Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Fiuk akit érdekli a 1wd nál KTM gödöllő árulnak airoh licences hélyakat airoh belsővel, nagyon szépek s jók én most vettem egyet zsir
55 pénz.
http://1wd.hu/cimlap/3-forgalm...
Napot. Vagy ahogy besenyőpistabácsi mondta.Nnnnna mivan?
Ott áltam a célnál sirokon és S.K. mikor még el sem dobta a motort, már akkor magasabban volt mint GGÁki. Tehát nem az eldobás döntött...
Mi pénzért csinálja Csika mester az első telót?
ferensz.. nem csak gumit adol, hanem faszá leirásokat ...
bár ez a utolsó ez nagyon hasonló volt ..de a fehér hisztis vég az már úly infó volt belőle

csabi mikor először mentem vele a kkor is csodabogár volt.. valami retek rmz blokkos xt 600as vázzal vagy forditva..utána rmz váz xl 250es blokk..és azzal ia jött...hát nem rá várt a banda mindég!..és mikor ghallottam hogy vett egy neu 2007 gépet.. moist nemrég egy éve tán..egy szerkót.. olyna mint az egyém csak 510 a neve..(az za 525 replicsálya sherkóból)
ugy örültem neki.,. mondom na igen itt van...de csak szarakszik vele..mert az a karmálya hogy minden motorral szenvedjen
Tegnapi menet ráadás !

megjelent Szabo Csabi a csoda shercoval,
markolat fütés, ülés fütés, minden-böl csili villi, rozsdamentes küllös mart agyas kerekek,
az övén fel aggatva, 5 kis taskácska, börböl, gps, vontató kötél, ultra spéci titán bicska, s mikro szerszám készlet... s kitudja mi

de lepödjetek meg.... az utolso ultra extremben is majdnem feljött..
sajna a mocija (francia) nem indult már, valami biztositó állandóan kicsapodottt.. de egyerekek jön a shercoval, rendületlenül...
s tudjátok meg az a shercoval Jarvis 2010 a romanexen, második lett...

szoval nem semmi a kis gép.

tegnap megcsináltunk olyan lejárot amit már honapok ota mondom Gasgas Ákos-nak csináljuk meg felfele ozt mindig mondta nem nem itt nem jövünk fel.. ozt mégis.... felmentünk... fehér homokszerü ultra hard nyomos gyökeres hisztis feljáró..
huh tegnap megjelent a csoda shercoval,
markolat fütés, ülés fütés, minden-böl csili villi
rozsdamentes küllös mart agyas gép...
az övén fel aggatva, 5 kis tasak, gps, vontató kötél, ultra spéci titán bicska, s mikro szerszám készlet.

de lepödjetek meg.... az utolso ultra extremben is majdnem feljött..
sajna a mocija (francia) nem idnult már, valami bizto állandóan kicsapodottt.. de egyerekek jön a shercoval, rendületlenül...
s tudjátok meg az a shercoval Jaris 2010 a romanexen, második lett...

szoval nem semmi a kis gép.

tegnap megcsináltunk olyan lejárot amit már honapok ota mondom Ákosnak csináljuk meg felfele ozt mindig mondta nem nem itt nem jövünk fel.. ozt mégis....
drága berg :(
zsir..
látom forgattad a szabó család legúlyabb epizógggyát
csabi hivott valamelyik napp de nem értem rá..mondtam hivjon vissz..de aztán meg ..nem is akart akkor semmit
ez egy pöcsfasz...
még ahhozs is bén hogy egy sint átugrasson...há minek megy oda.. az meg hogy a vonat még kiugrott volna a sinből..vagy valaki csak a vészfék miatt megsérül...hát az ember konkrétan idióta és még kártékony is
az ilyet üldözni is kell...szégyent hoz ez endúrósra
volt 1 olyna hely ahol..egyszrűen beborultam egy szikla és egy fa közé...
nem tanultam el tőled a motoreregetés de hasztalnat...ne félj..dont vöri

