Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

háÁly.

ó hogy rohagyon meg most jutott eszembe...a tömlőfelrakásssal álmodtam. .
de valami kocsinál volt... gumis is... dee olyan összefüggéstelen volt ..mint csipkelyózsika álma a 100éves elfekvőben

gecsa hát ezt hamarabb is mondani kellet volna...
állandóan belényes és környékén kerestem valami olyna helyet ahol kaja nélkül is lehet szálni...
mert a kemping is olyna és szeretünk magunknak sütni vacsorát...plpörköltet..sütni...vagy babgulást sütni..vagy
voltunkott a kornyéken sokszor..volt hogy egynapra is! budureszába...az jó volt onnan jó helyekete elértük..bihafüreden is laktunk egy északát ott is a fasza helyek(ugyan azon a környéken mentünk mint a másik megállásnál csak akkor ot aludtunk...meg egyszer faterral is mentünk arra ahol a vidit készitette riki.. a pirosmeg sárga jelzésen..van is térképem...
4óra alatt ott vagyunk..ott lehet olyat gyakorolni amit itt nálunk nem!

dem zsoti.köszi a segitcsh-éget
http://www.idokep.hu/radar

bálint. most meg itt az új kép amit este küldtem neked. levállt a balatonról az a vizfelhő ami este ráült. és a dombok közt elolvadt. szóval regéljél már mi ez a jelenség ?
Ez nagyon jó belső nélküli gumi felfújása a felnire is link
Pedig vannak jó helyek(köves,sziklás) feljárók a környéken.....
csütörtökön megyünk....
először bemotorozzuk egy hajtáson,és következőre akár egy nagyobb buli is lehet ha nincs gond...folyamatban lesz a dolog...
tök közel?
remete a legjobb tök közel van ..hegyhez is meg minden.. hú de ran kó
az jó
nekem olyan kell.. kaját megoldjuk..
most is olyan jót főztünk.
OK!
Részleteket megbeszéljük skypen
konkrétan Remetea a város, de ha jól nézegetem a youtubon akkor elg sokan ide járnak...szal jó helyen van...piti pénz...de ez nem panzió,hogy reggeli meg vacsora legyen... lakás sok férőhely,nagy udvar
Ne a legnézettebb legyen a cél, hanem a legminőségibb:-)
Régebben volt radarképes előrejelzés csapadékra, nem találom az oldalt.

Tudsz valamit?
Ami a legfőbb -nyugis.

Alap és középfokra szerintem ideális, izzadhat mindenki kedvére.

Ami nincs a haladóknak-olyan feljárók mint a keleti végében. (amit a helyi társaság nagyon kedvel)
tudom én toltam 2km 35 fokba a tárcsázásban
eltört a hajtókar 3 nyélnél
ismét a zemplén lábánál voltatok? jó a hely?
Hajrá-hajrá
Pfúúúúú,fasza
Szatyina
Sikerült felrobbantanom ami maradt váz hengerfej váltó kuplung nagyjából a többi kuka
hály.
gecsa..belényesnél hol..és menniyért lehet kibérelni?
nekünk az a legközelebbi nagy hegy...és akkor odamennénk ricsi vezetne minket a málnásba..egy igazi jó hajtásba.

gonzó..iggen mindenki tesz hozzá ésegy kicsit és ksz is a legnézettebb entúrhő forum
Ki vette meg?
Bezony megy a válogatott
http://www.idokep.hu/radar

bálint ez a mostani kép. radarról.

ez mi lehet? valami páraképződés? elég tetemes viz van a levegőben ,ha a radar bejelzi!

pont a víz felett . vagy valami balatoni jelenség? hallottam valami furaságról ami csak a balatonra jellemző. avass már be.

mert szerintem ez nem lehet eső de felhő sem.
Mi erdély helyett, csak mezítlábas helyeken jártunk. Élménybeszámolót sem tudok írni, mert csak nekem volt élmény-alsó lépcsőfokról nézve:-)

Hogy, valamit én is tegyek ide.