Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

déw.

ricsi meg gecsa nem ir beszámolót.. ha tudná laca hogy szalihoz képest vannak akik még jobban dugják a helyeiket...meg szófu-karók sajnálják tőlünk a finom mosolygást...

holnap szaloival megyünk.. túl nagy tőrténet nem lesz..inkább bejárás..
8ra kint wagyunk és kb 13 órakor meg már a kocsi felé rotyogunk...mert megállásról szó sem lehet..... max egyszer kajálni..
dumálni...miről
reggel két óra meg délután két óra nem elég?
szóval ütős lesz laca... készülj.redzsimenten 100km lesz az első nap.. ez meg csak annak a 60% lesz de mondom ütős...
szerintem a patakokoat megcsináljuk..többször is...
Nem baszik ki velem a berúgókar, hogy 2 hét minimum vagy még több szünet e miatt Azt még nem tudom, meddig fogja bírni

Milyen volt a massage?
Jó estét!

Hol maradnak az élmény beszámolók?
Ricsi, Gecsa?
Még gyorsba írjatok , megjön holnap Zarándol és lesz beszámolás, szóhoz se juttok
Elmentem 1et kékidomos majdnemktm mel 1karikát
CSAKABERG 250 mi?ááá na baszott egy szar keskeny ülés van azon a szaron meg mégkibaszott kemény is nem véletlen áll Blájt is rajta
én meg kényelmes voltam azt 50%áll 50%ül
hazaértem estére baszottul de BASZOTTUL elkezdett fájni a SEGGEM
Mindha egy 164kilós gecinagy niggerkancigány megerőszakolt volna hátulról u know szóval le se bírtam ülni sefeküdni na mind1 nyomtam rá nivea senitívet de még ma is olyan kibebaszottul fáj hogy jááááj
van erotic massage szembe a Copcityvel a Déli parton in Siófuck szóval este elmegyek ha be bírok ülni a kocsiba megmassageoltatom a popómat mert megérdemlem de kibaszottul mert jómunkásember vagyok Im a G
figyu lacika. bocs ,ha seggfejnek tűnt a hangnem.

igazából lehet nem is nekünk szólt a kérdés ,bár kétségtelen te a zarándba akarsz menni ,ezen a fórumon pedig viktor meg én szoktunk legtöbbet oda járni. ezért gondoltam nekünk lett szegezve a kérés. valójába kijöhetnél simán is ,de hidd el már rengeteg ember jött és eleinte mindig szívás volt velük. nem hinném hogy tudás különbség van ,ráadásul én kibaszott ritkán is ülök motorra mostanában... inkább a rutintalanságból adódtak problémák.

viszont, ha azon kevés alkalmak egyikén idecsapódsz és tegyük fel szembesülünk ezekkel a dolgokkal... akkor mivel kettönk közül egyikünk sincs agyig lóvéval. szarul esik ha a ritka alkalom "el van baszva" vagy nem úgy sikerül. ne értsd félre. nincs veled semmi baj! csak elsőre ezt a verziót tudnám elképzelni hogy te állod a bulit. én csak részleteztem mibe kerül kiugrani... valóban el tudod dönteni megér e neked ennyit vagy inkább leszarod. és mégy magad vagy másokkal. amúgy holnap megyünk. ha gondolod jöhetsz. a zarándban nincsenek olyan dév álltal említet szurdokok ,de azért akad szivós hely ahova nem érdemes lecsúszni bár fentről jónak tűnik... iletve patakok ahova nem szivesen mennél be. stbstb...

tudnék mesélni hova nem szabad leereszkedni. mert éjszakába nyúló élethalálharc és kibaszottul eltévedés a vadonban is lehet a vége .

amúgy a homokon bóklászás kurvajó! évekig jártunk zsana és halas környékére mig el nem zavartak! ezzel kezdődött a motorozásom beritkítása. mikor a fullos endurópályáinkról elzavartak. egész télen lehetett oda járni és imádtam .
Jah egyedül semmiképpen nem mennék Most is azzal voltunk, bár már korábbi túra miatt voltak checkpointok... Útvonalat nem rögzítettünk csak a checkpointokat jelöltük meg, hogy hol mi van.
Majd viszem magammal Ber Grillszt
Elsődlegesen keresek egy ismerős arcot aki már járt arra, Zari szerint vannak a városomból olyanok, akik hajtottak már ott és velük szervezünk egy utat.
Teljesen ismeretlenül nem megyünk, azért annyira nem vagyok bátor, meg hülye sem
Ha sehogy nem jön össze és máshova sem, akkor max társulok Zariékhoz, ha kivisznek. De igazából ott meg a nagy tudás-különbség miatt nem lenne nagy élmény szerintem, aztán ki tudja.
Őszre lehet kimegyünk megint Brebu közelébe, bár az sokkal messzebb van
Mindenesetre a táncsod megfogadom
Mielőtt nekivágnál, nézd meg ezt a filmet. Tanulságos.

http://www.port.hu/127_ora_127...
Ha megfogadsz egy tanácsot! Vezető nélkül ne menj ki románba!
GSP mutatja ugyan a visszavezető utat(amíg működik, de ki tudja mikor és hol döglik be), de tuti NEM mutatja, ha ott elindulsz lefelé soha nem mész vissza, ok, megnézheted, meg a saját képességeidhez képes eldöntheted, de rizikós.
Még itt a Mátrába is jártam már úgy, itt lemegyek ezen simán vissza lehet menni, aztán ott szoptam 4 órát, mire feljutottam
Ha valami baleset történik, ott nem nehéz összehozni főleg ismeretlen bóklászóba, nem fogod tudni a kivezető gyors utat, csak arra tudsz visszamenni, amit a GPS mutat, s gondolj bele mennyi felesleges bóklászás nyoma lesz rajta.
Egyedül meg végképp ne menj, az oda "TILOS"!

