Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

még régen az okorban is kibeszéltük már a cz lánc témát... amikor használtuk ...
valoban sokat bir cserébe olyan szoros alig lehet megpörgetni a kereket, és ahogy szali mondja a szorossága miatt beállnak a szemek macskásba...
és még drága is, szoval kutyagumi
ti hajnalban már egymást hivogatjátok..? ez már olyan szerelem dolog két azonos nemű között.... magyarán buzi-e vagy...

oké...tudom hogy csak viccnek irtad....

vagy nem...
ne itasd már. alkoholistát csinálsz belőle!
mivan zsír nem alszol? pesti ilyenkor még alszik.

amúgy a cz amikor elkezdtük használni az O ringest még 10500.- volt az x ringes meg 13500.- most meg valami 24000 ret mondott a múltkor a banya . mikor utoljára bementem hozzájuk. az a fura ,hogy raklapszámra van náluk ez a cucc . kb 5 -8 féle cz láncot tartanak raktáron mert ők a nagyker. kiváncsi vagyok hova adnak el ezen az áron ekkora mennyiséget. egy raklapon van 1 méter magas és 1x1 méter széles kupac. az pedig nem kevés lánc. és ilyenből van jósok.

sőt volt ,hogy crossláncot tettem fel azt hiszem M es volt a jelzése. cz. az valami 5-6000 ft volt és nem sokkal volt szarabb mint bármelyik cz.

az o ringes öszemacskásodik . az x ringes még úgy ahogy de annak is inkább az árával volt gond.

Patyesz. nektek nem hullámosodik ki a cz lánc? hülyén össze tud gabajodni. próbáltad már a did et? ezt a vt 2 est? szerintem próbáld ki. le se merem írni mennyiért lehet beszerezni. kiváncsi vagyok ti mennyiért kapjátok a cz x ringest? titok?
tegnap ássz voltal Zozi !
kösz ujra.
tegnap vettem 10 liter körtét.

s amit lent irtal 1értek, igen sm széles papucsokat a lánc lehordja a szélét.
hiába hívom viktort .....
hát az a gáz alapból pl. hogy a crossgépek általában ill. mindíg nem o ringes láncra vannak tervezve rajzolva .....

és a sima vékony lánchoz képest már nem tizedmilliméterekről beszélünk....(sőt van simából elérhető vékonyított erősített könnyített ,,,de aranyárba nem is merném említeni, hogy láttam már mert elvisznek )

nézz meg pl. egy alu cr honda vázat oldalt belülről a bal bokád (rocky balboka) környékén amivel vastaglánccal enduróztak....hát nem mondom ,hogy átlátszó.... de kieszi szépen....

vagy a supermotósok nagy bánata , (akinek nincs spéci lengővillája és drága vékonylánca ),(az nem is versenyzik igaziból) jó vicceltem nekik is határt szabnak dolgok....
hogy jó volna a még vékonyabb lánc mert nem harapdálná szét a gumi szélét.....

de ha már vékonyság meg O , x, w, t , z ring fajták ....pl. a gördülési ellenállások tekintetében is tesznek különbségeket a tömítő ringgel...de általában ezt odafirkálják a dobozra....

jó ezek persze nagy egyhengeres traktoroknál nem annyira fontosak...de egy nyüsziötnél amivel figyelni kell ,hogy faszán átmenjen egy eldobott papírpénzen ....ott erősen nem mindegy lóerőügyileg mit raknak rá láncnak....
elhagynak egy o ringes láncot meg ATF olaj a váltóba és gyakorlatilag ingyen van minimum 3 lóerőjük.......

10 ezer a lóerős tuningért a többi szakirodalom ingyéééér

jó reggelt ....látom alszotok
Pont múlthéten volt ilyen sztorink! Ott úgy kezdődött,hogy kéne szigszalag.Aztán csavarhúzó de kicsi,csillag de nagyobb,véső kalapács.A kollégám aztán csak annyit kérdezett az embertől :Hogy aztán a faszom nem kéne?
9fan
ennyi szabadidővel...gyanúsan vámzervagy...mi a retkess faszomat fogod ezt a témát?
nem qrwa mindegy... ha olyan japó géped van vt2 kell han me akkor meg a másik az a jobb..de a vt 2 az mondenhol jó.. vegyé olyat..ha tőlem kérdeznéd válaszom a következő lenne...
- zarándol, mint csináljak...
- túrósbuktát, mert azt szeretem....

amit én láttam ..a szenvedés netovábbja hogy 530 láncot raktak fel 550 fc bergre...mert az öt huszast elszakitotta
jó jó erős az tuti...de hogy egy did vx 2 láncot nem szakit el az tuti...viszont ha valami sztkopott kutyagumit rak fel az meg még egy 400as ktm is eltépheti ha egy tepedék 110kiló bengáli ráhuppan egy 20meres asztal után ...talajfogáskor meg már ott a parsztgáz....

uyghogy ha rám halgatsz és nem tudsz dönteni ..válszd a túrósbuktát. .te is biztos szeretni fogod
Nekem is ez volt rajta es 3.5 evet motoroztam vele ,sarba porba,es meg elment volna egy szezont csak hatul nagyobb fogast raktam es ihgy ment a csere.
Értem én, hogy gőzgép, de mi hajcsa?

