na jóreggelt béláim ...mentem sóskútra .....viszem a new husaberg termékpalettát tesztelteni ..........................remélem sok újságíró lesz mert ők jól motoroznak aztán meg firkálják a sok faszságot.....
előtte meg úgy kell mutatni nekik merefelé kell felülni a geppára....ezt soha nem írják meg... na csöcs kurvák.... ja hulla beteg vagyok....
holnap szarkáspuszta verseny.... hogy pihenek ezer fokos lázzal..... viva neocitran....
ez a kedvenc feljárom.... nevem fémjelzi
ennek az alján van egy patak amit átugorva kell neki rongyolni a feljárónak. de olyan meredek, s gyökeres hogy teligáz + kuplug + még kuplung meg még egy adag 2 nyélgázon is kevés.
de fel lehet jönni.... nekem 5x sikerült vagy 10x-re de kedvencem..
Nekem ebböl a tegnapi napi video beszamolokbol 2 dolog jön le:
1.- a nap hőse Gábor még gombát is kaptam tőle videoban
2.- az egész hiszti nekem szólt... s lásd csodát van a nevemmel fémjelzet feljáró.
a másik az én mondásom a feljárok esetében szó szerint:
"kérem olyan helyre vigyetek törjön a csont folyon a vér, s könyörögjek az életemért"
azt van a többiek dumája miszerint meg nem jó a motor kuplungja meg szar a gumi.
gábor amikor a gombát nyujtja nekem olyan szép sexy vagy fiam, hiányzol. te fax... jah s a lánnn mikor költözik fel pestre... gabi... ?
üdvözlöm aranyfogut meg villit.
s másik a bénákat bolyának hivjuk. mert mindig utban vannak.
déw.
rémeremiksz déwedember..1:nulla
megveszed pézé..azt megcsinálják szará az új berugót ...há ez úgy van hogy lehajtott fejjel hazaviszed és dobod kukába?
mond meg a tsávónak.....nincs hari..nincs hiszti..ezért most csinálja meg neked aszélból...valami krómos szutyiból(bicikli pedál nem jó mert az csak pörögni tud hanem az bicigkli halytókar
de anyagáan és minden szinten jó kiindulási alap... elvágod a nyakánál. és felhegeszted szépen ahogy kell áljon..majda nyakánál a furatot faszául megcsinálja az elbaszott marósod
sorri..hegesztés a legvégén...
ha bár ki bár milyen kompromitáló felvétel meg irásom miatt itten irogazna hogy Qrwa anyám..az ne tegye ..forduljon a moderátorhoz vagy pcihóhoz
a képekért meg a felelősség a magyarmédilyaszolgáltatót terheli...ha csúny a beszéd este nyóc előtt..bezárja a fhórumot
ferensz feljáró folytatás..azért aki volt itt az tudja hogy ez nagyon sokemebernek csak nagyon sokadikra seikerül jó talajban is ..és tegnap..a talaj meg nagyon jó volt http://youtu.be/xMHOZWHIBVw
ferensz.. a gumi jó ..nagyon .,.. csak az ideg miatt szidja..mert tegnap két ember helyett motorozott sokszor ..mert telhetetlen és sokat szeret motorozni
na itt kezdődött..kicsi qplunghisztivel..de aztán meggyógyult a qplung hál istennek..mert szalinak köze nem sok van hozzá..mármint hogy jó http://youtu.be/jCfCq2hSd4g
soha rosszabb ébresztőt...
asszony jön hogy mennyek oda mert a gyerek hány neki meg vécéznie kell...lemegy.. 10perc mulva jön vissza ...gyerek addig telehányt egy kisssebb diszperzites vŐdröt...mondom 10 perc.. hogy az van hogy ő meg hányt meg fosott..(persze ezek a nők nem fossák szét a vécét hanaem azt mondják ..kicsit hánytam meg kakáltam..ez hajnal 3kor egyenlő=telefostam a vécét ..hogy a perem alól is kimosta a baktériumirtó domesztoszt...meg olyat hánytam hogy nem hogy sárgarépa volt benne hanem egy mű 30as láda ződcség volt benne)
mert a nőlyi lélek finomságai...
