Piatran voltak a mult hetvegen versenyezni es Tunistra is ott volt veluk,Jarvis kiszalt serulese miatt es bolton 3 percel megverte Zsocit...Zsoci kibaszottul megy ,nem is csodalom ,h. nem emlekszik a bebi feljarokra...ott ahol te azt mondod lehetetlen o elmond 3 variaciot 5 masodpercen belol hogy hogyan menne ki:))
na megent race..
zsocikó berért 4óra alatt.. a második csekont nek i30 perc volt de azt mondta ilynet nem szabad belerakni egy expert nyomba sem..az full prof inyom volt..és hogy az 100%ott nem mentek végig a pályán..legalább is olyan hogy egyben megcsinálták olyan biztos nem volt.
déván kovi ervin zsoci 3 órát ment.. itt négyet!
a pálya nem állt másból csak felmenőkből meg lemenőkből az alján patakon ki az útig..onnna 50méter múlva fe la patakon feljáró szopó a tetejéig majd meredeken megint alá...
semmi leveztető piritás semmi összekötő szakasz...full szoptatás végig...
3 ember tudta megcsinálni az összes csekpontot az 56ból... ezen kivül még 5 ember volt aki kihagytaa a 2 csekpontot ésw beért értékelhetően....ak beleált és be tudta fejezni qa csekpontot azt a tankolóponttól este ötkor meg hazaküldték(a tankpont a race kb felénél volt)
akikkel sokat hajtunk együtt s.k. és nagy err megcsinálták de azt mondta s.k. hogy ő is a 3/4 fela karta adni csak mondta neki nagy err hogy oké hogy feladod..de akkor is lefelé itt nem tudsz lenni..akor s ifel kell menni a végéig!húzták vonták öket néha segitők is ..meg persze egymást...
az a kovi ervin..zsocko aki 30 perc alatt megcsinálta ..az pl az első följáron ahol én 14 embert csináltam meg..az azrra nem is emlékezett mikor kérdeztük..mondom te ott azon gondolom egyből felmentél..azt mondja hol..mondom az első csekpont után a feljáróban...
nézett rám de láttam az arcán ..nem emlékszik feljáróra...azon a szakaszon
mi meg mind ott zorróztunk mint a birkák...
kb olyna volt nek iez mint ittt sokaakanak a bényomon mikor kerültük a 2 cp hogy ezek ott küzdenek oszt valaki meg megy el mellettük mint egy raketta...
ugyhogy kő igaz hogy van A nyom van B nyom meg van egy profi..de az az nagyon az az nem csak kicsit több mint egy A nyom.
mesélte azt is hogy előtte való héten voltak valami racén ahol graham jarvis jelölte ki a pályát...volt két nyom aztmondja A és B meg nekik ..zsocinak poul boltonnak meg jarvisnak..meg még milyen hires akárkiknek külülön extrém kijelölve..na az nehezebb volt mint ez .... .dehát azt kifejezetten világbajnokoknak csinálták...
másnap. reggel 4kor elkezdett esni az eső..8kor ellt majd mikor indult a rece előtte egy órával újra rákezdett..de rendessen...esett is 11ig.
reggelig sem találtam a kúplungba olajatat.. mert telóolaj sincs senkinél..minek is lenne...szoval kilenckor feladtam...eső is újra szakadt..
ezek elrajtoltak majd délbe lemenük a célba...
zsoci még sehol..3óránál...
4és fél óránál jöttek az első B-s madarak.. 2 csekpont kihagyása után..anyázva...aztán jött az els ember aki végigment a B de ő egy A-s volt csak esze ágában sem volt az A nyomon menni...
aztán jöttek az első Bsek akik végigcsinálták.. a zsoci tasnitványa egy kis 15 éves székely srác.. 3000exc vel talán.. azt mondta tő szopás... kéltszer akarta feladni.. iszonyat lefelék rnegetek patak szétszopa az egészet...ede őp volt a 3dik talán aki minden csekpontot megcsinált meg minden. kezén a vizhóélyagok szétszakadva... markolat lecsúszva a keézvédőre feltolódva!
azt mondt a ekkora szopás még nem látott...de megcsinálta
zsockó még akkor sem sehol...
majd 5.15 körül jött (az időket csak a telefon alapján..lehet már fent vnna ka nettten.)
megált azt mondta ezek nem normálissak.. tegnap. egyszer sem szált le a motorról..de ma vagy 20 szor tolta lefelé...volt egy olyan bánya amit mikor meglátta mondta hogy ez lehetetlen..(neki volt lehetetlen!AKOR EGY SIMA EMBERNEK...csak egyszerűen halálos .
mondt a hogy a lengyel csávot ott négyen felhúzták négy lengyel majd visszanéztek rás s röhögtek...na ott mire talált pár embert hogy felcipeljék..azt az embert aki az eélső csekkponton észre sem vette hogy akadáj volt előtte azt kellett felvinni..milyne lehetett a hely (ja utánuk azonnal kivették a pályából a mieink nem is látták..
aztán mondtaa hogy aott vag negyed orát elvesztett..de szépen jött fel a lengyelre aki azért kúrva ügyes lehetett ...egy yz 250f jamahával 18colos sixdalyz kerékkel!
sem ventillátor a motorton!
szóval egész befoghta a lengyelt a végére mikor jött a sziklás patak a vizessésel.. mondja akkor már tudta hogy ott az ta 10 percet megfogja..hát a felében el is kapta a nagy vizesésnél...és ott 30 perc alatt adott neki 40 percet(legalább is anniyval később jött a lengyel)
kérdem figyu már ha neked ilyne nehéz volt akkor a többiek hogy csinálják meg...
