Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

jah én meg győztem. aszem...

szerintem a legjobb választás a gasgas mint blokk és a KTM mint alkatrész ellátott gép.
a gasgas-ban Ronis a hiteles, de a blokk alig ment át módosításon, 2004-töl elektronika változások a csatlakozásokon van régi meg új fajta. de 2005 -tol mostanáig u.a. henger természetesen változik javul a cross irányába.
Futomü szempontból a 2006-tol a legjobb, váz, segédváz 2010 ugyan az nagyjából. Futómű általában hátul öhlins marzochi elöl, egy egy kiadásnál elöl is öhlins nekem ilyenem van.
Fékek nissin szerintem nem rossz de a brembo jobb 1 ujjas.

Ha én vásárolnék 2005-töl fölfele a régieknél 2000-2003 mostanra váltóban kerek csere, váltó tengely hisztik szoktak lenni.
Haver most szedte szét a 2006 gépét a power szelep törés miatt s 08-09 század volt benne, jól birják. 2006-tol van benne elektronikus erő szabályzó... gyenge erös...
kerekek DID a régieknél legjobb újaknál excel jobban hajlanak...
idomok váz strapa bíró de igénytelenek nekem legalább is.
Kuplung nagyon jó, állítólag a rekluss van bennük, a legjobb, a munkahenger vaj puja, csodálatos könnyű.
Lámpa mindegyiknél nagyon jó... ellentétben a KTM-el.
Váltó 1-2 csodálatos endurora. nem nagyon kel áttételezni...
Himba rendszer aránylag tartós gyakran kellene szétszerelni takarít zsíroz s össze, ha nem kb 70e Ft a felújítás teli árban. nem olcsó.
Motorja nagyon jó szerintem az összes 2T ben a legkevesebbet módosított, karbija sajna szerintem nagy a 38 pwk emiatt érzékeny a karburalásra, persze ehhez ember is kell aki érzékeny legyen rá.
Fogyasztása 1 literrel több egy 4T-hez képest egy azonos menetben.
A berúgok szoktak letörni gyakran s drága dolog sajna..
összességében jó gép, nekem igénytelen egy KTM-hez képes a kezelő szervei, ülés, kormány stb stb kialakítás de lehet rajta változtatni, kényelmessé tenni. Alapvetően egy alacsony motor kis embereknek előnyben.
Jah kösz foglalkozok vele, cikkek anyagok, írások, stb stb
célom van vele. itt is cél van hasznosá tenni valamit ami haszontalanak tünt.
ami a DRZ-t illeti en 690 enduroval kezdtem s érdekesség képen mondom mindenhol elmentem vele de patakosba, szikláson, folyamatosan fikáztak így nem jössz meg úgy, a legjobb volt vele a sulya miatt a feljárok főkép a homokosak, nem vol olyan ahol nem ment volna fel. Egy hiszti volt ha eldőltem akkor sokadik emelésre elfáradtam.
vagy ha beeset egy nagy gödörbe fák kövek közé + 30 kilot kellet kibányásznom.
jah nem vicc. olyan pici a blok hogy csak rontasz rajta garantálom.
a legolcsóbb tunning a nagyobb köbcenti.
alszanak....tudtam
hi,
a nagy félegyházi drz különítményből mára ez maradt... egy drz maradt a talpon a vidéken, az enyém, de nem sokáig mert mentem egy 11es 300xc-vel, brutális vol t, bár nagyon szarul mentem vele, szokatlan, minden kanyarban tovább akartam szaladni, mert vártam a motorféket és nem jött
szóval árulom a drzt hátha elmegy.
zsirferi jó a face oldal amit csinálsz, csak ki kellett kapcsolnom az email értesítést mert napi 30 jött, de nem baj azért van
visszaolvasgattam a gumiról, asszem nekem is kell egyet venni, mert a mostani enduro comp már kezdi megadni magát. én nem leszek hiteles tesztelő mert gyik vagyok hozzá
Jobb ötlet?:D
Jó estét. Járt már úgy valaki hogy kiakadt a gázbowden a súberből?
Add el, azt vegyél nagyobbat
Sziasztok,
Abban szeretném segítségetek kérni hogy motorikusan szeretném tuningolni GasGas sm 50-em de nemtudom hogy csináljam.Szóval örülnék pár jótanácsnak!
Előre is köszi!
déw..
akkor imáim meghallllgatásra kerültek
már el is adtad egy boldog új tulajnak
OK, jó tapasztalgatást
Ronis vagy más tapasztalt GG EC 2T tulajokhoz kérdés, s előre is köszönöm a választ

