Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szép napot!

Hegejtő mester 1eFt ért úgy megvarrta a berúgókarom, hogy ez nem fog elrepedni, mintha most hozták volna az öntödéből
na hály eweri-badi minusz szalajtós.. mert neki nem köszönök

az a helyzet.. caránba szerveztük a motorozást.. gyágyás előtte héten leköpködte az egészet mert nyár van meg meleg meg por meg kajak.
mikor visszajöttünk leköcsögölt hogy mért nem szóltam neki...mért pont én nem szóltam neki...5en mentünk.. én vagyok a kapcsolattartó tiszted?vagy mi a qrva annya.
a köcsög én vok.
aztán jöt a déw hajtás...
gyagyás már arról nem akar hallani hogy magyaroszágon hajtsunk mer minek szarabb helyek meg messzebb is ...a messzebb az igaz..vezetővel azért nem olyan szarok azok a helyek sem ..kivéve siroki race kétszer 30mp
aztán jöt a déwes hajtás...hát hogy nem szóltam neki..mekkora göcsög wok.miközbe előtte nap sirta el magát..nem is írom milyen témában(igen igen qplungban hogy rádobott ... .ezret
és még mindég szar...
há mondom ember..te embertelen hülye vagy...hogy leköcsögölsz hogy másnapra nem hivtalak motorozni.

itt ez a tegnapi... előtte 1 7ig mondtad hogy hú de kafi és akkor legalább kipraúbálod a qplungot ami már többe van (mert occó kéttély) mint egy 4t felújitása...szóval kijössz kipróbálni...minden képp...persze hétfőre beokádsz hogy á..hülye vagy meleg van...Á.. a hülye az te vagy kisfÍÍlyam.
amúgy ne sajnáld atom szar volt...még a kétték is 3 litert fogyasztottak mert alig mentünk... sokat áltunk a meleg miatt..gyakorlatilag ...pénzkidobás volt..
inkább vettem volna... két kÁ egyes kajakot..mert az egyik gyorsabb mint a másik (mindég az a gyorsabb amibe ülök mert a másik az meg a kocsi tetején pihen )
szóval örülj neki hogy jól döntöttél...
emezt eszt nagyon sajnálom...
de tényleg isten láttya lelekem(szegény)...a hétfői telefonhivásodban épp azt mondtad nem baj szervezzük nélküled mert téged...
nem értem direkt kérdeztem..mert október nem is lehet menni októberben egészen 31diké ig lehet menni...miért addig ...mert október 31 dike után már november van
az egyik mondatoddal ütöd a másikat után a meg köcsögölsz ittenÉ...ezt nem szeretem
nem értelek...de szerintem sokan mások sem
déwára mikor titok mentél..hát senki..mondom senki nem sértődött be .. jó hajtást kivántunk és örültünk hogy egyszer az életben ..motorozáskor is lyaÚl érzed magad...nem csak a kajakolás közben.
annyi jó motoros arc va na környékeden..a szomszéd útcában..mért nem öt próbálod ..mennen veled minden hova,mint eddig is 2 éven át...

egyébként meg..a táwoli wezetővel....az emberrel... nem CSAK én lehetek a kapcsolat tartó...úgy is állan dölon skálypolsz, hivd fel öt is(legalább nem az asszonyomnak irogatnád a motoros okosságot mikor nem vagyok otthon , ... állan dölon , már szinte neki hiányoznak soraid mikor nem irogatsz )
nyugodj meg..ha lesz redzsiment akkro én sem AKKOR mék...illetve mehetünk úgy később egy időben ha lebeszéled vele, de külön kocsikkal külön csapat és ö vezet mindenkit úgy hogy egymásra sem kell nézni..még vacsorakkor sem..és aludhatunk a fraszia ágyon is ..egymásnak háttal . . . . .

egyet azért elmondanék..(miközben a többiek -az olvasók- a röhögő görcs közben már epét okádnak....)ha úgy hivsz fel leszarod téged nem is érdekell...akkor ezt én nem tudom úgy értelmezni hogy együtt akarsz velünk jönni valahova...akár hova is
wagy akkor új szalalytós féle kéziszótárt is mellékelj hozzá...

bocsi hogy a köcsög beszólás után kifakadt a testemből ez a kis iromány.. kifakadt mint a múltkor a seggemen a NaaGY gilva...
hááááát nem is tudom ......szerintem lehet, hogy bele lehet erőltetni ...ki kéne próbálni...
morgen béláim az Úrban !
Jó reggelt mindenkinek
Valóban ésszerűbb megoldás a tietek, mi nem izzadtunk addig még eleget.. amúgy mi is azon csodálkoztunk h micsoda víz mehetett ott, talán akkor amikor kisvárosunk is elázott ? Más. 3 hónapos 110 széles múz összemehetett már annyira, hogy 100 as gumiba passzent legyen?
Kőszi szépen!csak is 5 W.kősz még 1x sokat segitettél.
nem kell keresgélni,csak átjáróház van Mikó menni kell menni kell.Na,rugó nélkül összetolod az egészet nyakonöntöd llégteleníted,és a tetejétől mérve visszaszedel 110-114 mm-ert.Érted?Nem!Akkor jó,szóval ennyi legyen a légrés 5W-st nyomjál bele,ne mást
Találtál valamit az adatbankodban?
Van pár hibája? Persze,a két kerék között minden!

Oké csinálok valami ilyesmi is,de a motor égetésből nem engedek!
úgylegyen még van egy hónap, addig lehet még okulni
szerelem...szerelem
37 mm a szár
37/50/11 a szimering
az évjárat az alváz szám után kerestem ki
2004
huhúúú,évjárat kell,de pontos
lenne eg kérdésem Csika....ha tudsz kérlek segits,,,,szarrá ment a másik gépem es az ősszes szervizkőnyvem azon van...tehát az érdekelne hogy egy cr 85 elsőú telokba mennyi olil kell száranként?
kösz a választ
Szevaaaa
szeva Csika
Menünk azt nyerünk,mert merünk
Sehun a senki?Mi van szereltek?
kapd be rohadt tetű. hogy tudtad mikor megyek nyaralni mégis akkorra szervezted. végülis nem lényeg neked meg van a két fő kisérőd. majd én is így állok hozzá :) aztán majd mesélünk ki hol járt.
Tényleg szelvényt is ki kéne tölteni hozzá, csak azzal az a baj, akkor nem nyerek ennyit se, mint így, évek óta úgy lottózom, minden héten nyerek 250Ft

Viszont az se baj, ha te nyered meg, vagy bárki más, akinek ilyen elépzelése van