Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ráérnek a fekák melózniuk nem kell. azé durván nyomják baszameg.
amúgy szerintem menne neki a lassú egykerék is . kizárt ,hogy azt ne tudná a marha .
A jövőőő,hát azt csak egy jövendő mondó tudja előre
Itthon nem nehéééééz?Kíváncsi lennék arra,hogy mit csinálnál egy 2 óráson 1.osztályosok között Elvárásaim nekem is vannak,hülyeségeket is mondok sokat,nade,naaaaaaaaaaa
EB-VB a cél nem sziklamászósdis lassulásos birkózás a motorral.A VB-hez meg,gyorsulni kell,nem lassulni.
Röviden az Ő terveit,hogy hol szeretne vagy akar menni,nem én határozom meg,hanem Ő.Annyi dolgom van,hogy maximálisan segítsem a tervei elérésében.Ennyi......
jah az jó gyerek. ! de a jövő hol ? itt magyarban nem nehéz..
de kérdés kint majd mit tud.
figy GASGAS 4T fos, csak szopo van vele. megne ved.
4T KTM a többi szopás.
1cerü semmi dolguk nincs egesznap s egymást huzzák fel...
a vidi elején pl. 5 percig dicsöitik ö az ásszz. itt mikor hallotal ilyenröl.... magyarban...
jobb reggelt!
zsóti..ezt nem értem ..minek raktad be ebben nincsenek egykerekező cigó niggerek akik crf 80 tól a cr f450ig mindennel egykeréken mennek..
ezt mindenki tudja...

csika kanyarból egykerék..hú az állat...
ezek a 1980a években voltak oktatva

a képed is állat.. ahol egykerekezel..vagy ez videó...mert akkor az állatabb hogy sokáig vagy egyhelyben álló egykerékkel

laca...4re az oviban kell legyek a gyerekért.....10re ott tudok lenni valahol 0,5 1háza körül.. ha jó..mert 10-2ig az már azért csak elég ütös nem?
Lehet hogy a Cr 250 Hondáé jó bele ?!
A Cola teszi azzal neked is jobban menne
reggel megyek :Republika Srbijaba vettem egy motort)
milyet?sárgát)
hi
hát még jó h meglepődtem, de legalább szóban érthetőbb a kommunikációd
lesz valami az nem világos h ott leszek e mert nekem 4re pesten kell legyek szombaton, mikorra érsz oda ha jössz? mert attól is függ, h mikor tudunk indulni. autóval hozod a vasat gondolom...
holnap beszéljünk addigra kitalálom!
ez egyelőre drz-s menetnek néz ki
Dewed,emmán művészet
1-kerekezés közbe mind a 2 kezével elengedi....mocsok niggerek.....
Ez a baj,hogy ti mindíg a trükkökön agyaltok Tud azt kísz!Itthon még védőcumóban is rítok,régen mi nem is hordtunk szinte semmit,mert ami volt se sokat ért,mégis mentünk.Most meg má lassan előkészített gipszben,hátizsákban infúzió,gps,anyám fasza,csili új motor minden van tudás meg az ablakban Gyakorolni kell baszzátok meg unásig.Akik csak dombon fel le mennek összevissza azokból nem lesz versenyző sosem,vagyis lehet..... Egy titka van,edzeni kell,nem gyúrni,edzeni.A motoros edzés majd utána.Ti éppen fordítva nyomjátok Ha már két kézzel tudsz lógni fél percig egy rúdon az mán jó Engem egykezes kétujjal fékkart húzgálós pózban 5 perc után úgy rugdostak le mindíg Köredzést kell nyomni,nem kell megálló,aki megáll az ki esik menetközben is.Addig kell nyomni,míg nem megy.A futás meg kötelező!Arra vannak dombok,lehet felfelé békaügetésben ugrizni,vissza meg lefutni,megint fel,gyorsba le.Lehet sokat nyolcasozni,egykeréken kijönni a kanyarból stb,ha ráérzel az ízére gyerekjáték.Az egykerék szintén az,egy semmi.Az egykerék lépésben,megállva az már igen Edzés kell?Szóljatok,de csak bajnok jelöltekkel foglalkozom
nem az a léányeg.. mert az oké hogy egy két cigónigger tudja.. it az az érdekes hogy az egész cigónigger..mindenki tudja...hogy az annyujkkba..mindnek ugyan az a QÚrwa annya
Merezott a kátrányos helyzetűek felzárkóztatási tantervébe benne van. Direkt taníttyák nekijek. És ha megfigyeled, sisak az nincs... Így aztán ha felzárkózik a tag egy kamijonra hátulról, vagy egy oszlopra, vagy csak simán laprateszi, vagy hanyattra, tiszta haszon az államnak... Persze ezt nem én találtam ki...
Gyakoroljál
A védőfelszerelésük az csillagos ötös
Részemről azt nem értem, hogy nem csúsznak le a motorról nekem még feljárókban is, ahol már jobban meg van dőlve a motor, folyton csúszik le róla a seggem, ezek meg kizárt, hogy 1 kézzel megtartják magukat, azaz valami más trükkje lehet a dolognak
Tán térből képesek akkorát szorítani, hogy így negatívban is fent maradnak fél kézzel
Ha nem próbáltad,akkor ne makogjál Az a legjobb azt kísz Me szólok zolikának,azt mehetsz rmx-elni
Köszii a gyors válaszokat. Akkor erröl lebeszéltetek. Inkább nézek ec 250 et :)
itt amerigába minden cigónigger...igy tud motorozni...
hát mingyá leszopom maga ma sárgazöldig..csaak itt nálunk béna mindenki
http://youtu.be/qNnrCKi4-js
Na megvan
Jobbulást neked!
Nekem úgy rémlik, a mostani előtt is volt régebben valami kisebb baleset, amiből gyógyulgattál, nem?

Most mi történt?
Melyik múltkoriból ?

mostanában nem nagyon törtem magam.....kivétel vasárnap de az is elég banális volt.