Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

a zemplénben nagy szarvas bőgések vannak/voltak a napokban,ahogy mesélték...
a 7végi helyszín a titkos hely,ahol csak titokolvasók mennek...
Tudjátok már a hétvégi programot?
Jó hajtást
Felétek nem bőgnek a szarvasok, meg a vadászok azért, hogy 17 után zajongsz a kispályádon?
Azt megnézném, ahogy végigmész rajta simsonnal
Olyan furcsa volt, csak lementem, megtankoltam, befújtam a láncot, pár küllőt utána húztam és nem kellett mást szerelni, útra kész a rémX
Majd holnap lezúzom a patakban
Olyan az 25ös régi KTM külsőre, mint a yamaha DT
ez a valami

http://www.enduro21.com/index....–-paul-edmondson
oké kv.. utána motorzás ...
kv
helyesbiteném magamat nem frontálisan, hanem fartálisan ütközni

esetleg még a hintenrálisan jut eszembe...vagy a behindrálisan...na mindegy ..hagyjuk...
amugy szerintem direkt van ott elgyengitve, frontális ütközéskor becsusszon a műszerfal alá, nagyobb tulélő tér marad....

itt csak az a nem szokványos hogy ugye farral nem nagyon szoktak az autok frontálisan ütközni hogy a faszi kitépje a kormányt oszlopostul
az én kispályám abszolult lightes...semmi extra simsonnal is meg lehet csinálni fél kézzel, félig becsukott szemmel...
Audi reklám
arra értem,hogy elmész,van kihívás ,de megcsinálod,tovább is mész de vhol elakadsz és küzdened kell...segítség nélkül,de megcsinálod,vagy arra kéred a többieket várj már picit mert itt beakadtam...na ők olyankor megvárnak kipihenik magukat,de te mire felszenvedsz addigra mind felveszi a sisakját és akkor GO tovább...neked meg levegőt venni sincs erőd és nem akarnak megvárni...de még bírod vhogy...mész tovább elfogy a tudomány és egy újabb küzdős helyen megint beakadsz ,mert mondjuk olyan patakmederben még sose voltál olyan köves fás ...persze a helyi erők mennek,de te be vagy ragadva és ismét csak hajtanak avégéről,hogy ygere már,mire várunk stb...ismét kivakarod magad a patakból aztán inni sincs időd,mert menni kell.... nos ha ilyen van vhol azt nem szeretem... első alkalommal megcsinálták ,mégcsak nem is velem hanem ismerőssel,azóta se volt hegyekben... én is kapkodtam a levegőért,de megcsináltuk,csak ebben az esetben látszott az,hogy a vezetők akarva csinálták,mert jót röhögött a szerencsétlenen... fórumon keresztül nem tudom megismeni ronist,de innen is gondolom,hogy nekem az ő kispályája obi lenne...de 1x legyen rá lehetőség és meglátogatjuk Rikiékkel! és remélem lesz idő is rá hogy végigcsináljuk...

szóval én erre gondoltam,mikor direkt a másik kárán való mulatozás miatt obiztatják a vendéget...
Zozi, ha olvasod, esetleg egy hasonló gumizást meg lehetne ejteni jövő hét elején, mint a múltkori?
Köszi a videót

Ez is kurva jó, mint a múltkori terem endurókrossz ami az amcsinknál van, mondjuk ott a nézők átlátják az egész pályát, ez meg már rohnagálós, lehet azért nincs itt annyi néző
S az miért lenne baj, ha mögöttem van a kamera vízszintesen egy 3 mre?
Úgy vesz, mintha loholna utánam valaki
Lufim nincs itthon , majd felfújok egy óvszert és kipróbálom hétvégén a patakmederbe

Számold már ki, te nagy számító mester vagy hány lufi kéne, hogy felemeljen motorostul a fára?
déw és ronis.. ti úgy látom számított gép terén egy nyelvel beszéltek...kinalyilyul.

ez a lufi ez lyaú ötlet...kb 1km/ora sebességig függőben is lenne..4km/óránál már a motor után álna vizszintessen..tehát onnantól kezdbe hogy nem állóhelyzeteben egykerekezel hanem mondjuk felengeded a qplungort és alapjáraton mészaz akkor már kb 10km/h szóval onnantól kezdve mindegy hogy mivel töltöd a luft ballont ..mindegy hogy héliumal...széndioksziddal.. levegővel szénmonokliddal vaga babgulyás gázzal vagy magával a babgulyással...mert mikor 2be rakod már akár ólom is lehet benne akkor is vizszintessen fog álni a lu-fika

szóval déw...
5letnek lyaú..de még fejlesztened kell...a fára felmászást azt viszont meg tudod vele csinálni... .
Bizony az, talán cséven csak a kis pálya járható.. Szandaváralja, Csolnok, Tokod... Ha nincsenek nagy igényeid még Szarkáspusztát is tudnám ajánlani
Mit teszel te a telókba?
Fogadjunk ilyet?
http://youtu.be/Jgi2SadY9MU
Legújabb agymenés ami bekattant ki kéne próbálni

Gázzal töltött lufi egy kötéllel a motor után kötve, arra rátéve kis MD80 as kamera, kamera mindig a kötél irányába néz, így végig venné a kamera hátulról/felülről, stb. tempó irány függő, ahogy megy az ember, legalábbis amíg el nem durranna a lufi
Erdőben érdekes lenne, de mezőn működhet
Bár lehet erdőben is működik, ha kicsi a tempó és nem kap fát a lufi

Crossosoknak jó lenne a sárkány is, nem kell lufi, ott van tempó, repülne a sárkány a tempótól
Lebegő onboard hú lehet sokat ittam
Tuti lesz aki kipróbálja, majd tegyetek fel felvételt