Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

A csapat neveket azt mi alapján adjátok? Bármit lehet, vagy létező klubbnak kell lennie?

Jöhet a folytatás is
Jó a leírás potya racer látod, csak sikerült nevezni is, az 50es az jó szám

Mi lett már a kuplungoddal?
Azért le a kalappal
Jó reggelt!
Fájj a kezem kibaszottul ezért ma rá kell motorozni, hátha attól meggyógyul mint az izomláz
Szegecsekkel volt gond.
este folyt.
Ez a beszéd
Na,én meg megindulok a mezők vásárhelyére.HA valaki pampogni akar, megtalál az újabb szilva pálinkásoknál
naszóval...
meglett a tás és az is hogy csütörtök reggel..8kor már úton leszünk... korán-sebesbe .
de addig még a...a motort telóolajcsere+ megkeresni mi is van a sok..olajban talált részecskével...+átnézni cefettül fél délután...nem racéra készülök ezért qplung fékolajak maradnak..na ez nagy NAGY NAGGYON nagy hiba volt...
(szali ne haragudj hogy szerdán már nem nagyon értem rá a szkályos magyarázkodásod olvasni hogy miért nem lesz az amit már megbeszéltünk hétfőn..és hogy milyen szinüt ellett a macska....de majd ma délután elolvasom ..lyaú?)

szóval telót szétboritom és kiderült..minden rendbe van..a dugón a gyűrű..a müanyag gyűrű is ott van..és az is hogy az a kis müanyag folia szerű darabok miko volta..de nem árulhatom el mert azt monjdta a teleszkópszerelők titkos szövetcségének elnöke..ha elmondom itt a fhórumon...a 9 millilyó magyarnak...akkor...
vigázz,, nagyon vigázzz...tudom hol lakol ..megdöglesz
nicknév: zarándol..
előfordulási helye a gáz gász fhórum..
célja a tudósitás és dév rémeremikszének fejlesztésében való 6almas segitcség. . .

Zsóti... köszi a segits..éget

a motorfelkészités többi része hatalmas sebességgel haladt,mert
légszűrő takaritás...kihagytam...
fék..qplungolaj cseréket...úgyszintén kihagytam...
fékbetétek fele új volt fele meg goodridsz...ugymarad
szóval haladtam a felkészitéssel mint atom igy maradt idő a kutyakendát lecserélni neú kendára
meg benzintöltöhetésre...
aztán bepakoltam ..és jött a reggel.

emberrel..családdal reggel megbeszélt időben tali.. aztán bevásároltunk mert azt mondta miért is ne főzhetnénk együtt..és hát mit is főzzünk ..kérdem zarándol féle hagymásbab lyaú lesz
azt mondja lyaú.
reggeli re rántotta..lyaú..másnap.....csilisbab(ez azért nem kis bátorság megkérdezni )azt mondja jó...
meg megent reggeli re hagymás rántotta kolbássszalé békönnel..megent jó..szóval tök változatos kaja lesz ..de gyors egyszerű és tápláló illetve..babos a babtól gyors ..mert a gázhatású turbina sem lassú ..ugye.

szóval kaja..megvan..gó
a tervezett idő pontossan is következett el.. ugy hogy a dél az már karánban ért minket sebesen.(mondom karánsebesen)
beneveztük emberünket aki hobby kategóriában induló racer volt én meg intéztem a kaját...majd egycő csak meggyütt a sokkos telifon...
kiderült..mpi nem is tudta hogy megyek ..vadban ..és van egy kimaradt nevezésük a csapatból... azt rámdobja ha nekem jó..hát én nem is tudtam örüljek és vagy shír..jak.....5 perc múlva visszaszólt hogy mennyünk az asztalhoz..mert nekem is indulnom kék..az Aban...huuha
motort rendessen fel sem készitettem...csak úgy...dehát azért az sx 525 mindég menetre kész állapotban van..hát akkor ezt azt jelentheti hogy racéra kész állapotban is..hát sajnos nem...egy race az race egy koca meg koca

mindegy..mint a bolt..olyan vegyes érzelmekkel elintézte család a nevezésem...mjad benyomtuk a csilisbab felét..amire azt monsdt a kiba jó volt(mert volna mást mondani..ugye..csak 110 kiló vagyok )..aztán indultunk a prologra...

