a ktm fuvokájával jo sokat lehet baszakodni, hogy mindig jo legyen...
sokkal érzékenyebb a karburáciora mint a gasgas, mivel hegyesebb a vezérlése... mondjuk érezhetően erősebb de cserébe sokkal kisebb FF.-val joval többet eszik mint a gasgas nagyobb FF-el...
nekem volt olyan szériám mostanában,hogy 4 motorozásból négy defekt.....kettőt megfogott a spay,kettőt nem mert szétcsapta a felni a belsőt......inkább megyek 08-al.....
régebben 25-ért vettük a michelin mousse-t,most 40 péz darabja....
Akkó mán be is nevezhetsz engemeteee A szíp szőrös új gumijaimon meg se látszik,hogy mentem vele,pedig aszfalt is vót meg kemíny a főd is,és lépésbe mentem
igaz most egy kicsit szarakodott a haver 300 exc-je a lesi tónál,de kiderült hogy csak másik fúvóka kellett volna bele mert hideg volt...
azért jó hogy írod az infókat,mert nagyon tetszik az injektoros 4t kátéjem is...azzal mentem is már párszor s nagyon jó felfüggesztése meg barátságos a motorja is.
meg azon múlik a dolog hogy hol számolják be jobb áron a mostani mocit...
a magyar enduro bajnokikon általában 3 spec teszt van s kb 4-5 percesek.....
a fiúk hatnaposon meg mentek 6-8 specialt s volt olyan ami 20 perces volt..... mellette 2-300 km etap........(egy magyar ob krossz futam 20 perc+ két kör) .
Azt tudom,hogy oszbe mennyit mennek km es az is biztos ,hogy ez nekik felkezes melo,de nekem fura volt h oszbe csak 7 ora es valamit mennek a 6 nap alatt
az a 7ora 25 perc az csak a Sonderprüfung - vagyis Special Test , ezen kivül még mennek rengeteget összekötökön ami ilyen krosszpálya jellegü őnekik nyélgázas holmi...
hogy egy kicsit megvilágosodjál leirom neked ide a számokat..
a 2012-es ISDE induloi létszáma 480 raider, több mint 30 országbol, akik a 6 nap alatt, több mint 1400 km-ert mentek,
En is kicsipem pedig hatul a kulsobe bele van rakva egy rossz belso hosszanhasitva 0.5 milis,mondjuk en 0.3 al hasznaltam ,es a kopott geomax 21 es kimondottan jol kapaszkodott,de a kopott az kopott marad!
javaslom neked hogy járd körbe ezt az új gasgas témát jobban mert már egyre több embertöl hallom hogy vannak bajok vele...
vázra panaszkodtak hogy nem fordul akorát a kormány mint a régi, meg hogy muszáj variálgatni a powert merthogy beestek ebbe a csináljunk bazi erős 300-ast hibába, és oda lett a finom elfolyathatoság... kitör a kanyarbol meg tul bolond ... van aki vett rá ilyen nagyon drága power szelep állito tuningos holmit, van aki megoldotta ezt pár ezer ft-bol és csináltatott olyan kis kart más fokolásal ami huzkodja a powert , de a lényeg hogy többen mondják buzizni kell vele hogy motorozhato legyen... és hogy az elötte lévő a 08-09-esek jobbak ...
viszont azt mondják hogy az öninditoja tényleg fullosan jo, és nem csak olyan hol megy-holnem ujjra indito mint a narancs elbaszott holmija...
de persze mesziröl jött ember azt mond amit akar... de remélem segit valamit ez az info is..
Zsiráf, értem én hogy gőzgép de mihajcsa...
már párszor leirtam ha logikusan végig gondáljátok a nagyvizlapátnak olyan motorozáskor van értelme mikor nagytempot mennek mondjuk homokban,de tényleg full nyélgázon, és melegebb a környezet is ...ott van értelme megpörgetni gyorsabbra a keringést...
ahol mi motorozunk ilyen extrémkedős lassu tempos fűrészelős,(mások által kinlodosnak mondott, de szerintem a legfinomabb cukor... )
ott hiába pörgeti meg a keringést attol nem nőtt se a hőleado felszin, se menetszél nem képződik....
márpedig a probléma abbol adodik hogy nincs ami kifujja a meleget a hűtőböl, merthogy egyhelyben fűrészel a verda... teccik érteni...
pőrgetheted te azt űr sebességel is attol nem fog helyben álláskor gyorsabban hűlni....e-van...
amugy viktoré alatt is van kiemelő alátét, a nagyobb teljesitményű vizpumpát csak ugy lehet megoldani...
