Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

de szerintem itt se nagyon mennek ilyenkor,inkább szabit vesznek ki
itt nemigen van ilyen,egy évben 1-2 nap.rám nem vonatkozik mert én hétvégén is dolgozom.iskolákban viszont nincs ilyen,itt hétvégén soha nem kell "letanulni" semmit
Szerintem meg az a kurva nagy hogy a szombatot már megint szétkúrják egy munkanappal most még lehetne motorozni, de 24- e környékén már egyáltalán nem biztos.

Felétek kint mi a helyzet ezzel a munkanapos áthelyezős dologgal?
"Az életben fontos az egyensúly fenntartása és szerintem ez mindenre igaz."
havat jósolnak,+ 3 fok van és fúúú a szél
http://mxonline.hu/peto_adam_hihetetlen_batorsag_es_tudas_kell_ehhez
Köszönöm a hasznos motor leírásokat
Nincs még jövőképben váltás, csak vizsgálódóm a lehetőségek között.
(EC250 vs. EC 300 vs. EXC 250 vs. EXC 300)
Mi van Viktor, írigykedsz?

Jól keni a csávó az biztos , de ez közel sem Jarvis, ha lendületből kerekezik nem tennék rá sok zsét fogadáson, hogy Jarvis után csinál mindent 1 keréken...

Pl ilyeneket, amit ebben csinál: http://www.youtube.com/watch?v...
de lehet ez se menne neki: http://www.youtube.com/watch?v...
stb...
Hali
Napot
az hogy akereszteődésbe meg majd megáll.. há szpokodja má ki a seggenmből a szart..
há sokkkkkot kaptam
ez hogy tudja egykézzel csinálni.. ezt hogy a qÚÚÚrwa annyába.. szét basz az ideg.. mint hálivúdba a mozikbade azt tudom hogy trükk..ez itt meg ..hoigy a kqÚÚÚrva annyába
ez nagyon durva..először azt hittem az elején megdöglik de után aláttam..dzsárvisz az egykerekével elmehet a picsába
az hogy negativba megjött az nagyon durva.. meg egykézzel..ez nem is embör...ez marsi cigó
csok béjbi.. mi a pálya felétek, esik ?
+ áfa
nincs mit.. 6 ezer..
a rekluse szerű kuplung csak a 4t-ben a 450-ben van... 2t-be nincs.
Én is elolvastam mocsok módon
Köszönöm Ferinek is a leírást,természetesen neked is
Érzi a feka
Dew... csak neked..

szoval a blokk elég régota ugyan az, kbcirka vagy 2000 ota...apro változtatások voltak, 05-töl fekete szinteres a váz, 06-07-töl bejött a v-force membrán a boyesen helyett... az utobbira páran panaszkodnak nagy ritkán , nekem sose volt vele bajom .
a kasztni változott 07-töl azok már egybe hátso sárvédősek, praktkusabb az idomzat mint a régi.
első futoműtöl ne várj sokat elég puha, de ahoz a tipusu motorozáshoz amit te művelsz pont kiválo, hátulja jo.
nincs olyan évjárat ami tipushibás lenne... egyszerü mint a faék, pont ebben van a nagyszerüsége is,
annyi jellemző hibát meg lehet emliteni hogy a lábtarto konzol le szokott törni a vázrol, de ha egyszer meg van hegesztve co-val többet nincs baja sose...07-után már ezt a hibát is kijavitották.

ha van rá lehetőséged inkább a 300-ast keresd, és a 07-08 évjáratokat, az nem agyon starpált még, a 250 kicsit pörgösebb fordulaton tartos stilust igényel, a háromszáz már elfolyat-hatobb pont benne van az a pici plussz ami kell az extrémkedős endurohoz,hogy alacsony fordulaton is toljon felfelé...
összes elektromos cucc , gyujtás trafo, elektronika, karbi ugyan az mint a ktm-en, henger nicasil igen jo minőségü, kuplung kosár igen jo minőségü!kuplung dekni jo vastag anyag , válto 6 fokozat sosincs baja kategoria, hűtök jo anyagbol, könnyen egyengethetők ha baj van.

