Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

szali.
ronis.
büszkék lehettek magatokra.
az emberből kiöltétek a versenyrendezés szikrályát..pedig milyna fasza prológ is lehetett volna...
a győztes..mi

engem..egy északára ...mi
hát a testem azt odaadom ha egy 20 éves szöszi 2 személyi számmal kezdődő egyén a bajnok...akit előtte dzsi már szemügyre vett és tesztel..de ...
a tudást
a motoros rémtörténetleirásitudást....azt nem kaphatja meg akár ki...holmi bakonyikamaberbajok...csak az egyesült telyútbajnokság győztese..ha tsilisbabbal jól bekinál
ne őljétek már ki belőle a lelkesedést...

a hétvégén versenyt rendezek a baglyas és környékén, burok vőlgy éjszakai etapal...
jelentkezők nálam fizetnek be 120 eur-t , a győztes megkapja viktort egy éjszakára...
én is lájkolom a fészbukod. ha az segít.

figyu. itt volt már igen profi szervezésben hasonló verseny. aztán jól elhasalt. pedig azt tapsztalt és ismert ember szervezte és nem sajnálták ki belőle a pézt sem. meg a marketinget.

szerintem az a helyzet e téren ,hogy kurvakevés embert érdekel az úgymond épitett pályás bohóckodás. úgylehet ott a haverjaid biztatnak erre és páran mondják ,hogy ja dejó lenne csináld meg csináld meg. aztán lesznek jó esetben 20-an ,a többi inkább megnézi. egyébként nézőt lehet rájuk találni! csak versenyzőt nehéz.

szerintem is inkább rendes erdei endurót kéne kitalálnod . nem egy gyárban a betonvasak közt szórakozni. meg elhagyott épületbe szédelegni ,gumikon átugrálni. ha találsz alkalmas területet ahol vannak rendes természetes falak ,akadályok akkor inkább ebben gondolkozz. aztán a többi szarság még eztán jön. engedélyek, kié a föld stbstb... reméljük a faterodé az acélgyár és akkor nincs probléma. illetve a környező területek is úgy 10 km sugarú körben.

csalóka lehet ez a mostanában "menőnek számító endurók előtti prolog.
álltalában kivétel nélkül mindenki rühelli. veszélyesebb mint bármi és basza széjjel a motort ,embert.
az,hogy mégis elterjedt az kizárólag annak köszönhető ,hogy minden versenybe vannak bevonva szponzorok. azoknak pedig fontos a termékük reklámozása. és megkövetelik az ilyesmit.

azt pedig bent az erdőben nem lehet megvalósítani . ezért adott ,hogy kell valami csinnadratta ahova sok hülyét össze lehet terelni és van látványosság.
ez pedig nem más mint egy ostoba roncsokon és gumikon való bohóckodás amit prolognak hívnak. vannak kivételek ahol egész klasz prologot össze tudnak hozni de a többsége egy atta baromság és nevetség tárgya.

szóval (szerintem ) ha ilyesmin töröd a fejed ne számíts tömeges nevezésekre. de kívánom ,hogy így legyen ha mégis . vagy ha más jelegű versenyt akarsz akkor meg nem is szóltam.
vannak tök jó kis bográcskupák , a husaberg fórumon is volt mostanában valami Istenmezején asszem. arról is sokan írták itt is hogy tök jó volt . meg kell kérdezni azok milyet csináltak. pl. aztán afelé elkezdeni kapisgálni. de szerintem első a terület. engedély
addig teljesen felesleges bármit is.
ahova mi járunk is mocizni simán lehetne 1-2 napos kurvakomoj endúrót rendezni. de mivel közünk nincs a területhez ez szinte felejtős is. pedig ott aztán adott a helyszín és mesze sincs. és minimum 80 embert 3 perc alatt lehetne mozgósitani tök korekt nevezési dij ellenében. mert igény az lenne rá.

