Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ennek ekkora kamionja van? saját csapata? durva. egyébként nem is megy szarul! a videókon is látni milyen faszán halad és kerülgeti a bénákat nyomon kívül.
Csak neked:-)
nem is mezséltem..
a szuper hűtővédő ami a vázhoz van kötve egy 6mm menetes szárral..olyat védhetett mert úgy megörbült a szár vagy 2cmes hasa lett!de a hűtőnek meg semmi baja
kapott uj kitámasztó szárrat és gó
http://youtu.be/QHWuQMXadpc

mit találtam :) szigeti májkról
na szali itt a szuperpocok életű c-60as anyagből edzett felülettel a 50es lánckerék
csak ennek sem tudom besüllyeszteni a kúplyát..de a többienk sem volt ugyhogy ez nekem igy is lyaú lesz
az a szitu hogy krisznek aki ugye baj..nok nincs aksija és a 300x-vécéje az is forrogat mert a venti csak kis feszültséget kap..akinek meg van akisja az meg jobba teker alapjáraton is..kb dupla sebességgel!

attól félek..rátöltök egy új gyújtásra lendkerékre meg egyenirányitóra egy 40 meg egy használt ventillátorra még 15ötöt és akkor sem lesz tökéletesés..akist meg nem akarok .emert sújt nem akarok cipelni..vagy hály kiló egy aksi..egy olyan kis-aksi?2 -3-4- 5 -6-7 -8-9...123kiló
a szuper vizkerékről annyit..
az első feljáróban..amit kovi zsoci észre sem vett..hogy az másnak feljáró ott az elgyertázásig nem is rottyant meg...pedig addigra mér robi is rotyogott a ventissel...
persze mert én azzal operáltam hogy ha nem volt akció akkor egyből leállitopttam.. sok zorróátétel nél!
de aztén csak megrottyantotam a végére..+2 forráskor még simán megtölkthettem volna a lefelé végén csak elfelejtettem és azt hittem . csak kicsit prüszkölt..pedig mindég úgy van...egy prüszkölés lófasz hilyány a második megrottyanás meg már 4dl körüli
meg kellett volna tölteni
OKÉ!
itt melozok debrecenbe és h.végén lepukkant a láncszettem és muszály sürgössen pótolni!
akkor készííccsé nekem lécci valami giga fullos sosemnyúlós ezer órát bíró láncot occsoé oszt viszem
http://youtu.be/acHcf18LM4k

ezt kötelező végignézni! egyszerüen beszarásjó!
apropó. hova lett a felforralhatatlan nyusziöt? tán elszladt ?
riki. mi ez az új szleng? nem nagy tűz ...

más. viktor. majd kilegózod. vagy libáért vetted a gépész diplomádat? ne égesd már magad hülye kérdésekkel.
Nem nagy tűz volt!
Ismerkedés a királyerdőben,illetve a Lesi tó körül
Sajna csak séta motorozás volt
Igaz ilyen is kell néha
ricsi mezsélj merre jártatok a 7végén?
Az igazat megvallva,nekem ez a pálya nem adja!
Az a gyakorló rész a felétől tetszik, de a többi a vidiről nézve nem nagy tűz
Lehet ott lennék és az életemért könyörögnék hogy milyen nehéz is ez
pedig olyan 1szerűen és érthetően..világossan és kéznefekvő kérdéssel...de nem seGGít senki..hát valaki itt hátha...
dem zsóti... már beszéltünk de homlok...egyenest mást mondtál mint zozi.
erre meg nem lehet alapozni
most akko ez sock hatás alatt tart
bakker.
beirok kicsi ovatossat a kátélyem fórumba és olyan sokkolólag hatok rályuk napogig nem mernek irni

pedig csak ennyi volt az egyszerű kérdésem.
szillyaztok.
érdeklődnék hogy kérdésem lenne hogy akkor most itt szoktak kérdezni is vagy csak a váloszok vannak a kérdésre... csak jól kell kérdezzek
vagy akkor most ez hogy..

kérdés :
exc öt huszon öt.. ha kiveszik az aksit akkor is tölt anniyta a gyújtás hogy alapjáraton illetve kis gázon a ventillátor már hűti rendessen a motort vagy az nincs csak aksival?

válaszokat előre is köszi.
Várlak szeretettel:)
Legalább kicsit dumálunk is
http://www.youtube.com/user/st...

Dév,ezt neked gugliztam,Tapolca,Jó kis Enduro pálya,full legális,osztrákok előszeretettel járnak ide meg mifelénk is.
pl rikinél a parillában.
Hy!
nem tud itt valaki mondani nekem egy motoros boltot debrecenbe ahol láncszettet lehet venni?
amúgy meg lehet ,hogy csak te voltál ügyetlen... a többiek számára játék volt . mit tudhatod .
hol lehet ilyet olvasni? kinek az ismerőseként?

krisz. leszünk barátok fészen?
nem lehetne 1850.-?
Most ettem egy Knuspit....Azt olvastam a faszbukon,hogy nem volt olyan nehéz feljáró mindegyik teljesíthető,ezt nem értem te hol jártál? Zsírferi írta lehet,hogy ő nem ott volt? Biztos a Kovi Zsoci is bénázott azért vették ki a bányát!
ezt megveszem pézé.. ha 9 deci van és 2000volt akkor adok érte 1800at