Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

te esská.
hát ez igy kevés .
van aki olvassa van aki irja meg van aki megcsinálja...meg van aki feladja mint marinéni a karácsonyi lapokat
Jaxy te hol is laksz?
merre jártatok ahol a vidi Is készült?
szép hely........
Van aki olvassa és van aki írja!
Zsír volt minden, 5 óra volt benne,ez ennyit tudott
mért nem viszitek valami lyaú szerelőhöz...
mért nem
http://mxonline.hu/firtosvari_az_umx2_es_bajnok Besoptuk, a motor megadta magát A második hely még meglehet,az OB-n meg van 25 pont előny,annak meg megkell lennie Nyársapáton
hát lyakszi..szép hejen lakol az biztos..
kb olyan ez mint itt nálunk..mert én is szép helyen lakom.

dév.. ez a patak ez jó...pietra neagában... a redzsiment prolog 2 percét ugy hasonlitanám összea a dévával mint a hogy a két idő a 2 perc épitett bénabéla..és a 25 perc fasza nyom az erdőben...
redzsinmenten mért nem tudnak a fáközt meneszteni minket 20-30 percig?
Gondolom az a gáz, hogy ennyi energiát (idő+pénz+lelkesedés+utazás) beleöl az ember, még esélye is van az eredményre, aztán egy ezer forintos tétel lefolytatja a véréről...........
na ez faja vidik.. ezek az élvezetes szakaszok maradtak ki a redzsimentbőll... na ilyan ből volt 70km a déván ami tök jó halados de élvezetes figyelős de mégis pihentetős a szopások után.
Mondom én
Persze,lefele,meg kapaszkodnak az elsőkerékbe azt azt húzva szaladnak lefele
Normális méretbe..
A fak is erdekesen allnak:))..Szili meg imatkozik..azt mondta szarabb volt mint afganisztanba:))amugy ide ha feljuttal akkor mar nincsen gond mert a tetokon nincs annyi fa es lehet haladni meg latni...de mig az ajbol felvergodsz idaig addig van a baj...persze mi sem a legkonyebb utat valasszuk...:)
Kép feltöltéssel próbálkozz(tallózás gomb itt a szöveg alatt, ahol írod), így a linket sajna nem eszi meg.

Akkor volt harc rendesen Nem tudom mi a durva, nekem az első videóban látható domb is durva, ott már elfogynék fél úton
Szóval ahogy Viktor írta, tapasztalat kérdése, kinek mi a durva.

Ma mondtam Lacinak, ha már itt vagyunk, itt vannak ezek a fincsi dombok, másszuk meg, persze nem láttam hol a vége, csak az eleje az jónak nézett ki. Nekirongyolok 3.ba, majd félúton látom mi jön kicsi megtorpanás visszalököm 2. be hogy még menjen, hátha elég lesz, de semmi, kikapar és visszaesés, lehet 4. be kellett volna rakni
Kinéztünk ma vagy 3-4 ilyen dombocskát, de egyikre se jutottunk fel, Viktor szerintem ott integetve félkézzel, valami titka van ennek a feljárózásnak is Rá kéne érezni erre is, persze ahhoz azt kéne, hogy ilyen nem tudok felmenni hegyeket gyakorolni egész nap
Ti gondolom sokat mentek ilyen nagy felfelébe, azért megy ilyen jól
..itt ..
file:///D:/My%20Documents/Downloads/photo.htm
A tegnap az 1 orabol 6 ora lett es szoptunk rendesen...kovetkezobe elmegyunk oda is es videozunk valamit..De ez total szopas..fekve csuszkaltunk befele a motor mellett es a vegen az utba beneztunk mint a panel tetejerol..:D..megittam 8L vizet(patakbol)es fogytam 5 kilot:))..ezt latni kell,nem lehet leirni..
A tegnap csak 1 oracskara mentem el,elkiserem a havert haza egy darabig meg egy motorossal,aztan..hu bakker itt is egy jo oldal..megmasztuk...igy fojtattuk(sajna a kamera lemerult es a javarol a hard reszekrol semmi nicsen)..kimasztunk amin kitudtunk,de csak 30% lehetseges a tobbi menyorszag.A hosszusaguk az valtozik..van kb 2.5 km hosszu nyomvonal is,amit be is linkeltem,es vannak igy atlagba 500 tol 1500 m amik igen huzosak es a vegen se kezed se labad..aztan mikor jon a java akkorra nulla vagy..
Felétek aztán vannak emelkedők
Mennyit szoktatok menni KMben egy hajtás alkalmával?
Piszok nagynak tűnik a terület
Kis pályán mikkel harcoltál? Te is a kuplunggal?
Nekem is jó volt a mait is élveztem, de nem fáradtam el ma
Ma betévedtünk a tilosba
Megyek felfelé, felfelé a kövesbe, egyszer csak út keresztbe, mondom ez még nem az megyek tovább, akkor már gyanús volt, hogy sok a kő és elég magasan járunk, utána egyszer csak lefelé bukott a hegy
Pl. Az a patakmeder felfelé
http://youtu.be/80tYlouL64o
Regiment 13 még, nála van sok.
http://youtu.be/uDNWoxAkVg4

A feltöltő neve nekem valahonnan nagyon ismerős
estét.. jo volt a mai gurulás,.. elfáradtam rendesen...
Köszönjük a leírást
Ismerős-e?
http://youtu.be/-hl37jrb-cY