Elvárásaim nekem is vannak,hülyeségeket is mondok sokat,nade,naaaaaaaaaaa
Tud azt kísz!Itthon még védőcumóban is rítok,régen mi nem is hordtunk szinte semmit,mert ami volt se sokat ért,mégis mentünk.Most meg má lassan előkészített gipszben,hátizsákban infúzió,gps,anyám fasza,csili új motor minden van tudás meg az ablakban
Gyakorolni kell baszzátok meg unásig.Akik csak dombon fel le mennek összevissza azokból nem lesz versenyző sosem,vagyis lehet.....
Egy titka van,edzeni kell,nem gyúrni,edzeni.A motoros edzés majd utána.Ti éppen fordítva nyomjátok
Ha már két kézzel tudsz lógni fél percig egy rúdon az mán jó
Engem egykezes kétujjal fékkart húzgálós pózban 5 perc után úgy rugdostak le mindíg
Köredzést kell nyomni,nem kell megálló,aki megáll az ki esik menetközben is.Addig kell nyomni,míg nem megy.A futás meg kötelező!Arra vannak dombok,lehet felfelé békaügetésben ugrizni,vissza meg lefutni,megint fel,gyorsba le.Lehet sokat nyolcasozni,egykeréken kijönni a kanyarból stb,ha ráérzel az ízére gyerekjáték.Az egykerék szintén az,egy semmi.Az egykerék lépésben,megállva az már igen
Edzés kell?Szóljatok,de csak bajnok jelöltekkel foglalkozom
Így aztán ha felzárkózik a tag egy kamijonra hátulról, vagy egy oszlopra, vagy csak simán laprateszi, vagy hanyattra, tiszta haszon az államnak...
Persze ezt nem én találtam ki...
nekem még feljárókban is, ahol már jobban meg van dőlve a motor, folyton csúszik le róla a seggem, ezek meg kizárt, hogy 1 kézzel megtartják magukat, azaz valami más trükkje lehet a dolognak
Az a legjobb azt kísz
Me szólok zolikának,azt mehetsz rmx-elni
amúgy szerintem menne neki a lassú egykerék is . kizárt ,hogy azt ne tudná a marha .