Bakker, nekem ez akkor is magas... Az okés lehet, hogy ksiebb az ellenállása az X-nél, de 1-2miliméternyi helyet nem lehet "találni" a lehajtásnál, váznál, inkább másik lánc? Most már közelebbről is meg kell néznem egy ilyen szekeret, mert így nehéz elképzelnem
az oring már teljessen jó volt.. az xring az a hibátlan.. a tring meg a mégkönnyebb futású mint az Ó vagy az iksz...vt 2 vagy vx2 mindegy.. a vx2 mondják a leghosszabb élettartamúnak..és ebben van is valami...már több mint fél éve nyűvöm..és még a felénél sincs a lánc élettartama
a keskenység ott számit mikor a vázba beleér kicsit.. a vt lánc egy mm rel keskenyebb talán és az olynakor qrwa sokat számit..
525nél pl nem kell a vékonyabb drágább...
amúgy ha az van occóbban akkor azt vedd...
patyi..régen mikor még mi küldtük szaniéknak ia a láncot inné..akkor nem 20on ezer volt.. nálatok van 12ért? mert akkor az már jó...de 21ért ..szar
Hamár előjött a VT2

Ezt írják róla:
"A speciálisan szűkített láncot olyan maximum 500 cm3-es krossz modellekre fejlesztette ki a D.I.D., ahol a hagyományos lánc nem fér el, pl.: Honda CRF450 és Suzuki RMZ450. De alkalmazható 500 cm3-ig hard-endurókra is. A "T-gyűrűk" helytakarékosabb megoldást jelentenek az X-gyűrűvel szemben."
Ezt nem vágom
Megtudja valaki mondani, hogy egy 4T motornál miért lényeg, hogy keskenyebb legyen vagy honnan hiányzik az a pár (tized)mm, amitől nem fér el egy hagyományos, vagy mi a lényege?
Nekem a DID VT2 van fenn nagyon régen, még kenni sem kenem, örök életnek tűnik a 250 4T-n.

Ár-érték arányban valószínű a legjobb.
DID VX2 jah ez a jo en nekem fent van 80u.o. s hibatlan.
azért ha véletlenül találsz cetka láncot el ne dobd.....bármit mond is vik meg gabesz.....

jo tartos nem kell spanolni nem nyúlik......pedig majndnem mindig homokban használjuk.....
igaz nekünk itt olcsón megvan....x ringes vagy sárkidobós
Ecsém,vegyél példát rólam
Hááát ha én basztatok valakit,abból mindíg lesz valaki Pedig itt is szoktam sokat,csak nem veszik a lapot,hanem megsértődnek.Ha viszont átgondolnák miért is basztat ez a paraszt,akkó le is tudná szűrni a jót belőle .Viszont inkább megy a vau vau ,de kell az is
Köszönöm a tippeket!

Asszem DID VX2 lesz az áldozat, találtam is 114 szemest 16,5+postáért. Szóval Nyíregyre nem fogok lemenni, de boltba sem, max tejért
én mindent tudok
persze fiam facen meguzenem a szamom, vagy tudod ?
telefont felveszed most vagy zavarlak ?
én is erre gondoltam. de sajna az a jelenség a válto olaj mennyiség nem csökken, a motoro olaj pedig igen. vagyis nem megy át az olaj, legalább is az elmondás szerint.
Dew szep amit irtal de sajan a magyar az ilyen ember.
öröké negativ hisztis és fikázo.
ne várd el amit irtál tölük.
ahhoz kell beléjük valami kis délamerokás vér vagy latin vér.
ez még az ösrégi magyar világból ered mindig voltak törzsek s törzstagok s ezek egymást burták reggeltöl esitg ez is folyik itt.
sajna.
nem azt nezik hogyan, hanem hogyan nem...
s mindegy gasgas forum vagy barmely mas forum ha magyarok nyomjak mind 1 - 2 kivétel nélkül, mind fikaznak meg egymást basztatják.