Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

na látom itt van mindenki..már 50figyelő biztos
yimi
az aprókawitsot nem értetted 0,5re... azt is kalapálok rá..ha nem rá akkor meg majd rajta.. eleinte nagyobb kavicsot.. de mire szétöröm addigra igazi aprókawitsos lesz a kátélyemed

figyu..nekem még sosem volt ilyen rendszerem csak djári..ugyhogy le tudom irni mennyire jó ..mármint a gyári... hidd el ezzel olyan mint az állat..+ megspórolok neked egy 150ezret..iletve egy kötörést a blokkon hogy az az aprókavits rendszer(=sóderrakás ) ne a ktm blokkon szülessen meg .
minnyá 6 óra van.. jönnek az igazi..a ríli motorosok és irnak...leirlyák nekik milyen is volt. .
vidik meg minden
szali..értelek...
feigyelgeted milyne dolgok vannak a mosóban ..láttad hogy van védőlye rá is mentél hogy elkunyizd..
én nem..
nem szerelem a motorját csak nagyon beakadta a karbival.. nekem az meg ..megy .(.hát jó is lett )de naon.naon naon
te láttad hog van eladónak vagy semm..beszlsz vele minden nap... mert én 15km re lakok tőle te 25re és te kocsikázol egyfeszt én meg bringázom...
de logikus hogy rámpasszolod a te elgondolásod..akár cska tegnap a tukmahajtáson...de én köcsög vok...mert rátok szivodtunk pedig külön akartatok menni..ja ez pont nem igy volt..na mindegy..nincs hiszti..pisti
nincs hari.. onna hogy befizettél a cukiba ...mindenkit..kivéve csanádot nem haragszunk rád... mondom legközelebb is hozhatsz valakit...aszt majd elkolbászolkgatsz vele..miközbe én leszek a köcsög..már megszoktam

jimi..
mi már túlvagyunk egy db sikeres bolton..egyszer is próbáltuk.. sikerült is korrektül nem?(berugókar)
akkor nincs hiszti?
köszönöm

ha szali ajálgat valamit hivjátok fel.. a számát nemrég leirta ide a fhórumba... oszt beszéljetek vele...van hogy felveszi...
Ez is tök logikusan hangzott. Köszi a segítséget,de tényleg hagyjuk az egészet.

Bazzeg nekem le se esett a 2014!
Hagyd a faszba! Az enyémre nem kell több,mert egy már van rajta,két réteg meg minek rá? De ha esetleg ugyanezt be tudnád vállalni egy akrapovics dobbal (nem értettem félre ugye hogy ezt mind inygyér vállalnád be,mert pénzről nem volt szó) akkor most már azt is keresek.Hátha abból is ilyen bonyodalom lesz,besértődik mindenki,aztán te meg ráfaragod ingyé a motoromra.
tök egyszerű a logikája viktor.

nap mint nap oda jársz a mosóba trécselni. tudsz a védőről. te szerelgeted a mociját. egy városban laktok .én egy másik városban lakom 35 km re. gondoltam össze tudtok beszélni. ottót nem ismeri jimi. ezért gondoltam én ostoba ,hogy te majd összehozod őket. ráadásul régebben skipon cseverésztél jimivel.

de ezek szerint szarul gondoltam. elnézést. sajnálom.

réj. jó a 14 es is. de gondolom ezt viccnek szántad.
Akkor tényleg félre értettelek. Az jó ha nem vagy besértődve.

Ja mi, vagy legalábbis én,nem tudok tényleg logikusan gondolkozni.Egyszer próbáltam,bele fájdult a fejem,aztán hagytam is a picsába!

Szerintem lépjünk túl ezen a kartervédős témán.Azt gondoltam (lehet hogy még logikusan is sikerült valami csoda oknál fogva),hogy egyszerűbb keríteni egy használtat,mint csináltatni.De azt nem gondoltam volna (na ebből a gondolatból már hiányzott a logika) hogy bből ilyen nagy bonyodalom lesz!
más -nekem nem szólt hogy eladó- kartervédőjét hagyom a picsába..dzsimmi hagyhatom?
rohadjak meg.... szerzek neked egy kartervédő..de ha nem kell...rá faragom a szutyok 4té geci 525 ktmedre...
ja az a kedvenc gépem..akkor nem szutyok és már van közös barátcságalapunk...
remélem te is ugy besértődtél mostmár mint én
kizsfillyam..illetwe apu.
ne haragudj.. ha besérwtődök akkor nem veszem fel.. de ha hivsz felveszem és mondom mi a szitu...akkor azon mi a sértődés
hihetetlenek vagytok..
gyagyás kitalálja hog a haverja eladja a karterédőt aki nekem is cimbi..de ő találja ki.. odaküldi hozzám..és én meg nem vágom a szitut...
bakker ha ez asértődés akkor átirom a sérv-tőgy fogalmat a szótáramba és akkor be vok sértve

