Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

gecsa jelentkezz.
ha tudsz csörgess már meg..plííz.
nem nem
én úgy gondolom a hely jó..tény és nyaló hogy kicsit lálytosabb is lehetett volna..de szerintem két hét múlva azokon a nyomokon fogunk pötyörögni...persze kissebb távval mert nekünk nem lesz tankoló pont...de meg van a nyomvonal. tudom is hol lehet kilépni a féltávnál
pont mielőtt a patakvizzel teli ibriket a kezembenyomnák
Te is azok közé tartozol?
nézem a redzsiment honlapját..de még a szombatról erdeményt nem tudtak felrakni..mert ugy lehet az a nap maga volt az eredménytelenség.
persze mint mondtam a 130 indulóból 10nek tetszett.. de a többi az nyűszitve pakolt be a kocsiba és vissza sem nézett főleg mikor eszébe jutott hogy megitatták patakvizzel
Jaa,csak nem ment sehova
olti
ez király.
nem is gondolná az ember hogy ott volt ilyen nehéz hely is.. ti vagytok a kemények mert könnyű úgymenni hogy kroccverda van a segged alatt... igy az igazi kemény .
perssze hogy felizsmerjük ez a zsana egy a legjobbik zsana...ahol 4 perc 40mp volt a nagyon gyors kör.. és olyan is volt akinek azzal az egy körrel el is telt a 20 perc és az egész nap is
úr izsten dehilyányzik..de már nem fog mert a jövőhéten kimék oda..lábon.. ez egy esiksz 525 és 6 gangos nem em egy 450 fc 4 gangal...nem kell sajnálni az utazót .
Helló Szali!
csak neked és Viktornak egy kis nosztalgia,biztos van olyan hely amire ráismertek.
http://youtu.be/6EKgjt9QNXw
persze had menjen. nem kell meglepődni ha már nem kívánja a szexet se mikor hazaér .
Pfúú,mennék én is,de mán alig állok Asszony is,bejöttél?Menjünk be berénybe.Megy a faszom alig élek,ott a kocsi vigyed
csika.hajtsad kifele az embereket az újszilvási pályára! esett 15,5 mm csapadék!

http://www.idokep.hu/csapadek
Me csak 3 ná vót píz,hogy megfizesse a könnyebb utat
nemtudom. én semmit nem tudok. csak elmélkedtem hangosan. de kár volt. hátha megcsinálja azért.
miattatok
miattatok nem lesz az acélgyárban 2 és fél perces pályán endúró .
pedig milyen jó is az...
egy gumisor egy fasor egy betonakadály...ha rágondolok egyből feláll a szőr a hátamon...
ott volt a redzsineten is ...2 perc alatt eldöntötték a 60ból hanyadik vagy másnap
de nem hibáztak nagyot..mert a 60ból csak 3 csinálta meg az összes csekkpontot

edmin..
ne foglalkozz ezekkel..csak a kedved akarják elvenni a valósággal.
szárnyalj tovább az álmok szigetén és ha megvalósulna...te leszel a leg...ottabb...mert rájössz bármilyen épitett race egy lófasz ahoz képest mikot egy természet adott akadályon szopatod le a bandát...
nem szali
jógyorsan feladtad .
fujj. még a hideg is kirázott milyen jókat motorztunk ott. halason kezdődött a magasbomboknál. aztán pirtóban a szemétlerakónál. aztán közelebb jöttünk szegedhez a zsanai részre . az volt a best pálya! még csoresz is leemelte a kalapját olyan fasza nyomok voltak! rengeteg crossos is kijárt edzeni azok is elismerően szóltak.
aztán a végén zsana 2 . az volt best 2 . onnan a buzi kecskepásztor zavart el a nivájával. kurvajó kis házivesenyeket nyomtunk. mindenkinek fülig ért a szája. áá rohadnának meg de télleg. lehet elmék és jól összerugatom . azóta 5 méterenként kiraktak egy táblát. gondolom vadászparadicsom lett azóta. szeretem az állatokat ,de remélem leszedték már az összes ott élő vadat. és elhúztak a bús picsába máshova vadászgatni.
A rally pályát quaddal és gépkocsival,max buggival engedik használni.
A többi dumát meg nagyívben leszarom. Mindenki azt csinál amit akar.
a supermotó az tök más tészta. annak kimondottan kurvajó terep egy elhagyott gyár vagy acélgyár telephely ,fasza aszfaltokkal épületekkel. tiszta ken block feeling csak motorral. persze páran biztos falnak csapódnának ,de az meg benne van a pakliba.

egyébként nem kell ahoz hegy ,hogy kibaszott komoly endúrót lehessen kijelölni. elég ha elmegy a paraszt kkhalas vagy zsana környékére . dimbes dombos 2-8 méteres szintkülönbségekkel. full homok!

istenem a mi pályáink is milyen fantasztikusan jók voltak. a végtelenségig lehetet volna ott nyomokat tekergetni a bozótosban. voltak igen komoly fel meg lemenők ,mandinerek ,ugratók ,árkok kidölt fák partfalak ami kell. és egész télen lehetet veretni! ráadásul a kutyát nem zavartunk. kivéve...a tetves vadászokat akik addig szarakodtak hogy eljöttünk onnan . is. na pl ott lehetett volna egy akár nemzetközi szintre is eljutó kupát csinálni. minden adott volt hozzá. megközelithetőség,igen nagy szakaszokat be lehetett látni a pályán, parkolás ,kiszolgáló helyek stbstb..... 2-3 év alatt komoly szintre juthatott volna ott egy verseny! és kb az ország közepén volt. amúgy szerintem fika pénzekért lehetett volna ott földet venni csak valami majom is odajött egyszer hogy azt üzeni a tulajdonos ,hogy ne járkáljunk ide mert megvonják tőle a föld alapú állami támogatást. közbe meg juhokat legeltetett rajta és árvalányhajjal tömték magukat., .

