ó hogy rohagyon meg most jutott eszembe...a tömlőfelrakásssal álmodtam. .
de valami kocsinál volt... gumis is... dee olyan összefüggéstelen volt ..mint csipkelyózsika álma a 100éves elfekvőben
gecsa hát ezt hamarabb is mondani kellet volna...
állandóan belényes és környékén kerestem valami olyna helyet ahol kaja nélkül is lehet szálni...
mert a kemping is olyna és szeretünk magunknak sütni vacsorát...plpörköltet..sütni...vagy babgulást sütni..vagy
voltunkott a kornyéken sokszor..volt hogy egynapra is! budureszába...az jó volt onnan jó helyekete elértük..bihafüreden is laktunk egy északát ott is a fasza helyek(ugyan azon a környéken mentünk mint a másik megállásnál csak akkor ot aludtunk...meg egyszer faterral is mentünk arra ahol a vidit készitette riki.. a pirosmeg sárga jelzésen..van is térképem...
4óra alatt ott vagyunk..ott lehet olyat gyakorolni amit itt nálunk nem!
bálint. most meg itt az új kép amit este küldtem neked. levállt a balatonról az a vizfelhő ami este ráült. és a dombok közt elolvadt. szóval regéljél már mi ez a jelenség ?
konkrétan Remetea a város, de ha jól nézegetem a youtubon akkor elg sokan ide járnak...szal jó helyen van...piti pénz...de ez nem panzió,hogy reggeli meg vacsora legyen... lakás sok férőhely,nagy udvar
hály.
gecsa..belényesnél hol..és menniyért lehet kibérelni?
nekünk az a legközelebbi nagy hegy...és akkor odamennénk ricsi vezetne minket a málnásba..egy igazi jó hajtásba.
gonzó..iggen mindenki tesz hozzá ésegy kicsit és ksz is a legnézettebb entúrhő forum
ó hogy rohagyon meg most jutott eszembe...a tömlőfelrakásssal álmodtam.
de valami kocsinál volt... gumis is... dee olyan összefüggéstelen volt ..mint csipkelyózsika álma a 100éves elfekvőben
gecsa hát ezt hamarabb is mondani kellet volna...
állandóan belényes és környékén kerestem valami olyna helyet ahol kaja nélkül is lehet szálni...
mert a kemping is olyna és szeretünk magunknak sütni vacsorát...plpörköltet..sütni...vagy babgulást sütni..vagy
voltunkott a kornyéken sokszor..volt hogy egynapra is! budureszába...az jó volt onnan jó helyekete elértük..bihafüreden is laktunk egy északát ott is a fasza helyek(ugyan azon a környéken mentünk mint a másik megállásnál csak akkor ot aludtunk...meg egyszer faterral is mentünk arra ahol a vidit készitette riki.. a pirosmeg sárga jelzésen..van is térképem...
4óra alatt ott vagyunk..ott lehet olyat gyakorolni amit itt nálunk nem!
dem zsoti.köszi a segitcsh-éget