Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

hétfőn érdeklődjenek ,mert kitn van Attila.sztem van ott még ez+az ami jó lehet
Heló!

Még van egy hűtővédőm 2T GASGAS-ra!
Ádámnak is csináltam,de én sajna nem kerültem fel a mezre.
én is de aztán lemondtam még a hét elején. nevezés nélkül bóklásszon a fszom ott egy versenyen. borzasztó csira dolog. inkább maradtam itthon ,csak aztán voltak fejlemények . arról meg hogy hogynem lemaradtam.
jó hülye lehet akkor az is. azzal a mihaszna motorral szerencsétlenkedik. tán rakott rá új fajta hengert? lehet beszélnem kéne vele mik a tapasztalatai! patyi. nem tudod az elérhetőségét? lehet felhívnám a csávót.
Amióta megcsináltad a gumibakot, a tankod nem repedezik?
Egykerót tanuljátok, hasznos cucc bár nekem még nem megy de így tuti könnyebb megoldani rengeteg akadályt, pl. a motor saját súlyanak egy része is terheli a hátsó kereket, én hiába ülök rá a 70kgommal, úgy is csak kapar , de ha felkapom kerékre haladok amíg ki nem dőlök és el nem esek szóval nem sokáig
Öreg vagyok én már az endúróhoz, mindig összetöröm magam valahol
dagad befele a kezem , kurva fa de kivágtam a picsába utána igaz ott fűrészeltem egy órán át
Mi a bajod a műanyaggal? Legjobb anyag
Vigyázzál az újjadra te, ki fogja megcsinálni a telókat, ha eltöröd?
ja-ja, neki is 250-es Sx-e van (volt) s asszem pont 2004-es...
Bálint ismeri...
Azt el is felejtettem legalább bármikor tudnám hegeszteni a tankot , de minden oxidos lenne, vagy műanyag világ
Dógozzatok meg edzetek Lusta népség
Szasz
A nagy szárazságban merre mennél üzemanyagért,
Csak a források felé vagy 1-2 szökőkút is szóba jöhet
Bizony , az RMX250 típusban lesz az első vízzel hajtott injektoros 2T motor, laptoppal rajzolok bele egyet
Voltál motorozni?

Részemről simán el tudom képzelni, ha majd elfogy az oil és nem tudnak belőle több nyereséget kisajtolni, valamelyik páncélszekrényből előhúzzák az 19xx évekből valami más technológiai alapokon(pl víz motor, stb.) nyugvó motor tervét és ráeresztenek egy fejlesztő csapatot

Tfh, hogy valaki feltalálná a térben való utazást hipp-hopp barbatrükk és már is erzbergben lehetnél hajtani egyet délután ezt se igen engednék csak úgy napvilágra kerülni az tuti, mert kapásból agyonvágna egy csomó jelenleg jól jövedelmező piacot pedig mekkora ász lenne
ok. Semmi probléma. -te vagy a kétüteműs:-)

nem kell komolyan venni amiket írok, csak hülyéskedek
A kétütemű motor, az állandó gázlengések miatt egy érzékeny "rendszer". (Emiatt sikerül ritkán a sufnituning.)

Nem igazán lehet kihagyni elemeket az eredetileg is egyszerű, működő, kiforrott rendszerből.

Szóval az olaj+benzin és levegő keveréknek be kell menni a forgattyúsházba, és onnan fel kell mennie önmagától az égéstérbe.

Egyenlőre a keverékképzés amivel lehet játszani.
Aki ezt megnézi, annak, kitörik a nyaka
úgyhogy fordítsd el a monitort inkább vagy meg se nézd
http://www.youtube.com/watch?v...

Az összes újabb adobe flash player lejátszó egy kalap szar, minden videó széthullik fel fogok rakni egy 2 évvel korábbi verziót
2.
de én még úgy tudtam te is mész
mindenki tud itt mindent :)

jelentkezzen akivel az elmult 5 napban skipon, sms ,telefonon ,vagy ezek közül mindegyiken beszélt.

és az összes fórumokról is az itt titokovasók jelentkezését is elfogadjuk!

jelentkezők névsora:
1. ÉN
Ugyan már ilyen apróságok hát sűrítsék elő az injektor előtt
5 éve motorozok, de ilyen fos talajt még nem pipáltam, mintha 10 cm vastagon felszórnák az egészet kaviccsal és abban kéne menni a tetejét fellazította az eső és megy szét az egész ilyen kavics nagyságú darabokra
elég is volt a 10km persze ebben benne volt 2 fa kivágás, 1 traktor kerék szerelés, meg jó sok esés kelés motor állítás, volt 1 sikeres fára mászás is Utóbbiról van vidi, majd felrakom

Már jövök haza, látom integet egy traktoros faszi, nem szokásom megállni...aztán visszanézek látom integet egy kisgyerek is meg ki van szakadva a pót egyik kereke Odamentem végül segíteni, lehullott neki az anya és kiesett a kerék
Kiment a Regiment 13-ra.
Akkor az rokona lehet a gyerek ékszer teknősének! Szegény teknőst az asszony évekig zöldségekkel etette,én meg a múltkor kíváncsiságból bedobtam neki egy darab halat.Na azóta meg van vadulva! Bedobom neki a hal darabot,le sem süllyed a víz aljára,mert rögtön rácsap! Szerintem valahogy rokona lehet a tini nindzsa teknőcöknek!