szerintem.
segitőkész.
mert arra a kérdésre-miközben nézed a vizben úszkáló a feltűnően nem átlátszó anyagokat- hogy ez nem patakviz...a válasz nem dehogy.
miközben a palackozás bontott de megerősitik ez ivóviz...
a másik szopatás mikro nem iszola fent a patakból..majd lent a cskponton mert azért az csak palackozott ásványviz..nem a patak vize..
szóval lent a palackozott ásványviz az meg si volt csak a palackozás helye nem a szentkirályi ásványviztározó hanem a patak alsó részénél kifolyó mocsadékviz...
mig fent azért lehet tényleg tiszta és öszinte a viz lent szép en átmosta az összes dzsuvát a patakból..szóval ez az igazi szopatás...te meg megiszod jóhiszeműleg mert biazkodó ember vagy és már észak meg kitisztijja a gyomodat a higfosás...te meg utána még a vécé pereméről meg a hátadról is a higfost kaparod..mert öszinte és segitőkész a brigád.
emagdi
innen csongrád megyéből én hozzájárulásomt adom a dologhoz..sőt támogatlak is...
még nem tudom hogy gondolod ezt a támogatást..de pl lálykolni tudlak a fészbukkon...
azért az már támogatás..nEEm?
még ha csak lelki is...az is nagyon fontos .
én már csak tudom.
pl a redzsiment 13on azt mondták a második nap a második csekkpoint után..mikor a srácok ki akartak szálni a versenyből...ne adjátok fel ,innen már könnyebb lesz.
csak ez miatt nem adták fel és továbbmentek.a lelki fröccs ami átvitte öket a feladási holD ponton..
csak az volt a baj hogy mint utólag kiderült(minden utólag derül ki ugye..mert előre nem tud )hogy a lelki fröccs egy nagy hazugság volt és még nagyobb szopás következett aminek a végén a 3.dik cskpont helyett egy üres csekpont jött ahonnan még a hazavezető irányt sem tudták meg...
csanád tudná ezt jobban érzékletesebben leirni...na ez az igazi segitség..a lelki segitség...NAGY a szopatás
Sajna nem nekem lesz,lenne
Nekem marad a lányos 25
ez viszont jo ötletet adott egy kis eltereléshez mondjuk azt hogy ott lesz a verseny , aztán két faluval arébb megcsináljuk simán...

mint a jobbikosok a multkor azt az avatosdi bulijukat... 356 rendőr kivnult buszokkal, lezárta a környéket ide már senki nem jut be akin olyan tigrises mellény van... csigák is csak narancsot ehetnék és engedélyre finghatnak....

aztán megcsinálták ugyan aznap egy másik városban...
Jaja
miller vagy mondom én...
erröl most az jutott eszembe, lehet a titokban forumot olvaso méreg zőldek máris nyomják egymásnak skypon ...- te hallotad ezek versenyt akarnak rendezni Miskolcon a régi gyárterületen... vajon mi fészkel ott... réticsiga, oroszlánfű...
mennyit kérjünk hogy mehesen a dolog, és mit mondjunk hogy miért nem ha mégsem...
Zoozee él még?
Kéne egy kis info new motor árakról
wellness diszko fűrdő, éjszakai is világitasz jeligére ...naturhásoknak a belépés ingyenes , az ország bármely területéröl az ingyen utazás biztositott...
az a kérdés...hogy erröl a Diósgyőri Acélművek területének a mostani kezelője is tud,? és papiron leirt áldását is adja rá? mert ez a ritka...
az a bajság enduroval hogy mocskos nagy terület kéne hozzá... azt meg a mai magánterületes világban elintézni... a felduzzasztott hatalmu ostobán és feleslegesen hőbölgő ződekröl már nem is szolva....

