Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

annyiban tán hogy egy része nem a földre megy ki hanem visszavándorolhat . talán.

nekem is van és járkál ki be a viz benne. szóval annyira nem hülyeség. oké kimegy a hűtöből ezt vágjuk. de aztán visszamegy . és nem a hátiszákból megy vissza avagy a patakból. igazából másra nem jó. meg kell várni míg visszább hűl. mivolt krisz? cp 2 ről akarsz beszélni?

visszamennyééél!
A ktm régen párban adta,most nem tudom
egy havernak szétrepedt a blokkfele. 2012 150 sx. meg is rendelte az újat. de tán csak párban szállitják mert össze vannak illesztve. igaz ez? mert szerintem simán lehetett volna csak a törött oldalt cserélni. amúgy a kupl alsó munkahengernél nyílt széjjel. ja és potom 170 ezer volt. rablo gecibanda!
Az én tartályom fél liter semmire nem mész vele, mert nem a hűtőben van a víz!
Parafát, vízüveggel Öntöttünk vizes hengert is,húú,de rég volt MZ-CZ III.osztály
De nem Terry Potter ugye? Ugye nem!
hááhh lebuktál csikusz.. szoval te is tömködted az esztergált donomitot az mz főtengely lyukába...
folyton gyógyitok vele...

hasonloan mint potter a pálcájáával.. huss és pöcc..
basszus dekomoly az a szikla ott mögötte...
Jaja,még működnek. Igaz sokat még nem mentem mióta a hátulja kész lett!
Baszki érthetetlenebb vagy mint a feleségem! Pedig ez máán nagy szó!

Nyeles aszpirint nem próbálom ki,pedig neked elhiszem hogy gyógyít,mert tudom hogy tapasztalatból beszélsz!
Ne gondoljál semmire,akkor a jóóó Kitanáta má azt más,mi meg 30 éve is így nyomtuk az mz-ket stb Nektek ez meg újdonságosságosság,inkább nézzed egy csajon a sonkááááát
ahogy csika is mondja.. ha nincs repedve akkor mehet vissza.. gyakorlatilag semmit nem csinál csak kikönnyiti a főtengely lendtömeget, viszont kivenni nem szabad mert megváltozik az elő sűritő térfogat..
kb rég óta ott van az a blokkfél,sőt még intéztem is neki másikat hozzá,nincs rá szükség... csak kicsit parás az ember és aggódóan kérdezte mit tegyen... nincs is probléma sztem
Tieid jók még?
jimmi lassan mondom hogy értsed...P-Á-L-I-N-K-A..... férfiaknál mindent gyogyit... jahh hogy te nem vagy az... na mindegy..

hasonlo mint a csajoknál a nyeles aszpirin, na az is mindent gyogyit...
Pénzért bajt nem vesz magának az ember:-)

Maradok a kawánál, átépült enduróra, már csak egy endurós kell a hátára, mint hátaslónak a vágtára:-)
Gabulyánál ma láttam egy 125-ös ktm blokkot a munkapad alatt. Ha előrébb vagytok vele. (nem tudom ki a tulaj, de úgy tűnik elfekvőben van.)
ha ilyen sokan mondjátok hogy nehéz volt a regiment, én elhiszem...
főleg ha még Viktor is ezt mondja, mert akármekkora gyagyás, én szeretek vele motorozni, és nem az a felados fajta...

nade csak semmi buzulás... a seggemröl mindenki vegye le a szemét...

lehet tényleg ott baszták el a regimentes fiokák hogy nem raktak bele szellőztető részt , gondolom ugy jelőlték ki a nyomvonalat hogy egyik nap megcsinálták az egyik feljárot, meg hozzá pár patakot, másik nap a másikat, aztán összefüzték fel-le,..hogy ez most huuudekemény verseny lesz felkiáltással...
csak éppen azt felejtették el hogy a jo töményre jelölt nyomot pár helyi ember elkezdje végig nyomni nonstopp,reggel elindulva , hogy meddig jutnak aznap és hogy birják.. rögtön kibujt volna a szög a zsákbol hogy kell a szellőztető, mert megforr az agy, meg a technika is....
na vazz már 290es kitt is lett a gépbe...miért nem veszel inkább egy jó endurót? tudok 1-2-t
köszönöm a választ uram
Ha jelentősen nem olvadt meg, akkor nem probléma a minimális alakváltozás.

A dugóknál is van annyi súlykülönbség a gyártók között, hogy beleférjen a tűréshatárba.

Nekem most lett beszerelve egy 290-es készlet, annak a dugója sokkal nagyobb, nehezebb, de nincs érezhető változás a kiegyensúlyozásban.
Nem akarok szakérteni.

A karterházban csökkentik a térfogatot, hogy nagyobb legyen az elősűrítés.

Elvileg semmiféle más funkciója nincs. Terhelést nem kap, ha nem repedt, akkor nem probléma.
én csak arra gondolok hogy egyik oldalt ha jobban megolvadt akkor ott súly vesztés van és aa főtengelynek használ az? mikro grammok sztem,de am én is szivem szerint visszatenném...na majd látjuk
Azbazdmeg! Egy hete folyik az orrom,mint a telók,amiket küldeni szoktak neked!