Sajnos ez van,van egy határ ahonnét a cucc csak majmolás.Horzsolás ilyen véres sebek ellen jó,de törés vagy ficam ellen nem véd semmit semmi.Valamit akartam írni,de elfelejtettem.
Volt nekem,hogy a vállvédő ütötte meg úgy a kulccsont feletti szalagokat,hogy 3 hónapig alig mozgott a kezem.A szerencsétlen véletlenek,néha bejönnek,hiába készül fel rá az ember.Mint ma,csak félrenéztem,vasúti átjárónál álldogállva,a sor elindult,lemaradtam mentem én is 1- 2 oldalra néztem azt nagy csatt fejem mint a bólogatós kutyáé, bumm bele skodriba,lesek csak azt látom oldalra repül ki a sorból Kiszállok,mondom bocs,de nem figyeltem Bammeg nem látsz? Mondom,mondtam,hogy nem.Lessük mi a baj,nézem enyimen semmi,övén semmi,aszongya szétszakadt a lökhárító.Mondom neki az nem szakadt szét az 2 anyag nem látsz?Na, itt volt a kézfogás azt szeva szeva
Ennyi elég,azt egy pillanatra lestem másfele
ez igy van... erre pl egy szomoru példa Michael Spacek 118..
a goldfrenes tulaj fia volt isten nyugosztalja... rajta is volt leat brace, de akkorát esett és olyan szerencsétlenül hogy ott meghalt rögtön a pálya szélén...
Azért többet tartanak,mint a "hagyományos" térdvédők. Nekem is fordult már ki benne a lábam (nekem evs van),de ha nem lett volna rajtam,lehet hogy mégjobban kicsavarodik.Eddig nekem bevált,de az tényleg igaz hogy elég drágák.Inkább vettem,mint megint 4 hétig mankóval közlekedjek.Az nem volt annyira vicces.Vagyis engem nem erőltetett a röhögés!
A térdgép az ortopéd betegegnek való,ha rajtad van a gázt sem mered húzni Elég egy jó térdvédő,mondom ,jóóó.AZt ha nagy baj van ,be is lehetsz előre gipszelve akkor sem úszod meg,legfeljebb át a balatont ,bár már azt is átlehet gyalogolni
én anno nagyon kacérkodtam hogy beruházok egybe, és elég alaposan körbe jártam a témát, dumáltam jopár versenyzővel, akik hordták , de mind a három tipust felprobáltam..: astrisk, evs , fox-pod
nekem pl a fox-pod volt a legkényelmesebb , mivel ahogy mások is mondtákezek rohadt passzentos holmik, viszont ahány ember annyi láb és térdkalács forma görbűlet stb...
szoval ami joo az egyiknek sőt tökéletes, az a másik embernek kényelmetlen, a lényeg az ha már ilyen drága holmit vesz valaki probálja fel mindet melyik a legjobb az ő lábára...
jahh és még egy autentikus gondolat, nem egy barátom van akinek abban tekeredett ki a térde...tény hogy talán többet véd, de minden ellen az se jo..., akár milyen szorosan van ráfogatva a lábadra attol még a lábad belül el tud kűlön tekeredni...
tökéletes megoldás nincs, végül is én ezért vetettem el a vásárlást mert tul arany árban mérik, ezért inkább vettem egy thor force-t, az majdnem olyan szerkezetü mint egy komoly térdgép, csak nem kevlárbol van hanem műanyagbol ...és ahogy irtam elöbb is a tépőzárait kell kicsit átvarratni mert azzal vannak bajok,
bár egyszer zolikaaa reklamált hogy lofasz szo se esik a gasgas-rol,és fel van ezen háborodva...és mindenkire ráküldi a terminátor inszeminátort... aki meg fog minket csinálni háturuuu..
arra meg szedjél kavintont ha elfelejted a dolgokat,bár a te korodban már az sem biztos hogy segít!
Volt nekem,hogy a vállvédő ütötte meg úgy a kulccsont feletti szalagokat,hogy 3 hónapig alig mozgott a kezem.A szerencsétlen véletlenek,néha bejönnek,hiába készül fel rá az ember.Mint ma,csak félrenéztem,vasúti átjárónál álldogállva,a sor elindult,lemaradtam mentem én is 1- 2 oldalra néztem azt nagy csatt fejem mint a bólogatós kutyáé,
Ennyi elég,azt egy pillanatra lestem másfele
a goldfrenes tulaj fia volt isten nyugosztalja... rajta is volt leat brace, de akkorát esett és olyan szerencsétlenül hogy ott meghalt rögtön a pálya szélén...
isten nyugosztalja
de a rózsaszinű szemcsit elhozza az tutti...
én anno nagyon kacérkodtam hogy beruházok egybe, és elég alaposan körbe jártam a témát, dumáltam jopár versenyzővel, akik hordták , de mind a három tipust felprobáltam..: astrisk, evs , fox-pod
nekem pl a fox-pod volt a legkényelmesebb , mivel ahogy mások is mondtákezek rohadt passzentos holmik, viszont ahány ember annyi láb és térdkalács forma görbűlet stb...
szoval ami joo az egyiknek sőt tökéletes, az a másik embernek kényelmetlen, a lényeg az ha már ilyen drága holmit vesz valaki probálja fel mindet melyik a legjobb az ő lábára...
jahh és még egy autentikus gondolat, nem egy barátom van akinek abban tekeredett ki a térde...tény hogy talán többet véd, de minden ellen az se jo...,
tökéletes megoldás nincs, végül is én ezért vetettem el a vásárlást mert tul arany árban mérik, ezért inkább vettem egy thor force-t, az majdnem olyan szerkezetü mint egy komoly térdgép, csak nem kevlárbol van hanem műanyagbol ...és ahogy irtam elöbb is a tépőzárait kell kicsit átvarratni mert azzal vannak bajok,
hogyha nem sajnálod a pézt,vegyél asterix-et.....az ebayon néha ki lehet fogni "aránylag " ócsón.