kurta halk válasz...
sehogy
de 7 óra felé jött hosi a legjobbunk és kihagyott egy csekpontot de igyis értékelés után összetett 4di helyel.. szépen kapott pézbüntit is
s.k és nagy err természetessmn azért megcsinálták a dolgokatt igaz a patakon le kellett zorrózni a nagy vizesésnél de végigcsinálták... ...vagy8 óra alatt..
hát nem sokan zárták eredményesre az utolsó napot sem.
a bések..a bések köpködve mérgessen jöttek minden felől csak a redblull kapu alatt nem nagyon...egy két A-s nyomta lke a b nyomot élvezve...
a lengyelek..akik sokan voltak..mind ugatott mikor odajöttek. a szervezőkhöz..nem nagyon dicsérték ezt a racét a nhnagsúlyból itélve
mondták erre a napra sem volt összekötő szakasz és a bnyom 3 helyne nem egyezett az A val..a többin ugyan az volt..
ugyhogy volt 10 ember akoinek tetszett hogy full szopóban is meg tudták csinálni.. 10 ember aki nem is tudta jó volt e vagy sem és 100 aki azt mondta jövőre nem biztos hogy eljönnek.mert ez volt a szopsáaok szopása...ez nem race ez leszopatás..főlega a bsek mondták ezt akik nem erre vágytak...hanem egy erős ürős jó hajtásra...nem fel le patak fel le patak...
ami még más volt mint a dévai.. az az hogy itt aa flefelék kibaszott hosszúak voltqk de kibaszottul.. a lefelék azok meg úgyszinteén...
kiderült vannak lálykereink..mármint a gg fórumnak... székelyben is ..és zsoci egyik tanitványa nagyon is képben volt mi is van itt...mondt kissé nehéz a nyelevezetem de már tanulja mert szok olvasni az irásaimat.ezúton is üdvözlöm őket .. ügyesek voltatok...
gyagyás.
hát te vagy az aki nem veszi fel ...nem csak most hanem mindég...csak néha kiváncsiságból megcsörgetlek..mert ingyen van és látom legalább hogy még mindég gyagyás vagy
figyu..
el sem olvasom az agyament baromságaidat a szkálypon..
nem veszük fel a telefon ..és barátok maradunk...thávoli barátok
akarod megadom család számát és kérd meg miért nem puszilt körbe a racén... . .
Te ne tudnád, kuplung majszter
Nekem milyen, haladós, nagyon , ha lefullad, már pedig tuti lefullad kuplung nélkül szopóban, nem tudok elindulni, tehát nem haladok ha netán sikerül elindulni, akkor meg egy kis trükkös talaj, ahol el kéne kuplungolni és már is befúllad megint, lehet van aki ezt megoldja nagy gázzal meg súlypont áthelyezésekkel, de én inkább megfúllasztom ilyenkor, nem akarok hanyatt esni
RGO hegyre felmenet zorróban kuplung nélkül megértem, ha inkább kiáll
az a CP2 érdekes lehetett szerintem jó döntés volt kihagyni
Kuplung miatt részvétem teljesen megértelek, hogy kiálltál emiatt, nekem a Romaniacs nyomon dettó ugyanez volt PRO nyom feljáró és elmegy a kuplung, ahol zorrózni kéne , úgyhogy teljesen megértelek, tudom milyen szar kuplung nélkül motorozni
bocsesz. most én voltam úgy a telefonnal ,hogy láttam ki van kiírva oszt véletlenül nem hallottam meg . tudod mint t a múltkor. mikor nem hallottad mikor láttad kit ír ki.
ja a második csekkpontól mondom nekem ez nem kell.. kiállok.
(fasz voltam mert ennyira elfáradtam hogy nem töltöttem rá a m,otorrra a vizet sem!pedig a lefelében lehült rendessen.)
mondom lent merre az arra.. mondják erre nem menni kell a Bnyomon..
mondom uccu neki...
hát az jó meredek de nekem kellemes feljáró voltpersze ezek ott közdöttek.. én meg szépen kerültem ki öket..mert 2 padlón lehetet haladni felfelé...kuplung hiába nem volt lehetett variálni a gázzal eleget...
megcsinálom tök finom fel ....nagyon hosszan...de nagyon.
aztán meg egyből lefelé de nagyon...pihentető rész sehol sem!a Bben sem!
aztán mondták egy ellenőrző ponton hogy A jobbra B balra...mivel már túljutottma a sokkon és feltöltödtem meg lefel a qplung is hejrejöttt..mondom gó toivább az ara.. mert csk a 2 pontot mondták halálosnak...
ez úgy is volt.. az a után veetős felfelé a sziklál közt a vége megy sziklazorrós haladós..de a most csak forni kerzdett kuplung már ugy elment hogy 2 nyélen megyek felfelé és a végén mikor felérek a kuplung nem emel ki megint...leállitom pumpálom..kiemel.. elindulok..3 zorrró és megint elemegy megint pumpálom..megint kiemele.. megint 3 kanyar megint elmegy..motor már nagyon semmitől forr.. kuplung kaput teljessen...de kb1- 2 nyom volt előttem ami azt jelenti..kihagyott csakpontal de 3dik lehetek!
megállok pihentetem a kuplungot.. jó meredek de csinálható sziklás zorós rész veolt...olyan igaz iA nyom..nme is B de nem is dzsarviszniak csinálták..mint a cp 2 pontot!
egy csávó jön hátulról.. megáll kérdi beszélsz magyarul...
magyarul..mondom főleg magyarul beszélek
mondom a csávó egy isten ha már itt van a 2 ből...
kiderült ő is kikerülte...
jött hosi az is lejött utánam most utolért mondja hogy ő s ikész van...mondom én már jól vagyok de a motort...
