Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

hahahahahaha
Én beleestem vele a horgásztó elválasztó betonzsilip aljába ugy 70el leugrattam azt kopp a Wp azt utánna meg a bolond spanom ugratott ki vele Köszárhegyen a mandínerből ki a rétre repült v8m magasan össze is törte magát bordák-légmellPTX alkar azt összetört a picsába meglett csinálva azt v barom megvette kb ennyi
ja.. egy k9es megér anyizt.. ez a k10es is megér szerintem 750et...szoval ha parszt enged belőle egy ..450etmár egész jó az ára..

mentem egy ilyne hÚskvarnyával...a 300as egész jól mozgott..bár csak pályán tudtam nenni vele.. ott is csak 1/20ad kört..de jó volt..nem volt túl hirtelen..de a 450bergtől kissé nehézkesebb nek tűnt nekem

dzsi szálynak igaza van...a 650estől kicombosodsz..
engem viszoint konkrétenan nem kinullázott hanem csináltam beőle egy év alatt -400ezret..az egymilkás motorból...jó ebben benne volt a banki hitelszopás is..de akkor is.. Útáltamm..de volt egy idióta aki megvette...azóta ia imaádkozom a szüleihez hogy felnevelték az embert..és hagyták hogy ilyne hülye legyen .
Dew vegyél Husaberget !650FE -t a legeslegjobb nekem volt majdnem kiKO zam vele magam végképp
Előnyei:Nagyon nehéz :kicombosodsz tőle)))
amugy Husqwarna WR 300 s sem rossz bringa még kicsit eladhatatlanabb mint a KTM de ki lehet fogni jókat olcsóbban
a 300 at nem kell úgy szétkuplungolni mint egy 250.v 200ast
http://www.hasznaltauto.hu/motor/husqvarna/husqvarna_wr_300_6_h
onap_garancia-4366637
múltkor volt 1 ilyenem 2009 es 5kilóért annyit megért
felvettem a kabcsolatot a helyi erőkkel.. mert itt most hogy bezárt a ronanix..ezekkel már(aranyfog..bontósbili..szali...)nem kell menni már március közepéig..de hajtani meg kell úgyhogy felvettem a kabcsolatot a 0,5 1háziakkal...
igy forgott az ember szeme a telefon zsibnór másik végén mikor kérdem... :
bemutatkozás...jó napont kivánok..ugy tudom ön is meri zarándolt...
erre a thúloldalt:
-hát személyesen még nem ....de hallotam már róla(laca azt hitte az adó és gerillaügynökségtől keresik és a kapcsolódó szálakat akarjár felgöngyölegÍteni

nem baj laca...az a lényeg most már képben vagy ...
lesz valami nálatok ezzel a 7 végével
á.
ez hülyeség..szerintem a cigó nigger.. aki sisak nélkül egykézzel egykerekezik... közbe a telefonon a füle..na az a jövő bajnoka

rályöttem a nikotinszinű hullaszagú plós videőnak mi lesz a chime...:
extrém end gyúrós . . . . .
Az endurozas nem a fiatalság megtestesitoje, így ahogy írtad kell a kor ,hogy kialakuljon az érzés és a látás a kulombozo helyzetekben való több lehetőség meglátása, döntése .Mentálisán nagyon ott kell legyél a toppon,hogy bírjak az idegeid a nyomást az is biztos.
Úgyhogy előttünk az élet a motorozás! csak bírjuk zsebbel, egességgel és mihamarabb találkozhassunk egy verseny alatt és tudjunk 1 jót sörözni utána!
Kis Pető a jövőőőő! #4
jaxy... én személy szerint csináltam a triál, nagyon sok technikát meg lehet tanulni rajta, de az mégis csak egy "helyben motorozos" műfaj... aztán kérdés az is ki hogyan tudja az ott megszerzett tudást átültetni egy enduroba...
de amit az elöbb is mondtam ,jo alap az tény, mégis nagyon ritkán lesz csucs tudásu triálosbol profi extrém enduros...