előtte sem és utána sem lesz ilyen de volt ez tény.. és az is hogy ott 3an szedtük ki...és hogy CSAK 1 20ft 6os átmérőlyű..16cm hosszú 8.8as menetes szárat kell beruházni egy ilyen után az meg maga az álom...mert ha az a hűtővédő az nincs akkor...kell egy balos hűtő.. illetve onnan valahogy hazamenni..fél hűtő ledugózással.. sirtam volna végig...+ hoy galapjáraton volt a gáz nem akadt fel..igy fejjel lefelé .. pár fordulat után szépen leált..olajzás is rendeb nmaradt.. + mivel ez egy ktm igy a fejjel lefelé álló motor.. a benzinen kivül csak 0,5dl olajat fojatott el..mert ez egy ktm
na az fályt vona..
ez igy van.. minden tipusó hegy minden tipusú talaj mást kiván..de olyan nincs...az van hogy fogod a gumit..felrkod és azt mondod..ez jó.. mire ÁLTALÁBAN használod vagy ez nem jó.
pl nálad mikor voltunk full porban az ac-10 19colos mislen is jó volt..nagyon.. itt nálunk meg használhatatlan...

a kopoás és az élettartma egymásik és nagyoin fontos dolog..de csak akkor kell számolni ha hazajössz több motorozásból is és azt mondod..ez a gumi jó..nem szoptam le magam vele a sárgzöldig...és használnaám is..de...full 3 motorozás után kuka vagy ez még többet is biri...
na ha ez a többet is biri és a nemszpoomle magam a sárga szöldig ez fentáll akkor a gumi érdemes arra hogy péztet adgyá érte...

az hogy ki milyne gumiért mennyi lóvét ad...
hát a djári szikszdélyzi za 20ezernél nincs kissebbe de 4-5 motorozást birt ki a faternál és után már cserélni kellett.mert akkorra za a 3mmnyi kopás ami egy 13mm magas bütyöknél beugrik akkora az már a laza talajban .. a paraszt végét jelenti. . illetve a szopás kezdését

szóval ez a 15mm magas gumi...lenem szakadó bütykökel...ez szerintem még ha kicsit vékonyabban is fog a szopóban ..egy nem pró racernál teljessne megéri a lét..sőt.. ha választani kell egy nem pró raccer helyében azonnal még egyárban is a rigűát ajánlom...
az hogy ezek..ezek akik pró racerok..képesek kipöngetni az új fimes gumi áráat és nem számit csak az hogy az az egy két racén..amig használják a gumit addig az 120% legyen..aztán azok a gumik landolnak az olyan támogatott embereknél is mint pl ÉN aki még a 90%os an dolgozó gumival a hobbimat 1000%osan tudom élvezni...
igy mindenki örül... a gumi is hazsnositva lett..+megkapja az motorjuk ami jár nekik..a nyúú sikszdélyzt...

ugyhogy 100szónak is egy a térgye...
nem fogod látni ezt a gumit egyetlen pró race motorján sem.. ahogy nálad ill békánál sem ez van..de aki kicsit is oda figyel hogy ár érték legyen egy gumi..annak ez ez maga lesz a tök-nap(mivel nappal megyünk ezért nem lehet tök-éj
Szia Vik! hallom te is ügyes voltál motorhajigálásban! Tanultál tőlem mi?
hát persze hogy elmotoroznak mellette hát motorozni akanak nem szakadékokon bebénázni..mert tisztában vanna a képes nem képes fogalmával...a legtöbb embernek eszébe sem jut 1 ilyen helyen képes vagyok rá..inkább az hogy de szép itt erre és milyen meredek szakadékos is..és a tály meg minden hű de állat ..hű de..hű..de hű de meggyött az iklet az alkotáshoz...megyek és alkotok 1 nagy adag büdös rozsdabarna halmot oda a szakadék szélébe...
mert egy hely mindenkiből mást hoz ki
jó.
oldalt minden másodikat...kell meghagyni.. célszerű szimetrikusra!
remélem te is élvezni fogod majd.
zsir..
nem tanultás semmit videózásilag.. hát ez kutya.. ami 20mpercnél rövidebb..nem élvezhető...
egyszrűen fogod és összevágod...egymás mögé rakod...az összes egyben pl az hibátlan volna..de hogy igy a 6 mp esből megnézzek 10et..felejtős.. de szerintem másnak is,. .
rakd föl egybe..és élvezi majd mindenki...
jájjj kit látok.. Csabikám..
de ha már gumi ..akkor szoljunk a stilusrol is, ki hol motorozik , milyen stilusban, tempoban ,stb stb...

aztán van amikor már nem lehet a gumira fogni ...

olyankor jön AZABAJ TEAM...
látod 1-szer oda figyelnél arra amit irok...

