alszanak....tudtam
t, bár nagyon szarul mentem vele, szokatlan, minden kanyarban tovább akartam szaladni, mert vártam a motorféket és nem jött
ugyanez a kérdés KTM EXC kapcsán is fent áll
hát épp azt mondom milyen jó arsz vagy hogy itt osztod az ész olyanoknak akikhez motorozásban..semmi közöd...ggákinak sem osztod meg ronisnak sem.....pedig hozzájuk sem sok van..jó jó tudom a mentorod .meg ronis jarwiksz..de akor sem értelek...
.. vagy kérd hosiékat.. velük volt?
)
.
.
szerintem a legjobb választás a gasgas mint blokk és a KTM mint alkatrész ellátott gép.
a gasgas-ban Ronis a hiteles, de a blokk alig ment át módosításon, 2004-töl elektronika változások a csatlakozásokon van régi meg új fajta. de 2005 -tol mostanáig u.a. henger természetesen változik javul a cross irányába.
Futomü szempontból a 2006-tol a legjobb, váz, segédváz 2010 ugyan az nagyjából. Futómű általában hátul öhlins marzochi elöl, egy egy kiadásnál elöl is öhlins nekem ilyenem van.
Fékek nissin szerintem nem rossz de a brembo jobb 1 ujjas.
Ha én vásárolnék 2005-töl fölfele a régieknél 2000-2003 mostanra váltóban kerek csere, váltó tengely hisztik szoktak lenni.
Haver most szedte szét a 2006 gépét a power szelep törés miatt s 08-09 század volt benne, jól birják. 2006-tol van benne elektronikus erő szabályzó... gyenge erös...
kerekek DID a régieknél legjobb újaknál excel jobban hajlanak...
idomok váz strapa bíró de igénytelenek nekem legalább is.
Kuplung nagyon jó, állítólag a rekluss van bennük, a legjobb, a munkahenger vaj puja, csodálatos könnyű.
Lámpa mindegyiknél nagyon jó... ellentétben a KTM-el.
Váltó 1-2 csodálatos endurora. nem nagyon kel áttételezni...
Himba rendszer aránylag tartós gyakran kellene szétszerelni takarít zsíroz s össze, ha nem kb 70e Ft a felújítás teli árban. nem olcsó.
Motorja nagyon jó szerintem az összes 2T ben a legkevesebbet módosított, karbija sajna szerintem nagy a 38 pwk emiatt érzékeny a karburalásra, persze ehhez ember is kell aki érzékeny legyen rá.
Fogyasztása 1 literrel több egy 4T-hez képest egy azonos menetben.
A berúgok szoktak letörni gyakran s drága dolog sajna..
összességében jó gép, nekem igénytelen egy KTM-hez képes a kezelő szervei, ülés, kormány stb stb kialakítás de lehet rajta változtatni, kényelmessé tenni. Alapvetően egy alacsony motor kis embereknek előnyben.