Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szalajtóssal nem kell foglalkozni!
Tényleg kíváncsiak vagyunk páran,hogy
össze tudod-e hozni a dolgot?!
Én tényleg mennék is ha összejön,illetve lehet majd egy kis segítséget is tudok intézni/de ezt nem akarom elkiabálni!/
A közösségin pedig nem vagyok!
Szóval írj nyugodtan ide
nem vagyok hajlandó tovább ide irogatni, aki akar keressen meg a közösségin.
Szerintem kommunikáljatok egyet a sráccal, hogy sikerült leszervezni, mik kellettek hozzá, engedély, mibe fájt, stb.
Ha nem titkos, szerintem leírhatod ide a fórumra is okulásként azoknak, akiknek ilyen motoszkál a fejében
Min akadtál ki?
Üdv! A versenyrendezéshez annyit tennék hozzá, h hivatalosan nem szabad ezt versenynek hirdetni, mert a Mams nem igen szereti.. Tavaly nyáron mi is csináltunk hasonlót, csak "Edzőfutam" néven. Egész jól sikerült az ügy egyébként, voltunk vagy 30-35-en és bizony nem csak hétvégi motorosok.
Nos. Amint látom itt semmisem változott az évek alatt. Maradt a sok maradi patkány,tisztelet a kivételnek. Az ember szívét,lelkét beleteszi,hogy örömöt szerezhessen a motoros társainak,és eljusson végre keletre is valami, erre tessék,ez a hála. Ilyen embert még az életben nem láttam,nem is hallottam, remélem nem is fogom látni. Undorító ami itt megy. Pocsék szánalmas szar. VICCLAP! No de sebaj, akkor majd ott találkozunk....
egy haverom le akarta startolni a büfés szolgáltatást a vasgyárba. felhívta öket és közölték már le van védve az is! egyedül a wc-s van még szabadon hagyva. szóval siessen aki akar ebből a tortából egy szeletet!
Azokat meg ne reklámozd,me mind kell nekem ,ronisnak,stb
Mekkora hülye vagy
hát ott ahol írtad. a szabadalmi hivatalban. azt mondták is ,hogy szerencsém van mert már más is le akarta védetni. de mivel az én csekken ért be hamarabb mert én átutalással fizettem így engem jegyeztek be mint név és jogtulajdonost . kb ugy 12 féle motorozásal kapcsolatos tevékenységet jegyeztettem be. ha akarod elfaxolom miket.

viszont kisegítő vállalkozások még vannak üresen. ! mint pl udvaros , fagyiárúsítás, lángosos, wc üzemeltető. ezeket próbálgasd ,de siess nehogy azokra is lecsapjon valaki. elég kelendő lett az a vasgyár telephely mióta bereklámoztad!
Segítsetek már, egy hátsógumi fordítás meg egy légszűrő tisztítást szeretnék venni a TESCOban, de nem találom, melyik polcon kell keresni? Azt mondták, hogy ott mindent lehet venni olcsón

Tudom, tűnjek el a hülyeségeimmel megint a csába egy pár hónapra
Motorozni akartam a nagy szabadságban, de az idő nem így gondolja
csak hülyéskedik
elég tenyérbemászó ez a szalajtós akárki...
Majd jön Zarándol és megmondja csodálkoznék, ha ezt a feldobott labdát nem üti le
Érdekes ez a szabadalmi hivatal , nekem már levédették olyan ötlettel, hogy télire a csarnokokban lehet triál és terem enduro rendezvény illetve oktatás/gyakorlás, erre most levédik neked triál pradicsom ötlettel ? Gondolom a tied nyárra szólt, s gondolták az időpontban nincs ütközés, akkor bezsebelik mindkét lét

Hagyjuk emagdnim-et érvényesülni, benne van lelkesedés és energia
és ugyan hol védetted le ?
egyébként ez egész jó terület lehetne. én inkább triálpályán gondolkodnék. azokat frankóbban be lehetne vinni az épületekbe és jobban szeretik a kissebb nagyobb betonakadályokat is.

hasznosítás céljából szerintem jobb lenne egy triálparadicsomot kialakítani itt.

én közbe levédettem a magam nevére a területet a te leírásod alapján ha nem haragszol. túl lassú voltál sokat takuvakuztál. bocs. 40 rugót megért. szóval mostantól hívj már fel ha ott akarsz valamit légyszi. köszi.
Nem tudom,hogy mi volt a célja ezzel a képpel az embernek,aki ezt feltette.
Szerintem nem ezt kéne mutogatni,hanem a motorozás szépségét.
gyerekek.ilyet ne tegyünk fel légyszives. ez kegyeletsértés. szerencsétlen ember. nyugodjon békében.
Az sem lesz már
Hú,ez mind a tiétek?
Apud jó helyen volt a privatizáláskor.
Szerintem be kellene indítani a gyár egy részét ,termelni az autóiparnak vagy valami kombínóbusz gyártani.
Vagy mi szaladgál Pesten a föld alatt? metrót.
És az ebből befolyó összegből tudnánk utazni az igazi enduró paradicsomba.
Tavaly a debreceniek a crosspálya melletti "tankin" szerveztek nagyon jó hangulatú "erőfelmérőt".

Így a mams hiányában olcsó, nagyon jó hangulatú "verseny" kerekedett.

Ha nincs felesleges energiád: időd+pénzed+idegrendszered, akkor én ezt a bevált receptet ajánlom.

A másik, mams-os megoldással mi járunk rosszul, mert egy életre elmegy a kedved a versenyrendezéstől.
40E a védettség. Amugy meg azért "kiabáltam" ki mit szeretnék,mert szeretném ha sokan lennének. Nincs se jegyző se semmi. Adatlapot kitöltöd,meg is van már nekem,elküldöd,jön a csekk,feltolod és kész.
Hajrá hajrá! Csináld! Ha nem krossz beállítottságú lesz a buli én megyek! Nem nézni ,indulni. Persze haveroknak szolok