tegnap volt kis vidiózás...
szali mondta hogy mostanába azért tudunk vidizni mert bénát megyünk...mióta ő külön úton járogat ...mondom ez hülyeség
bár igaz...eddig is bénákat mentünk..de most már legalább videózom is .
szali hozta a formályát..és mint az utolsó 4 hajtásban mindég..most is hozott utánfutót....
múltkor zsir adékot
aztán k.p..meg zsir urat.
de most igazán belenyúlt a levesbe...
mert most egy motorkocc bajnokkal jött...
persze az egykori haverjai...mondták neki(ezek vagyunk mi ).. ismerjük a srácot..aki egy naggyon bajnok . ..kb egy kör alatt két kört ad kroccpályán bár menyikönknek de ez nem pálya.. itt nincs felező vonal festve a patakokra..( kb olyan volt ez kezdésnek mintha vetttel alonzó sumákkerrel mennyé el autókázni)
van értelme. .de nem sok)
szóval jöttek...
a 30 év kroccpálya és tapasztalat ellenére többszöri beugatásom eredménye képp a sztárkossz elsőosztályú kroccpályagumit(ami a zarándban már töbször bizonyitotta hogy kutyaszar a hegyben) sikerült vele lecseréltetnem egy sárgumira...a márkályát le sem irom..mert tudgyátok
mondom legalább legyen már értelme ha kijön...
érvem a következő volt..fidgyu..nem muszály lecserélni..de akkor a tankoba sem muszály benzint rakni...mert sz(t)arkrosszgumival üres tankal sem lesz nehezebb a menet mintha berugnád és húzod a gázt világtalanul..miközben a hátsó kerék csak úgy pörög ..kapaja a semmit..mert mind a két eset azzal végződik hogy vagy lent marad...vagy feltolja(de nem egy robúr az ember)
szóval sikerült.. a zsir úly sztár helyére berekült A gumi
meg vittünk neki benzint....legalábbis én vittem neki(mer köcsög vagyok).. mert szali magának hozott...az emberünk meg a táskában hozott...4 litert..én kettőt.. tehát a benya elég lesz...mert az esiksz 7 literjável messzie nem megyünk(én vitem az embernek benzint mert gyerek koromban már bajnok volt és tisztelem annyira hogy megadom az esélyt hogy legaláb ezzel ne szopjon akkorát)
elindultunk..de a napkezdő feljátó tetején már megjött a teljessen szabályossan megmondott eredmény...krocc nem egyenlő extre&úró...
emberünk küzdütt az elemekkel.. mondta hogy a földön van egy csomó kidőlt fa...bakker most hogy mondta..én is láttam
meg volt takonysáros jól felázott talaj...70% volt jól átázva csúszós sziklákkal ..erőssen ideális állapotban..meg ..ami az igazán jó hajtások alapja..szopó takony sár de legalább már 30% ban . .
még mielőtt a segged környéki titokolvasók..akik voltak kint a tatahajtáson két hete..megtévednének...náluk azért az ember 1000szer jobban megy a hegyekben is...kroccpályán meg hát a húbakker kategória..respekt
csak mint mondtam előre(de gyanúsan a budai kutyavásáros téma van ..mert valszeg...ez is...egycő..vót )nem tévhit blájt vezetése alatt kellett volna jönnije...ha szali kicsit okosabb ez nem igy alakul nem igy szevezi...
de a mindég mással utazok...mert a többikkel nem jó ....
de motorozni meg együtt kéne..az ide vezet.
szóval...az első feljáróban azért volt rám zabos mert már látta hogy ...itt nagyon csúnyán megszopatja a haverját...azzal hogy tévhit blályt a seggedi különitménnyel jöttke akikkel elsőre ...nem szab endúrózást kezdeni
viszont a csapat meg motorozni akart!én meg barát-kozsós szinben akartam tűnni és mogy mindenkinek jó legyen...mentem ahogy kell..világtalanul,bele a semmibe...
