Olasz motor patika?
Kívül azok szoktak lenni, csak a torka véres de ha te mondod elhiszem jó motorozást hozzá a gazdijának!
Powert csekkolják le az típushiba az RMXnél
Lassan tényleg el kéne gondolkodni másik vason, jó ez jó ez, de még se, most hogy nincs még elég kondim fasza hogy ledöglik, legalább tudok pihenni de ha lesz kondim én mennék a motor meg döglődik, akkor kitépem a hajam
A pályán volt pár érdekesebb rész.
Rögtön a rajt után lévő dupla "feljáró", ez már főleg a végén volt gáz, csak kapar, motor meg nem halad
Aztán érdekes volt még a tőkés kijáró, ahol mindig feljebb mentem a dombon, mint kellett volna, már értem miért ugráltak előlem a nézők
Valahol egy kb 2m-es függő fal lefelé, alja mondjuk kigurult, de utána rögtön jobbra fel.
Volt a lépcső után ez a patakos nem jött össze egyszer se
Az +5 perces feljáró nekem mindig kiadta, bár sokat egy kerekeztem rajta.
Volt egy hülye lejáró az aljában kanyarral a cél előtt, ott többször sikerült bemenni a fák közé, nem fordult be legalul
Ennyit a versenyről, majd a nézők gondolom kommentálják videóval/fotóval.
Összefoglalva 25 induló volt.
Nagy R 2.
Gecsa 4.
Déw 10.
A pálya jó küzdős volt , de nem teljesíthetetlen, leszámítva azt a patakos kanyaros kijárót, részemről nem találtam el a technikát amivel azt meg lehetne oldani
Kondi kell hozzá több, mint ami nekem van, ha a motor nem hal meg és nem pihenek, szerintem lefordultam volna róla, elfáradtam
Jó volt, tetszett!
Induljon a verseny, egy srác mondta az indulási sorrendet az elején, a vége önképző körben szerveződött, hátulról indultam, nem tudom hányadikként. A gumis átrepülés utáni tapasztalat alapján inkább nyugis utazó tempóban mentem végig.
Első feljáró még az elején hagyján, de a végére púder volt, ott már csak tapicskolással ment ki a vas.
Sajna a 3. kör környékén az RMX már annyira megfőzte magát, hogy meg kellett álljak, locsoltam vízzel, ittam egyet, aztán mentem tovább, legalább én is pihentem
A következő körben elment a kuplungom ott megint dekkoltam, be is fúlladt a motor, nem tudtam vele startolni, lebasztam oldalra és pihentettem, ott is rálocsoltam egy rakat vizet,
nekem meg nem maradt itt elég sokáig álltam, közben páran leköröztek, Robi, Gecsa, stb.
Majd kis idő után amikor meghűlt, már be tudtam rúgni és menni tovább. Jó volt ez a pihenő is. Miután beértem a célba gondolkodtam menjek-e még egyáltalán, de mondom csak kibírja a kuplung. Az a kör is kiadta, párszor sajna a dupla feljáróban ráugrottam a tőkére és se fel se le jó volt lecibálni róla.
Többiek mondták verseny után mi a fasznak mentem annyira fel, úgy is el kellett menni balra
Beértem megint a célba, s leálltam ott, már meg voltam halva, s mondták még van 8 percem, na elindultam akkor még egy körre, de ott már leintettek.
A race:
Kicsit sokat álldogáltunk, már forrt az agyam, de végül csak elindult a felvezetőkör. Volt egy gumiakadály, mondom nem szarozok, megpróbálom tempóban olyat repültem, hogy inkább többször azt nem próbálom meg, nem volt belőle esés, de inkább nem utána visszavettem a tempót is sima utazóra. Volt egy két hely, amin elgondolkodtam, hogy ott hogy, de végül gondolkodás nélkül sikerült. Volt egy feljáró, amire azt mondták aki arra megy +5p, nem volt vészes, arra mentem mindig. S volt egy kijáró amit meg 3x kihagytam, mert 3x rápróbáltam, de nem adta ki.
A felvezető kör után megint rengeteget vártunk, míg leért mindenki.
