Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Vágtál ki valakit? Remélem nem kellett

Van a Mátrának előnye is, meg hátránya is, szerencsére számomra csak az előny marad, de sok helybéli harcol csak a hátránnyal

Ez a lassú egy kerék móka számomra keményebb dió mint gondoltam amint felveszem az elejét menet közben és tartanám holtpontom, mint alló helyzetben, mindig kibillenek oldalra és már engedni is kell lefelé, hogy ne tanyázzak el, nem sikerült kiküszöbölni ezt az oldalirányú kilengést eddig, még nem érzem.
Sokáig ma mást se csináltam, csak így "haladtam", stop, motor eleje fel, libegnénk, majd azonnal oldalra dőlünk, orra le és újra.
Vizes seggel már nem volt mókás, folyton lecsúsztam

Távirányítós?
Ma is mész éjszakai műszakra?

Nekem annó az RMX úgy volt fojtva, hogy a súber felé raktam 2 db anya csavart és nem tudtam akkora gázt húzkodni, ezt simán megteheti az a csávó is.
KTM klub szervezésében Istenmezején, majdnem ugyanazon a nyomon, mint a máj 5.-i verseny.

Majd egyszer átülök egy EXC 300 ra de lehet GG300 vagy TE300 lesz belőle, ki tudja, ahhoz előbb úgy is nyerni kell a lottón Annyiból is tényleg nagyon fajin a KTm, hogy alkatrész ellátással nincs gond és közel van, nem japiból érkezik a cucc.

Most hogy kicseréltem a vizes váltóolajat egész fajin lett, nem sikerült megfőzni a kuplungot, pedig volt tesztelve
Jó napot!

Riki, Gecsa, meséljetek, milyen volt a hajtás?
fasza. pedig oké kivizsgálják őket. de szerintem ha akkor nem találtak rá kéne hagyni. és engedni hogy örüljön az erdményének. és nézhesse a serlegeket. ezek meg évek mulva is vizsgálják. így aztán rohadtul motiváltak lesznek a többiek is.
jájjj defasza tanácsokat adok ennek az ambrus fiunak a ktm-be...

persze nem ingyé..
tavaly a doppingon kívül az elektromos bringákkal basztatták őket....

mondjuk az is komoly hogy elrejtenek ilyen cuccokat brinyóba hogy észre se veszed...
a kanyarba jött nagygázzal zozzi, beszurt és beelőzött..
pont ezt irtam.. csak más szavakkal..
de legalább észrevetted a kapitális bakidat...

amugy az előzötöl most meg akarják vonni visszamenőleg a tour de france, meg mindenféle dijit, győzelmeit...azzal az indoklással hogy nem hajlando tovább együttműködni a dopping bizotsággal....
merthogy elege lett és besokalt hogy folyton zaklatják , pedig már kb 137 dopping vizsgálatot végre hajtottak rajta...
ja a bringásra gondoltál....

ő él de szopik...visszadta az összes díjat , hogy basszák meg a túrdefranszot és szopják le.... a doppingok miatt...meg a gyanusítgatások ,kínlódnak vele......ja és állítólag rákos se volt ...

de azért a biciklit ő tekerte
ja. jóhülye vagyok
lens armstrongal összekevertem. áááá. én barom. ő volt aki a holdra lépett.
durva. pedig mekkora küzdő volt! ezek szerint csak nem lehet legyőzni azt a rohadt rákot.
kimegyek a hajómmal a vízre
*armstrong
na mi van mentek motorkázni ?
tegnap meghalt neil amstrong
szerintem ez lesz a legkisebb problémánk 1-2 éven belül...
amugymeg jotanács ...vegyetek sok benzint kannába, mert mindjárt jön a harmadik VH...

ahogy neki megy Irának az oljáért az USIzrael....

és ezt most nem poénnak szántam hanem maga a véres abszurd emberi reality... 2 honap mulva usa elnökválasztás , márpedig Netanyahu-nak muszáj addig berángatni ebbe a konfliktusba a big hamburger zabálokat másképp nem választják meg Obamát újra elnöknek...

viszont ahogy josoltam régebben is ...ez kb 1000 ft/ liter benzin árat fog jelenteni....
ki akar velem fogadni..?
hiába... a viktorokal sok baj van...
dewnek meg az rmx veszi el......
ő szeret bütykölni, egész nap... mégha ez a motorozás rovására is megy, van ilyen na... kinek ez a perverzioja kinek amaz...

például ismerek egy csajt aki imádja ha......... ez sajnos +18-as...
morgen