végre bazz nem a 3.000 ft filérgetős elszmálolásokat kell olvasni meg hogy egymásnak be olvas két hülye féltékeny.
fiuk ez a forum egy közöség s nem filléres elszámolásról szól. meg a hsiztikről. végre rendes témákról bszéltek.
igen, az elengedhetetlen, de ő még utána rá is rúg a hátuljára és szinte ugrik neki, én meg csak olyat "tudok", hogy a hátulja nekicsapódik a falnak és úgy kapatom fel.
Nem nyomom így meg a hátsó telót, azaz nincs benne ugrás.
bakker déw.
ha felhivsz tegnap .. és kérded..simán megmondom
mer lyaú fely vok
ma mókanap van azé meret a mútkó november 1 csütörtököt..mondott
a péntek meg ..nincs ajándékba
Semmi nem örök ecsém Illene ha szar megcsináltatni,vagy veszel azt is másikat,mint berúgókart?Mennyééémáááá,hogy a faszomba lehet "minden szar"-al motorotolni? Ilyen faszit, bammeg e benzinre kőccsééé,motorra gyűűűccsééé
A lényeg látszik rajta
Ez az a technika, amit nem tudok , próbálgattam már, de nem jött még össze, lehet a hátsó futóművem (nem)csillapítása tehet róla
Erre egyébként fel lehet menni simán is, ugrabugra nélkül, csak az elejét meg kell pattintani rajta.
Reggelt! Ki volt az a hülye, aki kitalálta a mai nap munkanap?
Csörög az a kurva telefon, felveszem, kérdi a munkatársam, hol vagyok, hát hol lennék szombaton ilyenkor, s különben is mi a faszért hív hétvégén, végül csak kiderült
Ezzel csak az a baj, keresztül húzták a mai napi terveim
látod már megint köcsögölsz..
met igazat beszélsz..
köcsög állat
hát ha láttad hogy mia szitu.. minek kérded?
állandón az jött merre mentek oda jonnétek kerülőúton..
minek?
mért nem mtorztatok ketten ahogy kellet volna.. nem a régi haverekhez húni..aztán meg az újat nyalatni...
ha látad hogy kész van az ember.. vidd vissza...
csak azt kérdezted az emberedtől..mikor ott voltunk...hogy visszemész és akkor te mit fogsz csinálni...
há mondom túrós buktát mert azt szereted
nekem is tanulságos volt a túra. pl vik kurva jóindulat beszél belőlled. csak az. nem forgatsz ki semmit.
köszi ,hogy nem zavartatok el . bár én kb 5 x kértem ha zavarunk szóljatok és már ott sem vagyunk. köszönöm ,hogy megengedted ,hogy az erdődben motorozzak a haverommal. az meg ,hogy nem nekünk mondtátok ,hogy menjünk a faszba az hiba.
mert, ha nem egymás közt pusmogtok ,ahogy te mondtad abból mi nem tudjuk meg ,hogy útban vagyunk. bár éreztem ugyan.... de mindig marasztaltatok .aminek így visszagondolva nem sok értelme volt. tényleg nem akartunk benneteket zavarni. sajnálom.
a gumiról annyit .hogy nem akartam vele megbántani senkit név szerint. de az a gumi 14000 ft ért nagyon sok. mikor 16 ért van eredeti.
sajnos nem fog semmit max az első napon. semmijen talajon nem jó. holott 0,4 bárnál laposabban már nem lehet gumit használni.
kivittem romániába is megmutatni a dévaiaknak ,ezzel segíteni akartam a bizniszt . megforgatták megtapogatták. és csak egy mosoly volt a válasz ,meg az ,hogy ha szükség lesz rá szólnak.
igazából szerintem az ár értékaránnyal van baja. kb 7000 ft os kategóriába sorolnám.
az hogy ugyan ezen a túrán én 4300ft mondta ma többieknek..voltunk vagy tizen..az azért volt mert meggazdagszom abból hogy a haverekkel motorozom...és a 330km alatt a kocsi másba sem kerül csak a gázolajba. . .
hú de jó lenne egy ilyen kocsi..
de mivel velem haverek ülnek ezért ...
lyaúreggelt béláim...
há mi a fasz van..nem tudtok aludni?
ott is hánnyák vetik az ágyat
kis matemetikai talányos kérdés....
szeretnél utazni...de a teret csillagkapuval nem tudod áthidalni ezért utaznod kell..