és még akkor sem töltöttem meg a vizet pedig már vagy 4szer prüszkölt...
felértem megint egy szopóből semmi kuplungal.. majd egy tetőrészen..mikro láttma hog még oldalaznui kell sokat...mondom megnézem a vizet mert megent megrottyant..hát ekkor ment bele 8 deci biztos a hengerfejnél már a légtelenitónél kicsit levegóő jött..ami azt jelenti hogy még forró azért ott keringette a vizet..de utána ..mert a motortnak szép hangja volt nem is kopácsolt szépen indult..de a hmég egyszer megforraqltam volna lehet kinyirom..de hál istennek ..talán még időben ...mert volt ember aki azért szétfőztem mert túlságossan makacs volt.. a cp 2ben!
szóval időben a blokknak baja nem lett de a kungolaj az kaput lett..
elindulok és 3 kanyar után megint nem volt kulung..akkor eztm ondtam..vége..-feladom a gecibe...hosi szépen legurult mellettem omondtam is neki hoy gvége..kérdi nem birom megcsinálni..mert kiba jó helyne állunk ám az összetettben...
mondom semmi esetre sem..ezt nem lehet csak olajcserével..mert a mennyisége az megvolt az olajnak...csak túlfort...de nagyon mert ahogy 70 fokos lett a blokk nix kuplung
lementem még egy geci meredek letolós szikláson onnan még megelőztem a csávót aki utolért amott a szikláson..de aztán az alján..ő tovább ment a nyomon én meg visszamentem egy jó 40 perc földút meg betonnon a táborba..
csúnyán feladva...
de a srácokkal beszéltem az egyik elllenőrző ponton..a tankpont előtt kicsivel...és sorba jöttek az asok.. ráfordulatak a szikláskövesre amit megcsináltam körbee csak az alján visszafelé indultam..és 10perc múlva kijöttek..és mentek a B nyomon..sokan..nagyon sokan!30perc alatt vagy 10en.
én meg kulll-logófaszzal elindultam haza a szégyen útján
kb 3,5 órát mentem és a 3dik csekpontig jutotam..azt hoittme 12 van a viz is elfogyott kuoplung szar.... feladás kötelező...
kiderült kb 300m re voltam a tankpontól a felétől...de igy utólag akkor sem lehetett mit tenni .a kuplung visszafelé...110%működött hogy nem volt basztatva...(a kuplung mozgató szerkezt volt kész nem a kuplungom szar!)
majd még esélek..mert ez még ..sehol sincs vége..csak én száltma kis a racéból!lelkileg sHárba tiporva...de eztán jöttek a többiek
szali..
nem tudom..
semmit nem besuzéltünk rólad.. le sem szartuk hogy mi van veled...már úgy barátilag mondom...
hivd fel oszt beszélj vele..mit tudom én...
na szóva..
plolonglófasz.
az első prolongkörbe kerültem nagy r-rel
rajt..
fályv.. fór...gónna erre indultunk-hogy mé...meg ne kérdezzétek.. fályv fór gó(ennnyi)
átszaladtál egy olyan autógumikból kirakott szónyegen mint amina az amerigai fotbalisták...edzenek......ez 4méter hosszan...majd át kellett kúszni egy 3m hosszú 1m magas Izé alatt...majd fordul balra és átmászni egy 140es palánkon...
utána ráhuppanol a motorra és ..azt csinálsz amit akarsz ...általában beinditották a racerok és Gó
na ez nekem olyan lyaúl sikerült hogy 6diknak indultam el(a nyócbó)
majd az eső akadály után azt a kettőt is elengedtem mert ezek levágták az akadályt és én meg balra átmentem a sziklasoron...betömörödtek emitt és jó ötlet volt csak eldöltem mint egy teliszart zsák...
de pikkk pakk feléállitottam és robogtam is tovább csak hát emezek meg pikk pakk kikerülték
na király helyen ..robogtam tovább...egyszerűen megelőzni a többiek már nem tudtak (mer mondom utolsó vagyok )+egy kör volt az egész...kb vagy 2 perc.
de aztán jöttek az akadályok..a faátugrások meg a gumisorok.. hát ott nagyon nem volt gond semmivel...igy azért csak két tagot megelőztem.
végül is az egy elbaszott kör után azért az 57 indulóból 30dik lettem..az idő alapján...ami biztató volt...mert csak nem 56an lesznek beszorulva az első feljároban előttem
a prolong azért ettől érdekessebb volt..mert minden körből kettő paraszt továbbszopóágra jutottt..és igy lett két-két előfutam és 1 döntő futam is...
ami azért már 2-3 körös volt és igy ha valaki nem az első lett a rajt és sziklabénázás után azértt tudott kicsit felzárkózni...
a prologdöntőben kovi ervin zsoci szépen lenyomta a lengyelt aki azért nem volt bénabéla...ugyhogy A-ban zsoci a B-ben meg nem ő nyert .
másnap regggel.. elmondták az eligazitásn hogy a cp 2 ben 2 óra alatt jutott fel a legjobbjuk..mondom ha kettő óra tő szopás az a csekkpolyint akkor egyszerűbb kikerülni..neem?
mert kapsz büntit egy órát de nem szopod le magad 2 órában..hol itt az igazság..ki kell kerülni és kész.,hahaha.....
ez akkor poén volt.. később ebből lett a legjobb magyarunk,,aki 4dik lett pénz-birsággal a zsebében tért haza!hosinak ezúton is mégegyszer...és mégegyszer gratulálok! .