sajnos..moszt mennem kell..de hogy ne lőjjem le a polyén..az első nap a negyedik csekpont után kiáltam...másnapra meg nem sikerült kibaszott olajat szerezni a qplungba..ezért sem indultam...
szóval első napra kaptam dns-t másnapra meg dlst
57 emberből 3an tudták megcsinálni...időre a pályát!
még öten kikerülték a 2 cp és úgy betudtak érni!a többi is dns-ft kapott!
illetve a B ben kb a fele kidőlt..mert egy kicsit túllőttek a pálya nehéségével a célon...
ezek azt hitték az ában csak a grehem járlisz meg a pól boltos indul..+ kovi ervin zsockó...
a bében meg a dévid blájt meg a többi sima endúró világbajnok...
ehelyett csak ott volt...vagy 20 ember aki minden csekpontot befejezett a saját kategóriályában.. a 130ból...
kicsit úgy érzem túllőttek a célon a nehézségi szintet illetően...meg volt 90 ember aki mérgessen ment haza...qrva anyázva
kipakolok ...irány a fodrász....majd délután folytatom... a race LÉNYEGI elmesélését..a pályát!mmert az VÓt ám a PÁLYA
Ez gyenge leírás,nem a megszokott Bővebben...
hály bélám..
hát az már a magyaroké sosme lesz .. de mindég a székelyeké marad
még jó..mert csak tönkre tennék azt is mint ezt itt...
szóval..hogy is kezdjem...
kiba jól indult az egész mert úgy volt hosszú tura lesz..nagyon hosszú...
1200km...még vasárnap este...
aztán kiderült hogy nem jön össze az 5 nap ami ehhez kell.
hétfőn bekerült képbe a redzsiment...szombat reggeltől..vasárnap délutánig megyünk a nyomon..kocában
de már akkor furcsa volt miért mennek ezek ki már csütörtökön reggel ha a prolog pénteken van délután ...
szerdán reggel mikor a kistásam..kinek nevét nem irhatom le..!elkezdte az elvárhatót..és nem vette fel vsizont..irta esemesben hogy irt szálypon és olvassam el..de neki szombaton munka van.
na mondom az fasza..a megbeszéltek megent nem úgy lesznek..ahogy megbeszéltük(mondjuk ez gyagyásnál...kb 50%valosul meg)de mondom mindenkinek ellhet a macskája ..bár mikor ugyhogy nincs harag(..nagyobb mint az örök )...
erre fel 5 perc múlva hiv Krisz Görcs..hogy ..na mi van?....nálunk mi a phálya?
mondom az hogy a kiszámitottan kiszámithatatlan ember megent visszalépett.itt állok egyedül mint a laúfasz..a két nagy golyólyával és mindjárt elönti a geci a fejemet...
erre jön az ember hog ők holnap reggel 5kor indulnak...
mondom mi a fasznak egy nappal hamarabb.
azt mondja..miről beszélsz... a race 13-14-15..
csütörtök péntek szombat ..és nem péntek szombat varárnap(ahogy mindég)
na bakker
kapkodás indul...
nagy r barátomék..(kinek az asszonya IS titokolvasó ) ök hozzájuk nem férek be merrt egy busszal mennek és 7en mint a 6+egy
na a sz fasza...
akkor jutott eszemebe egy thávoli izsmerős akivel már egyszer kétszer voltam maotorozni és hátha hozzá...
megszereztem a számát mpi-től( )majd 30 perc múlva már volt kivel összebútorozzunk ...
de mivel a csütörtök pénteki motorbuzerálásból az lett hogy szerdán kell rendbe dobnom a gépet ..igy kisssé el voltam havazva
kátélyem vépé első telóban benne a valaminek a darabjai..amire végül is dem zsóti elmagyarátra hogy is legozzam szét..ami legózás szinten hasonlit mondjuk a dupló legóhoz(mert 3-5 éves korig ajánlom. . )
neme a lemezelésről van szó..de a szétboritása az elmondottak után ..mondom dublólegó..3-5éves korig

naszóval.. összeálét a menetkép...az hogy én ott tudok vinni magammal 5,5 liter benyát ami bőven elég lesz ... brummogok a nyomon a többiekkel ...szurkolok nekik..oszt este meg megbeszéljük az élményeinket..2 ütős napot.. hát az jó lesz.
..na ebből nem ez lett...
mert jött az ujjabb stressz
megjött viktor ...ébredjetek k kurvák ! mesélj bélám ! mi volt ott a nagy romániai telkünkön ... (azt nem mondták mikor adják vissza üresen ?)
ha hály..
mizu béláim az urban...
voltam a redsziment 10en 3on.
már irom is...csak egy jó fél óra az első..rész..agogy az német mondja ..aki start the part one..persze ez a német jól beszél angolul is(kár hogy én még magyarul sem tudok helyesne irni a billnetyhŰ lenyomás sorrendjéről nem is beszélve
Gabesz~gabesz....vásárhely....250sx....hülye kecskeméti szerelők.....
2, én.
Mennék,de ezer a meló.Még ma is a holnapira csináltam cuccokat.
Mindenkinek sűrgős ,életem sincs
én kimék Alexnak szurkolni meg Técsinek. lesz por nem kicsi. bár az előbb voltam kint Alex még most is locsolgássza . láttam Tóth Ádám is nyomja holnap. asszem seniorban. nem megy szarul. volt azis már minden. siroki gyöztes ,supermotós ,crossbajnok stbstb...
ja itt láttam ólálkodni a lakókocsik közt Chad Reedet is . tán visszatért . lehet itt melegít be a supercross előtt .
csika. te nagy versenyre járós vagy. holnap hódemezőn van crossverseny . tudod Ritáék hazai pálya . alex. stb.-. nem jössz? dumálhatnánk meg behúzopk egyet ha nem iszunk egy kólát.
mi van a külső gyűrűs lánckerékkel? valami csipogtak a madarak hogy gatyára ment .
Nem,csak ha elejtek valamit,és nem akarom összepiszkolni a ruhám akkor így keresem,me nem látok
mi vagy te papa..mutatványos..
Majd hónap ecsém,majd hónap
Mé kétkerekűvel lehet menni egykeréken is?
stét.. jo volt a mai gurulás...
Pfúú ammá régi matrica a telón,olajcsere má ideje lenne lehet Jó a cucc