Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

amugy a földes pályás verzio még jobb...

de simán lehetne csinálni télen a jégen , szöges robogoval...
lehet még foci akadémia is épülne rá...
amugy ez nagy ötlet...

ha ezt felvázolnánk viktorunk elött simán kapna rá a sport azonal pár 100 milkát támogatásként...

hiába na....zoozee megint tudta a tuttit....
neked meg itt van nyelvlecke

link
max még ilyet tudnék focipályán elképzelni

link
tölen beszélhetünk a tripper-röl vagy a kankorol-is...nekem 8.
Iegen iegen,ha mindenáRonis
Azért,mert abból tudnak zsétnemkicsit kilopnííííí
beszéljünk inkább a hüvely gombárol...
a Pamela a Jocky farkát cibálja...
Pedig mekkora Ász lenne.
2013.01.01 el kijönne egy kormány rendelet, hogy MO összes focipályán fel kell túrni a gyepet és ilyan amcsis EC pályát kell épteni rá az egyesületnek és a nézők is csak ezt nézhetik a buzi focimeccs helyett, sőt a TV ben is csak ezt közvetíthetik

Akármelyik sportcsatornára kapcsolsz 70% ban buzi foci megy rajta,
vajon miért lett ez ennyire népszerű

Egyébként ott a pont, nincs rá igény tömegben, sem résztvevő sem nézők terén, lenne max pár száz fő, akit rendszeresen érdekelne és annyi...
Napot
Ennyi Álmodozok én is Pamela Andersonrúúú,hogy 20 éves korába szétcibálja a farkamat,de má ő se lesz 20,meg én se
ne viccelődjünk már kérem szépen....

lehet álmodozni .. de még egy vidéki kis focipálya néző tribünjét sem tudnánk megtölteni ....
aztán ki indulna ilyenen?

csak a mert a szomoru valoság az hogy a legutobbi veszprémi metzeler extrém endurora, Marko Isti szervezésében, amit jo sokan szegeltünk épitettünk, sok munkával, és mellesleg rohadt jo is lett, egyes egyedül a Nagy Peti jött el 1.-osztályos....

akkor miröl beszélünk?
ez fotoshop... nem látod..
Bármikor Ez egy más sportág!
Ha ilyet szeretnél megvalósítani Magyarban,akkor szorgalmazni kell!Toborozni kell hozzá embereket,egyeztetni ezzel azzal stb.Nem egyszerű!Nem lehetetlen,de ez nem itt fog a gasgas fórumon megvalósulni Viszont,ha ilyet szeretnél itthon akkor el kell dönteni,hogy motorozni szeretnél vagy csak nézni,mert a kettő együtt nyögvenyelős lesz
Támogatom a kezdeményezést,ha lesz,és sok sikert hozzáááá!
Addig meg,baszogasuk egymást itt
Ez a hol törik el a csont,ez már mint említgettem, bárhol bármikor,bárkivel,gyalog is,nem kell hozzá motor.Aki meg nem tudja kezelni az alatta levő vasdarabot,az ne erőltesse,kezdje az alapoknál!Ha meg sír me neki nem megy ,me vannak jobbak akkó egyszercsak úgyis abbahagyja vagy a rívást vagy a sport tevékenységét Esetleg eljárnak majd erdőzni,ami ugye nem szép dolog
Írkálhatnánk erről sokat csak itt nincs értelme!
Nem itt fog megvalósulni,a megfelelő ajtón kell kopogtatni,és jelezni van rá igény,legyen rá lé és ti hozzátok a lét a sportágon keresztül azoknak akik megrendezik stb.Ugye az meg nem egyszerű!
Mi már egyszer megvalósítottuk az MMSZ-t!Jó is volt is Meg kell próbálni,a pruding próbája az evés
zsirferi, erröl jut eszembe a te stilusodhoz nagyon menne 1 rekluse...
0:50 töl a férfi döntő...
nem tudom..
esélytelen ott a srác nyer...
egy ki ut 120e Ft mindennel a nyeremény 1000 euro ami kutyafasz.
apro jah...
ezek a srácok havi 1000 eurot kapna ha motorozik ha nem... szerzödésben aspongyortol. s iylen versenyeken nem vesznek részt ahol a szavukkal élve: "szetbászuk motorjainkat" ez a baja pl. grillnek is.. én szoktam vele beszélni sajnálja a motorját iylen helyekre.

hisztis... a haz(ud)os ... üdvözöl.. tetszik az uj nevem..
http://www.youtube.com/watch?v...
8:40 ismetlés Jarvis elesik 1 helyröl, majd utána Mike Brown szintén elsö helyröl Taddy nyer.
11:00 nézézek "Csikka1" neked szól... crossos fiu... iylet nyomjá...
ide kell a tudás s nem a leszarom ha törik a csontom.
Köszönjük ,de ehhez én kismiska vagyok
azért lehet ott gyorsan menni nem kell leírni a román versenyeket. az első pár külföldi az tekerni szokta a gázt rendesen ,hogy haladjon. sokat nem kinlódnak egyhelyben. de mindegy én aztán lszarom. gondoltam jól jönne nekii egy kis apró.