Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

morgen puncis bélák..
áá ne is mond lázas lettem 2 napja és most éjjelre nagyon berősített a nátha vagy a mittudoménmi .... nem aludtam szart se....és pont most muszáj dolgozni az a finom benne ....
de korán kelsz zozi.
balázs megvan a cuccod majd ma odaadom.....
Mé ne menne ha dógozok ?

ot van a kenda is talonba vagyis a sarokba.....de még nem teszem fel mert csak egy hétig esett az eső...
az első kettő nem sikerült. racetech rugólelőhelyek.
http://www.motorinfo.hu/sporthirek/muhely/2008/07/31/mitol_lesz_8222_ok
os_8221_a_futomu/

http://www.futomu-tuning.hu/?id=1&al=3

http://u
niversalmotor.hu/shop.php?menu=4&kategoria=41&alkategoria=21
én vetem már annó a drz be ilyen erősítet rugókat. amcsiból hozta be egy tag. fél évig könyörögtem neki! racetech volt a márkája. arra már nem emlékszem jobb lett e vele? de szerintem nem.

most is hót hülye vagyok a telókhoz. kb 100 dolcsiba volt a pár rugó.
aztán hamar el is adtam azt a motort hálistennek. a rugókat meg kiszedtem belőle és külön odaadtam a gazdának. ja nem is mert azt ellopta rozoga meg a tuning dobot is és eladta jópézért. pedig a lelkére kötöttem hogy ez azé aki megveszi a motort.

amúgy lehet nem csuklott össze annyira attól a rugótól a drz. mint a gyárival. méregettük az átmérője is nagyobb volt meg a menetemelkedés is más volt.

pinksnél próbáld meg azok teli vannak ilyen kacattal. vagy üsd be akeresőbe hogy RACETECH USA vagy hasonlók
anyi a helyesSírási hiba benne hogy ..csak hiba van benne helyes irás nincs
mert jól megy..did lánc futózott gumi.. neme men les znesokoára gumizott futóm.hahahah
az ki a fasz az az andzseló pimadonna?
Estéket.....kicsit későn keltem.

Még mindig lánc....
igen,macskásodik a cetka lánc de ki nem sz....ja le ha elmegyek vele egy évig.
meg igazából azért vesszük mert olcsó..
de azért legközelebb csak veszek egy vx 2 vagy milyet s akkor meglátom hogy milyen
no megjött a futózott is....kiváncsi vagyok arra is mit mutat.....eddig nagyon bejött az EF 07-es...
Jobb szélen, Angello Pisano ! (Sicilia)
15 körül,de szétszedve kell látni mi a baja,mi is kellene bele valójában felújítószett stb,és szánsz-e rá annyit vagy csak egy alap kell.A gazdi dönt.Találsz elérhetőséget az adatlapon.HA aktuális lesz hívj,fel és majd megbeszéljük.
Értelek...lehet, h qrvára elbeszéllünk egymás mellett....Elsősorban rendbe kéne hozni a telókat....Olaj+szimering csere, ha kiszedve leviszem Berénybe...megoldható? És kb mennyibe fáj egy ilyen művelet a két első telőra...Kössssz
Hááát lassan ott tartunk Megy minden,de szerintem te értettél félre!Nem az a lényeg,hogy most olajat szimeringet cseréljek a telódban meg azt mondjam,hogy fasza lesz egy keményebb rugóval ,más olajjal,stb,azt vedd meg a rugót me akkó átbasználak.
Abba kell,ha komolyan akarod egy belső lemezelés,húzó,nyomó,mert abban nincs!Amúgy meg himbilimbi lesz, hidd el!Csak jót akarok neked,meg spórolni egy kicsit a szinte semmin
Ok..akkor Te "csak" tunningolsz, ilyen kisebb javítások, h telószimering, rugó és telóolaj csere már nem pálya:)
Azért kössszz..lehet félreértettem a reglapodat:)
Tudok,ha veszel bele erősebbet,de mondom előre,az nem lesz jobb egy erősebb rugóval!Az egy semmi 2 cső teló likakkal Kell bele egy rendszer,ha jót akarsz.Ha meg erősebb rugókat szeretnél,akkor vagy bontó,vagy bolt,ami drágább.
Sok melóm van, nem tudok ilyenek után kutatgatni.
Annyi érdekelne, h elsőbe tudsz e tenni valami erősebb rugót, illetve hátra is egy kicsit erőssebbet. Nem akarok én szarból várat építtetni veled...:) Elején úgyis le kéne cserélni a telóolajat is....sztem:) Ezt szétszedés nélkül úgysem lehet megcsinálni....gondoltam, h nem 2 forint...nem is ennyiért kérném:)
Beletört javított lemezelés tartó,fúrkált szar csavarok bele,ragasztva minden,szétbarmolva az eloxált belsőcső aminek faszának kéne lenni,2 olaj összefolyik,olyan lemezelés ami a földön nincs,az ütögetett szár meg belső má nem lep meg,de ilyenek,háát a faszom kiiii van.Nekem jó,ha így csinálják,jövőre is nyerünk mindent
Ha má telók,faszom ki van sok sok buzival akik gyártják a szemetet,azt nekem kell edzeni vele utánuk.Köpködtem ma is eleget