ebből az lett hogy jó helyeken is mentünk.. sok akcióval...de lassan haladva...és sokszor kapom a kérdés hogy hol tartunk már ..mennyi van még hátra...ebből tudtam az jelölt élvezi a hyjtást ..de jobban élvezné ha szali visszavinné a kocsihoz..nem sürgősen..inkább csak azonnal...
de szali...gyagyás szereti a blályt féle meneteket és az meg eröltette ...hogy nem baj(léleköntögetés) majd jobban fog meni csak kicsit eröltetni kell..ez igy is volt..de nem a motorozás ment jobban hanem az ember kedve el az endúrótól...
kb ez olyan mint mikor sikositó nélkül jó szárazon tolod seggbe...jobban fog menni ..de ha most abba hagynád már akkor is késő volna....
persze a banda kivánt hogy jó legyen...szail eröltette hogy jöjjenek...énmeg kérdeztem a többiket..ide mennyünk..ja oda mennyünk.. emide mennyünk..ja emide is mentünk...volt bennük jó indulat...aztán a jó elfogyott és maradt az ...
aztán átmenünk nagyon szenvedősbe... már nem foglakoztam mi van...kerestem a jó helyeket...perzse ezek nem tudták hol vannak.. kb 100szor kérdeztem..itt már tudod hol vagytok..mert már mentek volna külön...meg mi is...
mutassam meg merre kell menni...na ettől kapok agyfaszt...még szali sem tudja hol vannak.. és én meg mutssam meg....mit az irányt.. .
de blályt nagy sziv drályver..megmutatta... elvittem őket a kánaánon átt a szali által is izsmert részekig...(siroki és közvetlen környéke)ott szétváltunk..már nem jöttek lefelé a csorba patak felé...kaptunk tőlük cserébe másfél órát amit még motorozással tölthettünk el. ..+ ök sem nem maradnak a hegyben élytcakára
ekkor lettek megcsinálva a siroki patak(belefekszik a tatahajtós brigád..mert azt hiszi ha a patak keresztben folyik át rajta akkor a fálydalmai hamarabb enyhülnek) duplasziklás..atomtakony sárral...na ott csúnya munka volt mire felért a kis 5nyusziöt...mondták a többiek....de az legalább fent volt
aztán meg suhhantunk visszafel...persze fel le...fel le... épp 4.20ra erős szürkületben robbantunk be a kocsihoz..20perc alatt felpakoltuk a 4 verdát...és pont a vaksötéttel már indultunk is hazafelé...
...voltak ám piritós részek is visszafelé.. a hibátlan talajú hegyi utakon . . .főleg mikor volt egy fával megrakott lovaskocsi mai pontossan felfelé húzott tolt vont feszitett 4 ember.. meg két ló..na az már azért az állatkinzás kategória volt...na mikor azokat nem lehetett kikerülni..mondom na innentől...fusson az ki merre ..még lát...visszafelé... kerülés...akkor azért már tudtuk hogy közel a sötétben bóklászunk haza nem találunk kategória...
aztán egycő csak telifon...
hogy hol vagyunk...há mondom épp valahol hmv hely és a hegy között
mert a helyi cukiban vár minket a süti..megállunk -É..
mondom ha a sütit az az ember álja aki a mi napot megpecsételtette ..akkor megyünk...
és úgy is volt... pöcsétes szali intézte a sütiket...bár szólt hogy azért nem választhatok egy egész dobostortát hogy ilyet néz ki a hungarian zsirdisznóból
ugyhogy besütiztünk elindultunk haza...aztán volt méhg egy egycö volt budán kutyavásár...és ez miatt 10 percel később de a plázában landoltunk ...
de meg volt az egycő kutyavásár..ugyhogy kutyások a nyűgjükkel kiméljenek..én sem zavarom őket.. majd kint a hegy lábánál..kutyasátáltatáskor találkozunk..mert kutyátsétáltatni azért még kint tudunk.