Jarvist meg nem szabad leirni... nagyon tehetséges fiu Johny ... de mentálisan még van mit fejlődnie, persze valoszinű ő a jövő, bár én azt figyeltem meg mindig vannak ritka kiugro kivételek, de a nagytudásu extrém endurosok mind olyan 35-40 év körül érnek be csucsra...
Ronis;mindenkinek igaza van de szerre .Meg csak annyit akartam = hozzáfűzni,hogy egy trialos múltú csókának mar startból akkora az előnye ,hogy hatalmas.pl Dougie Lampkin....Ahogy észrevettem jhony walkert nagyon segítik és egy igazi jövő a gyerek, és amit az idei ramaniaxos prologon leművelt az igazi vakmerőségre utal.Egy pár év és az istent nagy esélyekel lekörözheti .
jaxy azért magasztaljuk mert egy isten... ennyi ezen nincs mit ragozni...

amugy ez ennél sokkal összetetteb dolog mint ahogy te itt lefirkáltad...
nagyon sok kiválo képességü triálos van akiböl soha az életben nem lesz jo extrém enduros.... hiába van meg a full tudás, gyerekortol, sőt bele is kostolnak jopáran és nagyon hamar befejezik.
persze ügyesen el tudnak trükközni triál stilusban egy enduroval a köveken,helybe motorozos stilusban...de versenyen nyomás alatt tempoban mégis szét esnek mentálisan, fejben, mint a matek lecke...

szoval nem minden a gyerek kortol tanult triál technika, egy enduroban sokkal nagyobb a tempo, az adrenalin, hasonlit de mégsem olyan...
Dew.. a 250-et huzd ki nyugodtan a listádrol...
ez kész... hamar véget ért a buli...
Úgy magasztaljatok mint egy Istent...persze ez normális is,na de aki trialozik 9 eves kora óta és e nyert is meg trial versenyeket utána X&duro bajnok annak ezek természetes dolgok kell,hogy legyenek.Az ,hogy a csöveken keresztül megy 1kereken abba nem sok cucc van.
Ami tetszik nekem meg dzsarviszba,hogy van egy tipikus ullese es allasa a motoron, és azon kurvára latszik,hogy semmi erőlködés nincsen,nem rángassa cibálja a motort... és azért mert a trialba megtanítják,hogy a kuplungot ,gazt és a féket kell használni és nem az erőt.... ügyesen felhasználja a tudását az biztos...de attol o is olyan budoset szarik mint akarmelyik es akarmeik kepes lenne ra ha sokat gyakorol es segitik ...es persze 6 eves lenne.
jelenleg még 70kg se vagyok, szted mit kezdene velem egy nyusziöt?
az csak neked való
Bár ha kipróbálnál egy 300 ast, lehet az is tetszene. Tényleg mentél már újabb 300 al?
az igazi eghsztrém endórhó szóba sem jön nálad.. egy esigsz 5huszon5
pedig úgy lehetnél mint én ...csodádra lyárna a zsír úly kétüteműeke bandálya
mert hosi is azt mondta nekem amit én szoktam nekik ...
hihetetlen hogy ezzel a motorral ilyeneket is meg lehet csinálni..
én meg ezzel oltom az öreg kéttélyek bandályát...... minden elismerésem hogy ilyen helyeken is tudtok követni ezekkel a kétüteműekkel.. a pösti brigantikat
Hát ez kész, fáj a hasam annyit röhögtem
Jöhetnek majd rájukuszitom valamelyik gerillámat

https://www.youtube.com/watch?...
nem tiltakoznék a 3 napos 7vége ellen sem persze ugyan ennyi zséért
Nálam még nincs család, így a 2 nap az már "elfogadható", de 1, az semmire nem elég
Vigyázz megy a TEK

Tudsz élni
Nekem az egész évem fizetett szabadság!
délbe kelek ,sokat eszek,
Te 2 nap alatt kipihened a hetet? Jó neked!
Szerintem a tökéletes a 3 napos hétvége... van idő sok mindenre (no nem pihenni, azt majd a sírban) 1 nap család, 1 nap közeli rokonok(szülőknek ha segíteni kell), 1 nap haverok buli fanta... motorozás! Bár az is igaz, minél hosszabb a hétvége annál több pénz kell...

Itt is lehetne, akár azt is mondhatnák államilag, emberek van az évben kb. 5 nap, ha akarjátok lehet fizetetlen munkanap és akkor egyben van több napotok...
Ettől a hétvége szétbaszós ledolgozósditól hülyét kapok már ráadásul most 1 és 15 is ilyen decemberben
1 nap alatt semmit nem lehet kipihenni, nem egy teljes hetet...