Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

küld át szkálypon..pííz.
még valamit esetleg? van mol hikomol is egy liter. azt is te vetetted :) azt is odaadhatom.
azt vettem énis a bárdinál. szivesen adok belőlle egy 9 decit ha kell . te vetetted meg velem :)
narancssárga dobozos hidraulika és teló olaj. nem szintetikus
ásványi
szÍÍlya
szali nekem nem kérdés hogy mi a baja..mondom hogy olaj...én nem esztergáltatom szét most a váltót csak azért mert nem elmelt ki forró állapotában az olaj.. .
vágod..
de azért köszi hogy aggódsz..az olaj már megvan.. a boltban
10w csaak az a kérdés rebszol vagy molos legyen amit 9ilenc éve használok..lehet az is volt a baja hogy ez még az a doboz amit akkor vettem ..
de van rebszol nem sokkal drágábbért és az lehet 15 év múlva si jó lesz... lehet azért lesz rebszol
beszarás
szija viktor.
bemásolhatom a skypon hozzám intézett hülye kérdéseidet a kuplungoddal kapcsolatban? csak mert a múltkor olyan szépen lehülyéztél ,most meg pont azokat kérdezted amiket én akkor tőled . és akkor tudtad a választ is most értetlenül állok miért nem tudod magadnak megszerelni? bruhahahahahah

legós tojás
Jó reggelt evribódri
Akkor ez egy új szakma, ahogy S.K írta, kérj fizetést a kiadótól
Viktor a GG fórumíró majszter a lapot kiadják minden órában 9 millió példányban
Szép napot!
patyi.
jakszi ott lakik ahol ádámot és évát(melegek bibliájában ádámot és bélát ) kitagadták..nem árulhatóok ell még csak annyit hogy nem a papkikába hanem a .. .
iggen a paradicsomba.
dzsorzsheni és környéke

ronisz...há meséljés te is a sárkányokról a mumusokról a chupakabrákról és a logagokról akik azon a környéken irtják öket..dzsi-ről a papaparasztverőről...
ronisz a komiszról aki elvezeti a bandát a szopolantyúra ahonnan szó nélkül kisonfordálnak mögüllet hogy a végén csak egyedül marad
egy aki mindent visz a lófaszt egy aki már senkit sem visz ...
amúgy viszont tényleg igaz a tűz körül a mesélő meg a kölkök.. meg a végén arról álmoidnak hogy mehhóditják a százéve döglött csipkelyózsikát egy smárral..
azt úgy lehet még meg is csinálják..úgy döglötten előrről háturról..a nekrofilek..és csak után a praúbálkoznak a tsókkal..mert akkor legalább az extrém szekszélmény az garantált legyen .
Jászalsoszentgyörgyi ringlispil.... baszod... tucc élni ..tuccc tuccc..
Ááá,hanyatt fekszem,ráhúzom a jányt,megfogom a nyakánál,meg a bokájánál azt megpörgetem
baszod.. farka a macskának is van ..annál fogva szokták a rossz kisgyerekek a fejük fölött pörgetni...
vajon mi lehet Zoltánal... cseszkoban issza a titok kávét, és nyomkodja az okr-es pénztárgépet...?
Nekem meg a farkam töretlen,me nem vagyok töketlen
viszont csakis a titok olvaso hölgyek kedvéért elmondom... hogy a...a ... mmosolyom az töretlen... és őszinte...

nem azért mintha bárkit is érdekelne...
én a prosztatámtol nem tudok aludni.... a végeredmény ugyan az....
Tee,azt hány eurókért mondták meg a gyorsabb,könnyebb utat?
Félelmetes amiket ír,aludni sem tudtam
régen volt hogy az emberek körbe ülték a tűzet, és egy mesélő egész este mesélt nekik....távoli vidékekröl félelmetes sárkányokrol, meg hősökröl ilyesmi... a gyerekek halgatták a rémisztő történeteket amit a mesélő elmodott összebujtak félelműkben ,de titokban arra gondoltak ha felnőnek ugyis elmennek oda és legyőzik a hétfejű sárkányt..majd ők tutti biztos....

ez volt 80-100 éve....

ma ... amiota az internet behálozza a háloszobákat.... van Viktor.
AZ enyim is habos,csak a hegye zabos Jó estééét
habos kv..
a bé racerokról......
társam az első nap csillirozós fasza teljesitménnyle a 21dik lett a 8vanból.
elfáradt -mondta-nagyon nagyon.. hogy ez tő szopatás volt hogy semmi összekötő a bében sem...
a hagymásbabot gyakorlatilag egy levegővel szivta fel..ami meniységileg egy éhező afrikai falu egész napos adagja volt..izre viszont igazi zarándol féle hagymásbaba mire megfürdött az ember már melegen tálaltam neki
aztán mesélt. én meg ittam szavait mint harmatos virág a cunamit

aztán jött a másnap...
a b és az a nyom között két hurokkülönbség volt...ugyhogy ők nagyon nagyon keményel benyalták...az első óra után négyen összespanyoltak és húzták vonták egymást.. a 3dik csekpont ra odaérve..4,5óra után...nem volt ott se ember se állat. kiszáltak volna ők már jóval hamarabb de fingjuk sem volt senkinek hol is lehet itt kiszálni..de senkinek!
köd volt olyan hogy 10m nem láttak sehol...lefelé orás hoszú motortolásokkal lehetett menni...na majd a cskponton hazaigazitják öket....
hát a csekponton meg nem volt senki...
ezek meg fogták és 1 óra próbálkozás a hegyen át de minden irányból túlon túl meredek zura patakokba jutottak...és még a hegytető sehol...mert légvonalba a kartak jönni a dzsipiesz alapján...
aztán feladtál és a völgyön kigurulva egy óra murvás uton meg betonon jutottak haz..nagy szerencsével..mert az ilyan nag ahegykben kúrvára elleht ám tévedni ottmaradós ottalvós dolgokba beleszaladni...
de szerencséjük volt a benzin is kitartott.
de ezek nemanyáztak nagyon..mert boldogok voltak hogy visszajutottak a 6 és fél óra szopás után

én már addigra bepakoltam a buszt...jött család...és mire megfürdött 10tojásos hagymás kolbászos békönös rántotta már ott gőzölgött a serpenyőben...
ketten bepusziltuk majd felakasztottuk a futót és gó home..
4 és fél óra múlva a csekkoltunk seggeden
te fidgyu mán.
te az az esspontká vagy aki a sirockit is megnyerte..meg voltá is ezen a racén...nEEm?
akkor bisszeszémá ide egy kis élménybeszámolót..ne csak az én kreáciomat olvassák a mi a valóság hű leirása igaz de csak egy marinéni vagyok