amúgy meg zsanán 200 méterre van a regionális hulladéklerakó az expályánktól. ugyhogy mégcsak nem is védett terület volt. persze mióta az aranysakáll elszaporodott jöttek vele a köcsög buzi vadászok is. igy mehettünk onnan is a gecibe.

ja és nem egy nyomos pályák voltak ahol képtelenség előzni és abból áll egy verseny ,hogy kiabálnak gyorsabbak ha el akarnak kerülni valakit. a pályák 80% án legalább 2-4 méter széles nyomvonalak voltak. úgy előztél ami a csövön kifért mindenféle veszéélyeztetés nélkül. ami még kurva pozitív volt benne hogy gyakorlatilag nem kellett gumit venni és motort mosni. az lehet hogy a betéteket jobban ette és a láncot. de még így is inkább oda járnék mint valami sziklára a mai gumiárak mellett. egyébként ha nem spraiztük a láncot semmi baja nem volt mert lepergett róla ahomok. és a legnagyobb hőségben szárazságban sem porzott! volt egy homokcsóva utánad de az kurvára nem volt zavaró. és lagalább 10 féle arca volt a homoknak! minden időjárásban mást mutatott és máshogy kellett benne menni.

viktor . nem megyünk el sunyiba valamelyik nap?
Télére kellene összedobni a lóvét egy kihasználatlan hangár bérlésére. A reptéren vannak a nyíregyi teremcross rámpái.
egyébként egy időben én is agyaltam ilyen rendezvény helyszíenen..persze ami nem lett volan komoly,de mondjuk pár SM-es örült volna neki...anno autópálya mérnökségen dolgoztam...hatalmas aszfaltozott területen van mindefelé épületek amik mögött is aszfalt van és középen is nagy platz...olyan MS pályát lehetne kijelölni igaz nem versen ycélra,de mondjuk edzeni sokan örülnének ilyen helynek is ide oda kanyaogni dönteni...hihi agyon van kamerázv ugye az udvar...mi király lenne már a srácok elkezdenek menni mondjuk az egyik telephelyen aztán a központban meg nézik a kameraképeket ahol SM-esek tűnnek fel de mint az állat úgy húzzák a videófelvételeket pedig átadnák nekünk csinálhatnánk fasza promó videókat is...és még pénzt is lehetne szedni az edzéslehetőségrt,pályhasználatért...és hétről hétre más vonavezetés is lehetne a pálya....jó elképzelés...ha apám lenen a telephely vezető megcsinálnám sunyiba...de így lehetetlen tudom...de milyen jól hangzana?
"reméljük a faterodé az acélgyár és akkor nincs probléma. illetve a környező területek is úgy 10 km sugarú körben..."
hihi csak a város közepén van az a szarés full betonplatz

a megoldás az hogy megcsinálja valaki,valakik a páylát bemotorozzák és mivel épített,az maradhatna is ott hisz akkro a a terület h senkit nem zavarna akieső területeken némi akadály és h amár bejáratott a dolog akkor kell csalni az embereket!
gabesz itt nincs lehetőség erdőben nyomokat kijelölni,max vmi szar telepített nyárfásban...ez itt alföld,miskolc úgy szintén...fentebb putnok környékétől lefeléegerig viszont geci jó egyek vannak...csakhát...titokmotooroznak biztos...

emagdnim! felsőzsolcán megint megtúrták a rally pályát...azzal mi a helyzet? volt vmi kezdeményezés ott is hogy össze lehetne vonni a 2 és 4kerekűeket...semmi?
Dew hova lettél? ezeket a képket láttad már? van pár jó kép még a mezejei részről
https://plus.google.com/photos...
Mennyé időjósnak

Röviden
http://www.idokep.hu/radar

győrnél már gyülekeznek a fellegek.
én? nekurjál föl! bazki véleményt kért. meg ötleteket, nekem ennyi van. lehet kutyaszar hülyeség ,de leírtam amit gondolok. írja le más is aztán majd a sok véleményből összejön neki az átlag. abból meg majd kikalkulál valamit.
gondolom nem semmiből akar versenyt rendezni. csak van neki is tapasztalata. vagy nem?

egyébként meg rendezzen versenyt a vasgyárba.fogalmam sincs mivan ott sose jártam ott .lehet tök fasza hely. hatalmas siratókkal mint erzbergben.

ha meg mégis meglátok két keresztberakott fát meg 3 gumihalmot és egy vizesgödröt ,ami mostanában divat lett , akkor nem is mék.

egyébként las vegasban van rá igény! és ahogy elnéztem nézők is akadnak bőven! szóval lehet nem hülység mégis.

bár hozzá teszem kb a világon van 30 egynéhány ember aki ezekre a viadalokra eljárkál és mennek mint állat. azokat meg elég nehéz idecsalogatni . de jópézér biztos jönnének azok erre is.

amúgy elég kimenni egy hazai crossversenyre. kb van 200 néző egy nagyobb versenyen annak is a 70 % a versenyzők sleppjéből van verbuválva.

egyébként meg a nézők létszáma másodlagos. gondolom a motorozás kedvéért akarja ö is ezt a versenyt ,nem vb t akar rendezni. amúgy az önmagában tök jó dolog ! hajrá!