ÉÉn
engem minek
dzsimmi hivja ronist azzal vannak lyaúba
vagy a lacahaverodnak van ez ?
ami nekem van eladó elcserélhető egy 50lk JT kátéemes..vagy 48asra cserélhető 85%
Gondolatra semmiképp , még a végén rosszra gondol a delikvens és beleáll a földbe, hullámokkal pásztázza maga előtt a terepet és annak megfelelően automatikusan állítja a teló szelepelést
Csak akkor van gáz, ha kimerül az aksi, mert akkor aztán beáll mint a cövek és nem megy sehova
Most vettem bele egy okos telefont a suzuki gyár adta ki, fajinul rá lehetett dugni, úgy felokosította az RMX-et, hogy felöltözés előtt interneten beindítom a vasat és mire leérek már be van melegítve, menet közbeni guminyomás szabályzás, meg minden kutyafülét tud most már, sőt magától bejárja az útvonalat GPS alapján, lemegy a kútra tankolni, a rendőrök csak pislogtak, ki vezeti, láttam a beépített kamerán éljenek az okos telefonok
Gondolom fáradt volt de leszarom, berakom így, aztán bírja ameddig bírja. Esetleg még azon gondolkodom, hogy visszaviszem neki, hogy hegessze át/be a tetejét, ha már kimarta, anyagom van a régi berúgókarból azzal megcsinálhatja, de gyári már akkor se lesz, csak talán erősebb, mint így. Csak azt nem tudom mivel szedi le a ragasztót, amivel beragasztott a tetejét, mert azt az avi nem fogja szeretni
Egy ellipszisre kikopott berúgókarba hogy teszel felrakott és körre leesztergált csapot?
Mindenképp maratni kellett volna, itt az lett elbaszva, hogy tengelyirányba túlszaladt a maró
Elmondta Ronis a vén kakadu hogy fel hegeszted az alsó részét felszabályoztatod akkorára hogy egy picit legyen csak kimarva a felső része..így nem gyengült volna el....áááá
előtte meg úgy kell mutatni nekik merefelé kell felülni a geppára....ezt soha nem írják meg...
holnap szarkáspuszta verseny....
ennek az alján van egy patak amit átugorva kell neki rongyolni a feljárónak. de olyan meredek, s gyökeres hogy teligáz + kuplug + még kuplung meg még egy adag 2 nyélgázon is kevés.
de fel lehet jönni.... nekem 5x sikerült vagy 10x-re de kedvencem..
1.- a nap hőse Gábor még gombát is kaptam tőle videoban
2.- az egész hiszti nekem szólt... s lásd csodát van a nevemmel fémjelzet feljáró.
a másik az én mondásom a feljárok esetében szó szerint:
"kérem olyan helyre vigyetek törjön a csont folyon a vér, s könyörögjek az életemért"
azt van a többiek dumája miszerint meg nem jó a motor kuplungja meg szar a gumi.
gábor amikor a gombát nyujtja nekem olyan szép sexy vagy fiam, hiányzol. te fax... jah s a lánnn mikor költözik fel pestre... gabi... ?
üdvözlöm aranyfogut meg villit.
s másik a bénákat bolyának hivjuk. mert mindig utban vannak.
rémeremiksz déwedember..1:nulla
megveszed pézé..azt megcsinálják szará az új berugót
mond meg a tsávónak.....nincs hari..nincs hiszti..ezért most csinálja meg neked aszélból...valami krómos szutyiból(bicikli pedál nem jó mert az csak pörögni tud
de anyagáan és minden szinten jó kiindulási alap... elvágod a nyakánál. és felhegeszted szépen ahogy kell áljon..majda nyakánál a furatot faszául megcsinálja az elbaszott marósod
sorri..hegesztés a legvégén...
