Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

sikerült.
lyaúreggelt mindenkibe
én keltem fel hamarabb . .
de minek

ezt a vidi igazándiból annak volt érdekes aki ott volt...
gg áki.
nagy r
szali
fater
josi... barat ö akor látta hogy ráborulok a kormányra a motoromból ömlik fel a fagyálló gőzeén meg abból a gőzből nem tudtam szabadulni..mert pont a hűtőből kivezetőcsú a kipufogó könökre volt ráfolyólag kivezetve (azóta ezt korrigálta..egy hosszú csővel levezettem a blokk és a blokkvédő közé .. a 22perces videó vége után kb 5 percel...na én akkor letem kész a gyengeség akkor kezdte elhagyni a testem ... fhálydalom formályában .
meg persze ott volt még
balum úr
zsir feri...
papi is ..egy darabig
meg persze én
Az elsőn meg a Hosival kerülgetik egymást többször...
fél hét..fél hét nem félhat istenem
nekem meg reggel 6kor van egy 3 éves biomechanikus ébresztőórám..de remélem kissé beszundizik és azért fél hát fele furodik be az ágyba mellé...ahonnan úgy kifúr 15 perc alatt hogy az szinte fizikailag fhaÁly
mennyé aludni..mert holnap délben kelni kell:-)
valahol ott volta makkor fater és gyagyás körül..
csak én a 20.dik percben történő kapirgálásánála a srácnak..mögötte voltam és mivel ő nem tudott egyből átmenni én meg áltma és utána egyzserűen nem tudtam elindulni a gyökereken.....pontossan ott szétfőztem a ktmet...csak nem nézett hátra az ember akkor...
emlékszem jöttek is vissza egyből mert nem tudtak elég magasra menni és újra próbálták....én meg lent letámasztottam a motort és neki álltam pihenni meg kajálni mint valami béna turista...ezek meg kérdezték mi van... mondom szétfőzntem pihentetni kék...
hiba volt.. akkor láttam szalit utoljára...
azon a lefelénél előzi be fatert..15 per körül.. majd fater utoléri őket..mert az a szitull jól megy a srác de a felfelékben ott azért nincs a toppon..ha úgy tudna mint fater már egy 5 helyel előrébb lenne...

szali 21percnél vág be elé...
azok a gyors szakaszok..amiken az ember képes volt haléadni azokat az extrémebb felfeléken elbaszta...szali meg ott eszi meg az elbaszott lassú utazásokat
na it látzsódik... hiába a feljárókban az extrém tudás.. a gyorsonn úgy megy el mint a távirat...egyszerűen mindenhol gyorsan megy és kész..
13 percnél is..megy lefelé szépen..na azon látszódik hogy meredek volt mint a kúrwaannya.. na én kb ott a felét a motor alatt tartózkodva seggen csúszva tettem meg.. hiba volt...de mit lehet tenni..féltem rajtamaradni olyan elanyátlonodó érzés kerített 6almába... annyú...hoool vagy
mennyünk haaaza .
zsótikám..7.51 nél előzi meg gyagyást..
race part négy jön:-)
na bakker a 8 percné lkezdődő szopóban találkoztunk megent szalival...meg faterral.
na hihetetlen..de jó végignézni újra...
a srác fele adig sem jutott mint ameddig szalival elsőre...de oldalazóban a sixdays csunyán vitte fölfelé...(mondjuk..a kenda sem volt szar...)
de én ott nagyon elvoltam már .. nem jól soztotta mbe az ivás pihenés témát...a srác nagyon üges ..volt racerutin nem kicsit.. a várakozásoknál is meg látszik rajta megy mindenhol szépen lassan de megy ..nem áll nem nézelődik...igazi racer
ahol meg álnak ott meg megy előre kerül ki mendenkit..leszar.. csak igy lehet előre jutni..nem a sorbanállással

mindjárt lecumizom magam.. hát az utolsó perc körül megint ott vagyunk.. a tsávó előtt faterreal.. a feje felett...balról...
jézus márilya...
én ott hogy leszoptam magam..azon az avaros hegyoldalon..de hozzám képest a csávó még belem ment a cumiab...
persze mert mi mocskosjól elkaptuk a felfelét..é s nem az közepén kezdtünk zorrózni...