Berúgókar meghegesztik, menetfúrót beletöröm, stb. este 24 re útra kész a vas. Majd reggel 8 kor lemegyek rátenni az ülést, látom egy fül letörve, na akkor azt csináljuk 9 re kész. Elmegyek kipróbálni a motort, 2 rúgást bírt ki a pöpec hegesztés, na itt mondtam annyi, nem megyek sehova. Eszembejutott RM es haverom, kölcsönkértem egy berúgókart tőle ami 5 perccel azelőtt lett meg, hogy Gecsa ideért. Így indult a napom
ja amúgy így van. mindent azonnal. ilyen világ van. az én melómban is ez megy.
más. csika. szerinted suzuki burgmann 2003 as modell. telókat lehet álligatni? kibaszottul csapkod egy kis gödörnél is. mondjuk kicsi a kereke lehet amiatt is. lehet ezeken finomítani állítással? esetleg tudja valaki hűtővizet hol lehet ezekben megnézni mert én nem találtam kis tartályt. bár még nem is viszgáltam át nagyítóval.
tegnap halálra szoptam vele magam. az olajcsere még hagyán. az ment simán. bár az előző szerelő csak beledobta a szűrőházba a kis gumigyűrűt ami tömíti az olajszűrőt. ott volt leesve az alján. fasza. azon kívűl a légszűrőhöz még tuti nem nyultak soha! ha láttatok ocsmány légcsűrőházat! mindenhol kula volt! a szűrő már rég nem dolgozott. csont szaáraz és kula az egész. sajna alatta is! az egész ház kosszal volt tele. az injektor bemeneti torka is véres volt. csövek kirepedezve stbstb. egy egész délelőttöt rábasztam mire kibontottam és sterilizáltam mindent. ritka szerelhetetlen egy szemétrakás az biztos. ezekhez képest egy crossmotor hálás jószág. aztán csak jólett még az ereje is viszatért némileg dinamikusabb lett. és már nem fullad ha gázt adok. szegény hengerfej és dugó biztos örült annak a több évnyi kulás levegőnek. csoda hogy még így is tök jól megy szegényke.
Persze persze,úgy megy az Főleg mikor sok a szar ,ez a szét össze az nektek való Mindenkinek azonnal kéne,bammeg,nem vagyok robot Pali bátyád is tologatott már ide me nem ért rá
teleszkópot megvárni? az lehetetlen :) senki nem szereti ,ha meglátják ,hogy egy óra alatt már össze is van rakva a szajré. és meglátják a nagy titkot. képzeld el azt a 3 órát mikor csika felrak reggel 3 garnitúra szétbontott telóról képeket amiket kv előtt szétkapott. oszt ebéd után már fönt vannak a képek összerakva lematricázva.. szómold ki belőle a 3-9 óra /garnitúrát.
mikor kiviszem Palihoz kutasra a telókat hogy generálozza már meg akkor mondja hogy hozzad 5 re de várd is meg és vigyed a picsába. 6 után már a kocsiban zötyögök hazafelé. jó segítek neki elmosni meg előkészíteni. ö csak pakolja szét össze ,meg szereli.
de ez csak takarítás szimeringek csere meg olajcsere. és persely sorjázások. semmi tuningolás. az lehet órákig tart mire szétnyitogatja a szelepeken a nyitolást.
csika engedd már meg neki had várja meg ,ha mesziről megy kurvaszar ám annyit kocsikázni... leülteted oszt addig segit törölgetni meg féktisztitózni a kis kütyüket. közbe dumáltok. mit vagy már ilyen kis genya hogy képes vagy hazazavarni majd újra vissza?
mondjuk azt kifelejtettem ,hogy mivan ha kell bele alkatrész amire van esély. akkor viszont szállást is kell neki adnod és kaját egy hétre legalább.
na lekritizáltam a ktm-et a ktm forumban... lehet most rámküldenek valami narancspolos full fanatikot aki megszervizel hátulrul az ktm feliratos inszeminátorral...
Morgen!
Ha venne egy patika motort amivel nem kellene állandóan baszódni,mit csinálna a sok szabadidejével? Azért van neki ilyen,mert szeret vele kínlódni!
Amúgy arra a patikára rá lehet tenni a laptopot? Nem?Akkor már nem is kell neki!
Csak semmi buzulás
Lemegyek Qwaddal a copcitybe
meg kell hajtani melegen!
Kívül azok szoktak lenni, csak a torka véres
Powert csekkolják le az típushiba az RMXnél
Lassan tényleg el kéne gondolkodni másik vason, jó ez jó ez, de még se, most hogy nincs még elég kondim fasza hogy ledöglik, legalább tudok pihenni
Rögtön a rajt után lévő dupla "feljáró", ez már főleg a végén volt gáz, csak kapar, motor meg nem halad
Aztán érdekes volt még a tőkés kijáró, ahol mindig feljebb mentem a dombon, mint kellett volna, már értem miért ugráltak előlem a nézők
Valahol egy kb 2m-es függő fal lefelé, alja mondjuk kigurult, de utána rögtön jobbra fel.
Volt a lépcső után ez a patakos nem jött össze egyszer se
Az +5 perces feljáró nekem mindig kiadta, bár sokat egy kerekeztem rajta.