naszóval..elindultunk...30dik voltam.. két embert pikk pakk elelőztem még az úton..ami egy semmilyen kanyargós hegyi út volt...majd jött a lefel...de nagyon lefelé... mondom amig lehet rajta maradok és mikor megindulnék a lendülettel akkor eldöltöm...na ott megelőztem egy embert ...majd kicsúszott az eleje 10m rel lejjebb és felekadt egy kis susnyóra mairől 3 percig cibáltam..akkor előzött meg nagy-r és kérdezte mit csinálok....
há..mondom én hamar kezdem el a szopást
na ez a 3dik perc végéig egyzer szarabbul ált.. és akkor 200%erőbedobásssal felemeltem az egész hegyet és kihúztam alóla az 525öt
energia szint elugrott minusz ezerre (3at előztem meg addig és egy meg leeleőzött..nagy r) kettővel előrrébb vagyok
aztán az aljában jött a cp 1.
hát már 0 energiaszintere töltödve vágtam neki...kb félgázal kettőben
de igy is beelőztem az első lendülettel vagy 4 embert.. akik csak nézték mér megyek még mindég felfelé..mikor már szinte épp csak megy a motor..há mer nem tudják ez egy sx5nyusziöt kenda gumival
na ebből az lett hogy a 3negyedéig felérve elcikáztam még sok sok emebr között.. akik közt a dévaieka még volt akit húztak is ...de engem is húzott a kisnyuszi5
aztán már nagyon poziciona áltam (de azért fáradtam is )majd az utolsó zorróból mondom már kitörés lesz feljutok a kritikus ponton túlra...elinditottam.. szépen ment is túljutotta a párkányonmég megy felfelé..még..mondom na elcsipem mert má nagyon ágaskodik...
mondom elcsipem a kuplungal..
mi van..
mért jön ez még felfelé...
az öt 25 meg csak jött alapjáraton felfelé.. én markolom a qplungot a karig...de jön felfelé pak..pakk..pakkk
puff hanyattbaszott...a 15méter felfelé haladásból maradt vagy5 méter és az is úgy hogy a motor eleje lefelé néz...én kapaszkodok a hegybe..sirok közbe ..azon agyalok mért nem csiptem el...hát én nem szoktam ilyet csinálni.. .
de aztán ezek jötek alurról forró motorokkal és a sokaságból aki t elekaptam a hegyen szépen folytak elfelé..mert én meg pihentetem..mert rájöttem hamar.. kuplung iz óver...káput...niksz qplung mert nem cseréletem le race előtt az olajat mai sosem árt főleg ha a doboz amiből szerelek..az 2006os flakonn..plussz benne van sikeres..probléma mentes!dévai race meg azóta sok sok hajtás és ..és msot meg...
szóval lelkileg fizikailag összegyötörve néztem hogy ezek mennek elfeléé...hosi nagy err zsirferi ..én meg csak nézek ki a fejemből mit barom szamara...már a vércukrom is leesett mire megforditottam a motort..ekkor rámesett egy ember beszorult a lába a kerekemhez...
ekkor még boldogabb lettem mire kiemeltem onnan...már mit az embert..
de lényeg..mondom felérek..nem megállok.... piritok tovább és majd visszahül... felérek ..és akkor derült ki...nem is értem fel.. csak már nem olyan giga meredek hogy zorrózni kelljen..hanem épp még teligázzal lehet felfelé menni..már he a motor és a qplung is birná...még a forrst leszarom de a qplung nélkül..nem lehetett...
na ott én tővig..de nagyon tövig leszoptam magam...jött a hegytető mondom akkor gurulva pihenek...erre 100m után alábukott..hát a motor az pihent de én fullossan kiszoptam magam...
leértem a patakba és ki akartam állni...
mondom sokkot kaptam .
lent találkozok hosival..mondom óver kaput ..nincs qplung mindég +kész vok...megyek vissza..(ez kb 90perc körül lehetett)
mondja dehogy is ő is kész van ..mennyünk a B nyomon....na ott jött a fitneszpatak...
én ott egy semilyne bénabéla patakban.. estem vagy 4 olyat ..hogy de most miért...hosi utolért sé kérde mit csinálok..mondom keresem önmagam ..de nem találom kúplung állandóan beszopat
leértem a patak aljában..cp 2 előtt mondom...kiállok megyek haza...
erre a csekponton mondják.. micsoda 16dik vagyok nehogymár...
húha
16dik a 30 helyett 14embert megcsináltma ott a hol azt hittem 200an előztek le
erőt adott a lelekemnek de sajnos..sajnos qplungot nem a motornak..de mentem tovább..mondom valahogy azécsak nem adom már fel...
2 csekpont felugrani egy 2m magas sziklavizesésen egy guruló köves feljáró végén...király..ez nekem megy egybőll...
hát majdnem...az elkapó nem kapta ela kereket és úgy hogy kb 10cm hillya volt hogy a hátuljha is fent legyn visszazúgtam..ezt kétszer...
harmadikra fennmaradt a motor a sziklán és felhúztuk...
egy kis párkányrol indult a szopó és azok akik előttem voltak 20-30 percel ott áltak előttem 20-30 méterrel...
egy csávó épp akkor zuhant vissza 10m magasról a fejünk felett..nem halt bele a motorja ... nem is értem épp kötéllel próbálták tartani mikor odaértem...
felnéztem ...mit akarnak ezek...10 ember állt előttem a 20m szintkülönbségen és olyan meredek egynyomos ..semmilyen tő szopó az egész...mondom..a csávonak hát te meg..hát ő ott fent elbaszott egy fordulást elgyertyázta és visszazúgott ide..eleém...