a hely ahova mész ..utazol.. az úgy érhető el hogy...110km egyedül utazol.. mondjuk 7 litert fogyaszt a saját autód...azaz 7,7litert eszik meg a távon...az 430x7,7(csak fejben mert most nincs itt a gépem)az durván 3311,0 huf forint...
ugye ..de mivel a hely az 330km a helytől ahonnan indulsz igy még marad hátra 220kilcsi
(ezek oda vissza utak!csak hogy ne kelljen külön a vissza útnál még kettővel beszorozni..)
ezzel a távval mi is legyen
azt vagy egyedül teszed meg megint ami fájó15,4liter gázolaj.. kis em számol om hogy mennyi mert sokkot kapna az emberünk(nagyolva 6500ft) ...
vagy ha van haver aki beenged a kocsijába a pont ott ..egy bót előtt akkor onnan együtt mehettek..fontos hogy legyen haver!hogy haver legyen!
szóval az ő kocsija.. az kicsit többet esiksz mert ketten ültök benne + csomagok..+valami gázolajtemető öreg szutyi..valami merga pdtdcdtcdi 1-2 éves is meg van úgylehet...szóval egyen mondjuk 8litert kettőtökkel...azaz a a te részed a 220km ből...110km...
8literrel a 110kmre..8,8liter...G-olaj
430 még a gázolaj mert reggel óta nem emelték...
(csak fejben mert nincs gép még a közelben)
legyen mondjuk a gázolaj pénz...fejenkét akkor 3784 huf forint...
tehát.. ugy néz ki a hazaérkezés után a pénztárcából hiányzó összeg(mert mást nem kellet venni aznap mert előtte nap ügyesen bevásároltál túrára! )...
hogy egyszer
3311ft
+
3700ft
(mivel ugyesen kerekitesz meg jó haver)
tehát...
a pénztárcából az utazásra kifolyt összeg...
7011ft...de mivel haza számolsz..csak 7100 ft a vége
ezzel semmi gond tudomásul kell venni.
nem olcsók ezek a túrák...de mivel utazni lyaú..ezért elmész.
az hogy a haverod...matekból nem hülye..de még is a 3800ft helyet kér 2000ft az azért van hogy segillyen rajtad...mert megérdemled
de még akkor is 3311+2000=5300ft a benyád....ami hiányozni fog..a tárcából este
viszont ha ingyen vinne ..akkor csak 3311ft lenne...ugye
ha meg eljönne érted..és ugy vinne ingyé lenne...az egész...utad ingyé lenne..
ha meg a motort és a benyát is kifizeti...fogadd meg tezswírnek
bár ugyse figyelsz arra amit mondok , de azért elmondom neked... ha bárhová hegesztesz a berugo karra azt utána már megette a fene, mert kilágyul a picsába....
merthogy elég komoly alu ötvözetböl van a drága.
fiuk ez a forum egy közöség s nem filléres elszámolásról szól. meg a hsiztikről. végre rendes témákról bszéltek.
a videokta majd rakok be tobbet.
Dew zsir a melód kösz innen is.
Nem nyomom így meg a hátsó telót, azaz nincs benne ugrás.
ha felhivsz tegnap .. és kérded..simán megmondom
mer lyaú fely vok
ma mókanap van azé meret a mútkó november 1 csütörtököt..mondott
a péntek meg
Kitartást
Ez az a technika, amit nem tudok
Erre egyébként fel lehet menni simán is, ugrabugra nélkül, csak az elejét meg kell pattintani rajta.
Csörög az a kurva telefon, felveszem, kérdi a munkatársam, hol vagyok, hát hol lennék szombaton ilyenkor, s különben is mi a faszért hív hétvégén, végül csak kiderült
Ezzel csak az a baj, keresztül húzták a mai napi terveim
csak...
norisz a cél
met igazat beszélsz..
köcsög állat
hát ha láttad hogy mia szitu.. minek kérded?
állandón az jött merre mentek oda jonnétek kerülőúton..
minek?
mért nem mtorztatok ketten ahogy kellet volna.. nem a régi haverekhez húni..aztán meg az újat nyalatni...
ha látad hogy kész van az ember.. vidd vissza...
csak azt kérdezted az emberedtől..mikor ott voltunk...hogy visszemész és akkor te mit fogsz csinálni...
há mondom túrós buktát mert azt szereted
az aszitu.. én csk őket tudom kamerázni és az sx 525 meg sztárolni
kétüteműlyek előtt le a kalapal hogy képesek jönni a 4t után
köszi ,hogy nem zavartatok el . bár én kb 5 x kértem ha zavarunk szóljatok és már ott sem vagyunk. köszönöm ,hogy megengedted ,hogy az erdődben motorozzak a haverommal. az meg ,hogy nem nekünk mondtátok ,hogy menjünk a faszba az hiba.
