Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Joó estét !
Az úgymond szopós helyeket ha nem próbálod akkor soha nem tanulod meg kezelni a motort nehéz szituációban, és nem fogod tudni mire vagy kepés. Mindenkiből lehet kemény endurós csak kurva sokat kell gyakorolni ,addig míg a menés lesz fura és nem a motorozás...
Kitartást!
S.K.-t már láttam titok nevezni, más?
Zaránd te mész? Ricsi, ti?
Nagy R?
Feléd nagyon kieshette magát, ide már nem maradt egy csepp se
Majd lehet hétvégén amikor ép megyek felfelé a végtelenített patakmederben, egyszer csak hirtelen jön szembe egy nagyobb áradat
4:46 nál gyakorolja a holtpontot
Csak a Berg
de nem kell félni, felénk ekora hó már a büdös életben nem lesz szerintem
Azaz szezon vége nem létezik 2012 től, egész évben lehet hajtani
Jó estét!
Megjött okoska és megfejtette a lényeget
Szóval a szopás az csak egy szó, ki mire használja
Pl. az enduro akkor lesz szopás, amikor Viktorék-féle kispolszkis katlanban elszakad a lánc és ott végig kell tolni a motort
egy kis nyárbúcsúztató...vidi..
készüljetek a következő szezonra mai az ősz után jön...és ez itt nem a monti pályton gyaloggaloppja..ahol ősz után a tavasz jön
hály.
há itt vagy...
olyan vagy mint a balázs-sóban a... maúnika ...
téged itt mindenki izsmer..és elizsmer
Ez nem szopás...ez enduro..:)
én azt mondom..igen...
ez szopatás
http://youtu.be/dzUIEq43oZI
most akkó.
ha elvisznek motorozni és ilyen helyeken megyünk..akkor az szopatás vagy sem? ?

http://youtu.be/w-saSttMD_c
Jó neked itt süt a nap
Szakad az esőőőő
ugyhogy az idei motorozásom mind ilyne volt...
és köszönöm mindenkinek aki hajtott velem....

á.
teljesen kész vagyok...
lelkifurkám van..
anniyra depis vok..mingyárt ..feladom...
feladom ..nem érdekell.
most feladom ...a féktárcsacsomagot makinak:-)
figyu az az szoppás amikor már mondod hogy nem birod és akkor is eröltetik.. ott röhögnek rajtad..
de olyanokkal minek mész el?
szopni...
hát a pösti banda is aki itt vót a 45..hát az is asztat mondhassa hogy én megszopattam öket..legalább is este a thábortüznél majdnem az lett..de aztán josi-barat mondta hogy arról szósincs végül is ..csak nem ment mindenkiken az a egész tél alatt lehullott csapadék egyszerre olvadd fel 3 nap alatt..miközben volt olyan akinek ez a shár..nem sx nehezére.
de rutinosssan kifordultak ..illetve szali engedte hogy kiforduljanak mögüllünk...
ezért fejlődtek is meg sar-akodtak is de végülé is mindenki lyaút ment...
ezért nem is eröltettük senkivel hogy jöjjön..
aki birta ..az jött..két embernek volt kötelező a jövet s.k 2012 sikroki bajnoknak és a barátjánka josi baratnak...de ők tűrték is rendessen azokat a feladatokat amikoet eléjük tett a hely...nem sirtak be ..nem nyüszitettek...én meg mindenhol ahol nem ment adok lehetőséget B nyomra...(mielőtt felakasztaná magát a paraszt.hahaha.)mert akkora szivem van mint egy hangya boynak..azért az csak nagyob, mint egy hangya görlé.

+ látszott a kipirult arcokon hogy élvezik azt hogy a fájdalom... a fájdalomhatűárán megjenenki valami furcsa furcsa ..ami az endúróban képes arra hogy a gyengeség...a gyengeség elszáljon a testből...és az a fálydalom.
az a pont ...mikor a gyengeség elhagyja a testet.
és paraszt megerősödve glaúriagyűrűvel a fején megjelenik a számára eddig elképzelhetetlen impossible feljáró tetején...
na ilynekor élvezem a vezetést...mert látom...jót tettem a bandával...
a kipirult arszok..a szinte egy szippantásra felszivott vacsora..ez nekem a fizetség a vezetésemért...
mikor a kolbászrálydel büszke arra hogy ilyen emberekkel motorozhat...
szolj ha sx(esiksz)nálatok... megyünk szopni.hahahah
Jól megszoppatalak benneteket mi? én meg mentem a lájtos utakon de mindenki tudja miért is volt így így is kivoltam fél úton mi lett volna ha bemegyek a Batmen-mederbe, még mindig ott várnátok rám a végén

Menjél már motorozni , rég voltál, itt borul már 2 napja, de egy csepp nem esett
Van olyan, amikor nem zöldséget írok?