elgyertyázta..a jó qplungal.. na akkor mondom..nekem ez itt felejtős..mert ma már volt egy olyan gyertyám ...amiből itt bele is dögölhetek...
mondom hopsinak..na csőváz én ezt hagyom jöhet akár 2 óra bünti is ..mert ez megmodták két óra tő szopó...miről beszélünk...
visszatolattam a sziklavizesésig leugrottam rajta és irány a B nyom.
kibaszott nagy por van! most van a szünet a futamok közt. okádék egy valami. nem irígylem a versenyzőket. (de nem is sajnálom ) muahaha
a firtosvári gyerek kibaszott jól zuzta. alex nyert a nagyok közt técsi második lett a seniorban. tót ádám elverte a népet. még alexra is ment rendesen pedig alig motorozik. na mindegy nyeltük a port orba szájba nézőként .
viktor .a csanád haverod úgy nézett rám mint a büdösszarra mikor odamentem köszönni. eddig semmi baja nem volt régebben. most meg inkább otthagytam ,pedig kérdezni akartam milyen volt a race .
szali a te csajod is olvassa a fórumot...baszki itt az is kiderül a végén hogy mindenkinek a párja is titokolvasó...az enyém is
ismerős mesélte h ő is dns-t kapott,csak mert 4órán keresztül nem tudtak egy feljárót teljesíteni...és letelt a részidő...szívás,sok pénz,idő bedölt,de az élmény megfizethetetlen
A gádzsó mélyen átérezte az esemény súlyát, felejthetőségét, gyakoriságát és hogy valaki számít a személyére, adott szavára, és úgy ítélte meg a helyzet összes körülményét, hogy nem szán rá 30.-Ft-ot, hogy megfelelő időben és módon szóljon, hogy váratlanul kiugrik alólad.
zsocikó berért 4óra alatt.. a második csekont nek i30 perc volt de azt mondta ilynet nem szabad belerakni egy expert nyomba sem..az full prof inyom volt..és hogy az 100%ott nem mentek végig a pályán..legalább is olyan hogy egyben megcsinálták olyan biztos nem volt.
déván kovi ervin zsoci 3 órát ment.. itt négyet!
a pálya nem állt másból csak felmenőkből meg lemenőkből az alján patakon ki az útig..onnna 50méter múlva fe la patakon feljáró szopó a tetejéig majd meredeken megint alá...
semmi leveztető piritás semmi összekötő szakasz...full szoptatás végig...
3 ember tudta megcsinálni az összes csekpontot az 56ból... ezen kivül még 5 ember volt aki kihagytaa a 2 csekpontot ésw beért értékelhetően....ak beleált és be tudta fejezni qa csekpontot azt a tankolóponttól este ötkor meg hazaküldték(a tankpont a race kb felénél volt)
akikkel sokat hajtunk együtt s.k. és nagy err megcsinálták de azt mondta s.k. hogy ő is a 3/4 fela karta adni csak mondta neki nagy err hogy oké hogy feladod..de akkor is lefelé itt nem tudsz lenni..akor s ifel kell menni a végéig!húzták vonták öket néha segitők is ..meg persze egymást...
az a kovi ervin..zsocko aki 30 perc alatt megcsinálta ..az pl az első följáron ahol én 14 embert csináltam meg..az azrra nem is emlékezett mikor kérdeztük..mondom te ott azon gondolom egyből felmentél..azt mondja hol..mondom az első csekpont után a feljáróban...
nézett rám de láttam az arcán ..nem emlékszik feljáróra...azon a szakaszon
mi meg mind ott zorróztunk mint a birkák...
kb olyna volt nek iez mint ittt sokaakanak a bényomon mikor kerültük a 2 cp hogy ezek ott küzdenek oszt valaki meg megy el mellettük mint egy raketta...
ugyhogy kő igaz hogy van A nyom van B nyom meg van egy profi..de az az nagyon az az nem csak kicsit több mint egy A nyom.
mesélte azt is hogy előtte való héten voltak valami racén ahol graham jarvis jelölte ki a pályát...volt két nyom aztmondja A és B meg nekik ..zsocinak poul boltonnak meg jarvisnak..meg még milyen hires akárkiknek külülön extrém kijelölve..na az nehezebb volt mint ez .... .dehát azt kifejezetten világbajnokoknak csinálták...
másnap. reggel 4kor elkezdett esni az eső..8kor ellt majd mikor indult a rece előtte egy órával újra rákezdett..de rendessen...esett is 11ig.
reggelig sem találtam a kúplungba olajatat.. mert telóolaj sincs senkinél..minek is lenne...szoval kilenckor feladtam...eső is újra szakadt..
ezek elrajtoltak majd délbe lemenük a célba...
zsoci még sehol..3óránál...
