Na ez egy igen fincsi terep lehetett
Imádom az ilyen sziklás részeket
Hegyi kecskének való, mint Graham, meg is nyerte
Ügyes a Sétáló fiú, sok helyem már Graham után mindig 2.
Ha nincs tempó, nem lehet állva menni nyilván marad ez, amit itt csinálnak a seggel kormányzós viszont amíg van, szerintem kötelező állni, főleg ilyen erősen köves talajon.
déw
hihetetlen de itt is az ülős teknikszel megy a fele.. már akkor csináltulk ezt itt mikor még nem is tudtuk hogy ez a tecsnikszka lehet tőlünk tanulták el
én pl ezze l tecsnikával sok mindent tudok csinálni...mármint az ülős tecsnikával...pl tévézni...ebédelni...és még sorolhatnám.. amit nem lehet ezzel a tecsnikáv..pl nagyon nehéz haladni ezzel tecnikával a sétálóútszán..iletve
aludni sem jó vele..de felfelé folyni a sziklás meredélyeken http://www.youtube.com/watch?f...
akko hijjá föl majd visszahivlak. 30 5217211
amugy nem értem
mükszenie kéne eddig jóvolt.
de csak akor irjál ha valami kibaszott jó szajré. bolti áron semmi se kell. azse baj ha leesett valahunnan. muhahahaha
Kenese i hullámtörő kőgátnál Nagy kék vizen amugy nincs hal benne nagyon nincs 1héten keresztül minden délután este pergettem ,fenekeztem lófasz semmi ez volt meg 1angolna lószar nem mértem meg de afogastól még messze van 2-3éve még 4-5kg s fogasokat rángattam ki most meg semmi amugy nem akarod a millenium falconodat kicserélni v újabbra lehet lesz 1 neked való)
betévedtem megint a horgászplázába. istenkirály neoprém kesztyüt vettem megint. beszarásjó. érdekes ,hogy irtó fasza teknikai ruhák vannak aprópénzért! zokni meg mifasz .. ugyanez motoros boltba a 4-5 x öse! és ezek igen jó cuccok nem kínai szemetek.
ráadásul agyerek egyből elengedte majd az egész áfát kérés nélkül. igy 3000 be megáltt a fasza kesztyü. teli van a bolt jugó vásárlóval meg románokkal. arrafelé több a hal?
kinai hengerszett volt... lead 90-es, alles komplett 9 pénz occso... ránézésre nem rossz cucc kromos gyűrü, még kupos is, dugo is elég jo minőség, csak a gyűrü elfordulás gátlo stiftet illesztették szarul, goondolom miután megmelegszik kilazul ....és visz mindent...
bosszanto kis apro hiba , mert annak a stiftnek ott kéne elrohadni a dugoban
Na ez egy igen fincsi terep lehetett
Imádom az ilyen sziklás részeket
Hegyi kecskének való, mint Graham, meg is nyerte
Ügyes a Sétáló fiú, sok helyem már Graham után mindig 2.
Ha nincs tempó, nem lehet állva menni
déw
hihetetlen de itt is az ülős teknikszel megy a fele.. már akkor csináltulk ezt itt mikor még nem is tudtuk hogy ez a tecsnikszka
én pl ezze l tecsnikával sok mindent tudok csinálni...mármint az ülős tecsnikával...pl tévézni...ebédelni...és még sorolhatnám.. amit nem lehet ezzel a tecsnikáv..pl nagyon nehéz haladni ezzel tecnikával a sétálóútszán..iletve
aludni sem jó vele..de felfelé folyni a sziklás meredélyeken
http://www.youtube.com/watch?f...
http://youtu.be/NVPy-ajfM80
amugy nem értem
mükszenie kéne eddig jóvolt.
de csak akor irjál ha valami kibaszott jó szajré. bolti áron semmi se kell. azse baj ha leesett valahunnan. muhahahaha
meg gyermekmegörzökkel ?
valami rendes feljáró kellene már végre ahol nem csak a videjozas megy hanem a motorozas, s nem csak a motor-toszása videjozás kozben...
gabeszktm@yahoo.com
épp most csörgetett egyet a telefonomon.
nebaszd
inkább privátba küld elgabeszktm@yahoo.comra . nehogy lecsapja valami hiéna :)
tán a 300 sx et?
hol fogtad? valami fólyónak látszik a vize is tiszta.
megcsömörödtem a pecázástól a motorozástól remélem azért buzi nem leszek
ráadásul agyerek egyből elengedte majd az egész áfát kérés nélkül. igy 3000 be megáltt a fasza kesztyü. teli van a bolt jugó vásárlóval meg románokkal. arrafelé több a hal?
süt a nap megyek motorozni
bosszanto kis apro hiba , mert annak a stiftnek ott kéne elrohadni a dugoban