Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

jó reggelt !

dew hol volt milyen verseny ez ? persze ha nem titkos

kár hogy nem ktm...mert ahhoz drága az alkatrész egy 20 asból hozzá lehet jutni egy újberugókarhoz.... mondjuk japánra se volt sokkal drágább itt egy öregnek a honda fórumon tépte a haját ..43 ezer és 6 hét alatt jött meg...

tényleg átülnék valami másik lóra....ezt amit ronis is írt vagy akármi mást olyan olcsón adják a motorokat, hogy vicc.....jó kell hozzá némi pénz...
erdős hajtos volt... éjszakába nyulos..
nem vagyok én olyan lyaúlszituált mint déwbácsi aki minden nap hajt a saját kis hegyébe... .
nekem 300km utazás kell egy motorozáshoz!
ma munka volt itthon ..holnap meg ha valaki karambolozik..majd kivágom..mint macskát...
nem zárt pályán mennek reneszánsz és biztositás nélküli motorokkal..hú bakker az akkor szabály..ellenes...kresszel összeütköző történret...tŐŐr-vény-sértő(a tőrt is sérti a vényt is sérti..ez akkor mi
Nem egészen, a 2. nap, csak "túra" motorozás, nem race.

Jó éjt mindenkinek!
Váltóolaj csere sztem megoldja ezt a kuplung problémát, de akkor már belerakom a másik kuplungot is

Jó hajtást holnapra!
Kispályás gyakorlós, vagy erdős hajtós?
Napot, te hajtottál valamerre?
tényleg passzolunk a vassal, ami a kondíciót illeti
Na az pont jó lesz
ez kétnapos kétnapos...mint a hatnapos hatnapos?
Minden zsír itt a depóba dew,kár h nem bírta a motor és nem tudtál maradni. Grat;-) holnap sztem én is ledobom a láncot olyan komoly kis menet lesz...
max a pálinkafesztiválra lemehetünk , bár nyáron nem iszom meg a pálinkát csak télen
most jöttem meg a motorozásbol... ma már nem strandolok...
lyaúnapot kivánok.
déw..
fasza a race...
örülök hogy ilyen lyaúl muzsikáltatok...
az eremikről annyit..pont olyan mint te..nem kell másik..most!
de ha te változni akarsz kevesebbet pihenni kevesebbet szerelni többet motorozni ..akkor viszont..ez az eremiksz lesz a legnagyobb akadály bár hol ahol csak motorozol..nem a fák a katlanok a patakok meg a dombok..hanem a legnagyobb nehézség az állan dölon bedöglő forró szutykoló lelkileg szétcsesző motor....
add el amig nem kúrod úgy szét hogy 3 forintot sem kapsz érte...
Dew!

Ha kell van egy Mitshuba önindítóm! meg maradt még az R6-ról!
jobb ha felül törik, nem alul igaz?
Rúgdossa a tököm, tákolok önindítót a berúgótengelyre , meg egy akksit a vasra, ma is bebizonyosodott túl könnyű a +10kg védelemmel is, állandóan jön fel az eleje meg túl nagyot repültem vele a gumikon át
vágd le és told bele minél fentebb ahol kicsi az erőkar. még be is vasalhatod a közepét
kókányold meg ahogy szoktad

vagy vágj ki a tank aljából! és vakold be
Köszi a linket! Beszéltem már a sráccal múlt héten, sajna régi vasakat bont neki a régebbi van, az meg kb 2 cm el hosszabb mint ami az enyémen van, nem férne be a tank alá, egyébként jó lenne rá csapügyileg, lehet ez lesz végső megoldás, ha mást nem találok, talán nem zavarna a hajtásban
2000 vagy utáni RM250-é lenne a tuti, a 2000 es tuti jó rá, most azzal mentem a versenyen, hála Hasi haveromnak
Sajna ez a kotla ami nekem van 98-as és 98,99 ben már nagyon sok RM alkatrész van ezeken a P-s verseny változatokon, ami egyrészt jó, másrészt hátrány, mert az RMX-é meg nem jó rá
Ez inkább Viktoréknak, nekem már sok
neked való...
Köszönöm a tippet Akad belőle, de megmondom őszintén a mostani hegesztés után már nem bízok a berúgókar hegesztésben, pedig ezt most 40 éve hegesztő mester rakta meg, azt mondta ez nem fog elrepedni tényleg masszívnak tűnt, a 4. rúgásig
Próbálok jövő hónapban fizu után valami bontottat szerválni, de nem lesz egyszerű annak ellenére, hogy 2000 től az RM250 jó rá.
Addig meg szünet, már megint
mivagy té? delfin?
Ja és inzézz protekciót a strandra mert nagyon csóró vagyok múltkor is a 4méteresnél lógtam be a pecások közt a copcity drága hely ...nem marad colára.. és vizibiciglire meg 4gombócós fagyira