Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nekem is nagyon tetszett annak a fordulékonysága,a lassú mászást próbáltam vele de nagyon erezni a kiállási holtpontot ha ráülsz a hátsó kerekre(jól a seggere), kuplungból is nagyon lehet finomkodni és alól is bődületes nyomatéka van.A béfélékkel sem volt gond, szépen úszott befele, instabilitást itt nem ereztem .Ami nekem fura volt,hogy az enduro felfüggesztése annyira fincsi volt ,hogy idegesítően instabilnak ereztem magam alatt,de ez a krosszos keménység megszokása miatt volt.....En azt mondom,hogy ha megszokod ,azt csinálsz vele amit akarsz....csak tudd,hogy mit akarsz és hogy kell .Na de akkor mikor próbáltam a térdem fajt kegyetlenül és csak tehenkettem a motoron.

http://youtu.be/9_tmb2yMhEo
mert benned nincs anyag:-)

Ellentétben Ferivel!
nekem nagyon bejön a film.....plane Steve Mcqueen....jo kis szinész volt
nekem már volt pár éve bordarepedésem(csulkótöréssel kombinálva) de akkor sem élveztem meg most sem..
pedig akaraterőben nincs hiány....
majdnem oscart nyert.

A rendezői változat nagyon hosszú volt, vissza kellett vágni, hogy alkalmas legyen a mozira.

A kivágott részekből, és a pár éve újra összerántott szereplők interjúiból elkészítették a reload változatot.

Kenny roberts panaszkodott, hogy kimaradt a filmből, erre elővették a kivágott részt, amibe rajta van kissrácként, valószínű élete első filmfelvétele a pasasnak.

Olyan mint simsonos koromban a 80-as évek közepén a mad max, ami manapság már megmosolyogtató, de akkoriban bármennyiszer meg tudtam nézni.

Ha a törzsgárdából valakinek nincs meg, elküldöm szívesen.
az egy nagyon jo kis film....
a hőskor...
nekem is alig várom a jeget havat...
addig elkészül a szöges hiszti...
Te egy másik tér-idő zónába tartozol mint mi "on any sunday" motorosok:-)
jah ezt igy van de en leszartam noymtam továbbb
cataflam meg voltaren dolo. mukodik.
söt jártam edzeni ugyan ugy...
nem akarok hoskodni de a dogycer meg a akarat sokara képes...
aludni nehéz volt... de a végén élveztem...

Ronis,
feljönnél a pill-be .. szolok Zoozeenak....
csak félek már lejárt.... szegény...
szezon vége :dec 31.

kezdete : jan 1.
Ok köszi....

annyira kivártam hogy mentünk 130 km-t...
tiszta beszarás volt.....
jahh voltam már arra párszor...

mondjuk tele van az erdő új helyekel
a szerencse a szerencsétlenségben, hogy az szezon végére
az nem fasza... borda nagy szopás...

fogadd meg a tanácsomat patyi bácsi ingyé adom..

én egyszer betörtem csunyán szilánkosra bal oldalon 2 bordámat.... aztán mivel türelmetlen vagyok 2 hét után ...huuu ez már fasza semmi gáz..nem is szur ha levegőt veszek, ergye motorozni.. aztán 1 sima kis hömbölödés volt, olyan semmi tipusu amiböl felálsz azt mész tovább 2 perc mulva már nem is emlékszel rá,
nade ez még csak éppen hogy össze volt a csont szálasodva azonnal visszatört... konkrétan majdnem befostam olyan szar volt...

tanulj az én hülyeségemböl, légy türelmes várd ki amig tuttira össze forr, minimum 5-6 hét.
ááá....ez a saját balf....ságom volt..
én benne vagyok... ott a dobogo.... másik oldalán nagyon zsir helyek vannak, olyan feljárok hogy mind a 11 ujad megszopod...

he he...
s most hoyg esik igazi szopo kutya...

Zozeee vigyél minket gec...
ÉS a robival persze
Lehet engem ott is oktatna
kéne motorozni 1-et a pili.... szoval ott...

mondjuk szolnánk zozinak hogy tud-e rövidebb utakat.. bár lehet már nem is motorozik... csak robogoval..
Igen minden rendben volt!
Sajnálom hogy a társaságunk miatt a bordád bánta a bulit
A másik ami tutin gondolok hogy az igazi szopóba biztos jobb ha lassú technikás részeken haladsz
Estéket....cső riki !
hazaértetek rendesen?

én meg sztem világcsúcsot döntöttem......a háztól olyan 400 méterre estem egy szépet.....pár bordám bánta csak.
alvás nem nagyon volt....
Igen ezt éreztem hogy könnyen elpattog,de a sima átkötő szakaszon nagyon jól lehetett vele menni,mondom az irányíthatósága ennek a motornak távlatokban jobb mint az enyémnek!
A karburálásáról annyit hogy Kátai Petié volt a motor és ő nyomatékra tekert mindent
Azt tudom,hogy nekem ez az xc nem jött be annyira mint a GG 300 2008-ból.
A GG nyomatékosabb volt érzésem szerint!
Mi hova volt állítva arról semmit nem tudok!