Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

4T-n is megoldják ezt a kenési problémát
A befecskendezést meg úgy értettem, hogy a befecskendező van a hengerfalban, nem a hengerfejben, természetesen a keveréket a hengerfejbe lövi be szerintem.
Azt nem értem, miért nem tették a befecskendezőt a hengerfejbe
Jó reggelt!
Esik eső karikára lesz csúszkálás a mai hajtásra
akkor irány a templom de izibe...
Ki pálcikáztam,de sötét van
nyisd ki a szemed...

vagy menj el a templomba ott is megvilágosodsz...
kiaz? tán az is ilyennel kísérletezett?
A jóó estét Hun van reggel?Sötét van
mondjuk igy utána gondolva, mivel az elő sűrités nyomán mindössze 1,5 bárt hozunk létre, akár egy mai elektromos befecskendező fej ennek a 300-szorosát is tudja könnyedén, akár még működhetne is a dolog ha egy előkamra szerüségbe fecskendezne mint a régi 2 ütemű dizeleken....

de akkor már lehetne kétütemű dizel is.... 1 liter fogyasztással...

najo... nagyon reggel van még..
ez az egyik... a másik meg hogy akkor hogy a picsbe lenne belőle 2t... és hol süritene? a hengerfalon?
erröl jut eszembe , bakker elázott viktor munkahelyteremtő megtarto levele... micsoda bosszuság, ezért kénytelen voltam olvasatlanul rögtön a kukába dobni...

mondjuk ha ők is el tudnak locsolni 500 milkát egy ilyen értelmetlen baromságra... akkor már én is megtisztelem őket ezzel a semmiségel....
hogy hova ment..? hát elment bepotyázni magát a regimentre... ingyé fuvar, ingyé vörsöny, nagy a szerelem egyböl...csak viktorosan...
kv..
Gondolom a hajtókar alsó csapágyazásának, már késő lenne, ha a hengerfejbe kerülne a benzin, olaj keverék.
Basszus ez a hsz tiszta Gabeszre vall vásárhelyről....
Azt nem hibridnek hanem összelapátoltnak hívják.Van ilyen motor jópár eladók között is de mindegy attól még jólehet.Ha 04-es a blokk akkor jónak kell lennie!Csak meglegyen az embernek még.Gecsa szokott vele bizniszelni úgytudom ha esetleg nem lehet elérni.
Óhhhhh,jófej vagy.......ez egy hibrid ám!250-es vázban ami 2006-os egy 2004-es 400 blokk,de máris megnézem elvileg,hálás köszönetem érte!
Bocsi a késésért,csak lenyomtam egy 700ast kilóméterben,utánnajártam.....az 1000 kilóméterenkénti olajcsere nem 10üzemóra,és kerregtek a fogaskerekek a buksimban ugye.Mivel ha 3szor elmegyünk kb alkalmanként 3-4 órára az max 3 motorozás után olajcsere de távolságban csak kb 150km.......hoppá Ő meg cserélgette ezrenként.
mondjuk szeret ülni. nem birja a lába a nagy testet.
Nem értek a lovakhoz hagyom főni a zsírban az embereket,me lassan nem marad fórumozó
Lehet kenegeti a seggelyukát annyit ment,hogy szétülte
majd jön viktor és megmondja a tutit ....

tényleg hol van zarándol...hova zarándolt? biztos valami titkos projekt mert nem szólt senkinek
csika meg kizárt hogy egyet értsen velem. vagy tud valamit vagy csak röhög amarkába ,had próbálgassák a marhák.
jóvan béla. te kivétel vagy :)
ááá nem jó bele

mibe is ?