Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szeva,lehetni lehet,de ahhoz,hogy profi legyen abba az ócskába kell egy állítható lemezelést tenni Ahhoz meg kell egy kis átalakítás is avval együtt nem 2 píz. Leírni nem fogom,hogy kell meg mit ,ne is kérdezz
Hello, Kis zoli vagyok. Látom telókkal foglalkozol....:)
Én pár hónapja kezdtem a terepezést, 98 óta utcán nyomom és elég volt. Vettem egy sárnehéz nehéz Xt 600-at. Esetleg ennek a futóművével is lehet kezdeni valamit? Fel akarom újíttatni....
Köszi zoli
Új szponzorált a csapatban Bíró Bende #2
Na,király :D Milyenek?Me név nem mond semmit :D Csak rám való izgat :D
Eladó mezek
Shift
Thor
One
méretek csikusztól a vikuszig
in hungarian vékonykától a zsírdisznóig
Profilból,meg tiszta Bobi a dallaszból!
Haaat,nem is tudom,de jo fenykeparca van....
De az is lehet,hogy ő a csáák nóórisz?
Most hiába fújnák rá bármit,mert még a vasárnapi sár pihen rajta,nem a lánc spré. Kúvára nem volt időm még lepiriccülni!
Ezt a láncos dolgot tavaly mikor felújítottam a motorom végigjártam,GD adott egy címet ahol 10500-ft volt a sedis o ringes lánc+ 2 patentszem
használtam kb 50-60 órát..egyszer sem állítottam utána..most hogy eladtam a motort még mindig fasza volt..igaz rátettem egy első lánckereket de semmi nyúlás..ha kiszámoljuk hogy 21 ezerből volt a teljes láncszett kurvajó volt! Sajnos már megszünt ez a cég.

Én csak fáradt olajoztam vagy a festékboltban kapható 1000-ft os lánc sray vel fújtam.
Milyen szettet vettél?
Én is nem régen tettem egy 70-es hengerszettet kuplunggal görgőkkel tuning kéménnyel a robeszra...nehogy így járjak én is

Amit betettél dugót ahhoz gondolom kaptál gyűrű szettet,az enyémhez adtak egy krómos meg egy fekete szén gyűrűt..mondom a verébnek hogy ez meg mi?..ez így jóóó..mondta ő..azóta csörög is
felhívtam és rendeltem hozzá még egy szett gyűrűt de csak króm legyen mondtam a verébnek..kíváncsi vagyok mit kapok?
Neked milyen gyűrűket adtak?
Én 4 éve csak ilyen láncot használok!Semmi bajom vele. De kinek mi
na itt látszik a meredeksége
http://youtu.be/2PgaCC4xbSs
hály..
dzsimmi..nem ér..telek én mindég fulyom..mosás után másnap mikor már száraz..1 7ig rajta pihen..vagy hajtás után este mikor már megszáradt.. akkor is...egy ilyen lánc nagyon hossznyú élettartamú.
9fánk..tényleg nem volt mert ma nem annak van a napja tegnap volt de és du.is.
de mért mondtad ezt..olyan nem kedvesnek érezted irásom
ályem sztori

ferensz...
jók a képek sorolod vagy soroljam...jobbról balra.. szali..szali2 szali3 szali4 kicsit megkopaszodva 5 évvel filyatalaban

az aranyágas kép...na az az szuper szuper feljáró.
http://youtu.be/-CE4k0XbA5o
Azert a Borjusz Vilisz nek kicsit kicsi a pancel?nem
Itt csak én vagyok ilyen rendes,hogy befújkálom a láncot lánc sprével?
Vagy Burúsz Vilisz?
A jobb szelen ,o Brucc Villiss nem?
Elmaradt a köredzés, mi ez a kora reggeli agresssssszijó?

Szimplán csak érdekelt a dolog Sok okos dolog leíródott ittend, amiből egy vámzer leszürte a frankót. Zozee-nak külön köszönet a törődést, neked a túrósbuktát
én nem locsolok a láncra semmit...nem főzöm ki kuktában norbi update1-el.... csak használom...

ha sáros az idő néha lefujom wd-40-el de inkább az is a rozsdálás ellen..
ma motorozás volt egész délután.. és jo volt...sok küzdéssel..
tegnapi sztori..

meséltem nektek a multkor hogy jártam a kis honda robogomal hogy kiestek a gyűrü elfordulás gátlo stiftek a majdnem új dugobol és szépen elrendeztek ott bent mindent hengert végig huzták kompresszio elment borért hengerfej összeverve... stb...

a henger szettet elötte vettem pár héttel netes web áruházban... na srác nagyon korrekt volt mondta küld másikat, a régit meg adjam oda a dhl-es embernek .. oké ..megint összeraktam.

na most jöttek kis problémák ,szétkapom a hengert , na a felső stift már megint kifordult, és ugy összeverte a dugo teteját hogy ajjaj... ismét kuka...hálistennek most éppen a 25.-ik orában volt a sztori és a hengert még nem rendezte el...

na felhivtam a srácot, mondta kűld megint nem kell kifizetni.. de kértem hogy ebböl a fajtábol már semmiképpen ne küldjön...

mondjuk korrektek és ez legalább pozitiv a mai világban... persze ettöl még méreg meg boszzuság , szerelés stb , de nekem kimondottan jol esik az ilyen korrekt hozzá állás...
jah es egy feljarot amit csak ketten mertek megprobalni
én persze nem.
aranyág !
fölrakom nektek ide az egyetlen szép fiut.
Nekem is ez a DID VX tökömtudjahányas van fent.Kibaszott jól bírja.