mert, ha nem egymás közt pusmogtok ,ahogy te mondtad abból mi nem tudjuk meg ,hogy útban vagyunk. bár éreztem ugyan.... de mindig marasztaltatok .aminek így visszagondolva nem sok értelme volt. tényleg nem akartunk benneteket zavarni. sajnálom.
a gumiról annyit .hogy nem akartam vele megbántani senkit név szerint. de az a gumi 14000 ft ért nagyon sok. mikor 16 ért van eredeti.
sajnos nem fog semmit max az első napon. semmijen talajon nem jó. holott 0,4 bárnál laposabban már nem lehet gumit használni.
kivittem romániába is megmutatni a dévaiaknak ,ezzel segíteni akartam a bizniszt . megforgatták megtapogatták. és csak egy mosoly volt a válasz ,meg az ,hogy ha szükség lesz rá szólnak.
igazából szerintem az ár értékaránnyal van baja. kb 7000 ft os kategóriába sorolnám.
Vik te azért vettél ilyen kamerát hogy folyamatosan magadat sztárold, a többieknek meg egyfolytába ugass...?
pösti lösz a gabesz..
ezért figyel arra hogy mindég mással jöjjön seggedivel soha
még az kéne hogy fosva hánnyon...
hú de jó lenne egy ilyen kocsi..
de mivel velem haverek ülnek ezért ...
há mi a fasz van..nem tudtok aludni?
ott is hánnyák
kis matemetikai talányos kérdés....
szeretnél utazni...de a teret csillagkapuval nem tudod áthidalni ezért utaznod kell..
a hely ahova mész ..utazol.. az úgy érhető el hogy...110km egyedül utazol.. mondjuk 7 litert fogyaszt a saját autód...azaz 7,7litert eszik meg a távon...az 430x7,7(csak fejben mert most nincs itt a gépem)az durván 3311,0 huf forint...
ugye ..de mivel a hely az 330km a helytől ahonnan indulsz igy még marad hátra 220kilcsi
(ezek oda vissza utak!csak hogy ne kelljen külön a vissza útnál még kettővel beszorozni..)
ezzel a távval mi is legyen
azt vagy egyedül teszed meg megint ami fájó15,4liter gázolaj.. kis em számol om hogy mennyi mert sokkot kapna az emberünk(nagyolva 6500ft)
vagy ha van haver aki beenged a kocsijába a pont ott ..egy bót előtt akkor onnan együtt mehettek..fontos hogy legyen haver!hogy haver legyen!
szóval az ő kocsija.. az kicsit többet esiksz mert ketten ültök benne + csomagok..+valami gázolajtemető öreg szutyi..valami merga pdtdcdtcdi 1-2 éves
8literrel a 110kmre..8,8liter...G-olaj
430 még a gázolaj
(csak fejben mert nincs gép még a közelben)
legyen mondjuk a gázolaj pénz...fejenkét akkor 3784 huf forint...
tehát.. ugy néz ki a hazaérkezés után a pénztárcából hiányzó összeg(mert mást nem kellet venni aznap mert előtte nap ügyesen bevásároltál túrára!
hogy egyszer
3311ft
+
3700ft
(mivel ugyesen kerekitesz meg jó haver)
tehát...
a pénztárcából az utazásra kifolyt összeg...
7011ft...de mivel haza számolsz..csak 7100 ft a vége
ezzel semmi gond tudomásul kell venni.
nem olcsók ezek a túrák...de mivel utazni lyaú..ezért elmész.
az hogy a haverod...matekból nem hülye..de még is a 3800ft helyet kér 2000ft az azért van hogy segillyen rajtad...mert megérdemled
de még akkor is 3311+2000=5300ft a benyád....ami hiányozni fog..a tárcából este
viszont ha ingyen vinne ..akkor csak 3311ft lenne...ugye
ha meg eljönne érted..és ugy vinne ingyé lenne...az egész...utad ingyé lenne..
ha meg a motort és a benyát is kifizeti...fogadd meg tezswírnek
http://youtu.be/oKkhFgAwmZY
bár ugyse figyelsz arra amit mondok , de azért elmondom neked... ha bárhová hegesztesz a berugo karra azt utána már megette a fene, mert kilágyul a picsába....
merthogy elég komoly alu ötvözetböl van a drága.