Köszönöm Viktor!
Csináltass nekem egy hátsót légyszíves,elküldöm a címemet e-mailbe.
mennyit birnak ezek a csinált tárcsák?..kb milyen betétet használsz hozzá?
Rém RMX
Elnézve a jól sikerült fotóimat, nálam is az a szitu, jobb ha nem veszem le a motoros cuccot a fotók alapján sminkesek nélkül simán eljátszhatnám valamelyik vámpírt az Alkonyatban
de már megszoktam minden fotóm ilyen szar
Most láttam egyik képen, hogy a szponzor pólót még akkor is felvettem, amikor meg voltam halva aztán kurva jól állt rajtam a 4 számmal nagyobb póló, protektor nélkül
Köszi a leírást
Ez nekem mind olyan impossiblenak tűnik, veletek se megyek motorozni egy darabig, amíg azt érzem a leírásokból tök felesleges, csak szopnék majd ha lesz kondi esetleg...akkor legalább feltolni tudom a motort, ha felmenni nem
hülyék vagytok..
mit lehet élvezni abba ha szopol egy ppatakban..lehet a nőket kéne erről megkérdezni...
mondjuk ök patakban nem szeretnének szopni mert hideg..de egy dszakuzziban..sokkal jobb...hahahaha
AZABAJ hogy sok enduristaturistának is el kell magyarázni ezt az erdőben , a miért arra megyünk zoli a kurva anyádat megint a szopósba kérdésükre válaszként... ..pedig ők is fajin motorral meg ruhával vannak felszerelkezve ...sőt a benzinük is olyan ....mi is ott megyünk ..stb...
tegnap kivittem a kindert ide kispályára motorozni magammal... asszongya ő csak nézni akar.. erre mikor egyszer megállok mellete vizet inni mondja nekem..: Apa fuuu ,te egy állat vagy...mért nem olyan helyeken mész ahol könyebb...
ez vajon dicséret akart lenni vagy csak elgondolkodott az ősén hogy normális-e... örök talány..
na ebböl viszont lofaszt nem értettem olyan összefüggéstelen... most akkor hol kanyarodtál jobbra, ahol a kisfás van meg a nagypáfrány.?
viszont a RÉM RMX az jo volt... legyen mátol Dew neve a keresztségben Harmatos Rém RMX...
Csináltass nekem egy hátsót légyszíves,elküldöm a címemet e-mailbe.
mennyit birnak ezek a csinált tárcsák?..kb milyen betétet használsz hozzá?
Sok sikert Ádinak, őstehetség, ez látszik rajta! Okítsad Mester!
Elnézve a jól sikerült fotóimat, nálam is az a szitu, jobb ha nem veszem le a motoros cuccot
de már megszoktam minden fotóm ilyen szar
Ez nekem mind olyan impossiblenak tűnik, veletek se megyek motorozni egy darabig, amíg azt érzem a leírásokból tök felesleges, csak szopnék
mit lehet élvezni abba ha szopol egy ppatakban..lehet a nőket kéne erről megkérdezni...
mondjuk ök patakban nem szeretnének szopni mert hideg..de egy dszakuzziban..sokkal jobb...hahahaha
csak ha már egy gyerek is megkérdezi...
lehet aszfalton kéne enduroznunk, aztán mesélnénk olyat rola leszakadna a menyezet...
ez vajon dicséret akart lenni vagy csak elgondolkodott az ősén hogy normális-e...
viszont a RÉM RMX az jo volt...