OK!
Szerintem nem ismered akkor!
Hajdúböszörményi a srác!
Lassan összehozhatnánk valami közös gurulást!
Elérhetőségemre írj kérlek valami elérhetőséged!
Igaz már szerintem beszéltünk régebben telefonon!
Üdv
Akinek irtam az tudja hogy igaz!
Vannak képek de azok annyira terhelőek ill a BTK által szigorúan büntetett tevékenységek láthatók rajta szóval 10 év letöltendő mégha nem is itthon készültek
az rm még ma is a tározó alján van majd kampós kötél lesz leeresztve azt terepjáróval kihúzva amugy egy teljesen átlagos kinti hétvége volt)
dszi..
ha csak a fele igaz a sztorinak..úgy mint a faterverős a múltkor már akkor állat vagy.
egycő vedd föl vidire.. egyből elhisszük...
csak az arcod mindég takard ki különben felizsmerjük hogy nem te vagy
az nem volt de voltak fles ek
giga hardcore pool party 3csaj jutott rám 1este bebaszás éjszakai részeg endurózás a Bacska Topojai erdőkben egy rm 250 el beleugrattam a tározóba a zsilipnél és NINCS meg a motor!valahol ott van a mélybe majd halradarral kiszedik5-6m mélyen hááááááá
Volt móka cola miegymás forró csajok,vad piák
giga mega orgiák, evés,ivás nagy beszívás
és még sok minden egyéb más...)))
figyu..az jó az enyémre..is
figyu én 3ezerért veszem az újat..mondjuk te odaadod félárban..meg az UV és akkor alig vagyok többe mint az új it a boltban...
hú bakker nekem kell..
bakker bedöglött a lyutyúb
2 percnál mikor a fekete gasgasos tsávó..tihi beált a fához nát én konkréta a kamerás srác mögött voltam.. azt vártam mikort akaritják el magukat az útbó..csak nem látszódom..ott még volt qplungom.
onna inditottam meg egész a fetrengő srác fölé jutottam vagy 10 méterrel..cska ott lett egy gyertya . .,meg ott lett vége a qplungnak is..először
amugy szopoban csak a ventillátor ér valamit...ohne menetszél, hiába raksz rá 5ször akkora lapátos vizszivatyut, attol max gyorsabban fog keringeni .... vagy hőleado felszint kell nővelni, de ugye az meg átlag esetben tulhülést eredményez, hengerfalon kicsapodo benzin, tulfogyasztás, stbstb...
igy aztán marad a mesterséges szél, persze van amikor már az sem segit, csak a leállito gomb...
hály.
pezseg a fórum mint a bugyborékos viz a patakban.hahaha
nekem is lesz két három gecis tartályom..visszahüléskor pont jó.,.ha nme áll mega parazst akkor m,eg úgy is szivás..
de én megállok.
mert mostmár megállok és kész
http://haztartasigep.vatera.hu...
Nem a középső tömítő felület a problémás, hanem a főtengely és a váltótengelyek vonalban futása.
Az üres blokkházakat a gyárban összecsavarozzák, és egy fogásból vonalba fúrják a csapágyházakat.
Két különböző blokknál ez az egy fogás biztos nem lesz egy:-)
Be fog indulni, de csálé lesz a főtengely, feszülni, szorulni fog valamilyen szinten. Nagy fordulatú motornál nem előny. A váltó még úgy ahogy elmegy.
Ha nagyon drága a portéka, van mesterem, aki megcsinálja a vonalba fúrást, csapágybronz csapágyházzal perselyezve, de kb 30.000.-Ft a költségvetése.
Gyári hiba miatt repednek? Típushiba, vagy csak a tiéd?
Szerintem nem ismered akkor!
Hajdúböszörményi a srác!
Lassan összehozhatnánk valami közös gurulást!
Elérhetőségemre írj kérlek valami elérhetőséged!
Igaz már szerintem beszéltünk régebben telefonon!
Üdv
Vannak képek de azok annyira terhelőek ill a BTK által szigorúan büntetett tevékenységek láthatók rajta szóval 10 év letöltendő mégha nem is itthon készültek
az rm még ma is a tározó alján van majd kampós kötél lesz leeresztve azt terepjáróval kihúzva amugy egy teljesen átlagos kinti hétvége volt)
ha csak a fele igaz a sztorinak..úgy mint a faterverős a múltkor már akkor állat vagy.
egycő vedd föl vidire.. egyből elhisszük...
csak az arcod mindég takard ki különben felizsmerjük hogy nem te vagy
giga hardcore pool party 3csaj jutott rám 1este bebaszás éjszakai részeg endurózás a Bacska Topojai erdőkben egy rm 250 el beleugrattam a tározóba a zsilipnél és NINCS meg a motor!valahol ott van a mélybe majd halradarral kiszedik5-6m mélyen hááááááá
Volt móka cola miegymás forró csajok,vad piák
giga mega orgiák, evés,ivás nagy beszívás
és még sok minden egyéb más...)))
figyu én 3ezerért veszem az újat..mondjuk te odaadod félárban..meg az UV és akkor alig vagyok többe mint az új it a boltban...
hú bakker nekem kell..
ha elmesélném a hétvégém.....
2 percnál mikor a fekete gasgasos tsávó..tihi beált a fához nát én konkréta a kamerás srác mögött voltam.. azt vártam mikort akaritják el magukat az útbó..csak nem látszódom..ott még volt qplungom.
onna inditottam meg egész a fetrengő srác fölé jutottam vagy 10 méterrel..cska ott lett egy gyertya
amugy szopoban csak a ventillátor ér valamit...ohne menetszél, hiába raksz rá 5ször akkora lapátos vizszivatyut, attol max gyorsabban fog keringeni .... vagy hőleado felszint kell nővelni, de ugye az meg átlag esetben tulhülést eredményez, hengerfalon kicsapodo benzin, tulfogyasztás, stbstb...
igy aztán marad a mesterséges szél, persze van amikor már az sem segit, csak a leállito gomb...
http://youtu.be/mfjsl9Sel_I
azért voltak küzdések
http://youtu.be/CmbppCQtfBo
az első lejáró rálydel szemszögből. és nem azelejétő.. ez kb 15 perces volt a másik videó ezzel végződik:
http://youtu.be/3mqKOdiTKdY
pezseg a fórum mint a bugyborékos viz a patakban.hahaha
nekem is lesz két három gecis tartályom..visszahüléskor pont jó.,.ha nme áll mega parazst akkor m,eg úgy is szivás..
de én megállok.
mert mostmár megállok és kész
Riki!
ismetek pár Csabit,de nemtom kire gondolsz....