a képekért meg a felelősség a magyarmédilyaszolgáltatót terheli...ha csúny a beszéd este nyóc előtt..bezárja a fhórumot
http://youtu.be/BnT6j1xY7_k
http://youtu.be/xMHOZWHIBVw
http://youtu.be/E89_DV-sV6g
http://youtu.be/jCfCq2hSd4g
asszony jön hogy mennyek oda mert a gyerek hány neki meg vécéznie kell...lemegy.. 10perc mulva jön vissza ...gyerek addig telehányt egy kisssebb diszperzites vŐdröt...mondom 10 perc..
mert a nőlyi lélek finomságai...
tegnap volt kis vidiózás...
szali mondta hogy mostanába azért tudunk vidizni mert bénát megyünk...mióta ő külön úton járogat
bár igaz...eddig is bénákat mentünk..de most már legalább videózom is
szali hozta a formályát..és mint az utolsó 4 hajtásban mindég..most is hozott utánfutót....
múltkor zsir
aztán k.p..meg zsir
de most igazán belenyúlt a levesbe...
mert most egy motorkocc bajnokkal jött...
persze az egykori haverjai...mondták neki(ezek vagyunk mi
van értelme.
szóval jöttek...
a 30 év kroccpálya és tapasztalat ellenére többszöri beugatásom eredménye képp a sztárkossz elsőosztályú kroccpályagumit(ami a zarándban már töbször bizonyitotta hogy kutyaszar a hegyben) sikerült vele lecseréltetnem egy sárgumira...a márkályát le sem irom..mert tudgyátok
mondom legalább legyen már értelme ha kijön...
érvem a következő volt..fidgyu..nem muszály lecserélni..de akkor a tankoba sem muszály benzint rakni...mert sz(t)arkrosszgumival üres tankal sem lesz nehezebb a menet mintha berugnád és húzod a gázt világtalanul..miközben a hátsó kerék csak úgy pörög ..kapaja a semmit..mert mind a két eset azzal végződik hogy vagy lent marad...vagy feltolja(de nem egy robúr az ember)
szóval sikerült.. a zsir úly sztár helyére berekült A gumi
meg vittünk neki benzint....legalábbis én vittem neki(mer köcsög vagyok).. mert szali magának hozott...az emberünk meg a táskában hozott...4 litert..én kettőt.. tehát a benya elég lesz...mert az esiksz 7 literjável messzie nem megyünk(én vitem az embernek benzint mert gyerek koromban már bajnok volt és tisztelem annyira hogy megadom az esélyt hogy legaláb ezzel ne szopjon akkorát)
elindultunk..de a napkezdő feljátó tetején már megjött a teljessen szabályossan megmondott eredmény...krocc nem egyenlő extre&úró...
emberünk küzdütt az elemekkel.. mondta hogy a földön van egy csomó kidőlt fa...bakker most hogy mondta..én is láttam
meg volt takonysáros jól felázott talaj...70% volt jól átázva csúszós sziklákkal
még mielőtt a segged környéki titokolvasók..akik voltak kint a tatahajtáson két hete..megtévednének...náluk azért az ember 1000szer jobban megy a hegyekben is...kroccpályán meg hát a húbakker kategória..respekt
csak mint mondtam előre(de gyanúsan a budai kutyavásáros téma van ..mert valszeg...ez is...egycő..vót
de a mindég mással utazok...mert a többikkel nem jó ....
de motorozni meg együtt kéne..az ide vezet.
szóval...az első feljáróban azért volt rám zabos mert már látta hogy ...itt nagyon csúnyán megszopatja a haverját...azzal hogy tévhit blályt a seggedi különitménnyel jöttke akikkel elsőre ...nem szab endúrózást kezdeni
viszont a csapat meg motorozni akart!én meg barát-kozsós szinben akartam tűnni és mogy mindenkinek jó legyen...mentem ahogy kell..világtalanul,bele a semmibe...