Szerintem keress egy bejáratott csapatot, akik ismerik a dörgést és csapódj hozzájuk, legalább párszor amíg kiismered az ottani dolgokat, utána mehetsz saját csapattal, de egyedül ne tedd
eddig nem is kértelek, hogy vigyetek, mint írtam korábban keresek egy helyit, aki járt már arra, ha nem találok senkit és menni akarok, akkor majd szólok most már tudom a feltételeket, ha visztek jó, ha nem, megyek GPS-el, én élvezem a felfedezést és a bóklászást is.
de az biztos, hogy ezt a kérdést teljesen másképp látjuk, de hát nem vagyunk egyformák. elfogadom a te véleményedet, de mint írtam a stílust nem értem
no részemről ennyi
Zari mi történt veled, HELYESEN és ÉRTHETŐEN írsz
én szívesen megosztom bárkivel, akivel váltottam már két szót , hogy merre megyünk, de tőlem eddig senki nem kérdezte, gondolom azért mert mi csak "homokban bóklászunk" és az nem olyan érdekes...
igazából csak az ellenséges hangnemet nem értem

Jó motorozást nektek!
Örülök, hogy jó volt!
Várom a beszámolót
A facebookon a klub oldalán vannak fent képek.
Magamról ezt találtam még, nem tudom videó lesz-e, meg a köridők, amiket ígértek
Jó reggelt!
KTM hátsó féktárcsát keresek,használt jó állapotú is érdekel.
mehetünk. mindjárt pakolok összefelé a ládába meg gumit cserélek. felrakok egy aligfos forditott pirelli fimest. muszáj mert már a felnin megyek a sixdaysal. szóval nekem ma délutánra minden be lesz pakolászva. holnap kurvajó bár szerinten nagy esőt ne remélj. néztem az időképet már lent jár a felhő messzimesszi
szali.
most is esik a hegyben...
nem kéne holnap kimenni?
azért igy hogy a titokolvasók is gondolkodgyanakodjanak
mert ez az eső...kicsi volt..de azért volt és holnap meg még ebből lehet menni egy ütőset.
Nekem a berg kéne đew! Jó az a gasgas,de CSAK A BERG! Le is kéne cserélnem az exc-t...
Sziasztok!

A héten veszek egy FSE 450-et, 3100km-rel, szerintem egész jó állapotban... 2004. 06. hóban gyártották...forgalomba 2005-ben került... Tehát még nem az "új" 2005-ös blokkal van, de olajnyomásjelző lámpa már van rajta...

A kérdésem az lenne, hogy a fórumon jelenleg valaki rendelkezik ilyen géppel, illetve az olajcserén kívül mire figyeljek még? Esetleg ezzel már kevesebb lehet a nyűg, mint a full első szériával?

Illetve tapasztalatotok alapján...ami tönkre mehet, az 3100km alatt tönkre is szokott menni? (nem szertnék valami 100-150e Ft-os generálba belefutni...)

És ami az élményt jelenti...Pest környékén merre szoktatok járni endúrózni, vannak jobb track-ek, pályák? (neten találtam párat, de nem tudom élmény szinten melyik 1-2-3 ami a legtutibb)

Esetleg szoktatok túrákat szervezni? akár több naposat...
(bár 5 év szünet (akkor GG EC-250, illetve CR-250 volt) után gyanítom a kondinak lesz mit (vissza)fejlődnie... :) )

Jó motorozást!
min? nem értem.
Most értem haza Dew! nagyon jó kis nap volt..kár hogy nem csináltad meg akkor azt az olajcserét mikor más is mondta hogy az lesz a baj,de legalább megtudtad,hogy ennyi a baj és mostmár jó...

a mai napot impossible day-nek keresztelem...jó arcokkal ismerkedtünk meg,de nem hiszem,hogy szarul teljesítettem volna...zsír volt... majd írok vmi kis beszámolót... ktm jól teljesített a szopóban is,sikerült nem megforralnom
de azért remélem jól szórakoztál......
igen tesó,egyrészt azért mert tőbb mind 500 km távolságbol jövök,másrést mert én is meg tudom csinálni de most nincs hozzá cuccom...ráadásul az ár is megfelel!Nem értem mi a gondod?
Érdekes együtt állás 2012. december 17-én megválasztják a faszt USAban, az elindítja a támadást, mert akkor már ugye lehet, nincs mit veszteni, hiszen megválasztották Kíváncsi lennék ez benne szerepel-e a programjában, szavazzatok rám, elindítom a támadást az olajért, ja ilyet nem mondhat, szóval az atomprogram ellen!
A nagy változást a Földön meg 2012.12.24 körülre teszik spirituális oldalról. direkt nem hívtam világ végének.

Ez esetben konzervet kéne venni sokat, nem pedig benzint...

Mondjuk az is érdekes, hogy annak ellenére lent van a kőolaj ár most még amik vannak, nem logikus, inkább manipulatív...ki miért, azt nem akarom találgatni, egyenlőre kihasználom, motorozok, amíg lehet

"Érdemes úgy élni, hogy bármikor is érjen a halál, ne legyen lelkifurdalásod az életviteled miatt."
Azaz élj MA, MOST!