azok is inkább mennének tüntetni a péti nitrogénművek elé..este pedig megfürödhetnének abban a pár hektáros durván diszko szinű..( neonzöld, lila, stb) vegyi ülepitő toban ami ott van mögötte...
Jujj de jó kezdeményezés!
Csak jó lenne ezt az endurocrosst elfelejteni!
Legyen inkább enduró
Üdv motoros társaim!
A segítségetekre lenne szükségem. Arról lenne szó,hogy Miskolcon szeretnék/nénk rendezni egy endurocross versenyt a volt Diósgyőri Acélművek területén. Ötleteket és némi hozzájárulást szeretnék kérni tőletek. Megpróbálok mindent elintézni, hogy legyen engedélyünk az egész rendezvényre. Fantáziadús pálya lehetőségek vannak. Amennyiben érdekelne titeket ez az egész kérlek benneteket jelezzetek nekem. Érdeklődöm folyamatosan,hogyan miként kellene lebonyolítani a dolgot. Pályát csinálunk, csak segítségre lenne nekem is szükségem, miféleképpen intézzük a dolgokat amennyiben igény lenne rá.
Nekem elsősorban az lenne a célom,hogy keletre is eljusson az ami a Dunántúlon van, és erősítsük az itteniek bizalmát. Várom az ötleteket, véleményeket.
Köszönöm.
Üdv:Gábor
én nem ismerek senkit... csak remetézek folyton az erdőben...

viszont a sarki trafikos jányt azt szivesen megismerném háturuuuu....
Ojjjj kicsi a világ,sok mindenki ismer mindenkit ebben az endurós szakmában
neked is..
Morgentetet
Gabesz, mit mutata az időkép felhőileg..? csak mert innen az ablakon kinézve elég párás a balaton...

ááá bassza meg ma sem tudok menni jetskizni...
morgen
ez egy fasza válasz volt! így már világos. azt gondoltuk csak lehúzásból vetetik meg párban.

amúgy főleg a váltójával vannak gondok. sokkal szarabb az anyagminőség mint a régebbi típusokon! szemmel látható hogy hamarabb sarkalódnak ,aztán bármikor bekövetkezhet a törés. egyébként pilóta függő is a dolog. van aki széttapossa a váltót ,vagy nem jól és nem jókor kuplungol.

esetünkben inkább az anyagminőséggel vannak gondok. pl az is tény ha a lánckeréktengely sérül vagy kap egy ütést egy váltókerék töréskor. és mondjuk mákod van és nem visz szét mindent akkor...... sajnos az a helyzet hogy az ép fogaskerekeket is cserélni kellene utána ami egy vagyon! és senki nem tenné meg. nem elég a lánckeréktengelyt cserélni a törött kerékkel együtt.

röntgenen is alig kimutatható mikrórepedések feszültségek keletkeznek a többi épnek látszó keréken is és szép sorban adják meg magukat! alattomos egy valami az biztos. az ember nem is gondolná milyen kis precíz ,érzékeny valami ez a váltó. ugyanakkor meg milyen sok évig is bírhatja még gyilkolva is ,ha szerencsénk van.

ezen a 150 sx en a kuplung munkahenger bemenő furata körül repedt ketté. a váltó újabb törése lökte szét. ami abból eredt hogy nem volt elég lánckeéktengelyt venni és a sérült fogaskerekeket cserélni. hanem a komplett váltót kellett volna cserélni. megy egy darabig azt hiszed jó ,kész lett . aztán szépen kezdenek meghalni az akkor épnek ítélt fogaskerekek szép soban egymás után .

foghatja az ember a fejét ilyenkor. hálistennek a cimbinek nem kenyérre kel a lecsó és ki tudja csengetni ezeket a horrorisztikus pénzeket ,de azért nem boldogítja a tény az biztos. és szerintem 50 % ban már gyártási hiba is lehet ezek mögött a dolgok mögött. úgyértem anyagminőség terén. a kínaiak felvásárolják a jó acélt . az eunak meg marad a kutyaszar oszt abból kel várat építeni .

amúgy meg mihelyt versenyezni akar az ember pláne motocrossban és eredményeket akar elérni. bizony odakel csapni a teknikát. az meg költséges dolog.
így ahogy mi elszédelgünk sem olcsó játék. de azért nincs kitéve a motor akkora igénybevételnek hírül sem mint ezeknél.