Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Jó küzdős helyen mentetek Csabival!
Ezen a két videón a haver kamerázott én előtte idétlenkedem
A terület: Biharfüred és környéke
mikor lehet kiprobálni azt a csakaberget...? csak a kispályán mennék vele lighteset...
miért nem csinálod meg a tetejét vasbol... marogépen ,BC-anyagbol utána lehőkezelteted...
én csináltam már ilyet örökös volt+1 év... a soha tönkre nem menő kategoria...

bár én inkább vennék egy bontottat..
jézusom Dew.. ez már lassan műalkotás szintű sukli tuning tákolmány...
Jó motorozást! Majd mesélj, ha már más nem teszi.
Bár lehet megteszik, csak nem itt mert már túl sok a titokolvasó
Igen fasza volt nem hozták szóba, de csak addig volt rajtam míg meg nem főtt a motor, akkor már én is főttem és levettem gyorsba, amíg hűlt a vas, utána már poló nélkül nyomtam, úgy kellett volna kezdeni is, kurva meleg volt
Volt még egy érdekes tapasztalatom
Nincs elő húzó a motoron, rákötötték nekem az egyik villára, életemben akkor húztak fel először és estem keltem, lapon húzták a motort szóval ki kellett tapasztalni, hogy is, mit is kell ilyenkor csinálni, hogy ne tanyázzak el

A pálya fasza volt simán csinálhatnának ilyeneket az Enduro OB-nek meg az ECnek is
S mi a neve?
Hát persze hogy új, 98-as, most volt az nem rég
Látom fent vagy a facebookon
Reggelt!
morgenny
Jo ez a kep
Innen ugy tunik mintha uj lenne a vas
Ok kosz a valaszt
Szerintem velem is lenne gond nem keves... Hidd el van itt tudasban is kulonbseg. Sajnos en is nagyon ritkan tudok motorozni
Mindenesetre ha nem talalok ismerost arrafele szolok, met egyszer ki akarnam azt is probalni
Majd irjatok beszamolot a mostani futamrol
Is
Szevasz,de OKR májsztróó :D Gyuszó nyomja az ipart?
Pillanatragasztót vigyél azt ragaszd be a gázt Nem sokat beszélne
Hol van ez az extrém kaland? Lemegyek már egyszer...de élőben is így beszélsz, ahogy írsz, akkor viszek ragasztó szalagot...
Legkisebb emberem 50-essel egyedül a 85-125 250-450-esek között Tanuljátok meg a nevét
Grat Dewed Graaaaaaaatt Menő lettél Versenyen menőő
Jól látom az az a póló
Ha igen mit szóltak hozzá a többiek ?
A gyémánt fokozatú támogatóhoz
úr izsten...
a cig-gányolás ehhez képest szép munka
fogsz egy kórva esztergályost.. esztergáltatsz vele egy 35mm átmérőjü kb 25mm hosszó hengert abba belerakjátok a csapfuratot..meg mindent.. aztán egy heggesztővel beszélsz szerez neked valami kő jó anyagot ...valami crmo4 et vagy mit és azt meghajlitja a kellő formára majd összeheggeszti..soha..izsmétlem soha többé nem lesz berugókar problémád.