Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nem szabad összetörni az álmokat azzal az indító gondolattal, hogy úgyse lesz belőle semmi!
Inkább meg kell valósítani

Most fasza az idő előkészíti a talajt, hétvégére lebeszéled Zoozeeval a 2 napot és már is teljesül az álmod
Majdnem talált
te Ricsi ez pont olyan mint itt a bakony felső része, meg a baglyas... szoval itt voltál titok motorozni...
Kikódoltad
A birkaterelő juhász, motorral
Jó kis hely
szerintem nem akar ő semmit csak álmodozik...

ami végül is nem baj... én is szivesen elmennék egy 2 napos hard endurora a pilisi parkerdő gazdaság területén...

ugye zééé.
Ezt most nyilvánosba raktam mától
szuper titkosss...
már ilyen titkosba nyomjátok, hogy IP cím és jelszóval védett PORT?
Jajjjj nem így akartam
http://youtu.be/bc2x8jCJ2jI
91.82.84.192:27000
Ilyen is volt hétvégén
1. Mit szeretnél pontosabban? Milyen jellegű verseny, pálya?
Milyen jellegű segítséget szeretnél kérni?
Ha MAMS jellegű/sorozatban szereplő endurocrosst, akkor szerintem velük vedd fel a kapcsolatot, náluk biztosan van rengeteg tapasztalat, vagy tudnak adni olyan kapcsolatokat, akik szerveznek, oda tuti lenne résztvevő, mert simán elvinné a MAMS a versenyt oda is.
Van "keleten" is endurócross, most volt Varsányban nemrég.

Ha esetleg pl. ilyet http://www.sportmotor.hu/motor..., mesterséges akadályok, akkor nyilván nem MAMS, csak lehúzónak lennének benne, azaz felesleges. KTM klubos srácok szoktak még csinálni nem MAMS-os fasza versenyeket, őket meg lehet keresni infó ügyében, náluk van érdeklődés is, most 25 fő volt legutóbb, s tuti lenne több is, ha jobban elterjed, mert 100% jobb a pálya mint amit az ECken csinálnak. Úgy tudom, a licenses srácok nem indulhatnak nem MAMS os versenyen, ezzel a MAMS agyonveri az egyéb területeket.
Szerintem nyugodtan megkérdezheted a Markó Pistiéket is, mi volt a tapasztalat, ha ilyen jellegűt szeretnél.
A mesterséges akadályokat szerintem sokan nem szeretik, motort zúzzák csak, vagy csak szopásnak gondolják, nekem tetszik, de nem tudom mennyi az ilyen ember, illetve hogy ezek az emberek mennének-e egy ilyen versenyre. Ha lenne díjazás, biztos sokan mennének, akik tudnak is motorozni, ha nincs díj, akkor valószínű szórakozásból fognak elmenni, akiknek van kedve, vagy nincs lehetősége másutt motorozni.
Nehéz felmérni az igényeket...1-2 emberér nyilván felesleges versenyt szervezni, a Markó Pistiékén voltak páran, ahogy a videóban is látszik, de nem sokan ez jelenthet valamit.
Full betonra én se mennék, sajnálnám a gumit
Dew ki kell hogy ábránditsalak.. tapolca csak akkor jo ha szereted a krosszt, mert az a része tényleg jol meg van csinálva,

de az enduro az egy kutyaszar kategoria azokkal a szétmotorozott sziklás hurkokal....

elég jo ismerem azt a környéket, régen mocskos jo versenyek voltak arra felé, kint a nyirádi lőtéren , még szaliékal is voltunk ott ann ott történt meg az arany-köpés, mikor Otto kiköpte az arany tömését mert azt hitte valami kavics van a szájában... sokat röhögtünk rajta...
bár ez nem igazán az én műfajon, a gyakorló pálya a 2. felétől már tetszetős, kéne nekünk is errefelé egyet közmunkázni télre, bár lehet felesleges lenne, mert itt akad rengeteg természetes akadály is ami űber szopás Tapolca az tőlem kurva messzi van mindenesetre jó tudni, hogy van ilyen, ha már kizárnak mindenhonnan a zöldek, s nem lesz terület, ahol mehessünk
Köszi a likeket , ezt végig fogom lesni
Bakker, ezek normálisak, ilyen dombot betenni a versenybe, ahol így tilitolizzák felfelé a verdát?
Meglettem
Köszi a linket , jó sok kép
Jó reggelt!
Mától mentem volna csapatni, erre tegnaptól szakad az eső

Bakker, mennyit írtatok ezt még én se fogom visszaolvasni

Mindenki jól van? Mik történtek? Voltak fajin motorozások?
erröl eszembe jutott hogy megalakithatnánk a jobbik után a szebbik nevű pártot

bár van benne némi langyos felhang..
Szebb reggelt mindenkinek
Jó utat!
Tegnap írtam neked mailt
Esik ez
lánc gondolom nem volt feszes
amúgy ktm nél párba van a csere ...

lóestét
Riki,reggel megyünk a lesi tóhoz(bár már leengedték) ha hazajöttünk írok....
hály.
holnap jó a szkályp
vbergviki@citromail.hu ra küld az elérhetőséget.thnx
itt vagyok..vagy skype