Megint csak arra akartam utalni, hogy az igazságnak több oldala lehet, az is lehet igaz, amit Gecsa mond, az is lehet igaz, amit te írtál, meg az is lehet igaz ami demzsolt mond, nézőpont kérdése
déw is meg ronisz a komisz is ...na meg dem zsót...na akkor zoziról nem is beszélek(ja köszi a seggitséget )

mind mocskos túra wezetők vagy ...tok
megszopatni a másikat mi?
dév az összes délelőtti patakot kihagyta..csak hogy minket meg tudjon nézni mikor kijövünk a patakból...de kamerázni..csdak ott tudott a betmenpatalknál...
ott is meg akart minket szopatni.. .nem is tudtam felmenni..akor ott megszopattál..mocskosgannyé
ha ilyne a szopás akkor..akkor lyaúú
ronsz te komisz belevezettél minket a welnesz tőgybe hogy ott szopjunk....hát ot szoptuk mert tudtad..tudtad hogy defektes lesz az egyikönk kerekek..aztán végül is mindkettőnké az lett
meg is tanultam gyorsba hogy kelll kerék kiszerelés nélkül elháritani egy első defektet
a velnesz tőgyön szoptattál .
zozinál meg ...ott meg a nap végére...eláztatott minket..pedig tudta ..biztossan tudta hogy esni fog az eső...
és mégis előttem meg...nem mentünk sárban pedig tudja hogy nekem a shár a gyengém

mindegyik túravezető mocskos szoptatós geci
már Dew meg ne haragudj de ez igy egy ződség... ha valaki 1 honapja vett 1 drz-t , nulla tapasztalattal az ne akarjon elmenni a Havrán-al, vagy Kátai -val a bakonyba... ahogy írta demzsolt is.

az egész hozzá állás kérdése, de mikor valaki eleve ugy fut neki a dolognakk hogy biztos leszopatnak ha oda megyek ,azt megette a fene....
tudom ... sokszor hallotam már embereket kiborulva tajtékzani az erdő mélyén..hogy mifasznak jöttünk erre , meg ez nem enduro, hanem kinlodás, direkt szopatsz minket, és hasonlo nyafogo kislányos hiszti...

na aki igy fut neki a dolognak az adja el és menjen utcára a fagyizo elé majomkodni...

Enduro= Kihívás.... szerintem ezen nincs mit magyarázni.
Heti 4 bár gondolom nem tank benzineket mész el egy alkalommal.

Arra figyelj, hogy váltogasd a dolgokat , magamról tudom, hogy hajlamos az ember azt gondolni ez megy, aztán a nagy szart, csak azt a konkrét nyomot sikerült jól begyakorolni, utána másutt meg más hasonló szitukban kicsit más a dolog, természetesen kitanulom a technikát is, de más hely, más terep tud meglepetéseket okozni.
Illetve az a jó a másutt motorozásban, hogy új kihívásokkal találkozik az ember, amiről nem gondolta volna, hogy olyan is lehet kihívás
Pl. a mostani Istenmező versenyen volt egy két olyan hely, ami gondolkodóba ejtett, csak azért vállaltam be, mert haladni kellett, sőt tuti, hogy sokkal hatékonyabban is meg lehet oldani, mint ami akkor sikerült, most már tudom van ilyen is, ezt is gyakorolni kéne meg volt olyan is, ahol nem jutottam fel, bassza is a csőröm és a mai napig nem értem az okát mi volt ott a gond

Egyetlen verseny tapasztalatom alapján azt mondom egy dologra tuti jó, új dolgokkal találkozol és van valami hajtóerő, itt nem lehet pöcsölni, meg kell csinálni, s ez által a tudat által összejön.
Mondjuk hátránya meg az, hogy ha valami nem sikerül úgy ahogy akarod, nem mész vissza még1x gyakorolni

Valamilyen szempontból nagy előnyük van azoknak, akik nem egy hegyben/pályán motoroznak sokat, hanem gyakran váltogatják a "terepviszonyokat"
Részemről értem GECSA nézőpontját is, sajnos elvétve van olyan motoros, aki elvisz direkt olyan helyre, amit tuti nem tudsz megcsinálni(ismeri a képességed), s azzal a szándékkal visz, hogy szívasson, nem pedig azzal a szándékkal, hogy itt egy kihívás próbáld megoldani,
meg persze azt is értem, amit te írsz, amikor valaki így áll hozzá a jó szándékkal adott feladathoz, hogy ez szívatás. Az érem két oldala megint
A szubjektív szumma:
Szerintem jó az, ha olyan helyre visznek emberek, ami kihívás lesz számomra, legyen is akármi az indíttatás, nem fogom szopatásnak venni, még ha annak szánják se, mert a kihívások által fejlődök, ha meg nem tudom megoldani, elfogadom a tényt, hogy van mit tanulni
Most keltem fel papa
most viszont begnyomok egy turos palacsintát habos kv-val...
regiment meg versenyzés... én egyelőre annak örülök hogy egy héten legalább 4-szer ki tudok járni motorozni ide a környékre , jo aktivat, a saját kis helyeimen....

realista vagyok...majd ha kicsit jobban áll a gazdasági mutatom majd akkor eljárok 100 euroért nevezni 600 km-re lévő versenyre... addig nyet!