Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Gondolom odaadtad neki azzal a felszolitassal,h :mester,perselyezze man mog eztet...mivel a mester nem a Suzuki gyarban volt berugo kar perselyezo....ez lett a vegeredmeny....
Nem haragszom.
Nos, ez már egy rendes gyári berúgókar volt, hogy végre lezárjam a témát, szerváltam egyet bontottan. Csak ki volt kopva, azért csináltattam bele perselyt, ami patent is lett volna szerintem.
Csak a marós átmarta az egész berúgókart...így meg szerintem már nem lesz jó, szét fog repedni, mivel a teteje nem tart semmit.
Mi a FASZNAK A berugo kar?mindig visz magaval egy spagocat,leveszi a gyujt fedelet,ratekeri a lendkerekre,aztan berantja ,mint a lancfureszt
Hát már ne haragudjál meg de egy balfasz vagy elmondtuk már sokszor hogy az elfog törni,menyi pénzt akarsz még ilyen szarokra kidobálni?..okos gyereknek hiszlek de egyszerűen nem értesz végigjártuk sokan annak idején ezt azért gondoltuk hogy tanulsz belőle..

Vagy rendes gyári berúgó kar..ami ugye sokszor törik
Vagy ha hekkelni akarsz akkor csak a bicigli hajtókar ami kibírja
Persze,h hasznalhato,bemesz a botba,aztan az elado hatahoz tartod(a felso vegevel),es felszolitod,h Ide a napi bevetelt !
más...
Ma mentem a perselyezett berúgókaromért, amikor megláttam mesterünk marója kicsit megszaladt és átmarta a berúgókar tetejét is rgo legyengítette, még nem lyukadt át, de lófasz anyag sincs már ott. Nem szokott ilyet csinálni, nem tudom mi volt most vele

Hogy látjátok, van esélye, hogy használható lesz?
Természetesen masszívnak tűnik, de nincs túl jó érzésem
a persely az mondjuk patent

Már nincs mit tenni szerintem, ingyért csinálta, cserébe, hogy frissítettem a navigációs kütyüjét, lehet ez volt a baj
Dewedember! Télen nagyobb punci kell,me a hidegben a kicsi szűk lekapja a bőrt
Köszönöm a választ akkor ha jól értelmezem még is télen kéne a nagyobb fúvóka
A meleg levegő kitágúl, nagyobb térfogatú, kisebb fajsúlyú, ritkább benne az oxigénmolekula, így kevesebb benzin kell hozzá. A hideg levegőben (télen) egységnyi térfogatban több az oxigén molekula, ezért ahhoz több benzin is kell, hogy meglegyen az optimális benzin-levegő arány az égéshez.
oké , majd nyomok valami ráolvasást hogy jol befagyjon.. másképp hol jégrobogoznák egész télen...
ma csak 1-ig van a kölök suliban,utána megyünk dokihoz mert még nincs itt gyerekorvosunk aztán megkaptuk a nagy lecseszést de hát még nem volt rá szükség na....itt futnak a dokihoz a gyerekkel ha egyet köhint,furcsa hogy mi meg lassan fél éve itt vagyunk de még nem voltunk.
az jó
intézd úgy hogy Karácsonyra befagyjon a Balaton
hazamegyünk majd és korizni akarok
csok béjbi.. jahh motorozunk meg itt fűrészeljük a fingot
mi a helyzet odahaza?látom motorozgattok rendesen
no lássuk,mikről maradtam le,visszaolvasás indul
jó reggelt
Nagyon hasonló
a van de, az olyan mint azabaj..?
Jó reggelt arcok!
Szívesen mennék a 11bulira csak van de
Nagyon utálom a de-ket
Háááát erre a választ nem tudom

Vasárnapi sprintre mentek? Szerintem fincsi lesz, ne hagyjátok ki
Jól hangzik azok alapján, amit írogattak róla.

Persze hogy mentek, csak költői kérdés volt. Sikeres versenyt!
Valakit szerezzél aki elrakja előled a köveket
Az elmélet érdekelne
Ilyenkor télen a hidegebb idő és egyebek miatt kisebb vagy nagyobb a fúvóka amit betesztek, mint nyáron a melegben?
S miért?

Azt tapasztalom sokat kap a vas mostanában, azaz kisebb kéne, bár lehet a mocskos légszűrő miatt van csak ez a jelenség, utóbbit mindenképp mosom már