Azert tisztelet nekuk hogy enyit birtak de ha belegondolunk h 6 nap alatt tetek meg akkor nem sok...nallunk a 12 oras endurohoz viszonyitva,itt aztan reggel 7 oratol este 7 oraig biza volt amit meredezni a motoron es Zsocikat kerdezzetek meg hogy milyen finom terep volt...ugyhogy en azt mondom itt a gep kitartasa a kerdes es nem az embere.Mi a 12 oras palyat 2x kerultuk meg es alig ertunk haza,mondjuk szet is volt kurva de nagyon,de ha belegondolok,hogy az elso 4 helyezett 11 kort csinalt akkor en azt ondom,hogy az mar telyesitmeny... http://www.youtube.com/watch?v... http://www.youtube.
com/watch?v... http://www.youtube.com/watch?v...
es ott meg fojatodik ha valakit erdekel,es ha azt hiszitek hogy nagy a duma es gyenege a palya akkor a 2013 versenyre benevezlek a sajat penzembol es majd a vegen beszelgetunk a telyesitmenyetekrol...
nálam nincs rezo probléma amiota a bombabiztos mindent vivő savállo cucc rajta van....
egyáltalán miafaszom az a rezonátor?
sokkal érzékenyebb a karburáciora mint a gasgas, mivel hegyesebb a vezérlése... mondjuk érezhetően erősebb de cserébe sokkal kisebb FF.-val joval többet eszik mint a gasgas nagyobb FF-el...
valamit valamiért... ez egy ilyen bicigli..
régebben 25-ért vettük a michelin mousse-t,most 40 péz darabja....
igaz most egy kicsit szarakodott a haver 300 exc-je a lesi tónál,de kiderült hogy csak másik fúvóka kellett volna bele mert hideg volt...
azért jó hogy írod az infókat,mert nagyon tetszik az injektoros 4t kátéjem is...azzal mentem is már párszor s nagyon jó felfüggesztése meg barátságos a motorja is.
meg azon múlik a dolog hogy hol számolják be jobb áron a mostani mocit...
a fiúk hatnaposon meg mentek 6-8 specialt s volt olyan ami 20 perces volt..... mellette 2-300 km etap........(egy magyar ob krossz futam 20 perc+ két kör) .
az a 7ora 25 perc az csak a Sonderprüfung - vagyis Special Test , ezen kivül még mennek rengeteget összekötökön ami ilyen krosszpálya jellegü őnekik nyélgázas holmi...
hogy egy kicsit megvilágosodjál leirom neked ide a számokat..
a 2012-es ISDE induloi létszáma 480 raider, több mint 30 országbol, akik a 6 nap alatt, több mint 1400 km-ert mentek,
és azért lapos mert 5 percel késöbb már kidölt fákon kell felfelé haladni, szoval változik a terep....
egy jo megoldás lenne a labdacs,
amugy álltalában én is olyanal szoktam menni mint jaxy ...0,3-0,4... terül mint a lágyfos..
jött a csajom megmenteni...
ez van ha az ember tempot megy ebben a sziklás szarban 0,5-el...
persze tudom nektek kicsipödéses defekt sem szokott lenni soha, meg nem is forr meg az életben sem...
már régen a 8.2-es verziot használjuk..
javaslom neked hogy járd körbe ezt az új gasgas témát jobban mert már egyre több embertöl hallom hogy vannak bajok vele...
vázra panaszkodtak hogy nem fordul akorát a kormány mint a régi, meg hogy muszáj variálgatni a powert merthogy beestek ebbe a csináljunk bazi erős 300-ast hibába, és oda lett a finom elfolyathatoság...
viszont azt mondják hogy az öninditoja tényleg fullosan jo, és nem csak olyan hol megy-holnem ujjra indito mint a narancs elbaszott holmija...
de persze mesziröl jött ember azt mond amit akar... de remélem segit valamit ez az info is..
már párszor leirtam ha logikusan végig gondáljátok a nagyvizlapátnak olyan motorozáskor van értelme mikor nagytempot mennek mondjuk homokban,de tényleg full nyélgázon, és melegebb a környezet is ...ott van értelme megpörgetni gyorsabbra a keringést...
ahol mi motorozunk ilyen extrémkedős lassu tempos fűrészelős,(mások által kinlodosnak mondott, de szerintem a legfinomabb cukor...
ott hiába pörgeti meg a keringést attol nem nőtt se a hőleado felszin, se menetszél nem képződik....
márpedig a probléma abbol adodik hogy nincs ami kifujja a meleget a hűtőböl, merthogy egyhelyben fűrészel a verda... teccik érteni...
pőrgetheted te azt űr sebességel is attol nem fog helyben álláskor gyorsabban hűlni....e-van...
amugy viktoré alatt is van kiemelő alátét, a nagyobb teljesitményű vizpumpát csak ugy lehet megoldani...
http://www.youtube.com/watch?v...
http://www.youtube.
com/watch?v...
http://www.youtube.com/watch?v...
es ott meg fojatodik ha valakit erdekel,es ha azt hiszitek hogy nagy a duma es gyenege a palya akkor a 2013 versenyre benevezlek a sajat penzembol es majd a vegen beszelgetunk a telyesitmenyetekrol...