A nagyobb motor felépítés változás érdekelne időben mondjuk 2003 tól, mikor miket változtattak a motoron, mennyire kompatibilis pl. a blokk, illetve egyéb alkatrészek.
A nagyobb változtatásokra gondolok, apró szarságokat csak ráadásként köszönöm
Van e esetleg olyan évjárat valamelyik esetében, ami valami miatt selejtes és az felejtős?

Aki már ment 250 és 300 ccvel is, mik a saját szubjektív tapasztalatok?

Csak informálódok ugyanez a kérdés KTM EXC kapcsán is fent áll
Később írok:)
Elsőre ez teljesen jó

Könnyebb a vas, mint a 4T, könnyebben feljön az orra, kicsit többet kell ezért melózni rajta, de ezt gondolom észrevetted, vagy kell rá 10kg blokk/rezovédő és olyan lesz mint a 4T, nem kapkodja az orrát
több gáz, több lendület, korábban megkuplungolod vagy rá ülsz/állsz elejére akkor feltolt volna alapjáraton is

S így első alkalom után mi az érzés? Cserélnél 2T re?
Bár gondolom jobban kijött volna, ha szopóban mentek, ahol előny a kis súly.
Estét
ricsi.. a kéttély több qplung munkát kiván..sokkal többet..
mert ha ő le akarja menni azt a 70km 4 óra alatt meg is teszi..az meg hogy ki van mögötte ..az is le..ja...mert jó arsz
csendes teri..
kész vagyok tőled hát épp azt mondom milyen jó arsz vagy hogy itt osztod az ész olyanoknak akikhez motorozásban..semmi közöd...ggákinak sem osztod meg ronisnak sem.....pedig hozzájuk sem sok van..jó jó tudom a mentorod .meg ronis jarwiksz..de akor sem értelek...

ezt irtad:
ez egy motoros forum s az a ertelme beszologatodik mindenkinek a motorozas temarol, ne ma személyes Ft filléres elszámolásokról...

szoval én ezt teszem informativ vagyok..
nem negativ es beszologatos...
a két gondolat azonnal ellent mond egymásnak.. nem tudom most akkor mi van?
pénzről meg nem értem.. veled valaha is ..volt vita .. vagy kérd hosiékat.. velük volt?
az meg hogy szalival osztjuk egymást mint borsó meg a hélya.. vagy mint a 3 harmad(mert az is osztja egymást)és olyanko lesz egy egész
szóval nem értelek hisztipisti...

mi a hiszid trágya(kicsit összekevertem a betűket de igy is lyaÚÚ )
megen z az hogy ki a jobb kinek nagyobb a fasza...bukszja. . .

a faszbukszról annyit..nem vok rajta nem is nézem.. mert leszarom...csak te állandóan ezzel jösz meg bevágod ide a dolgokat...azért mondom mindég...

a szali miatt meg ne legyenek kétségeid..ha eljössz vele...az jó lesz...estére kelvén el majd meséli az élményeit...te is eltudod..ha valamelyik hegytetőn majd lesz térerő az internethez
Telós csaj lesz,húúúgyolni fognak utána
Ááá a faszt,te nem fostál be
amúgy szép kis csaj! jobban teszed ,ha mindig fogod ne tedd le sehol mert elviszik. :) kis fürtös.
ja belém rugott én meg elszaladtam.
Mi,hogy is találkoztunk?Rád rúgott a lányom,én meg megvédtem
fosnak tőled vazze.