4és fél óránál jöttek az első B-s madarak.. 2 csekpont kihagyása után..anyázva...aztán jött az els ember aki végigment a B de ő egy A-s volt csak esze ágában sem volt az A nyomon menni...
aztán jöttek az első Bsek akik végigcsinálták.. a zsoci tasnitványa egy kis 15 éves székely srác.. 3000exc vel talán.. azt mondta tő szopás... kéltszer akarta feladni.. iszonyat lefelék rnegetek patak szétszopa az egészet...ede őp volt a 3dik talán aki minden csekpontot megcsinált meg minden. kezén a vizhóélyagok szétszakadva... markolat lecsúszva a keézvédőre feltolódva!
azt mondt a ekkora szopás még nem látott...de megcsinálta
zsockó még akkor sem sehol...
majd 5.15 körül jött (az időket csak a telefon alapján..lehet már fent vnna ka nettten.)
megált azt mondta ezek nem normálissak.. tegnap. egyszer sem szált le a motorról..de ma vagy 20 szor tolta lefelé...volt egy olyan bánya amit mikor meglátta mondta hogy ez lehetetlen..(neki volt lehetetlen!AKOR EGY SIMA EMBERNEK...csak egyszerűen halálos
mondt a hogy a lengyel csávot ott négyen felhúzták négy lengyel majd visszanéztek rás s röhögtek...na ott mire talált pár embert hogy felcipeljék..azt az embert aki az eélső csekkponton észre sem vette hogy akadáj volt előtte
aztán mondtaa hogy aott vag negyed orát elvesztett..de szépen jött fel a lengyelre aki azért kúrva ügyes lehetett ...egy yz 250f jamahával 18colos sixdalyz kerékkel!
sem ventillátor a motorton!
szóval egész befoghta a lengyelt a végére mikor jött a sziklás patak a vizessésel.. mondja akkor már tudta hogy ott az ta 10 percet megfogja..hát a felében el is kapta a nagy vizesésnél...és ott 30 perc alatt adott neki 40 percet(legalább is anniyval később jött a lengyel)
kérdem figyu már ha neked ilyne nehéz volt akkor a többiek hogy csinálják meg...
kurta halk válasz...
sehogy
de 7 óra felé jött hosi a legjobbunk és kihagyott egy csekpontot de igyis értékelés után összetett 4di helyel.. szépen kapott pézbüntit is
s.k és nagy err természetessmn azért megcsinálták a dolgokatt igaz a patakon le kellett zorrózni a nagy vizesésnél de végigcsinálták...
hát nem sokan zárták eredményesre az utolsó napot sem.
a bések..a bések köpködve mérgessen jöttek minden felől csak a redblull kapu alatt nem nagyon...egy két A-s nyomta lke a b nyomot élvezve...
a lengyelek..akik sokan voltak..mind ugatott mikor odajöttek. a szervezőkhöz..nem nagyon dicsérték ezt a racét a nhnagsúlyból itélve
mondták erre a napra sem volt összekötő szakasz és a bnyom 3 helyne nem egyezett az A val..a többin ugyan az volt..
ugyhogy volt 10 ember akoinek tetszett hogy full szopóban is meg tudták csinálni.. 10 ember aki nem is tudta jó volt e vagy sem és 100 aki azt mondta jövőre nem biztos hogy eljönnek.mert ez volt a szopsáaok szopása...ez nem race ez leszopatás..főlega a bsek mondták ezt akik nem erre vágytak...hanem egy erős ürős jó hajtásra...nem fel le patak fel le patak...
ami még más volt mint a dévai.. az az hogy itt aa flefelék kibaszott hosszúak voltqk de kibaszottul.. a lefelék azok meg úgyszinteén...
kiderült vannak lálykereink..mármint a gg fórumnak... székelyben is ..és zsoci egyik tanitványa nagyon is képben volt mi is van itt...mondt kissé nehéz a nyelevezetem de már tanulja
naggyából ennyi..
de majd ha beugrik még irok...
hát te vagy az aki nem veszi fel ...nem csak most
el sem olvasom az agyament baromságaidat a szkálypon..
nem veszük fel a telefon ..és barátok maradunk...thávoli barátok
akarod megadom család számát és kérd meg miért nem puszilt körbe a racén...
Nekem milyen, haladós, nagyon
RGO hegyre felmenet zorróban kuplung nélkül
Kuplung miatt részvétem
(fasz voltam mert ennyira elfáradtam hogy nem töltöttem rá a m,otorrra a vizet sem!pedig a lefelében lehült rendessen.)
mondom lent merre az arra.. mondják erre nem menni kell a Bnyomon..
mondom uccu neki...
hát az jó meredek de nekem kellemes feljáró voltpersze ezek ott közdöttek.. én meg szépen kerültem ki öket..mert 2 padlón lehetet haladni felfelé...kuplung hiába nem volt lehetett variálni a gázzal eleget...
megcsinálom tök finom fel ....nagyon hosszan...de nagyon.
aztán meg egyből lefelé de nagyon...pihentető rész sehol sem!a Bben sem!
aztán mondták egy ellenőrző ponton hogy A jobbra B balra...mivel már túljutottma a sokkon és feltöltödtem meg lefel a qplung is hejrejöttt..mondom gó toivább az ara.. mert csk a 2 pontot mondták halálosnak...
ez úgy is volt.. az a után veetős felfelé a sziklál közt a vége megy sziklazorrós haladós..de a most csak forni kerzdett kuplung már ugy elment hogy 2 nyélen megyek felfelé és a végén mikor felérek a kuplung nem emel ki megint...leállitom pumpálom..kiemel.. elindulok..3 zorrró és megint elemegy megint pumpálom..megint kiemele.. megint 3 kanyar megint elmegy..motor már nagyon semmitől forr.. kuplung kaput teljessen...de kb1- 2 nyom volt előttem ami azt jelenti..kihagyott csakpontal de 3dik lehetek!
megállok pihentetem a kuplungot.. jó meredek de csinálható sziklás zorós rész veolt...olyan igaz iA nyom..nme is B de nem is dzsarviszniak csinálták..mint a cp 2 pontot!
egy csávó jön hátulról.. megáll kérdi beszélsz magyarul...
magyarul..mondom főleg magyarul beszélek
mondom a csávó egy isten ha már itt van a 2 ből...
kiderült ő is kikerülte...
jött hosi az is lejött utánam most utolért mondja hogy ő s ikész van...mondom én már jól vagyok de a motort...