hogy már a multkor is leirtam itt 1 kisebb novellában hogy nincs olyan gumi ami mindenhová-mindenkor jo, és tökéletes.....

sok év alatt meg lehet tanulni hogy mmikor melyik a legjobb melyik bütyök-sor osztás, tipus, milyen keménységel stb... ráadásul ugy lehet a legtovább kitolni a gumi élet tartalmát...

hogy 1 példával éljek ...csak a titok olvasok miatt.. az s-12 egy fantasztikus jo gumi , a legvastagabb verzio olyat terül mint egy gumi lánctalp... DE ha elmész vele a baglyas dolomitos éles szikláira, és tempot mész vele, akkor olyan gyorsan elfogy mint a lepkefing...

szoval..ahogy lenin is megmondta : - szerelni...szerelni..szerelni...
köszi, ez a korrekt értékelés s bánom nem te lettel az első teszter..
köszi ujra..
ha lesz még teszt gumi te leszel az első aki kapja,
nem rég S.K kapot egy golden tyret tesztelésre irhatna.. de nem fog..
azért mgé szeretem a pofáját.
Krisztián a siroki 2012 első helyért kapta. igaz ö sirokon feldobta a motort s ugy nyert, GASGAS akos volt a második ö lábon lett második, szerintem ö nyert, de más dolog mind 2-ten S.K s Ákos top top a motoros szakmában.
később com bek.. most gó motortmosni..majd késöbb olvasom emezeket is.
hály..
a gumit csak tegnap reggel raktam fel.. mert szombat nem akartuk tölteni az időt ezzel..meg igy jó volt mert a másik ..pattent extremendur1 gumihoz tudtam hasonlitani...
de hogy a gecibe irjam le hogy milyen sárban?
képzeld el.. full ideális... mocskos sok avarral boritot terep...hisztis felfelékben nem volt hiszti....kopottsárgra nem volt vészes...nem kopott többet mint az a szuikszdélyzi amit a 6délyzes haverpmtól..mpi től kaptam
az hogy a bütyök az olyna nagy majd mint egy krocc gumié..az kifejezetten király.. az a varosban lapátolt rendessen...
fákon gajjakon sem volt hiszt...de nem is voltak vizesek sem...
oldalazóban szépen oldalazott nagyon...de igazi olan hely ahol ti szoktatok menni olyanban nem vittewm bele mert ha a többi oldalazott is az sx 525 nem volthajlandó odáig menni... egyszerűen tovább ment felfelé addig hogy nem kellett oldalazni (a szemét 525 )
van a bogaras patakból vissza fela az ottó zorró...na ott sincs hiszti...mert ment..patakban is jól ment...
az amit szali irt hogy extrém sárban nem úgy fogott a szikláson..az meg szerintem nála az volt hogy a túlsok labdacs miatt...
de pl tegnaop neki sem volt hiszti...
ez a labdacs ez jó..de mint irta is hogy minden gumiba más darabszám kell!mert ő nem tudja eresztgetni a levegőt kifelé mint én a vékony 1900ccá forintos belsőből
szóval..
végszó..
riga jó..
annyi hogy a lapátolást nem tudja Úgy...mert nincs olyan hogy egysor bütyök után lenne olyn helyaholbeakad a gajj vagy ág...de ttől függetlenül tol felfelé mindehol...
de mint irtad te is van ennél jobb gumi..de mondjuk az egy 20e ft sziksz délyz.. ez meg 14ezerért és annyiért..anyiért egéri nagyon..
kopása.. kopás gy hajtáson nem annyira látszik.. szalién van látvéánya met az már csak többet ment..de sem leszakadás sem semmi olyan mi miatt hisztizhet bár ki is...

ugyhogy thnx...
még a kopást meg a sarat majd pár hónap múlva..idő függőne le fogom irni...
ez vagy te, egycerü (yo yo ) , két szinü (amikor borka rád szol szépen beírsz ide a gumirol) hállátlan nem vagy hajlando a gumira irni pár sort, s hisztis.... s hirtelen....
1cer szed össze magad... s csináld meg amire megkérnek...
az hogy irsz róla (gumi) elsimerése a motorozási tudásodnak, a (yo yo) alátámasztja a kétszinüséged mégsem gondoltak komolyan amit irtal.. lejebb...
jah se a kép se a video ha amateur kezében van nem adja vissza.
de mi magunknak csináljuk, mi tudjok ott akkor mi volt.
s ez a lényeg.
yo yo.