ebből az lett hogy jó helyeken is mentünk.. sok akcióval...de lassan haladva...és sokszor kapom a kérdés hogy hol tartunk már ..mennyi van még hátra...ebből tudtam az jelölt élvezi a hyjtást ..de jobban élvezné ha szali visszavinné a kocsihoz..nem sürgősen..inkább csak azonnal...
de szali...gyagyás szereti a blályt féle meneteket és az meg eröltette ...hogy nem baj(léleköntögetés) majd jobban fog meni csak kicsit eröltetni kell..ez igy is volt..de nem a motorozás ment jobban hanem az ember kedve el az endúrótól...
kb ez olyan mint mikor sikositó nélkül jó szárazon tolod seggbe...jobban fog menni
persze a banda kivánt hogy jó legyen...szail eröltette hogy jöjjenek...énmeg kérdeztem a többiket..ide mennyünk..ja oda mennyünk.. emide mennyünk..ja emide is mentünk...volt bennük jó indulat...aztán a jó elfogyott és maradt az
aztán átmenünk nagyon szenvedősbe... már nem foglakoztam mi van...kerestem a jó helyeket...perzse ezek nem tudták hol vannak.. kb 100szor kérdeztem..itt már tudod hol vagytok..mert már mentek volna külön...meg mi is...
mutassam meg merre kell menni...na ettől kapok agyfaszt...még szali sem tudja hol vannak.. és én meg mutssam meg....mit
de blályt nagy sziv drályver..megmutatta... elvittem őket a kánaánon átt a szali által is izsmert részekig...(siroki és közvetlen környéke)ott szétváltunk..már nem jöttek lefelé a csorba patak felé...kaptunk tőlük cserébe másfél órát amit még motorozással tölthettünk el.
ekkor lettek megcsinálva a siroki patak(belefekszik a tatahajtós brigád..mert azt hiszi ha a patak keresztben folyik át rajta akkor a fálydalmai hamarabb enyhülnek) duplasziklás..atomtakony sárral...na ott csúnya munka volt mire felért a kis 5nyusziöt...mondták a többiek....de az legalább fent volt
aztán meg suhhantunk visszafel...persze fel le...fel le... épp 4.20ra erős szürkületben robbantunk be a kocsihoz..20perc alatt felpakoltuk a 4 verdát...és pont a vaksötéttel már indultunk is hazafelé...
...voltak ám piritós részek is visszafelé.. a hibátlan talajú hegyi utakon
aztán egycő csak telifon...
hogy hol vagyunk...há mondom épp valahol hmv hely és a hegy között
mert a helyi cukiban vár minket a süti..megállunk -É..
mondom ha a sütit az az ember álja aki a mi napot megpecsételtette ..akkor megyünk...
és úgy is volt... pöcsétes szali intézte a sütiket...bár szólt hogy azért nem választhatok egy egész dobostortát
ugyhogy besütiztünk elindultunk haza...aztán volt méhg egy egycö volt budán kutyavásár...és ez miatt 10 percel később de a plázában landoltunk
de meg volt az egycő kutyavásár..ugyhogy kutyások a nyűgjükkel kiméljenek..én sem zavarom őket.. majd kint a hegy lábánál..kutyasátáltatáskor találkozunk..mert kutyátsétáltatni azért még kint tudunk.
engem minek
dzsimmi hivja ronist azzal vannak lyaúba
vagy a lacahaverodnak van ez
ami nekem van eladó elcserélhető egy 50lk JT kátéemes..vagy 48asra cserélhető 85%
Csak akkor van gáz, ha kimerül az aksi, mert akkor aztán beáll mint a cövek és nem megy sehova
Viszont az enyémnek pont az a gyíkja, hogy sokat kap
A fúvókának csak nagy fordulatszámon van hatása. Kis és közepes tartományban a súbertű dolgozik.
Egy ellipszisre kikopott berúgókarba hogy teszel felrakott és körre leesztergált csapot?
Mindenképp maratni kellett volna, itt az lett elbaszva, hogy tengelyirányba túlszaladt a maró