és még akkor sem töltöttem meg a vizet pedig már vagy 4szer prüszkölt...
felértem megint egy szopóből semmi kuplungal.. majd egy tetőrészen..mikro láttma hog még oldalaznui kell sokat...mondom megnézem a vizet mert megent megrottyant..hát ekkor ment bele 8 deci biztos
szóval időben a blokknak baja nem lett de a kungolaj az kaput lett..
elindulok és 3 kanyar után megint nem volt kulung..akkor eztm ondtam..vége..-feladom a gecibe...hosi szépen legurult mellettem omondtam is neki hoy gvége..kérdi nem birom megcsinálni..mert kiba jó helyne állunk ám az összetettben...
mondom semmi esetre sem..ezt nem lehet csak olajcserével..mert a mennyisége az megvolt az olajnak...csak túlfort...de nagyon mert ahogy 70 fokos lett a blokk nix kuplung
lementem még egy geci meredek letolós szikláson onnan még megelőztem a csávót aki utolért amott a szikláson..de aztán az alján..ő tovább ment a nyomon én meg visszamentem egy jó 40 perc földút meg betonnon a táborba..
csúnyán feladva...
de a srácokkal beszéltem az egyik elllenőrző ponton..a tankpont előtt kicsivel...és sorba jöttek az asok.. ráfordulatak a szikláskövesre amit megcsináltam körbee csak az alján visszafelé indultam..és 10perc múlva kijöttek..és mentek a B nyomon..sokan..nagyon sokan!30perc alatt vagy 10en.
én meg kulll-logófaszzal elindultam haza a szégyen útján
kb 3,5 órát mentem és a 3dik csekpontig jutotam..azt hoittme 12 van a viz is elfogyott kuoplung szar.... feladás kötelező...
kiderült kb 300m re voltam a tankpontól a felétől...de igy utólag akkor sem lehetett mit tenni .a kuplung visszafelé...110%működött hogy nem volt basztatva...(a kuplung mozgató szerkezt volt kész nem a kuplungom szar!)
majd még esélek..mert ez még ..sehol sincs vége..csak én száltma kis a racéból!lelkileg sHárba tiporva...de eztán jöttek a többiek
nem tudom..
semmit nem besuzéltünk rólad.. le sem szartuk hogy mi van veled...már úgy barátilag mondom...
hivd fel oszt beszélj vele..mit tudom én...
na szóva..
plolonglófasz.
az első prolongkörbe kerültem nagy r-rel
rajt..
fályv.. fór...gónna erre indultunk-hogy mé...meg ne kérdezzétek.. fályv fór gó(ennnyi)
átszaladtál egy olyan autógumikból kirakott szónyegen mint amina az amerigai fotbalisták...edzenek......ez 4méter hosszan...majd át kellett kúszni egy 3m hosszú 1m magas Izé alatt...majd fordul balra és átmászni egy 140es palánkon...
utána ráhuppanol a motorra és ..azt csinálsz amit akarsz
na ez nekem olyan lyaúl sikerült hogy 6diknak indultam el(a nyócbó)
majd az eső akadály után azt a kettőt is elengedtem
de pikkk pakk feléállitottam és robogtam is tovább csak hát emezek meg pikk pakk kikerülték
na király helyen ..robogtam tovább...egyszerűen megelőzni a többiek már nem tudtak
de aztán jöttek az akadályok..a faátugrások meg a gumisorok.. hát ott nagyon nem volt gond semmivel...igy azért csak két tagot megelőztem.
végül is az egy elbaszott kör után azért az 57 indulóból 30dik lettem..az idő alapján...ami biztató volt...mert csak nem 56an lesznek beszorulva az első feljároban előttem
a prolong azért ettől érdekessebb volt..mert minden körből kettő paraszt továbbszopóágra jutottt..és igy lett két-két előfutam és 1 döntő futam is...
ami azért már 2-3 körös volt és igy ha valaki nem az első lett a rajt és sziklabénázás után azértt tudott kicsit felzárkózni...
a prologdöntőben kovi ervin zsoci szépen lenyomta a lengyelt aki azért nem volt bénabéla...ugyhogy A-ban zsoci a B-ben meg
másnap regggel.. elmondták az eligazitásn hogy a cp 2 ben 2 óra alatt jutott fel a legjobbjuk..mondom ha kettő óra tő szopás az a csekkpolyint akkor egyszerűbb kikerülni..neem?
mert kapsz büntit egy órát de nem szopod le magad 2 órában..hol itt az igazság..ki kell kerülni és kész.,hahaha.....
ez akkor poén volt.. később ebből lett a legjobb magyarunk,,aki 4dik lett pénz-birsággal a zsebében tért haza!hosinak ezúton is mégegyszer...és mégegyszer gratulálok!
naszóval..elindultunk...30dik voltam.. két embert pikk pakk elelőztem még az úton..ami egy semmilyen kanyargós hegyi út volt...majd jött a lefel...de nagyon lefelé... mondom amig lehet rajta maradok és mikor megindulnék a lendülettel akkor eldöltöm...na ott megelőztem egy embert ...majd kicsúszott az eleje 10m rel lejjebb és felekadt egy kis susnyóra mairől 3 percig cibáltam..akkor előzött meg nagy-r és kérdezte mit csinálok....
há..mondom én hamar kezdem el a szopást
na ez a 3dik perc végéig egyzer szarabbul ált.. és akkor 200%erőbedobásssal felemeltem az egész hegyet
energia szint elugrott minusz ezerre
aztán az aljában jött a cp 1.
