pézt?hogy 3 kör után kiintsenek...
csikusz mászterusz..akkro hétvégén vasárnak kolbászrace lesz cegléd mellett vagy nem? 4ropi a nevezés
meg fasza 2perces köridő a grillgabinak..vagy mekkor ez a pálya.. ha nyársapát szintű akkor az tetszene
de nem vette el a kedvem
Majd rakok fel kabaré videót a bénzásról
Hát ezt gyakorolni kell, nincs mese
Még a fánál sem leltem helyben bár a végén már colt 2 akció ahol siker ült kitartani, utána kimentem kicsit mezőre, de ott nem boldogultam az oldalirányú egyensúllyal
Érdekes, a vas nem forralta meg a vizet
Ha jól sejtem te nemsoká indulsz, jó kapirgálást!
csapágy méretet nem tudom , de mivel úgy is ki akarod cserélni, vedd ki és mérd le, utána rendelj/vegyél
Ezt a 75%-os kiszámolósdit nem nagyon értem, hogy jött az ki 75 re?
Meg lehetne oldani 2 garnitúra mentőssel,me tegyük fel(de soha ne legyen)tömegbukás van sok sérülttel akkor egésznapra rolóóóóó?
A másik ennek következménye,hogy 3 kör után,mert ez a negyedik elején volt ez kb 6 perc azt mondják megtették a 75%-ot ezért nem indítják újra a futamot.Ilyet bammeg 3 kör a profiknál az 75%?Ne basszamámeg aza kibabebaszott izé,na.
Időmérő nincs a köröket szinte tényleg a nézők számolják
Profiknak 3 kör az 75% beszarok
Nem tudja valaki, hogy mekkora csapágyak mennek a hátsó kerékagyba?
Igen cserések, de még nem borítottam széllyel
http://youtu.be/VDpLCTRjozU
Nyáron készült pár videónk, ez a felhasználó alatt megtaláljátok