dzsimmi engem megsértettél...
szalit megpróbálod felhivni és nem veszi fel ..cska mondjuk soha .. ő nincs besértődve
viszont olyat ajálgat amiről azt gondolja hogy eladó.. hát adja má meg az ember számát.. ha már Ő ajálja be..nEEm...
a kúrva életbe megent hűlyén gondolkodom az idiótákhoz képest...
mert ahogy nézem a logikus cselekvéseket itt vastagon kerülitek

pl logikus sáros a gép és lett egy kis időm mi lesz vele. ..
lemosom. ..nálam ilyen egyszerű logikák vannak.
bocs...
Baszki te most tényleg besértődtél! Há rögtön beszarok!

Hagyd a picsába a kartervédőt,le van szarva.Majd csinál rá az aranykéz gmk. Azért azt ég mond el min sértődtél be egyem a finoman cizellált lelkivilágodat!
ami érdekes volt.. sárban sokkal jobban kell tépni a fülét ezzel a 10mm magas gömbölyű bütykű szikszdélyzel mint egy 16mm új gumival(de miért . . .de ha odafigyel a paraszt azért ez is feltol brutálissan
csak akkor én pont nem érek rá
a videók szarok is
aki lefikázza az haver marad
viszont a hely alol mentün ktegnap az megent nem volt szar...
szali a végére a cukimeghivással! kinullázta az egész napi minusz 3as teljesitményét.. igy legközelebb megent hozhat bónuxba valakit
feri..
feri..cska vick vót..
tudom hogy 1000szer jobb vagy nálam..de jókat megyünk ugyhogy nincs hiszti ..okély
dzsungel dzsimmi
nem értem... a srácnak beállitottam a karbilyát akire szali gondol(most épp talán nem a zsirferire )
de hogy van e egy ilyen eladó védőlye..nem tudom...
na beugrott....szali kavirnyált nála mármint akinek beállitottam a gépet...fasza is lett már nem hasonlit másik 300asra..mert ez olyan mint az állat alul is felül is..majd olyan jó mint egy 525sx
valamelyik nap hogy a kroccos havenek ... valami blokkvédőtakart az embertől szerezni...
de hogy mi let a vége nem tudom...
ezekszerint a szali...tudja hogy van e eladó.. az ember számát is tudja..csak itt is megint humbukol...még nem szoktad meg
hivd szalit... majd megadja azt nem nekem ugattok hogy köcsög vagyok...
nem értem hogy kerülök a képbe

az van hogy ez az ember vette meg szali elől az álom motort és most be van rá sértődve .
de a védőt ő meg személyesen kérte volna el a haverjának..amit viszont neked azt mondta hogy én tudok eladót...
kicsit agyafurt a gondolatmenete..de ez az igazi ...szalajtós gondolatmenet...nem véletlen a név

dzsimi..az t javaslom hivd bájlintot meg szalit és beszéljétek ki hogy göcsög vok.. oszt kérd el szalitól a számot.. de szerintem bylint is tudgya...de nagyon lehet hogy amúgy nem is eladó..de lehet hogy eladó...szali tudja ezt is..

ferensz..örülök hogy örülsz..a neveddel fémjelzett helynek.. eddig úgy sem volt neve...igy viszont találó
a törjön kezem follyon vérem szlogened... kicsit változtatnám fészbukossan...
vigyázzatok rám ..ha veszélyes és úgy érzem inkább kikerülném-re...
bár igaz ezt nem kerülted ki
de volt hiszit rendessen
2014 es van ,az is jo?
majd megkérdezem a srácot ,mennyiért adja el azt a védőt. aztán rád üzenek. épp mindjárt indulok arrafelé.
lehet. biztos lefikáztad a videóját.
Az előbb beszéltem vele,nem tud segíteni.Vagy az is lehet hogy csak besértődött!
Hát tényleg nem egyszerű az ember,de van nála minden! Hívd csak fel,szoktak lenni nála zsír új (nem zsírferi) cuccok is!
jimi. nem viktoré a védő. csak azt hittem segít majd ezügyben. mert ő szerelte hétvégén a srác 300 asát. otinak hívják. kérdezd csak meg viktort újra adjon elérhetőséget. én nem tehetem.
huu vazze. az nem egyszerű csóka . azzal beszélni felér egy óra viktor videónézéssel.

azért megpróbálom. de régebi nem kell. 12-13 as évjárat érdekel. azt meg kétlem hogy már bontanak. esetleg 9-10-11 et. az meg nem kell.
A mesterszállási embernek volt múltkor még egypár darab.Kérdezd meg,hátha.
keresek 2012-2013 sx hidró kuplung szektort. mirelal olajosat. karral együtt cső nélkül. új is jöhet.

árajánlatokat várok . köszi.