hát már 0 energiaszintere töltödve vágtam neki...kb félgázal kettőben
de igy is beelőztem az első lendülettel vagy 4 embert.. akik csak nézték mér megyek még mindég felfelé..mikor már szinte épp csak megy a motor..há mer nem tudják ez egy sx5nyusziöt kenda gumival
na ebből az lett hogy a 3negyedéig felérve elcikáztam még sok sok emebr között.. akik közt a dévaieka még volt akit húztak is ...de engem is húzott a kisnyuszi5
aztán már nagyon poziciona áltam (de azért fáradtam is
mondom elcsipem a kuplungal..
mi van..
mért jön ez még felfelé...
az öt 25 meg csak jött alapjáraton felfelé.. én markolom a qplungot a karig...de jön felfelé pak..pakk..pakkk
puff hanyattbaszott...a 15méter felfelé haladásból maradt vagy5 méter és az is úgy hogy a motor eleje lefelé néz...én kapaszkodok a hegybe..sirok közbe
de aztán ezek jötek alurról forró motorokkal és a sokaságból aki t elekaptam a hegyen szépen folytak elfelé..mert én meg pihentetem..mert rájöttem hamar.. kuplung iz óver...káput...niksz qplung
szóval lelkileg fizikailag összegyötörve néztem hogy ezek mennek elfeléé...hosi nagy err zsirferi ..én meg csak nézek ki a fejemből mit barom szamara...már a vércukrom is leesett mire megforditottam a motort..ekkor rámesett egy ember beszorult a lába a kerekemhez...
ekkor még boldogabb lettem mire kiemeltem onnan...már mit az embert..
de lényeg..mondom felérek..nem megállok.... piritok tovább és majd visszahül... felérek ..és akkor derült ki...nem is értem fel.. csak már nem olyan giga meredek hogy zorrózni kelljen..hanem épp még teligázzal lehet felfelé menni..már he a motor és a qplung is birná...még a forrst leszarom de a qplung nélkül..nem lehetett...
na ott én tővig..de nagyon tövig leszoptam magam...jött a hegytető mondom akkor gurulva pihenek...erre 100m után alábukott..hát a motor az pihent de én fullossan kiszoptam magam...
leértem a patakba és ki akartam állni...
mondom sokkot kaptam
lent találkozok hosival..mondom óver kaput ..nincs qplung mindég +kész vok...megyek vissza..(ez kb 90perc körül lehetett)
mondja dehogy is ő is kész van ..mennyünk a B nyomon....na ott jött a fitneszpatak...
én ott egy semilyne bénabéla patakban.. estem vagy 4 olyat ..hogy de most miért...hosi utolért sé kérde mit csinálok..mondom keresem önmagam ..de nem találom
leértem a patak aljában..cp 2 előtt mondom...kiállok megyek haza...
erre a csekponton mondják.. micsoda 16dik vagyok nehogymár...
húha
16dik a 30 helyett
erőt adott a lelekemnek de sajnos..sajnos qplungot nem a motornak..de mentem tovább..mondom valahogy azécsak nem adom már fel...
2 csekpont felugrani egy 2m magas sziklavizesésen egy guruló köves feljáró végén...király..ez nekem megy egybőll...
hát majdnem...az elkapó nem kapta ela kereket és úgy hogy kb 10cm hillya volt hogy a hátuljha is fent legyn visszazúgtam..ezt kétszer...
harmadikra fennmaradt a motor a sziklán és felhúztuk...
egy kis párkányrol indult a szopó és azok akik előttem voltak 20-30 percel ott áltak előttem 20-30 méterrel...
egy csávó épp akkor zuhant vissza 10m magasról a fejünk felett..nem halt bele a motorja ... nem is értem épp kötéllel próbálták tartani mikor odaértem...
felnéztem ...mit akarnak ezek...10 ember állt előttem a 20m szintkülönbségen és olyan meredek egynyomos ..semmilyen tő szopó az egész...mondom..a csávonak hát te meg..hát ő ott fent elbaszott egy fordulást elgyertyázta és visszazúgott ide..eleém...
elgyertyázta..a jó qplungal.. na akkor mondom..nekem ez itt felejtős..mert ma már volt egy olyan gyertyám ...amiből itt bele is dögölhetek...
mondom hopsinak..na csőváz én ezt hagyom jöhet akár 2 óra bünti is ..mert ez megmodták két óra tő szopó...miről beszélünk...
visszatolattam a sziklavizesésig leugrottam rajta és irány a B nyom.
folytatom csak iszok..meg töltök a hűtőmbe is
kibaszott nagy por van! most van a szünet a futamok közt. okádék egy valami. nem irígylem a versenyzőket. (de nem is sajnálom ) muahaha
a firtosvári gyerek kibaszott jól zuzta. alex nyert a nagyok közt técsi második lett a seniorban. tót ádám elverte a népet. még alexra is ment rendesen pedig alig motorozik. na mindegy nyeltük a port orba szájba nézőként .
viktor .a csanád haverod úgy nézett rám mint a büdösszarra mikor odamentem köszönni. eddig semmi baja nem volt régebben. most meg inkább otthagytam ,pedig kérdezni akartam milyen volt a race .
ismerős mesélte h ő is dns-t kapott,csak mert 4órán keresztül nem tudtak egy feljárót teljesíteni...és letelt a részidő...szívás,sok pénz,idő bedölt,de az élmény megfizethetetlen
Gondolom szerelmetek szála megszakadt.
látom megjött Háry jános Viktor kislányos ágyucsövén lovagolva lába közt....örök mesék elmondoja...