egyébb kérdés.
riki.én pár dolgot már kitapasztaltam miket változtattak és mi maradt . 2003-2011-12 ig. blokk téren. majd elmesélem ha érdekel ,de nem itt. unalmas lenne ,megmérgezném a barátok köztöt valami hasznossal. aztán hazudós rámförmed.
brenner úr..
vannak dolgok amin csak ronatani lehet....ne nyújj hozzá jobban lyársz...
vegyé egy 80as dt vagy tuning hengert ha annyira kevés még...15évesen azért az nem kevés

laca..hály.
há itt vagy?
ide...mi a stályz...
ha irnál elérhetőséget a fészbuksz cimemere...adatlapon ott van kommunkiationolhatnánk...mert itt va na thél és már most nix romanix..viszont vvan homokos dűnés pályázás..és a 43km 0,5 1háza skörnyéke az nekem...bejött pl a nem kutyásra hanem. ..gondolok
meg ott vanan akik télviz idején is jönnek hajtani...
majd felvexem a kapcsolatot télyrobival oszt akkor elérlek...mint moxkvát a hóesés..vagy mint nagy brtitannilyát az árviz

ferenc lyaú arsz vagy nyugi...
ha szali nem vállal el akkor és gigi ákival kijötök szólj...
de nem tömeghajtást akarok...ti jöttök ketten max 3an meg mi is max 3an...
mert 6 felett nincs érteleme az egésznek...
persze bulihajtásnak jó de extrémnek edzésnek kutya...
legalább áki is megmutassa nekünk mit is kéne tudnunk...mert ti högyi parasztok vagytok mi meg alfŐdi parasztok
DEW szerintem a legjobb választás a gasgas mint blokk és a KTM mint alkatrész ellátott gép.
a blokk alig ment át módosításon, 2004-töl elektronika változások a csatlakozásokon van régi meg új fajta. de 2005 -tol mostanáig u.a. henger természetesen változik javul a cross irányába.
Futomü szempontból a 2006-tol a legjobb, váz, segédváz 2010 ugyan az nagyjából. Futómű általában hátul öhlins marzochi elöl, egy egy kiadásnál elöl is öhlins nekem ilyenem van.
Fékek nissin szerintem nem rossz de a brembo jobb 1 ujjas.

Ha én vásárolnék 2005-töl fölfele a régieknél 2000-2003 mostanra váltóban kerek csere, váltó tengely hisztik szoktak lenni.
Haver most szedte szét a 2006 gépét a power szelep törés miatt s 08-09 század volt benne, jól birják. 2006-tol van benne elektronikus erő szabályzó... gyenge erös...
kerekek DID a régieknél legjobb újaknál excel jobban hajlanak...
idomok váz strapa bíró de igénytelenek nekem legalább is.
Kuplung nagyon jó, állítólag a rekluss van bennük, a legjobb, a munkahenger vaj puja, csodálatos könnyű.
Lámpa mindegyiknél nagyon jó... ellentétben a KTM-el.
Váltó 1-2 csodálatos endurora. nem nagyon kel áttételezni...
Himba rendszer aránylag tartós gyakran kellene szétszerelni takarít zsíroz s össze, ha nem kb 70e Ft a felújítás teli árban. nem olcsó.
Motorja nagyon jó szerintem az összes 2T ben a legkevesebbet módosított, karbija sajna szerintem nagy a 38 pwk emiatt érzékeny a karburalásra, persze ehhez ember is kell aki érzékeny legyen rá.
Fogyasztása 1 literrel több egy 4T-hez képest egy azonos menetben.
A berúgok szoktak letörni gyakran s drága dolog sajna..
összességében jó gép, nekem igénytelen egy KTM-hez képes a kezelő szervei, ülés, kormány stb stb kialakítás de lehet rajta változtatni, kényelmessé tenni. Alapvetően egy alacsony motor kis embereknek előnyben.