úr isten..mennyit számit az a kúrva versenyrutin.. az embet vagy 100szor oda vissza előztem az első 2 órában a végére mégis adott nekem több mint egy órát...de okos ..igazi racer a srác..
kirató..nem nézeldődős..beleőz mikor lehetnem áll sorba..nyugodtan várva a sorát
nem egy angyal csak okossana megy előre mindég
Szúrom ! Láttam a nagy busa fejedet !
5.05nél engem is letolt a buzi..hú de mérges voltam rá..főleg hogy előttem után a bebénázott.
persze hogy megvert egy órával.. mindenhol előre tolta magát.. én meg türelmessen kivátam a sorom..mint mikor motorkázunk a hegyben
beszaro...most nézem.. ott 4.10néll mikor utolérii a csáv..hát az én vok...gyagyás meg már oldalt tolja felfelé.. ott látszódunk..
a race part 3ban!
na szali 4.30nál qa soranálláskor..otti s oksossab volt beleőzött mert fölül elkezdte cibálni..én meg áltam a sorban bénán..mint bénabéla és vártam hogy mennyenek előttem..persze azon az oldalazón sokat vártam..türelmessen..én idióta..versenyszellemtől mentes versenyző.hahaha

zsolti látod?
rámész a neken07 vidieire és ott egyesével is meg tudod nézni.
na.
a pat 3ban éretm utol szalit..2.20nál a feljáróban...
mekkora egy idióta vok..mert én beáltam a sorba ..minek .ez is előre vágott... osz ment..
na a race part 2 ban a 3dik perc előtt picivel...na ott én azon a felfelében a legvégén dobtam egy hátast..már majdnem feljutottam a tetejéig... de bebénáztam a füvesenn ahová ez fel sem jutott a legvégén megkapart majd dőltem hanyatt mint a leninszobor majd gombócként gurultam visszafelé...gg áki meg jött fölfelé és leütöttem az embert a motorról mint a bówli golyó a kuglibábút mondhatom...
úgy fájt az ujjam..na akkor hagyta el a gyengeség a kezem.hahaahah
még a balra elmenekülő nyomon is voltak akik nem tudtak feljutni egyből..
pedig az már emehez képest maga volt a felüdülés..mikor meglátam hogy balra csalnak ki a sokak..és nem jönnek vissza..mondom akkor ott csak jófele mennek...
aztán már csak el kellett oldalazni...azért elég szar volt mert meredek volt lefelé nézve...
és ott volt a kimenekitós nyom..kimenekités a szenvedésből
ezt mondták is a szervezők..csak aki románul sem érti..meg angulul is csak mondanak valamit..de nem vágod miről beszélnek csak ha már túl vagy rajta.mármint a helyen...

pl az utolsó napi lezuhanós feljáróra ..ne msi emlékszem csak annyit mondtak hogy veszélyes és nem lehet leszálni a motorról... ez meg több mint taléányos leirás egy szakadékba leugratás majd 20méter után hegyoldalnak dőlő motorral lefékeződni a maradék 40méter zuhanás elkerülése céljából.hahahaha
na arra még martinez freinandez a romanicsa szervezője is azt mondta...hú bakker ez állat volt
na itt eg kis enduro panorama.. ez a tag ez a tag szali előtt végzett 20percel előttem meg többmint egy aúrával(ő lett a 22dik szali a 23dik én meg 26dik ami azért nem rossz eredmény..szóval itt viszontlátom hogy mik is voltak az A-ban. és hol volt olyan hogy na ez figyelős lesz.
na pl az első másodberc ott kezdődik ahol azt hittem számomra a verseny végződik..ewgy hegyoldal ami merdedekebb volt mint amit valah ia elképzeltem hogy fel lehet menni zorróba...+ a nap odasütött
http://youtu.be/vPGZMXq_U0Y
Úgy-úgy Úgyhogy megyek azt lesopatom magam me kihívás
Mások leszpnák magukat már csak azért is hogy bekerüljenek a bizalom körébe.....na jó légy öreg
még kisit edzz rá na majd akkor
Le leszel szopatva de nem az erdő mélyén
Az lesz a kihívás
Kapásból felröppentessz a nózidba 1 G t utánna nincs az a felmenő ,leugró szilkafal vagy meder ami szopatós lenne utánna meg ráduszítanék valami hot MILF et vagy 2 , 20-as csibét azt kiülne az arcodra ez meg az
én még nem tudom mi lesz...
lehetőséget kaptam..de
szalitól függ minden...mert ha kifizeti még a nevezésen túl..a..kalyát.. a szállást a benyát a motorba..+ egy új 330as(2 tély) exc seven délyz ktm ad alám..akkor nem is kérdés...ja meg vesz valami rendes motoros gatyát mert az enyémek már szétestek
szoval ha ez összejön akkor 100 100 alék indulok...de ez nem hinném hogy összejön...

viszont ha ...