Volt egy hülye lejáró az aljában kanyarral a cél előtt, ott többször sikerült bemenni a fák közé, nem fordult be legalul
Ennyit a versenyről, majd a nézők gondolom kommentálják videóval/fotóval.
Nagy R 2.
Gecsa 4.
Déw 10.
A pálya jó küzdős volt
Kondi kell hozzá több, mint ami nekem van, ha a motor nem hal meg és nem pihenek, szerintem lefordultam volna róla, elfáradtam
Jó volt, tetszett!
Első feljáró még az elején hagyján, de a végére púder volt, ott már csak tapicskolással ment ki a vas.
Sajna a 3. kör környékén az RMX már annyira megfőzte magát, hogy meg kellett álljak, locsoltam vízzel, ittam egyet, aztán mentem tovább, legalább én is pihentem
A következő körben elment a kuplungom
nekem meg nem maradt
Majd kis idő után amikor meghűlt, már be tudtam rúgni és menni tovább. Jó volt ez a pihenő is. Miután beértem a célba gondolkodtam menjek-e még egyáltalán, de mondom csak kibírja a kuplung. Az a kör is kiadta, párszor sajna a dupla feljáróban ráugrottam a tőkére és se fel se le
Többiek mondták verseny után mi a fasznak mentem annyira fel, úgy is el kellett menni balra
Beértem megint a célba, s leálltam ott, már meg voltam halva, s mondták még van 8 percem, na elindultam akkor még egy körre, de ott már leintettek.
Kicsit sokat álldogáltunk, már forrt az agyam, de végül csak elindult a felvezetőkör. Volt egy gumiakadály, mondom nem szarozok, megpróbálom tempóban
A felvezető kör után megint rengeteget vártunk, míg leért mindenki.
Meg volt a race, elégedett is vagyok, meg nem is, de kezdjük az elején az élménybeszámolót.
http://video.xnxx.com/video
103...
20 387-7107
más. csika. szerinted suzuki burgmann 2003 as modell. telókat lehet álligatni? kibaszottul csapkod egy kis gödörnél is. mondjuk kicsi a kereke lehet amiatt is. lehet ezeken finomítani állítással? esetleg tudja valaki hűtővizet hol lehet ezekben megnézni mert én nem találtam kis tartályt. bár még nem is viszgáltam át nagyítóval.
tegnap halálra szoptam vele magam. az olajcsere még hagyán. az ment simán. bár az előző szerelő csak beledobta a szűrőházba a kis gumigyűrűt ami tömíti az olajszűrőt. ott volt leesve az alján. fasza. azon kívűl a légszűrőhöz még tuti nem nyultak soha! ha láttatok ocsmány légcsűrőházat! mindenhol kula volt! a szűrő már rég nem dolgozott. csont szaáraz és kula az egész. sajna alatta is! az egész ház kosszal volt tele. az injektor bemeneti torka is véres volt. csövek kirepedezve stbstb. egy egész délelőttöt rábasztam mire kibontottam és sterilizáltam mindent. ritka szerelhetetlen egy szemétrakás az biztos. ezekhez képest egy crossmotor hálás jószág. aztán csak jólett még az ereje is viszatért némileg dinamikusabb lett. és már nem fullad ha gázt adok. szegény hengerfej és dugó biztos örült annak a több évnyi kulás levegőnek. csoda hogy még így is tök jól megy szegényke.
mikor kiviszem Palihoz kutasra a telókat hogy generálozza már meg akkor mondja hogy hozzad 5 re de várd is meg és vigyed a picsába. 6 után már a kocsiban zötyögök hazafelé. jó segítek neki elmosni meg előkészíteni. ö csak pakolja szét össze ,meg szereli.
de ez csak takarítás szimeringek csere meg olajcsere. és persely sorjázások. semmi tuningolás. az lehet órákig tart mire szétnyitogatja a szelepeken a nyitolást.
csika engedd már meg neki had várja meg ,ha mesziről megy kurvaszar ám annyit kocsikázni... leülteted oszt addig segit törölgetni meg féktisztitózni a kis kütyüket. közbe dumáltok. mit vagy már ilyen kis genya hogy képes vagy hazazavarni majd újra vissza?
mondjuk azt kifelejtettem ,hogy mivan ha kell bele alkatrész amire van esély. akkor viszont szállást is kell neki adnod és kaját egy hétre legalább.
Ha venne egy patika motort amivel nem kellene állandóan baszódni,mit csinálna a sok szabadidejével? Azért van neki ilyen,mert szeret vele kínlódni!
Amúgy arra a patikára rá lehet tenni a laptopot? Nem?Akkor már nem is kell neki!